Guns N' Roses

  • 793 332
  • 4 526

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paikan päältä:Lämppäri aloitti 20:45. Pihalla kävi lippukauppa, mut en kysellyt hintoja kun oma on hankittu jo aikoja sitten. Kohta hesen kerrosateria bissellä ja sit venaamaan lapsuuden idoli(e)n showta. Vitun huikea olo!
 

HemmoP

Jäsen
Että toinenkin sitten nähty ja kuultu. Nyt paljon paremmilta paikoilta kuin eilinen. Erö äänessä oli huomattava tämänpäiväisen eduksi.

Setti oli melkein sama, mutta yksi uusi tuli lisää ja biisien järjetystä oli vähän vaihdettu.


Ja Setä jaksoi heilua. On se.



*****
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
FUCKIN' AWESOME!

USKOMATONTA! Mitään negatiivista en voi sanoa kun ekaa kertaa kattelin näitä livenä, vitun mahtavaa ja käsittämätöntä. Sekaisin vieläkin. Yleisö oli, noh, paskahko. Mutta ymmärtäähän sen kun bändi keikkailee niin harvoin, hämilleen se mielen vetää.

Tämä on nyt nähty ja koettu, en ikinä uskonut GNR:ää livenä kokevani, mutta olin onneksi väärässä.

VR oli näköjään varautunut ainakin T-junan suhteen Riihimäelle päin, en ole ikinä edes ruuhka-aikana nähnyt noin pitkää junaa.

Melrose oli positiivinen yllätys, tykkäsin, mutta kuten joku jo sanoikin, niin Jaffa on vääränlainen paikka ko. bändille, ehkä joku Tavastia tjsp.
BFMV:tä olisin silti mielummin kuunnellut.

EDIT: Setti oli hyvä, Civil Waria odotin. Myös tämä Better vastasi odotuksiini, minulla on ko. rallista demoversio.

Mikäs oli se biisi ennen Paradise Cityä? En tuntenut.

Niin joo, ovatko ihmiset oikeasti niin v*tun tyhmiä? Lähtivät ennen encorea pois. Noh, jäipähän heiltä kuulematta (toivottavasti) orkesterin ehkä odotetuin (ainakin minun kohdalla) biisi.

EDIT 2: Prkl suonenveto meinasi pilata koko keikan jo SCOM:n aikana, ei siellä katsomossa kehta seisomaan nousta kesken kaiken. Eikä jalkoja kehtaa ränkistellä. En enää ikinä mene keikalla katsomoon.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
JuVii kirjoitti:
Mikäs oli se biisi ennen Paradise Cityä? En tuntenut.

Niin joo, ovatko ihmiset oikeasti niin v*tun tyhmiä? Lähtivät ennen encorea pois. Noh, jäipähän heiltä kuulematta (toivottavasti) orkesterin ehkä odotetuin (ainakin minun kohdalla) biisi.

Madagascar, hieno kappale, kun riittävästi pyörittää sitä.

Itse kiirehdin Paradise Cityn jälkeen narikkaa kohti, reitti vei taksijonon ohi. Siellä oli jo tuhansittain ihmisiä silmänkantamattomiin. Miten ne kaikki ovat sinne ehtineet? Todennäköisesti ne ovat lähteneet jo Finlandian aikana, että varmasti ehtivät.

Kotiin on kiva päästä, mutta kannattaako edes lähteä reissuun, jos sinne noin kiire on?
 

axe

Jäsen
Ei ikinä enää katsomoon, ei ainakaan sinne vitun yläkatsomoon. En mää ollut eilen keikalla, mää olin katsomassa kun Hartwallissa oli keikka. Ei minkäänlaista fiilistä, vaikka näkyvyys sinänsä oli ihan hyvä. Korvissakaan ei suhise eikä surise eli äänitasokin ollu sinne ihan paska.

Siellä tosiaan ihmiset istui enkä mää ujona kaverina voinut muuta kuin istua mukana ja tylsistyä, kun vieressä istuu joku pariskunta ilmeisesti ekoilla ujoilla treffeillään, kun eivät suunnilleen liikahtaneet tai edes puhueet keskenään ja toisella puolella joku tyttösakki, joka aina välillä kävi katsomon puolella kääntymässä ja oli muutoin ties missä. Jostain läheltä kuului neljän ekan piisin (WTTJ, Easy, Brownstone, Live and Let Die) jälkeen, että sen ekan oli kuullut mutta nää muut oli ihan outoja ja paskoja. Puoli yhdentoista aikaan kun tunti odotusta oli kulunut, niin yläpuolella päätettiin jo että kahdeltatoista lähdetään takaisin hotelliin. Kehtaa edes yrittää huutaa tai laulaa mukana ettei häiritsisi toisten keskustelua siellä.

Ajattelin alunperin kokeilla eilisellä lattialipullani livahtaa sinne tänäänkin, mutta en tehnyt niin. Olisi pitänyt. Nyt ymmärrän niitä jotka ekan keikan jälkeen sanoivat sitä huonoksi ja tylsäksi. Siltä mustakin tuntui kun tuolta pimeästä ulkopuolelta kurkki kun muut olivat keikalla. Vittu, hukkaan mennyt reissu, mutta en syytä bändiä. Toivottavasti teillä oli hauskaa ja keikka oli hyvä.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jake74 kirjoitti:
Tämä kaikki on juuri sitä, mikä alkoi itseäni jo Use Your Illusions'n kiertueella hieman närkästyttämään. Helvetin hyvästä rock-bändistä tuli stadionmammutti, ja lavaa alettiin täyttää tarpeettomilla statisteilla mm. taustalaulajat, torviryhmä, toinen kosketinsoittaja Dizzyn lisäksi ja taidettiin November Rainiä soittamaan raahata joskus sinfoniaorkesterikin. Ei siinä mitään, hyvinhän se kieltämättä toimi stadioneilla, mutta itse kaipasin aina sitä klubeissa soittanutta bändiä. Ehkä koomisin oli aikoinaan tämä toinen kosketinsoittaja, kreikkalaisen näköinen Teddy "Zigzag Bigbag" Andreas, joka ei toivottavasti enää bändissä vaikuta. Varmasti jotain Axlin hangaroundeja.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
..joo piti tohon kommentoida että muistan kans ton kosketin soittajan zigzag jotain..muistatko taustalaulaja taisko olla Stacey tai jotain joka esiintyi aina livekeikkavideoilla pornahtavissa kuteissaan..huh huh sentään.

Hienoo että oli ainakin suurimmasta osasta tosi hyvä keikka, meikää vähän harmittaa entisenä armottomana GN'R -fanina että en päässyt keikalle.. Näköjään Axl jaksaa vaan painaa vielä lähes entiseen malliin
 

Orsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, RoPS, Maajoukkue, Hollanti, Gun`n`Roses
JuVii kirjoitti:
Tämä on nyt nähty ja koettu, en ikinä uskonut GNR:ää livenä kokevani, mutta olin onneksi väärässä.
QUOTE]

En halua niuhottaa, mutta minä, sinä ja moni muu näimme bändin joka kiertää Gunnareiden biisejä soittaen. Henk. koht. koen bändin hajonneen ajat sitten. Ilman Slashia on ,Rose and the band. Voi kuulostaa niuhottamiselta, mutta Duff, rumpali (Adler/Sorum), olivat mulle se bändin ydin. Erityisesti Slash. Siinähän se syykin on miksi tuota Chinese Democracya hinkataan vuosi toisensa jälkeen. Ei kikkarapäätä tekemässä kitaroita ja melodioita. Tässä avoin mielipiteeni, ja siitä voi olla eri mieltä.

Siitä huolimatta keikka oli musertava. Tajunta himmeni (Anteeksi koko 109 katsomo!). Itse olisin toivonut Lies:n biisejä, sekä tietysti Use your Illusionilta edes jotain muuta kuin ne odotetut. Appetite on kuitenkin SE levy. Siksi sallittakoon kyseisen levyn edustus keikkasetissä. Mahtavia biisejähän ne on.

Yhtä kivaa oli kuin 1991. Fiilis toki oli itsellä erilainen. Monesta syystä. Tämä oli nostalgiaa ja hehkutusta. Silloin mentiin katsomaan hyviä biisejä ja Maailman Vaarallisinta Rockbändiä. Nyt enemmän palaamaan nuoruuteen. Mahtavaa!! Olen otettu ja annettu.
 
Viimeksi muokattu:

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nonnih, toinenkin keikka tuli ja meni. Tällä kertaa tuli koettua se jäältä aivan lavan läheisyydestä, ja kyllä kannatti. Siinä lopun paperisilppusateessa Paradise Cityn soidessa oli jotenkin aivan tajuttoman hieno fiilis. Eipä tässä muuta, hyvin samanlainen keikka kuin ekakin. Muuten täysin sama setti kuin tuo axen ekan keikan jälkeen postaama, mutta Madagascar -> Better ja Better -> IRS + lopun encore oli yhtä biisiä eli Madagascaria ja Finckin sooloa pidempi kuin ekan keikan encore. IRS:n soittaminen oli iloinen yllätys, ja hyvinhän sekin toimi livenä. Toivottavasti saadaan varsinaisella Chinese Democracy -kiertueellakin bändi Suomeen, jotta päästään kuulemaan enemmänkin uusia biisejä ja ehkä useampikin kourallinen yleisöstä voisi silloin biisit tuntea.

Axl on loistava tyyppi ja oli kyllä taas yhtä aurinkoa koko mies. "I heard you back there on the backstage!" ja kunnon pepsodentit päälle. Ja niille irvileuoille, jotka kuittailevat, että tämä ei ole mikään bändi vaan Axl ja palkattuja muusikkoja ja blaablaa, ei voi kuin hymyillä. Sen verran hyvää pataa Axl eilen(kin) oli loppubändin kanssa.

Yleisöstä voisi sanoa samat sanat kuin viimekerralla, mutten taida jaksaa tällä kertaa. Itsellä oli aivan helvetin loistavat fiilikset.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
JuVii kirjoitti:
VR oli näköjään varautunut ainakin T-junan suhteen Riihimäelle päin, en ole ikinä edes ruuhka-aikana nähnyt noin pitkää junaa.

No hyvä, sillä keskiviikkona VR (="Venäjän Rautatiet") oli liikkeellä lähinnä resiinasta seuraavalla kombinaatiolla. Porukkaa jäi laiturille satamäärin ja seuraava lähtö oli vasta tuntien päästä. On se kumma, ettei VR:llä ole edes varaa nettiyhteyteen, jolla voisi vaikkapa Hartwall Areenan kotisivuilta tutkailla potentiaalisia ruuhkahuippuja...

Itse (keskiviikon) keikasta fiilikset ovat kutakuinkin samat kuin useimmilla muilla. Neljä ekaa biisiä räjäyttivät tajunnan, sooloja ja suvantokohtia oli lopulta liikaa, uudet biisit eivät (vielä) kolahtaneet ja lopussa tunnelma nousi taas huikeaksi. Olin itse jäällä, joten siellä oli meininkiä sinänsä ihan riittämiin. Ja kieltämättä kaikki muut kokoonpanon jäsenet jäivät statisteiksi Axlin rinnalla. Melrose muuten veti todella hyvin!
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Odotusten mukainen

Eilinen keikka oli aika pitkälti sitä, mitä odotinkin. Kaksi tuntia toinen toistaan parempia biisejä (pl. uudet kipaleet, koska ne olivat tuntemattomia), jotka myös soitettiin todella hyvin. Axl oli lähes oma itsensä ja laulu kuullosti siltä niin kuin wanhoina hyvinä aikoina. Mutta ikävä kyllä keikassa oli negatiivistakin.

Olen kyllä vaan itsekin sitä mieltä, että en nähnyt eilen Guns N' Rosesia vaan Axlin taustabändeineen soittamassa GN'R'n biisejä. En voi vaan tunteelleni mitään. Biisejä ei todellakaan oltu raiskattu vaan ne soitettiin helkkarin hyvin. Nämä muut soittajat olivat vaan (huom.) itselleni täysiä nobodeja eli en nähnyt GN'R:a lavalla vaan kuulin sen. Mutta ei siitä nyt sen enempää.

Seikka, mikä minua harmitti, oli tauot biisien välissä. Biisi kun loppui, lava meni täysin pimeäksi ja mitään ei tapahtunut puoleen minuuttiin. Sitten saattoi olla minuutti-pari jotain ihme jamittelua, jonka aikana viimeistään edellisen biisin hyvä meno oli kadonnut. Missä olivat Axlin välispiikit, joita kundi ainakin ennen viljeli paljonkin? Jotenkin Axl jäi nyt etäiseksi yleisölle, kun biisien välillä ei ollut tuttua höpöttelyä yleisön kanssa. Ei esitellyt pahemmin kappaleita, ei edes uusia. Ei kertonut niiden taustoista jne. Ei mitään juttua uudesta levystä. Yleensähän välispiikit on sitä jenkkiläistä smalltalkia, jossa kehutaan maata, kaupunkia, yleisöä ym. bullshittiä, mutta olisin nyt jotain vähän enemmän odottanut.

Näihin taukoihin liittyen niitä kitarasooloja/-jamitteluja oli myös liikaa. Niitä tietysti osasi odottaa, koska siihen bändi syyllistyi jo 90-luvulla. Silloin niitä soitti pelkästään Slash, mutta nyt bändissä oli kolme(!) kitaristia, jotka vuorotellen esittelivät taitojaan. Finlandia -intro Sweet Child O'mineen oli ok, mutta Don't Cryn olisi voinut mielestäni soittaa alkuperäisenä. Sen kolmannen kundin tilutteluista ei viitsi mainita mitään.

Muuta mainittavaa. Soundit ainakin jäälle olivat hyvät. Lavan valaistus oli sen sijaan mielestäni huono. Kundeihin ei suunnattu mitään kunnon spotteja esim. Axlin vähäisten välispiikkausten aikana, tai bändin jäseniä esiteltäessä. Sama suht hämärä valaistus oli lavalla koko ajan. (Tai sitten mun pitää hommata vahvemmat piilarit.)

Mutta kaiken kaikkiaan hyvä keikka. Eihän tuosta voi biisilista paljoa parantua. Sääli vain, ettei lavalla ollut Guns N' Roses.

Ps. Melrose ja eritoten Tokela oli juuri niin kova kuin yleensä. Paikka ja yleisö vaan olivat väärät.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Vteich kirjoitti:
Eipä tässä muuta, hyvin samanlainen keikka kuin ekakin. Muuten täysin sama setti kuin tuo axen ekan keikan jälkeen postaama, mutta Madagascar -> Better ja Better -> IRS + lopun encore oli yhtä biisiä eli Madagascaria ja Finckin sooloa pidempi kuin ekan keikan encore.
Hmm, itse odotin My Michelleä soitettavaksi myös torstaina, mutta en kyllä muista sitä kuulleeni.
 

axe

Jäsen
To 6.7.

Welcome To The Jungle
It's So Easy
Mr. Brownstone
Live And Let Die
(Finlandia)
Sweet Child O' Mine
Knockin' On Heaven's Door
(Don't Ever Leave Me)
The Blues
You Could Be Mine
(Beautiful)
Out Ta Get Me
November Rain
Think About You
(Don't Cry)
IRS
Patience
Nightrain
Madagascar
Paradise City
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Olipa Axl muuten aivan saatanan kovassa tikissä. Ei olisi ikinä uskonut.

Päinvastoin kuin axe, nautin keikasta suunnattomast takakaarteen istumapaikoilta. Ihan vaan nauttien. Ei perkele, on se vaan kova.

Vika kitarasoolo oli muuten täysin paska. Enteellisesti Axlkin esitteli soolon hieman vinoillen "as you propably already know, heres Robin Finck"

Axl&band plays Guns`N`Roses, sitähän se oli.

Tykkäsin silti, pirusti.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Keskiviikkona olin keikkaa katsomassa ja enpä kyllä pettynyt yhtään. Bändi veti biisit hyvin ja Axlin liikehdintä oli vanhaa tuttua. Pitkiin kitarasooloihinkaan ei ehtinyt kyllästyä, saipahan vetää henkeä. Paikatkin olivat odotettua paremmat (ylin rivi koko hallissa, onneksi lavan vierestä ja katsomossa oli muutamia todellisia GNR-diggareita) ja fiilistellä sai ilman paheksuvia katseita. Welcome to the Junglen lähdettyä soimaan fiilis oli jotain aivan uskomatonta, silti suosikkini November Rain toi parhaat fiilikset. Meinasi siinä herkistyä. Uusista biiseistä Madacasgar jäi parhaiten mieleen.

Kiitos tästä. Vaikkei alkuperäinen kokoonpano ollutkaan, sain mitä halusin - kuunnella uudestaan ja uudestaan huudatettuja hittejä livenä energialla vedettyinä.
 

kovalev

Jäsen
Myönnän - keikan loputtua olin, kuin olinkin vähän pettynyt.
Mutta se johtui enemmänkin siitä, että alku oli niin SAATANAN kovaa tykitystä, että ruokahalu kasvoi syödessä.

Enää en ole tippaakaan pettynyt.

Välitilutukset olivat osa aivan paikallaan, osa vähemmän tarpeellisia, mutta tuppasivat tulemaan huonoihin väleihin. Aina, kun takapenkkiläisetkin alkoivat vähän uskaltaa taputtaa ja nostaa pyllyä penkistä, niin tuli soolo tai uusi biisi ja tunnelma kieltämättä latistui. Silti pidän kunnioitettavana sitä, että uskaltavat soittaa näitä uusia levyttämättömiä biisejä toisin, kuin vaikkapa Metallica, joka ei paljoa soittele viimeiseltä kolmelta levyltään vaan pelaa aika lailla varman päälle. Mitä tulee näihin "statisteihin" niin eipä tullut kertaakaan ikävä Slashia, Duffia tai Sorumia sen vuoksi, että uusi kokoonpano ei osaisi hommaansa hoitaa. Todella nautittavaa soitantaa hyvällä fiiliksellä ja rohkeata lavaesiintymistä ! En osaa itse paljoa kitaraa soittaa, mutta sen verran kai tajuaa naapurin Ullakin ettei sitä Don`t Cry - instrumentaalia ihan kuka tahansa Axl;n koulukaveri vedä. Jumalauta, siinä tuli komppia ja liidiä samaan aikaan, niin kuin Henriksonin Jannella (Ei se KTP;n veskari)

Yleisön puolesta paikoin hävetti, vaikka siis myönnän, että tunnelman latistuminen oli osin bändin omaakin syytä. Ei silti tarvitsisi uuden biisin aikana istua mielenosoituksellisesti, kuin Ilveksen pelissä, tai lähteä kesken keikan pois niin ikään, kuin Ilveksen pelistä.

Nämä uudet kappaleet allekirjoitan aivan täysin, kuin myös nämä toiminimi - Guns`N` Roses nimen alla työskentelevät Feikkimuusikot. Kiinalaista Demokratiaa nyt kauppoihin ja äkkiä ja uutta kiertuetta. 4 kertaa Jaffa-areena täyteen ja itse joka keikalle lattiatasolle jumppaamaan. Piti kirjoittaa vielä yksityiskohtaisempaa analyysiä biiseistä, mutta eukko mankuaa koneelle. Sen verran vielä, että Dizzy`"fucking" Reed soitti soolopätkässään hienommin, kuin ikinä missään levytyksessä ja oli laihtunutkin ! November Rain oli tarkoitus porata ja laulaa mukana, mutta kun se alkoi, niin koko ruumiin täytti niin sanoinkuvaamaton lämmön ja hyvänolon tunne, että ei voinut kuin katsoa monttu auki, aivan hiljaa, aivan liikkumatta, kun se lahjaton narkkari vetäisi itse säveltämänsä, kaikkien aikojen upeimman rock-balladin ja tunsin, että kaikki kokemisen arvoinen on nyt koettu.

Kiitos Gunnarit !
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Torstain keikka tuli nähtyä, ja kyllä se täytti kaikki odotukset. Axl oli äänen puolesta lähes parhaiden päiviensä vireessä, ja esimerkiksi "Welcome to the jungle" lähti ihan eri malliin kuin esimerkiksi sillä Pariisin televisio-keikalla -93. Liikkumien alkoi olla jo hieman pökkelöä, mutta ei siinäkään sen kummempaa valittamista ollut.

Myös muu bändi osasi asiansa, vaikka toki varmaan ainakin kaikki vanhat fanit silti kaiholla muistelivat Slashia,Duffia ja Izzyä. Aika nyt vaan kultaa muistot, eikä meidän vanhojen jääriensilmissä tule mikään vetämään vertoja sille menneelle. Mutta nyt kun bändi on kokonaisuudessan katsastettu, niin entistä suuremmalla mielenkiinnolla odotan uutta levyä.

Vuoden 1991 keikan nähneenä tuli nyt sellainen olo, että voi kun olisivat silloin vetäneet saman setin(Uusien biisien paikalla tietysti biisejä Illusioneilta). Appetitelta vedettiin My Michelleä ja Rocket gueeniä lukuunottamatta kaikki mainitsemisen arvoiset biisit ja millä tavalla...Siinä ei voinut kuin laulaa mukana ja heilua minkä ehti. Silloin 1991 keikka oli toki mahtava, mutta tuolloin uusia tuntemattomia kappaleita oli mielestäni liikaa. Ja kun bändi oli tuolloin varmaan parhaimmillaan, niin tuo Appetite-setti olisi kyllä räjäyttänyt tajunnan.

Uusien kappaleiden aikana tunnelma nytkin aina laski, mikä oli sääli, sillä biisit olivat varsin hyviä näin ensikuulemalta(suttuisia demoja ja konserttitaltiointeja olen toki netissä kuunnellut). Vaikea siinä on kuitenkaan hirveästi innostua, kun ei ole oikein käsitystä biisin "rytmistä". Sitä vaan kuuntelee ja ihmettelee.

Omalta kohdaltani keikan kohokohtia olivat alun(kolme biisiä Appetitelta+Live and let die) lisäksi "Out ta get me" ja "Think about you". Noiden kahden viimeksimainitun aikana muunkin yleisön tunnelma tuntui olevan korkeimmillaan. Paradise cityn odotin tietysti olevan keikan kliimaksi, mutta se jäi jotenkin vaisuksi. Ehkä siksi, että minua ärsyttää jo vanhankin kokoonpanon aikana käyttöön otettu tyyli, jossa lopun kitaraosuuksia ei edes yritetä soittaa oikein, vaan keskitytään lähinnä lyömään tahtia Axl:n ryntäilylle. Kokonaisuutena kuitenkin loistava keikka, juuri niin hyvä kuin se olosuhteet huomioiden oli mahdollistakaan. Arvosana 9+.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Olipa hienot keikat! Axl oli tosiaan huimassa vireessä ja bändikin tuntuu saavan aivan liian vähän tunnustusta työstään. Vaikkei kyseessä nyt ollutkaan Slash+Izzy+Duff, niin kyllä soitto pelasi erinomaisesti ja energiaa riitti. Varsinkin Robin Finck on parantanut huimasti työskentelyään sitten vuoden 2002, joten ei ole mennyt 3½ vuoden tauko hukkaan.

Harmittavaa tietenkin, ettei Izzy ollut paikalla. Uudet biisit upposivat hyvin, paitsi ainoastaan IRS tökki hieman livenä. Lisäksi alkuun ladattiin, ehkä vähän liiankin kova putki, josta ei oikeastaan enää voinut kuin hieman taantua, onneksi sieltä taas noustiin loppua kohti.

9½ : puolikas lähtee, koska Illusion materiaalia selvästi syrjitään.

Kivaa tekee, kun niitä "ei se kuitenkaan tule"-tyyppejä riitti niin paljon. Nyt vielä jos levy tulisi oikeasti tänä vuonna, niin Juhaht saisi varmaan slaagin.
 

kovalev

Jäsen
Itseäni myös hieman harmitti Illusion-biisien vähyys. Siellä olisi kuitenkin niin paljon ässämateriaalia ja ihan näitä "Axl-kappaleitakin" tyyliin ; Back Off Bitch, Dead Horse, Shotgun Blues, Breakdown, Estranged...

Toisaalta, Appetite-rokkikin jyrää vallan mahtavasti ja hienoa, että setissä on nyt esim ; Think About You ja Out Ta Get Me. Varsinkin jälkimmäinen on aina ollut yksi suosikkeja...`For so fucking long...` saa aina karvat pystyyn.

Rocket Queen vielä mukaan ensi kerralla. Mielenkiintoista sekin millaiseksi setti muodostuu uuden levyn jälkeen ?
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ollut pettynyt siihen, ettei Illusion-materiaalia soitettu kovinkaan paljon, koska eihän sitä soitettu 01-02 kiertueellakaan ja mahdollisuudet siihen, että bändi ryhtyisi silloin soitettujen vanhojen biisien lisäksi opettelemaan muita vanhoja, ovat aika pienet ja hyvä niin. Appetite-voittoinen setti höystettynä muutamalla UYI-hitillä ja loistavilla uusilla biisillä on minulle vallan loistava. Toki sitten kun levy ulos tulee niin enemmän uutta materiaalia kehiin ja toinen puolikas sitten vanhoja, ettei skeptikot kyllästy. Eli eiköhän vanhan materiaalin osalta työ ole jo tehty.

Harmi, ettei TWATia soitettu (paras uusista) ja se onkin kuultu livenä vain kahdesti tällä kiertueella, mutta toisaalta ymmärtäähän sen kun biisi on 7 minuuttia pitkä ja porukalla oli tapana tylsistyä uusissa biiseissä. Ja kun osa vanhoistakaan faneille tärkeistä biiseistä (It's So Easy, Nightrain) ei tuntunut sytyttävän valtaporukkaa, niin.. No sanottiinhan November Rainiakin aluksi liian pitkäksi ja tylsäksi. Itse kuuntelen siitä normaalisti vain soolot, mutta keikalla kyllä tuntui aivan taivalliselta.
 

Ana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
^^ en ite kyl usko, että sen luokan bändi soittais playbackina. Voihan se toki olla mahdollista, mutta aika uskomattomalta kuulostaa. Saas nähä ilmestyykö Chinese Democracy levyä tänäkään vuonna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös