Guns N' Roses

  • 793 402
  • 4 526

axe

Jäsen
Tykkäsin tuossa ylävideolla siitä piisin laulullisesta kohokohdasta, jonka "nimeä" en tiedä, se while you're breakin' down my back jne. Kun siinäkin menee senat vähä sakasin ja joutuu improvisoimaan, mutta perille päästään. Ja youtube tarjoaa siihen vielä tekstityksenkin!
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Näyttää ja kuulostaa sinällään varsin hyvältä, mutta siitä olin pettynyt, että kyseessä ei nähtävästi ollutkaan ns. perinteinen keikkataltiointi, vaan musiikkivideomainen kokoelma eri tilanteista / biiseistä kootuista paloista (makuuni vähän turhan tiheällä leikkauksella). Mutta jos se keikka on sitten oikeassa muodossaan bluraylla, niin se kyllä kiinnostelisi kovasti.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Taitaapi olla ihan se alkuperäinen YCBM-video, mutta on vaan poistettu Arnoldit ja Terminaattorit?
Aika pitkälle ainakin samoja pätkiä ja vauhtia on kuin Monzassa! Tämä taitaa paikata virallisella GNR-kanavalla nyt tuota Terminator videota. Tekijänoikeussyistä ei varmaan Arska ja Terminaattori materiaaliin ole oikeuksia.

Toivottavasti tosiaan tämä tyyli oli vain tähän musiikkivideota varten ja sitten keikka on ihan sitten yhtä livevideota. Varmaan huonoin keikka mikä on tullut katsottua on Van Hagarin Live Right Here, Right Now dvd kun Sammy Hagarilla vaihtui housut tuon tuostakin biisin aikana kun oli kuvattu kahtena eri iltoina, ja äänikin oli studiossa jälkikäteen nauhoitettu kokonaan uusiksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ai jai... on toi Ritzin YCBM-veto vaan todella kova. Oli taas laitettava soimaan. Maailmahan tuhoutui tuon jälkeen, kun tuli Metallican paska-albumi ja grunge.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo



Estranged.

Gunnareiden paras biisi. Nämä Axlin Elton John-Gunnarit ovat kyllä ihan parhaita. Minusta bändi meni tuossa juuri oikeaan suuntaan. Nämä pianojärkäleet ja muutkin tuplan järkäleet ovat upeita.

Estranged on biisi, jonka voisin haluta soittaa hautajaisissani. Se on kaunis, voimakas, ylväs, ja vähän surullinen, muttei lohduton. Ennen kaikkea se on kaunis ja voimakas.

Minusta Gunnarit kasvoivat tässä vähintään saappaanmitan. Mitä pidempään näitä Use Your Illusionien järkäleitä on kuunnellut, sitä enemmän niitä on alkanut arvostaa.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Slash kommentoi uudesta GNR musiikista.

"I wanna go in and cut a whole brand new record at some point, probably sooner than later. But other than that, we have stuff that we've still got to come out. So that's gonna be coming out piecemeal over the next — I don't know — over the next few months or something like that. So that's basically it. We have one more tour left to do next summer, and then that'll free us up to be able to go in and work on a new record."

According to Slash, several other older GUNS N' ROSES tracks have also been reworked during the pandemic. "There's a handful of those songs that we actually fixed up and did when we were in lockdown," he explained to "Trunk Nation With Eddie Trunk". "So those have yet to be released. So those are gonna come out. They're really good, too. So I'm excited for those. We're just gonna put out like one or two songs, and another one or two songs. And I think that's gonna be pretty much all of 'em. I'm not sure exactly how many we did in total."

When host Eddie Trunk noted that "Hard Skool" in particular was a strong cut, Slash said: "These other ones, they don't have the same kind of amount of history, 'cause I know 'Hard Skool' seriously has… [it] goes way back. But there's a couple of epic ones coming out, so I'm excited about that."

Soundcheckissä jammailtu syksyn aikana jotain uutta ja Don't Damn Metä. MyGnr fanifoorumilla myös fanit olivat kokeilleet kirjoittaa demobiisien nimiä Spotifyssä hakuun ja hakuehdotus oli tarjonnut Guns N' Rosesia. Tämä tietenkin löi foorumilla vettä myllyyn, että jotain on nyt tekeillä ja albumi olisi Spotifyn järjestelmässä ja odottaa vain julkaisua, mutta en tiedä miten tuo algoritmi toimii Spotifyssä.

Huvikseen voi siis testata tarjoaako Spotify GNRta kun kirjoittaa hakuun pienillä kirjaimilla atlas shrugged, perhaps, the general, state of grace, soul monster, zodiac, oklahoma tai seveniä. Ja tarjoaako se vain siksi, että hullut GNR fanit niitä ainoastaan hakee yhdessä.

Mutta odotellaan ihan rauhassa kunnes virallisille kanaville tulee jotain.. joskus.. jossain vaiheessa. Ennen Illusion boksia en usko ainakaan, että tulee. Seuraava sinkku on varmasti se uusi orkesteriversio November Rainistä.
 
Viimeksi muokattu:

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Myös Izzyn juoksukaljat on päässyt Ranen stoorikäsittelyyn.


Jossain jaksossa oli myös, että Izzy jakaa edelleen fillarilla ruokaa kodittomille Santa Monicassa ja osan ajastaan sitten asustelee ranchillaan Ohiossa. Aika jalat maassa tuntuu kaverilla olevan eikä julkisuus tunnu kiinnostavan pätkääkään.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Jossain jaksossa oli myös, että Izzy jakaa edelleen fillarilla ruokaa kodittomille Santa Monicassa ja osan ajastaan sitten asustelee ranchillaan Ohiossa. Aika jalat maassa tuntuu kaverilla olevan eikä julkisuus tunnu kiinnostavan pätkääkään.
Joo, tää on just tossa samassa jaksossa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Hox, jos Appetite kaappi kiinnostaa. $319,20 dollaruuta GnR-nettikaupassa. Toki tulli ja toimitus tulee tietenkin päälle, mutta ei tuota muualta halvemmalla taida saada.





Videota perjantaina julkaistavasta Illusion-boksista. Vinyyliversio.
 
Viimeksi muokattu:

Jaakkon78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Mitä olen livevetoja kuullut bändiltä vuosilta 1987-1993 niin melkoista kuraa on aika suuri osa. Parhaimmillaan hiton kova ryhmä mutta paskinmillaan sika paskaa. Jos Axlin ääni vähänkin epavireessä tai mies kipeä niin ei hääviltä kuulosta. Monissa biiseissä myös ihan ihmeellistä räpellystä Slashin sooloissa eikä Sorumikaan aina kovin kummoisesti rumpaloi. Ilmeisesti studiossa hinkattu niitä biisejä ihan helvetisti kun ne kuulostaa todella hyvältä versus monet livevedot samoista biiseistä.

Slash varmaan mokasi monta keikkaa tai biisiä huumeiden tai viinan takia ja se kuuluu soitossa. Oliko kitaratkaan aina livenä kunnon vireessä vai viritetty sinnepäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös