Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Gagarin Cup 2017 aikataulu?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana hiirimato, 08.03.2017 klo 10.17.

 1. hiirimato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ska
  Hei! Onko tiedossa KHL tämän kevään finaalipelien päivämääriä? Toki joukkueita ei vielä, eikä kaupunkeja, mutta jonkinsortin aikataulua 4-7 ottelulle? Pelit vissiinkin ajoittuvat huhtikuun alkupuolelle.

  Tarkoitus olisi lähteä katsomaan jos edes yksikin neljästä välttämättömästä matsista osuisi pääsiäiseen(14.4. - 17.4.2017).

  Kuinka mahdollisen 4-7 pelin on tarkoitus järjestyä paikkakunnittain? Esim joukkue A länsilohkosta ja B itäpuolelta? Pelataanko aina kaksi peliä peräkkäin samassa kaupungissa jonka jälkeen vaihto toiseen kaupunkiin vai miten? Eli 7 peliä kaupungeissa A-A-B-B-A-A-B jne? Oliko vielä runkosarjan pistejärjestyksellä merkitystä?

  Moskovaa pidemmälle en matsiin lähde, mutta lännestä on kaksi joukkuetta Moskovasta, yksi siitä läheltä ja yksi Pietarista. Kaikki sopivalla etäisyydellä itselleni jos vain 1-2 peliä pääsiäiseen osuu.
  Kiitos jo etukäteen mahdollisille tietäjille!
   
 2. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei välttämättä uutta ketjua olisi tarvinnut, mutta vastauksena kysymykseesi:

  Gagarin Cupin finaalipäivät:
  la 8.4., ma 10.4., ke 12.4., pe 14.4., su 16.4., ti 18.4. ja to 20.4.

  Jos TsSKA pelaa näissä niin heidän kotipelinsä ovat 1., 2., 5. ja 7.peli. ilmeisesti samoin myös SKA:n kanssa.
   
 3. hiirimato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ska
  Näillä pääsen eteenpäin iso kiitos! En osannut löytää haun avulla täältä tarkkoja päiviä enkä kyllä khl.ru sivuiltakaan. Nyt voin tehdä alustavia pelireissuvarauksia finaalia ajatellen.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huomenna ne finaalit sitten alkaisi.

  Odotuksissa on erittäin kova ja korkeatasoinen finaalisarja.

  Tässä kun on nyt muutaman kotimaisen Liigan play-off pelin nähnyt niin jo odottaa että vauhti luonnollisesti lisääntyy ja syötöt löytävät vapaat miehet. Teipistä teippiin eikä vähän sinne päin...

  Joku tuolla kotimaisen liigan puolella kirjoitti, että Rauno Korpi olisi jollain radiokanavalla sanonut tyyliin, että "kotimaan liigassa peli on vaudikkaampaa ja intensiivisempää - KHL on pelkkää kaartelua isolla jäällä". Jokereidenkin tämän kauden nippu olisi ollut kuulemma korkeintaan sijoilla 3-5... ;D

  Itsekin muistelin (mielikuva) ennen Jokereiden KHL taipaleen alkamista, että KHL:ssä peli oli sellaista isolla kentällä takamiehen takamiehen takamiehelle jättämistä ilman mitään fysiikkaa mutta voi kuinka väärässä olinkaan. Onneksi!

  SKA tuon sarjan vie muuten 4-2