Grand Theft Auto V

  • 219 504
  • 676

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Tuleeko jouluksi PS4:lle? Ajattelin, että silloin hommaan yhdessä PS4:n kanssa, mutta hinku on kuitenkin kova saada peli jo nyt.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Työkaveri tiesi kertoa, että Gamehousella jono oli yltänyt Passionin terassille asti! Itsehän sain pelini ennakkotilaamatta ja jonottamatta suoraan työpaikalleni kesken lounastauon. :) Ensikosketukseni tähän pelisarjaan...
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Hyvä peli on. Näin voin jo sanoa jo parin tunnin pelin jälkeen. Tuntuu San Andreakselta GTA IV:n pelimoottorilla. Alue on helvetin iso, tehtävät monipuolisia, autoja on paljon erilaisia ja niitä voi tuunata monella eri tavalla. Tuskin paljoa Rockstar valehteli kun kertoi että pelistä löytyy 100 tunnin edestä pelattavaa. Miinusta voi antaa tähtäämisestä, tosin taitaa olla ongelma jokaisessa konsolipelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tää pirun komee peli !! Muutama tunti pelattuna ja vielä en ole ehtinyt montaa tehtävää tekemään, kun kaikki aika on mennyt kaupungissa pörräämiseen. Eiköhän tähän saa aikaa kulutettua ihan kiitettävästi.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Tilasin VPD:ltä tämän n. viikko sitten. Ei tullut tänään. Onko muilla tässä kuussa tilanneilla kokemuksia vastaavasta? Aiemmin on pelittänyt vallan mainiosti, etenkin silloin, kun pelit tulivat vielä verovapaina Ahvenanmaalta.
 

motamoro

Jäsen
Päätehtävien määrä näyttäisi pudonneen sitten GTA IV:n (88 -> 69), no eiköhän tuossakin riitä puuhasteltavaa ja sitten vielä parikymmentä sivumissionia.

Onko muilla peli jäätyillyt? Xboxilla ainakin itsellä jo kaksi kertaa jäätynyt nimenomaan kesken tehtävän. Hassua sillä tehtävissä olen ollut n. 30minuuttia ja muuten puuhastellut kolmisen tuntia. Kaiken lisäksi vasta 3 tehtävää suoritettuna, kivaa jos käytännössä joka toisen kerran tehtävissä jäätyy laitteisto...
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alkoipa himottamaan peli nyt kaiken tämän hypen jälkeen.

Meinasin odottaa uutta konsolisukupolvea ja peli sitten joko siihen, tai PC:lle olisin tämän hommannut, mutta mitä vielä..

Riittääkö 12GB PS3:n tämän asentamiseen kiintolevylle?

Sori off-topic!
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Muutama tunti on tätä peliä takana, eikä olisi kyllä malttanut siihen lopettaa. Kokonaisuutena vaikuttaa mahtavalta peliltä, kuten tämä pelisarja on omasta mielestäni tehnyt jokaisen osan kohdalla. Franklinilla tuli enimmäseen pelattua, mutta myös Michaelin roolissa tuli intron lisäksi pari tehtävää tehtyä. Trevoriin en vielä pelin nykyhetken merkeissä törmännyt, mutta luulisin että lähellä on sen perusteella, miten tarina on edennyt.

Los Santosista en vielä löytänyt tietäni ulos, on se vaan melkoinen pitäjä. En vielä onnistunut Vaikuttaa myös ihan mukavan eloisalta, ja nuo satunnaiset tapahtumat ovat hieno lisä. Yht'äkkiä huomaakin olevansa jahtaamassa jotain pikkunilkkiä tai kuskina kaupan ryöstäneille rikollisille jotka yrittävät paeta virkavaltaa. Poliisit muuten vaikuttavat toistaiseksi paremmilta, mitä pakenemiseen tulee. Ei enää ihan yhtä helposti pääse karkuun, kuin GTA IVssa. Tämän toteutumistahan tuli vähän epäiltyä, mutta nähtävästi ovat onnistuneet tekemään muutoksen. Myös taistelukohtaukset ovat haasteellisempia, aika nopeasti lähtee henki jos ei hakeudu suojaan.

Mutta mutta, on minulla yksi valituksen aihekin. Se on autojen vahingoittuminen. Tuntuu että peltikolareita saa ajaa aika kovassakin vauhdissa ilman, että autoon ilmenisi mitään huomattavia vaurioita. Noh, kerran poliisia paetessani poistuin tieltä, tarkoituksena jatkaa pakenemisesta läheisessä "joessa". Pudotus olikin vähän odotettua pidempi ja auto päätyisi katolleen. Odotin, että katto menisi jossain määrin lyttyyn ja matka jatkuisi luultavasti jalan. Tulikin vähän yllätyksenä, kun auto räjähti ensimmäisestä kosketuksesta ja seikkailun seuraava päämäärä olikin sairaala. Eikä ollut kyseessä edes mikään erikoinen kulkuneuvo, vaan joku pelin citymaastureista. Toivottavasti Rockstar pystyisi jollain patchilla korjaamaan tämänkin pienen vian. Mielestäni pelisarjan edellisessä osassa tuo autojen vahingoittuminen toimi ihan hyvin, siitä voitaisiin ottaa mallia.

Kokonaisuutena ei kuitenkaan ole mitään syytä pettymykseen. Varmasti tulee aika monet tunnit tutkittua Los Santosia ja Blaine Countya.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Riittääkö 12GB PS3:n tämän asentamiseen kiintolevylle?

Mulla on PS3 12 GB -versio ja ainakin siinä tila riitti asentamiseen ja riittää pelaamiseen. Kunhan kaikki muut vaan poistaa...

Peli on mahtava. Pelkkään ajeluun ja alueeseen tutustumiseen on mennyt jo ties kuinka monta tuntia.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Olen varmaan ainoita harvoja, joka tehnyt pelkkiä tehtäviä koko päivän. Nyt vähän kyllä kävi mielessä, että huomenna tutustun mestoihin. Tenniksen testasin jo äsken, hauskaa oli.

Jäätävän huikea peli.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kysytäänpä viisaimmilta että pystyykö tässä uusimmassa GTA:ssa tekemään omaa biisilistaa? Hyviä radiokanavia pelissä kyllä on ja musiikit on kohdallaan mutta mietin että olisiko mahdollista saada oma valintaisia kappaleita soitantaan?
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Jokos täällä on porukka kokeillut virkavallan ammattipätevyyttä?

Itse sain äskettäin 3 tähteä, kun marssin vain lentokentälle. No passiinhan siitä piti mennä ja räiskiä pistoolilla muutama autollinen kyttiä. Noh, sitten tähdet nousivat neljään saakka ja kun seuraavat joukot pääsivät paikalle, niin se oli sitten hengenlähtö nopiaa.

Täytyy jossain vaiheessa koittaa saada viisi tähteä. Armeijako sillon tulee panssarivaunuineen?
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Huikea peli! Itsellä ps3 12gb pelikoneena ja se hieman raksuttaa! Vähän välillä kuva pätkii tai jotain vastaavaa mutta ei haittaa..mutta on kyllä laaja pelikenttä! Autoja testaillessa menee edelleen aikaa paljon. Eihän niissä mitään ihmeellisyyksiä ole. Pikku poika heräsi henkiin.

Kuinkahan nopeasti peli pelataan läpi näin niiku juoneen kuuluvien tehtävien osalta? Tuntuu nuo tehtävät menevän aika vauhdilla etiäpäin.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Päätehtävien määrä näyttäisi pudonneen sitten GTA IV:n (88 -> 69), no eiköhän tuossakin riitä puuhasteltavaa ja sitten vielä parikymmentä sivumissionia.
En yllättyisi, jos Rockstar julkaisisi tarinalle jatkoa ladattavan sisällön kautta, tuo kun on peleissä nykyään melko yleistä, ja niin tekivät GTA IV:n kohdallakin. Luulisi ainakin, että tuohon GTA Onlineen tullaan ajan myötä julkaisemaan uutta sisältöä.

Onko muilla peli jäätyillyt? Xboxilla ainakin itsellä jo kaksi kertaa jäätynyt nimenomaan kesken tehtävän.
Ei ole täällä päin ollut jäätymisongelmia, mutta kyllä tuo konsoli näyttäisi olevan vähän tavallista kovemmalla kulutuksella tämän pelin käsittelyssä. Näin ainakin päättelin siitä äänestä, mitä tuo normaalisti hiljainen konsoli piti eilen. Tosin tänään tajusin asentaa pelin kovalevylle vielä tuon kakkoslevyn kautta sen lisäksi että aluksi tein asennuksen vain tuon asennuslevyn kautta. Kyllä tuo tuntui vähän nopeuttavan peliä (esim. henkilön vaihdossa) ja konsolikin hiljeni. Eli kannattaa kokeilla myös Disc 2:n asennusta boxin kovolle, jos siihen vain on tarpeeksi tilaa.

Jokos täällä on porukka kokeillut virkavallan ammattipätevyyttä?
Vastauksena kysymykseen: en ole, mutta tuli testattua siviilien valppautta ihan vahingossa. Olin jalan liikkeellä jossain päin Los Santosin ghettoja, ja sitten päätin napata auton läheiseltä parkkipaikalta. Siinä muutaman metrin päässä oli neljän-viiden henkilön porukka juttelemassa keskenään. Kun sitten huomasivat, että isken kuskin oven ikkunaa säpäleiksi, niin jokainen jannu kaivoi pistoolit esiin ja alkoi tulittamaan kohti autoa. Eipä siinä tainnut ehtiä edes autoa käynnistämään, kun wasted-teksti lävähti ruutuun. Toki kyseessä saattoi olla jotain gang bangereita, mutta pääsi yllättämään silti pahasti.

Samoin taksikuskin telominen näyttää pahoittavan kansalaisten mielen, ja silminnäkijät ovat nopeasti kimpussa.

Huh huh, kyllä on pari iltaa kulunut vähän turhankin mukavasti tämän pelin parissa.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onpa muuten hauskaa kun juoksee sit hyppää ja koittaa ilmassa lyödä/potkaista niin pelihahmo menee heti mukkelismakkelis. Tuli tollai hypeltyä. Tuli tossa johonkin ilmeisesti armeijan lentokentälle eksyttyä ja eipä siinä kerenny ku auton kentälle ajamaan ni jo oli ympärillä sotilaita tykittämässä ja tankkeja ampumassa, ne ampuu iha hyvi jopa välillä. Selvisin siellä kymmenisen sekuntia. Tähtiä oli vain 4 kpl.

Mä tykkään koko pelistä, muutama tehtävä tehty, keskustelut on hauskoja ja laskuvarjohyppääminen yhtä hubaa. Tosin tuli karmealla tavalla huomattua se, ettei lentokoneesta automaattisesti saa laskuvarjoa, kun hyppäsin sieltä alas.

Koskakohan online aukeaa? Ei ollut julkaistu tai jotain vielä???
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Mitenköhän tässä "The Long Stretch - Lose The Cops" tehtävässä pitäisi oikein toimia?

Olen nyt delannu ainakin 10 kertaa putkeen, enkä saa poliiseja karistettua kannoiltani. Milläköhän taktiikalla minun pitäisi toimia?
 
Mitenköhän tässä "The Long Stretch - Lose The Cops" tehtävässä pitäisi oikein toimia?

Olen nyt delannu ainakin 10 kertaa putkeen, enkä saa poliiseja karistettua kannoiltani. Milläköhän taktiikalla minun pitäisi toimia?

Onko auto valmiina siinnä tien vieressä, kun tulette muurin yli? Voi olla myös bugikin, jos ei ole. Jos on, niin siitä vaan helvetin vikkelään karkuun sitä sitaa kohti, kun poliisit eivät näe sinua, niin aja sinne sillan alle, ettei helikopterikaan näe. Itse ainakaan en edes kovia vaikeuksia tuossa kohdannut.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mitenköhän tässä "The Long Stretch - Lose The Cops" tehtävässä pitäisi oikein toimia?

Olen nyt delannu ainakin 10 kertaa putkeen, enkä saa poliiseja karistettua kannoiltani. Milläköhän taktiikalla minun pitäisi toimia?

Oletko edes pelanut tätä pelisarjaa ennen? Yritä nyt kuitenkin.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Huikeeta settiä on kyllä, kaikki vapaa-aika on käytännössä mennyt tätä pelatessa. Trevor muuten vaikuttaa jo muutaman tehtävän perusteella hienolta mieheltä. Tosi tasapainoinen kaveri. Tähän mennessä pelin ehdottomasti parasta antia on ollut Trevorilla dominointi tuolla redneck-alueella.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Päätehtävien määrä näyttäisi pudonneen sitten GTA IV:n (88 -> 69), no eiköhän tuossakin riitä puuhasteltavaa ja sitten vielä parikymmentä sivumissionia.
Hyvä pointti. Onneksi olen tässä ihan rauhassa tehnyt noita tehtäviä ja kuluttanut aikaa noissa muissa aktiviteetsissa. Mutta on kyllä niin huikea peli että kyllä tää on syönyt kaiken vapaa-ajan ja ainakin itsellä on fiilis että pakko pitää pieni breikki pelaamisesta ja käydä vaikka lätkämatsissa.

Btw. laitoin Michaelille parturissa sellaisen parran ja nyt se näyttää ihan "Toimisto" tv-sarjan Ricky Gervaisilta. :D
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Aivan käsittämättömän huikea peli! Ehkä eniten koskaan itselle iskenyt PS(3)-peli, vaikka muitakin menestyssarjoja on tullut kokeiltua lähes järjestään. Pelissä esiintyy jo ennestään tuttuja hyviä elementtejä, tekemistä riittää lähes kaikille. Ampumista, ajamista, lentämistä, kuntoilua, runsaasti muita aktiviteetteja, lemmikkejä niinkuin jopa pehmoaikuisviihdettäkin. Paljon on jo nyt aikaa kulunut pelin parissa, mutta pelattavaa kyllä riittää edelleen. En enää edes vaadi pelin pituudelta hirveästi kun oikeastaan kaikki muu tuntuu olevan melko mukavasti paketissa. Muutama "bugi" on kuitenkin jäänyt mieleen jo(t)ka on sattunut jo muutamaan otteeseen: Kun törmäät omalla autollasi ja alat nousemaan rytäkän keskellä omasta autosta ja naapuri sattuu vaikka vaan avaamaan oman ovensa siitä kehkeytyy niin mittava osuma, että kohta ruutuun pamahtaa jo liiankin tuttu "Wasted" -teksti. Eli mielestäni eritoten kolareiden yhteydessä hahmot saattavat ottaa mitättömästä osumasta kuolettavan iskun vailla mitään järjen hiventä. HP-barin ollessa ihan täydessäkin se saattaa valua nolliin noissa kahakoissa. Onneksi ne on kuitenkin ollut aikalailla harvinaisia joten ei ole edes häirinnyt. Toinen bugi joka on jäänyt mieleen sattui jossain hinaustehtävässä jolla kolaroin hinausautolla hinattavaa autoa vähän taaksepäin niin, että se jäi jumiin siihen. Koukku ei enää tämän jälkeen tarttunut kiinni vaikka venkslasin monesta eri kulmasta joten en keksinyt muuta kuin aloittaa tehtävä alusta. Sekin bugi enemmän huvitti kuin harmitti, joten hyvällä polulla mielestäni ollaan. Onlineä odotellaan!

Vastatkaa spoiler-tagilla, mutta tahtoisin tietää onko pelissä jollekin tullut se alun tennisvalmentaja vielä uudestaan vastaan jossain pelin loppupuolella? Mielenkiinnosta vaan tahtoisin tietää, nimittäin ainakin minulla on vielä asioita setvimättä kyseisen kaverin kanssa kun kostokin meni vähän vikaan!
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Peli on todella maaginen. Ehkä eniten koskaan iskenyt peli Vice Cityn ohella. Pelihän on saanut jokaisessa arvostelussa minkä olen lukenut täydet pisteet. On ollut sitten kyseessä pelisivusto tai yleislehti.

Tässä alkoi jo hieman Youtubesta kaivelemaan radiokanavilla soivia kappaleita. Ja kaikkien Youtube-biisien kommenteissa on pelkkää GTA-tykitystä. Itselleni radiossa soivat kappaleet toivat esiin pari unohtunutta legendaa. Mm. Modjo ja Stardust. Mikäs sen hienompaa, kuin ajella näiden soidessa vuorelta alas kaupunkiin pimenevässä iltavalaistuksessa.

Juoni on koukuttava ja tekemistä riittää. Kartalla alkaa olemaan jo tässä vaiheessa niin paljon kohteita, että valinnan varaa riittää. Olen hakannut peliä jo ihan riittävästi ja silti vasta 21 % juonesta takana. Pelaamista riittää vielä ikuisuuden.

Pakko oli pitää omasta mielenterveydestä huolta ja paeta vanhemmilla käymään viikonlopuksi....pieni tauko tekee hyvää...
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Quebec Nordiques
Kanavia riittää, mutta kaikilla niistä soi hirveätä kuraa, muutama ihan jees biisi löytyy vain. Tämä tosin ainoa miinus jonka tästä pelistä saan mieleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös