Guns N' Roses

  • 793 863
  • 4 527

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikkien diggarien kannattaa tänään väijyä ensimmäistä virallista radio-soittoa kappaleesta Chinese Democracy.

Chinese Democracy starts NOW!
 

Sic

Jäsen
Tuo 93x soittanee ihan viiden minuutin päässä sinkun (vaikka ei olekkaan varma tieto), jos oikein ymmärsin, nyt kuitenkin kaikki kuuntelemaan! http://www.93x.com/Article.asp?id=160974 tosta pääsee kuuntelemaan tota kanavaa.

Samoin radiokanavan nimeltä WAAF pitäisi soittaa suomen aikaa klo 13.00 eteenpäin tunnin välein tota. http://www.waaf.com/


EDIT: Yhden aikoihin suomen aikaa kuulemma 93X soittaa myös ton sinkun ekan kerran.
 
Viimeksi muokattu:

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Mukava aamu herätys lomalla.

Nopeesti ne asiat sitten etenee kun asiat saadaan kuntoon.

EDIT; Mitähän selitti tuolla X kanavalla. Eivät saaneet vielä soittaa? Hmm, nyt sieltä tulee Nightrain

EDIT; 93rock.comista VISSIIN tulee beastie boysien jälkeen chinese democracy. Eli kohta siis.

EDIT; Jahas, eipä pitänyt paikkaansa tuo huhu.

On tää jännää. Ei malta odottaa.
 
Viimeksi muokattu:

Sic

Jäsen
Mukava aamu herätys lomalla.

Nopeesti ne asiat sitten etenee kun asiat saadaan kuntoon.

EDIT; Mitähän selitti tuolla X kanavalla. Eivät saaneet vielä soittaa? Hmm, nyt sieltä tulee Nightrain

EDIT; 93rock.comista VISSIIN tulee beastie boysien jälkeen chinese democracy. Eli kohta siis.

EDIT; Jahas, eipä pitänyt paikkaansa tuo huhu.

On tää jännää. Ei malta odottaa.

Luotan tohon klo yhden soittoon, tai siinä yhden maissa sen olis tultava. Toolia ja pearl jamia tulee vielä 93x:ltä seuraavaksi, jospa se sitten olisi lähempänä.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
93rock.comista uusi biisi tulee seuraavan puolen tunnin sisällä.

Juuri äsken kerrottiin, eli tuo kello 13 on aika hyvä veikkaus.
 

axe

Jäsen
Siinähän se nyt sit on. Demoihin verrattuna vielä lisää kitaroita, lisää mekkalaa taustalle. Tuo striimi ei vaan kovin vahvalaatuiselta kuulostanut. Piisinähän Chinese Democracy ei kuitenkaan oo niitä demojen parhaita. Rokkaahan tää ihan hyvin, mutta ei vaan silleen sytytä eikä lopeta sotia kaikkialta maailmasta.

Mutta pääasia että totuus on nyt tuolla ulkona!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tietoisuus siitä, että kipale soi parhaillaan auttaa sekin. Ei vain ole kuulokkeita töissä, pitänyt jo pitkään hankkia.
 

Sic

Jäsen
Biisin saa nyt ladattua koneelle täältä melko hyvällä laadulla jopa: http://www.4shared.com/file/67924949/92fe66ac/Chinese_Democracy__Single_Q_1043_.html

Mielipiteet biisistä: Ihan hyvä radiobiisi etenkin rock-kanaville, alussa biisi kasvaa kokoajan ja räjähtää sitten ilmiömäiseen rockkaamiseen. BBC:ssä biisin jälkeen mm. hyvin oli tätä kommentoitu: "Begins with a storm, ends with a storm, and in the middle, thunderous Axl." Ja juuri tuo tuli minullekkin mieleen.

Toki joidenkin mielestä tässä voi olla liikaa päällekkäisiä kitaroita, laulua ja muuta härpäkettä. Osittain se onkin noin, vähän kuten Shacklerissakin. Ei siis välillä tiedä kuka soittaa missäkin kohdassa ja mitä. Mutta ei tämä hirveästi häiritse kun sitä ei ajattele, vaan antaa musiikin viedä. Hieman lauluosuuksia on minusta uusittu, ja toinen lauluraita on tullut mukaan. Ja ehkä noita "efektiääniä" alussa ja lopussa on hieman mahtipontisemmaksi muokattu, mistä pidän. Aivan kuin biisi lopussa räjähtäisi ja pelkkää savua olisi jäljellä, GNR ON PALANNUT! Tuollaisen fiiliksen se jättää.

Eli on tässä eroa siihen viimeksi vuotaneeseen versioon, ja luultavasti cd:ltä kuunneltuna paranee entisestään. Toki en usko että tämä tulee olemaan ykkössuosikkejani levyltä, vaikka tykkäänkin tästä

En tiedä sitten olisiko siellä ollut parenpiakin ensisinkuksi kelpaavia biisejä, mutta ehkä tämän biisin kautta on haluttu tuoda kuuntelijoille sitä rankkaa GNR:ää joka taatusti iskee kun radiossa tulee vastaan. Ehkä onkin parenpi iskeä ne todelliset timantit kehiin myöhemmin kun levykin on julkaistu.
 

Sic

Jäsen
Nyt se odotettu press-release sitten saapui! Ja levyä voi nyt ennakkotilata best buystä. Tämä on mahtava ja ikimuistoinen päivä Guns N' Roses faneille, muuta en voi sanoa.

Guns N’ Roses Management Officially Announces “Chinese Democracy” Release, Formats
10/22/08, 12:50 pm EST

Guns n’ Roses’ management released a statement today officially confirming the arrival of Chinese Democracy on November 23rd. “The release of Chinese Democracy marks a historic moment in rock n’ roll,” said Irving Azoff and Andy Gould. They also added that Best Buy would be launching a “monumental campaign that matches the groundbreaking sound of the album itself.” Pre-orders begin today for the 14-track album co-produced by Axl Rose and Caram Costanzo (Pearl Jam’s No Code, Rage Against the Machine’s Evil Empire). Chinese Democracy will be available on CD, digital download and vinyl (with a free digital download option) through Geffen Records and Black Frog (Rose’s publishing company). Follow the jump for the official press release.


MINNEAPOLIS, October 22, 2008 – Best Buy and Geffen Records announced that one of the most highly anticipated albums of all time, Guns N’ Roses’ Chinese Democracy, will be available beginning Nov. 23 at Best Buy and BestBuy.com on CD, vinyl, and digital downloads. The title track, the first single from the album, was released to radio today, October 22. Chinese Democracy is the first album of new material from one of rock’s most influential bands since the 1991 simultaneous releases of Use Your Illusion I and Use Your Illusion II.

“The release of Chinese Democracy marks a historic moment in rock n’ roll,” said co-managers Irving Azoff and Andy Gould. “We’re launching with a monumental campaign developed by Gary Arnold and the Best Buy team that matches the groundbreaking sound of the album itself. Guns N’ Roses fans have every reason to celebrate, for this is only the beginning.”

“Chinese Democracy is one of the most highly anticipated albums in music history, and Best Buy is thrilled to deliver this explosive and previously elusive release to Guns N’ Roses fans. Longtime fans will be rewarded for their patience and loyalty to this great band, while a new generation of fans will be blown away,” said Gary Arnold, Senior Entertainment Officer for Best Buy. “Axl Rose is one of the most dynamic and gifted writers and performers in modern music. Best Buy is excited to work with Axl to make the release of Chinese Democracy THE musical event of 2008!”

“Guns N’ Roses is THE premier American rock band,” commented Steve Berman, President, Sales and Marketing, Interscope Geffen A&M Records. “Partnering with Gary and everyone at Best Buy to release one of rock’s most anticipated and legendary albums is truly a moment in music history. We’re thrilled to be able to announce that Chinese Democracy is coming, it’s coming this year, and it’s coming to Best Buy.”

Produced by Axl Rose and Caram Costanzo, the album, which will be released on Black Frog/Geffen Records, includes 14 tracks. “Shackler’s Revenge” debuted September 14 through the Rock Band 2 videogame and “If The World” can be heard in the film Body Of Lies, which premiered on October 11.

Chinese Democracy is being released in three formats: CD, Vinyl LP (with a free digital download of the tracks), and as a digital album. Pre-orders at www.BestBuy.com/chinesedemocracy begin today.


http://www.rollingstone.com/rockdai...fficially-announce-chinese-democracy-release/
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Nyt se odotettu press-release sitten saapui! Ja levyä voi nyt ennakkotilata best buystä. Tämä on mahtava ja ikimuistoinen päivä Guns N' Roses faneille, muuta en voi sanoa.

Onko mitään hajua milloin ja miten rantautuu Eurooppaan?

Eipä silti, nytkun tulee ulos niin ei ihan hirveästi väliä miten nopeasti saa lätyn käsiinsä (tuskin ne loppuu kesken). Enivei, ollut nyt tässä jonkun aikaa aika epätodellinen olo. Tätä on odotettu kieli pitkällä niin kauan kun levy on ollu tekeillä. Kokoajan on ollut lapsenuskoinen sokeus päällä, "kyllä se vielä tulee... kyllä Axl sen tekee...", vaikkei todellisuudessa olisi pitänyt uskoa ollenkaan. No, mitenpä muuten sitä omaan ensimmäiseen (ja oikeastaan loppuen lopuksi ainoaan kunnon) fanituksen kohteeseen voi suhtautua.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eipä silti, nytkun tulee ulos niin ei ihan hirveästi väliä miten nopeasti saa lätyn käsiinsä

Tähän täytyy sanoa, että niin tavallaan onkin. Kunhan nyt vain saa heti imettyä jostain ja sitten juostaan tietenkin kauppaan ensimmäisenä myyntipäivänä.

Viralliselle sivulle on laitettu Chinese Democracy soimaan.

Nyt alkaa tuntua, että levy saattaa sittenkin tulla. Harmi, että Dr. Pepper on täysin juomakelvotonta, voisi käydä ostamassa tölkillisen.
 

Sic

Jäsen
Ei ssssaatana, nyt on virallinen sivustokin päivitetty ja huikealla tavalla. Introsivulla voi kuunnella chinese democracy sinkun läpi ja julkaisupäivämäärä on kauniisti siinä myös esillä, ei vittu tää on hienoa!!! http://web.gunsnroses.com/splash.jsp

Luulisin että jotain uudistusta kotisivuillekkin tulee uuden levyn myötä, toivottavasti.

Biisin voi myös kuunnella nyt Geffenin virallisilla sivustoilla http://www.geffen.com/artist/player/default.aspx?mid=4565&aid=149&bhcp=1

Nyt sit toivois toki mahdollisimman pian uuden kiertueen julkaisua ja suomeen tuloa ensi vuonna, mutta onhan tämä nyt jo ollut uskomaton viikko, ja etenkin nää pari viimestä päivää on ollut mahtavia.

Toki pistän itse ainakin levyn ennakkotilaukseen heti kun sen voi suomessa tehdä. Enkä aio ladata mitään netistä enää, odotan sitä hetkeä kun saan cd:n käsiini ja voin kuunnella sen.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienoa on. Kuten joskus kesällä viimeisten vuotojen tullessa arvelinkin, ei levylle loppujen lopuksi juuri enempää kamaa sitten tullutkaan. Sääli, että 14 biisistä 11 ovat jo tuttuja, eikä tuo levy kovin puskista enää pääse yllättämään. Tiedän jo nyt pitäväni siitä todella paljon. Onneksi jossain vaiheessa aloin jo pikkuhiljaa uskoa, että tuo saattaa ihan oikeasti ilmestyäkin, ja jätin noiden vuotaneiden biisien soittelun sikseen, etteivät ne ihan täysin loppuun pääsisi kulumaan. Nyt jaksaa vielä innolla levyä odottaa, ja onhan se jotain käsittämättömän historiallista, kun pitelee käsissään konkreettisena esineenä Chinese Democracya.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jotenkin niin vaikee uskoa vieläkin tän päivän tapahtumia.

Joka aamu ennen töihin menoa sitä tuli katsottua uusimmat uutiset ja tullut toivottua siinä samalla että pliiiis tule jo Chinese Democracy. Nyt se sitten oikeasti on totta.

Tätä on odotettu vitun kauan ja toivottavasti tulevat suomeen. Metallican lippujen kanssa mokasin kun yritin jonottaa netissä mutta jos ja kun nämä herrat tulevat suomeen niin lupaan olla vaikka viikon lippupalvelu lafkan oven edessä. Kerran on tullut gunnarit nähtyä ja se oli loistava keikka.

UH!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En usko. Noi sivut on kaikki hackatty.
 

kovalev

Jäsen
Tämä on kyllä pitkäaikaisfaneille hienoa aikaa.
Chinese Democracy tulee olemaan ensimmäinen levy yli seitsemään vuoteen, jonka ostan kaupasta alkuperäisenä ja oikealla hinnalla.
Nettidemoja en ole kuunnellut enää kuukausiin, kun on alkanut käydä yhä varmemmaksi, että levy varmasti tulee.
Toisaalta, kun suurin osa biiseistä on valmiiksi tuttuja, se hieman latistaa odotusta. Mutta toisaalta ei ainakaan tarvitse pelätä pettymystä. Tietää, että laatua tulee.
Olisi tosiaan enemmän kuin toivottavaa, että bändi saataisiin jo ensi vuonna taas Suomeen.
 

godofthunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Jostain olen korviini saaanut kuulla, että democracyn julkaisu suomessa tapahtuisi 25.11.3008. En olisi kyllä tätä päivää uskonut vielä eläväni.
Taitaa olla aika tänkin pistää lotto vetämään lauantaina...
 

Taatusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Tottenham Hotspur
Jostain olen korviini saaanut kuulla, että democracyn julkaisu suomessa tapahtuisi 25.11.3008. En olisi kyllä tätä päivää uskonut vielä eläväni.
Taitaa olla aika tänkin pistää lotto vetämään lauantaina...

Kyllä mäkin uskon, että se tuohon mennessä just ja just tulee... :)

Vakavasti ottaen, on sitä kyllä odotettu ja toivotaan, että se tosiaan vielä tänä vuonna tulisi...
 

godofthunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Kyllä mäkin uskon, että se tuohon mennessä just ja just tulee... :)

Vakavasti ottaen, on sitä kyllä odotettu ja toivotaan, että se tosiaan vielä tänä vuonna tulisi...

Jeh. Tuotakin timanttia on tullut hinkattua vuosien saatossa jo kun sitä kuuluisaa iisakin kirkkoa. Noh, toivottavasti tässä toimii sanonta että hiljaa hyvä tulee...tai jotain. Rockilla eilen ehtoolla tuota uutta gunniaria veivattiinkin, mutta meni kyllä inan ohi multa. Ihan hyvältä kyllä kuulosti.

Mutta mutta. Eihän se olis gunnaria, ellei jotain mutkaa vielä tulis matkaan ?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eilen veivasivat ekaa kertaa ton levyn ekaa singlea kalifornialaisessa aamu-show:ssa radiossa. En nyt muista biisin nimea, oisko jopa ollut sama kun levyn nimi?

Eli eikohan se levy sielta ulos kohta tule, kun kerran biisikin jo ratiossa soi...

Ootellaan!
 

Sic

Jäsen
Eilen veivasivat ekaa kertaa ton levyn ekaa singlea kalifornialaisessa aamu-show:ssa radiossa. En nyt muista biisin nimea, oisko jopa ollut sama kun levyn nimi?

Eli eikohan se levy sielta ulos kohta tule, kun kerran biisikin jo ratiossa soi...

Ootellaan!

Tästä on jo isot keskustelut ollut edellisellä sivulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös