Guns N' Roses

  • 793 397
  • 4 526

Co.

Jäsen
Slash soitti myös livenä Jacksonin kanssa, olisikohan ollut joku '95-vuoden MTV-gaala tmv.

CITR on mielestäni vuotaneista demoista heikoin. Menee ehkä liikaa popin puolelle, ja melodia ei ole yhtään tarttuva. Puhumattakaan kertosäkeestä. Melko tylsä biisi oikeastaan, mutta potentiaalia löytyy. Toivotaan että paranee huomattavasti valmiin version tullessa ilmoille.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
CITR antaa itselleni aika positiiviset vibat. Kivaa jamittelua, juurikin sopiva "lattialla makoilu" -biisi. Valmiina versiona uskoisin olevan aika kuningas tavaraa.

Hemmetti, kait ne oikeasti meinaa sen levyn julkaista.

En noita ulkomaan kielisiä palstoja ole jaksanut seurailla, onko siellä pohdittu sitä, että onko nämä "vuotamiset" täysin harkittuja tekoja vai miten? Itselleni on vähän tullut se kuva, että tahallaan nämä nettiin ovat päätyneet. Laskelmoitu, että muuten kukaan ei ota tosissaan "levy tulee ihan just ulos" -läpänderiä. Nettiinhän nämä päätyvät kuitenkin viimeistään, kun levy julkaistaan. Nyt huonompi laatuiset demot, eivät kansaa tyydytä ja levy on pakko poistaa kaupasta :).
 

Bailey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Blabbermouth:
GUNS N' ROSES: 'Chinese Democracy' To Be Released As Three-Disc Set? - Mar. 2, 2006
David Lindquist of The Indianapolis Star is reporting that GUNS N' ROSES frontman Axl Rose caught the THE BIG DAMN BAND / DEREK TRUCKS BAND Feb. 23 performance at the Roxy Theatre in Hollywood, California. Afterwards, Rose hit a VIP party at upstairs bar On the Rox.

BIG DAMN BAND members the Rev. Josh Peyton, Breezy Peyton and Jayme Peyton — who are described as an Indianapolis-based roots blues trio — also attended the party. Beyond the high-profile gig on the West Coast, the arrival of Jayme's birthday at midnight gave the group reason to celebrate.

"(Rose) heard us say that it was my birthday, and he came over and bought me a couple of shots of Patron (tequila)," Jayme told The Indianapolis Star. "I thought that was real nice."

Photographic evidence of the drink can be viewed here.

Rose, sporting the cornrow hairstyle he unveiled during a brief GUNS N' ROSES comeback in 2002, displayed a good sense of humor, according to Jayme.

After Rose mentioned his own recent 44th birthday, Breezy jokingly said, "Man, that is old."

"(Rose) looked at the bartender and said, 'Hey can I get a Geritol over here,' " Jayme says.

Naturally, Rose and the BIG DAMN BAND bonded because of their shared Hoosier roots. In the old days, Rose told concert audiences that his native state of Indiana was Auschwitz revisited.

"I don’t think he really said anything bad about Indiana," Jayme says of the Hollywood meeting. "Maybe he didn't say anything especially good, either."

Jayme says the party eventually moved to TRUCKS' tour bus, where Rose produced a CD and previewed some of "Chinese Democracy" — which the singer said will be sold as a 3-disc collection.

"He still has the 'Axl voice,' " says Jayme, who recalls the 1991 GUNS N' ROSES album "Use Your Illusion I" as the first CD he ever purchased. "He was in the bus singing along. I couldn't believe it was still Axl's voice, all these years later."
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Cosmo kirjoitti:
Ja ko. areenan event calendar näyttää, että 11.6. olisi Metallica tarjolla (GNR siis 9.6. tuon sivuston mukaan). Ei olisi mikään pöllömpi kesänaloitus Dublinissa. Alle 300€ maksaisi lennotkin.

Sanasta miestä, sarvistä härkää ja hiiohoi. Liput keikoille taskussa (tai no tulossa, mutta osteltu) ja Finskillä menopaluu 225€ (ke-ma). Muita?

Mötley Cruen lämppäröinnistä en löytänyt enää mitään infoa, liekö ihan huuhaata?
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Blackie kirjoitti:
Luojan kiitos! Toisaalta, mitä paskempi lämppäri sitä paremmalta tuntuisi kun Gunnarit astuu lauteille. Siinä tarkoituksessa tuo Mötley Crüe olisi kyllä toiminut.

Luojan kiitos, ettei myöskään W.A.S.P.. Olisi saattanut tautanauhoineen ja -lauluineen soittaa pääbändin lavalta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Crueman kirjoitti:
Luojan kiitos, ettei myöskään W.A.S.P.. Olisi saattanut tautanauhoineen ja -lauluineen soittaa pääbändin lavalta.

Eikös se ollut Mötley Crüe, joka viime vuonna kiertueella kärysi taustanauhasta? Äijät toljotti ihan hämmentyneen näköisenä lavalla, kun taustanauha vain pyöri, heh. Kannattaisi edes harjoitella, varsinkin silloin kun lippujen hinnat keikalle on niin sikamaisia kun Mötleyllä.

Tosin W.A.S.P. ja Mötley eivät ole todellakaan ainoita bändejä, jotka käyttävät taustanauhoja. W.A.S.P. käyttää taustalauluissa, pitää paikkansa.

PS. Pakko muuten mainita Crueman, että tuo allekirjoituksesi on hyvä biisi. Pidän.
 
Viimeksi muokattu:
Better- biisissä on muuten hitin aineksia, sanokaa minun sanoneen. On vähän erikoinen mix n' match nu-metalliriffejä, 80-luvun glamrockmaista kertosäettä, perusrockia, Yngvie Malmstenmaisia tilutteluja jne. Jos tässä kertosäe olisi parempi, niin potentiaalia olisi haastamaan ainakin UYI- levyjen biisit helpostikin. There was a time- biisi voisi muuten olla juuri jommaltakummalta Use Your Illusionilta kun pianopätkiä ja kertosäkeen kulkua kuuntelee.

Valitettavasti itse tosiaan tykkään enemmän Liesin ja Appetiten kaltaisista levyistä, nämä Illusionit ja Spaghetti Indicentit olivat enemmän tai vähemmän pettymyksiä. Viimeksi tuli tuplalevyjä pari kappaletta ja nyt on luvassa triplalevy. Axl:lla alkaa vanhemmiten olla himo tunkea kaikki studiossa soitetut biisit kansan kuultavaksi..
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakko vielä sen verran hehkuttaa, että myös Catcher in the Rye on aivan loistava biisi. Ei aivan ekalla kerralla auennut, mutta sen jälkeen tämä on alkanut tuntua kaikista uusista biiseistä parhaalta heti The Bluesin ja ehkä Madagascarin jälkeen. Ihan loistavaa. Jo IRS:n koko version kuultua oli fiilikset aivan katossa ja todella kärsimätön odotus tulevaa levyä kohtaan, mutta sen jälkeen on vuotanut ulos vain yksi toistaan parempia biisejä.

The Blues
Madagascar
Catcher in the Rye
IRS
There Was a Time
Chinese Democracy
Better

Tuossahan on jo n. 40 minuuttia musaa, ja aivan helvetin loistavaa onkin. En tiedä onko levyn parhaimmat biisit jo kuultu, mutta siitä huolimatta tuollaisen biisiryppään sisältävä levy ei voi joskus ulostullessaan olla kuin täysi klassikko.

Sinänsä tosin iso sääli, että näitä biisejä pitää yksittäisinä kuunnella repeatilla, ja levyn joskus ilmestyessä nämä ovatkin sitten ihan läpikotaisin tuttuja. Minkään muun levyn kanssa, oli sitten kuinka isosta suosikkibändistä kyse, en ikinä odottamaani levyä etukäteen kuuntelisi, mutta eihän tässä fanilla paljon muitakaan vaihtoehtoja ole, kun on jo 10 vuotta Chineseä odotellut. No, pitää kai olla tyytyväinen jo siihen, että on todella saanut kuulla uutta GNR:ää, ja kaipa se levyn ilmestymisen uskomattomuus kaiken muun tulee hyvittämään.
 
Viimeksi muokattu:

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Anteeksi pieni offtopic, mutta se ehkä sallittakoot?

Crueman kirjoitti:
Luojan kiitos, ettei myöskään W.A.S.P.. Olisi saattanut tautanauhoineen ja -lauluineen soittaa pääbändin lavalta.

Ehkä ainoa tapa saada W.A.S.P. toimimaan kunnolla livenä ilman taustanauhoja olisi kloonata Mr. Lawless. Kyseisen bändin kohdalla kun laulujen tuplaus, eli se että tietyt kohdat vedetään nauhalle useamman kerran päällekkäin on enemmänkin sääntö kuin poikkeus ja todella tärkeä osa soundia. Eipä tule ihan heti mieleen yhtään laulajaa, joka harrastaisi tätä yhtä paljon. Blackien ääni on vielä sen verran omaperäinen, että ihan kukatahansa basisti ei pysty sitä järkevän kuuloisesti livenä "tuplaamaan". Vaihtoehdoiksi melkein jää joko huonolta kuulostava W.A.S.P. tai hyvältä kuulostava W.A.S.P. taustanauhojen kanssa.

Myönnettäköön, että parempi olisi, jos niitä nauhoja ei tarvittaisi, mutta minkäs teet. Tosin harvempi keikalla kävijä tuskin noita nauhalta tulevia taustalauluja edes hoksaa.

'Rosesin levystä en uskalla sanoa mitään ennen kuin se on kaupoissa.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei vittu, ei saatana, huikeaa! Kunpa tällä kertaa! Katkerasti on muistissa vielä edellinen kerta (olisiko ollut vuonna 2001?), kun yllättäen keikka peruuntuikin lopulta ja me lipun saaneet jäimme näppejämme nuolemaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Ehdottomasti täytyy saada lippu tolle keikalle. Edellisen kerran , kun olivat Suomessa meikäläinen oli armeijan harmaissa ja jäi keikka näkemättä. Millähän kokoonpanolla Gunnarit tulevat esiintymään?
siis tarkoitan keikkaa vuonna 1991
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nurmijärven Peto kirjoitti:
Millähän kokoonpanolla Gunnarit tulevat esiintymään?

Laulu: W. Axl Rose
Koskettimet: Dizzy Reed
Basso: Tommy Stinson
Soolokitara: Robin Finck
Rytmikitara: Richard Fortus
Rummut: Brian "Brain" Mantia
Koskettimet: Chris Pitman
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Sopivasti satun täyttämään 20 vuotta samana päivänä kun tuo keikka on. No löyty ainakin loistava tapa juhlistaa :)
 

sele

Jäsen
Voi tätä onnen päivää!

Moneltakohan joutuu heräämään maanantaiaamuna. Ehkä viiden - kuuden maissa voisi olla sopiva aika raahautua kauppakeskuksen portille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jopas on. Paikalla tuli oltua vuonna 1991. Ei ole aikoihin tullut käytyä missään keikalla minne liput myydään hetkessä. Mitenkäs homma nykyään toimii?

Sehän on selvää, että on katsottuna jo eräs syrjäinen toimisto, missä ei mitenkään voi olla yhtä paljoa jonoa kuin esimerkiksi keskustassa. Sitä en ole koskaan ymmärtänyt miksi ihmeessä pitää sinne mennä seisomaan 300m jonoon.

Revitäänkö sieltä alkuun lippua lipun perään ja sitten aloitetaan myynti, kun koko jonolle on saatu printattua vai mikä on periaatteena? Ostaa sieltä mistä annetaan, koska tuskin sinne mennään miettimään ja valitsemaan katsomoita?

Lippupalvelun servereihin ei todellakaan kiinnosta luottaa.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
pernaveikko kirjoitti:
Mitenkäs homma nykyään toimii?

Sehän on selvää, että on katsottuna jo eräs syrjäinen toimisto, missä ei mitenkään voi olla yhtä paljoa jonoa kuin esimerkiksi keskustassa. Sitä en ole koskaan ymmärtänyt miksi ihmeessä pitää sinne mennä seisomaan 300m jonoon.

Revitäänkö sieltä alkuun lippua lipun perään ja sitten aloitetaan myynti, kun koko jonolle on saatu printattua vai mikä on periaatteena? Ostaa sieltä mistä annetaan, koska tuskin sinne mennään miettimään ja valitsemaan katsomoita?

Ei siellä mitään etukäteen revitä, vaan yksi kerralla sen mukaan montako tilaat, tädit syöttävät määrän systemiin ja printtaavat liput. Jono liikkuu kohtalaisen hiljaa. Jonossa ollessa tuntuu että liian hiljaa...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jokeriarska kirjoitti:
Laulu: W. Axl Rose
Koskettimet: Dizzy Reed
Basso: Tommy Stinson
Soolokitara: Robin Finck
Rytmikitara: Richard Fortus
Rummut: Brian "Brain" Mantia
Koskettimet: Chris Pitman

Niin tosin tässä on aina pieniä kysymysmerkkejä. Erityisesti siitä, että onko mukana kolmatta kitaristia. Uusi materiaali on sen verran monimutkaista, että sellainen saatettaisiin Bucketheadin tilalle vielä hankkia, mutta sen näkee sitten.

Hieno homma kuitenkin - maanantaina ollaan heti aamusta jonossa!!! Globenkin olisi kyllä mukava kokea.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Onneksi faijalla on clubseatit Hartwallille, joten hoidin liput tänä aamuna. Toivottavasti tällä kertaa myös tulevat, ettei tule ohareita niinkuin muutamia vuosia sitten.

Kyllähän tämä uus levykin pitää ennen keikkaa ostaa, mutta oisko kellään mitään veikkailuja, kuinka paljon voidaan odottaa vanhoja GNR hittejä ?
 

kovalev

Jäsen
kaizu kirjoitti:
Onneksi faijalla on clubseatit Hartwallille, joten hoidin liput tänä aamuna. Toivottavasti tällä kertaa myös tulevat, ettei tule ohareita niinkuin muutamia vuosia sitten.

Kyllähän tämä uus levykin pitää ennen keikkaa ostaa, mutta oisko kellään mitään veikkailuja, kuinka paljon voidaan odottaa vanhoja GNR hittejä ?
Voi tulla aika paljonkin. Varmaan näitä samoja biisejä, joita väännettiin jo silloin joskus muinoin ja joiden synnyttämisessä Axl on ollut isossa, ellei jopa pääroolissa

Itse olisin aika yllättynyt ellei biisilistalta löytyisi ainakin seuraavia;

- November Rain
- You Could Be Mine
- Paradise City
- Don`t Cry
- Wellcome To The Jungle
- Estranged
- Nightrain
- Patience
- Mr Brownstone, jne. Toki aika paljon tuota slovariosastoa, mutta se on oleellinen osa Gunnareita ja varsinkin Axl;a. Yllätysnumeroina voitaisiin kuulla esim. loistavat Back off Bitch ja Shotgun Blues ja Perfect Crime.

Ja kyl mie sitte tykkäisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös