Futisporukka Helsinki

  • 3 145
  • 11

Hammasharja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea, Jokerit, JYP
Hei kaikki! Meillä on ollut useana keväänä/kesänä ulkofutisporukka Helsingin Käpylässä (Käpylän urheilupuisto; Mäkelänkatu 72) ja pelit on joka torstai klo 17. Ensimmäinen peli on jo 27.3. klo 17! :) Haemme lisävahvistuksia. Pelaaminen ei maksa mitään ja kentillä on peseytymismahdollisuus. Pelaamaan ovat kaikki tervetulleita kaikki sukupuoleen ja taitoihin katsomatta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: jrikama@yahoo.com
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Hölmö kysymys, mutta kysynpähän silti: kelpaavatko peruslenkkarit futiksen peluuseen?

Toinen kysymys, joka heräsi mielessäin: miten pitkä peliaika noissa peleissä on? Mennäänkö pitkän kaavan kautta eli 90 minuuttia tehokasta peliaikaa vaiko tyydytäänkö lyhyempään puristukseen?
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Minäkin kyselen.

Voiko ilmottautua mukaan, vaikka tuo ensimmäinen aika ei sopisikaan? Tulee nimittäin hiukka liian nopeasti vastaan

Saako peleihin pukeutua miten huvittaa? Vai onko shotsit ja em. nappikset pakolliset?

Olisin kyllä kiinnostunut osallistumaan.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Tarvitaanko maalivahtia? Hiukan aikaisin vaan alkaa, ihan viideksi en ehdi millään.
 

Hammasharja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea, Jokerit, JYP
Hei!

Kiitos kysymyksistä. Peliaika ei ole ennalta määrätty, siis toisin sanoen yleensä pelataan n. 1,5 h.

Maalivahdit on myös tervetulleita porukkaan mukaan. :)

Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et huomenna pääsisikään. Eikä ole merkitystä, vaikka tuletkin hieman myöhässä. Osa ehtii paikalle vasta hieman klo 17 jälkeen. Voit pelata myös lenkkareilla eli ei ole mitään varustepakkoa.

Toivoisin, että huomenna tulisi jo teistä muutama, koska ilmeisesti vielä huomenna on hieman pulaa pelaajista, mutta perinteisesti huhti-toukokuussa pelaajien määrä oleellisesti kasvaa.
 

Hammasharja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea, Jokerit, JYP
Mikäli tulette jo huomenna pelaan, niin laittakaa mulle viestiä jrikama@yahoo.com, niin voidaan siellä vaihtaa puh nrot jotta löydätte oikean porukan.

Huomenna on tosiaan usea pelaaja estynyt, minkä vuoksi huomenna saadaan varmaan vain pienpelit / treenit, mutta ensi vkolla pitäis olla jo "kunnon pelit".
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Mä en pääse vielä huomenna, mutta ensi viikolla on jo hyvät mahikset. Veskan hanskat meni justiin roskikseen, mutta pitääpä käydä investoimassa uudet.
 

kutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko
Mitenkäs on sopiiko porukkaan vielä vai koskiko tarjous vain yhtäkertaa? jotenkin jäi sellainen kuva että kun kevätmollukka alkaa näyttäytyä niin teillä on tarpeeksi porukkaa kentällä?
Itsellä on ollut puulaakiporukka hakusessa jo tovin, joten joutuu pitkästäaikaa jopa raapustamaan viestiä ;)
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ovatko nämä futispelit myös jatkossa tarkoitus järjestää ainoastaan torstaisin? Kyseinen päivä on nimittäin erittäin hankala minulle, vaikka toiminta alkaisikin vasta viiden-kuuden maissa illalla.
 

Hammasharja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea, Jokerit, JYP
Mukaan on kaikki tervetulleita ja jos joskus tulee kentille "liikaa" porukkaa, niin toki pidetään vaihtomiehiä jne. Ollaan pelattu tosiaan vain torstaisin, mutta kun pelaajien määrä kivasti kasvanut, niin voidaan vastaisuudessa kokeilla pelata myös muina viikonpäivinä. :)
 

Azteca

Jäsen
Itseäkin kiinnostaa kunhan tervehdyn ja saa vähän kuntoa vaikka varmaan ihan huikeassa kunnossa tartte ollakkaan :) Niin, mutta jos porukkaa saadaan paljonkin niin eihän se ole mahdotonta että perustetaan toinen jengi rinnalle toiselle ajankohdalle. Monellehan tuo klo 17 voi olla pikkaisen per.. ongelma. Jotkut haluavat arkena ja toiset sunnuntaina.
 

Hammasharja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea, Jokerit, JYP
Nimenomaan näin. Meillä on nyt n. vajaa 25 aktiivista pelaajaa ja kerralla kentällä pääsee yleensä n. 8-15. Eilen oli jo ensimmäiset pelit minimimäärällä. Meillä on Facebookissa ryhmä, jossa keskustellaan peleistä ja myös torstain lisäksi mahdollisesti pelattavista muista muista peleistä esim. juuri sunnuntaisin. Mikäli haluatte ryhmään mukaan, niin laittaisitteko mulle mailia jrikama@yahoo.com, niin lisään teidät mun FB-ystäväksi ja voin kutsua teidät meidän "futiskanavalle". :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös