Fredrik Bremberg Jokereihin

  • 189 837
  • 474

Jurgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Relevantti kysymys taitaa olla josko tässä tosiaan oli se pelaaja jota jokerit kaipasi? Molempiin suuntiin pelaava, kovaa luistelua harjoittava taklaaja olisi ehkä kuitenkin ollut parempi hankinta.

Ei kiitos enään yhtään "luistelevaa, kovaa yrittävää, liiba laaba pelaajaa joukkueeseen.

Mahtavaa saada pitkästäaikaa jengiin kiekosta elävä taiteilijasielu, ketä ajattelee enemmän itseään kun joukkuetta. hieno hankinta!
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

... Todella mielenkiintoinen hankinta, kun on noinkin kovat ja tuoreet näytöt Elitserienistä. En minä nyt mitään menestystä osaa toivottaa, mutta aina se kiekkoviihteen laatu paranee kun mukaan tulee osaavia tekijöitä.

Nimenomaan näin!
Tällä hetkellä minusta mielenkiintoisimmat pelaajat löytyvätkin "tzadista", nimittäin Bremberg ja MG ja valmentaja tuolta Kakolan suunnalta - valitettavasti.
Sekin on päivänselvää, että tilanteessa, missä narrit nyt rämpivät, tuollaiset "yhdessä sovitut linjat" unohtuvat kuin niitä ei olisi koskaan ollutkaan - niin ison H:n, Masan, Aran kuin kannattajienkin mielistä, sillä vain voitoilla tuntuu olevan merkitystä.

Tuosta Clocks:in heitosta vielä (Linkanin siirrosta Hifkiin): "Sopii kuin sialle ottatukka."
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Hyvä hankinta enkä ihmettelisi jos natsaisi yhteen esim. Hauhtosen kanssa. Janne ei ole mikään pelintekijä muttei myöskään totaali-puukäsi.


No, natsata saattaa hyvinkin, mutta tuskin Hauhtosen kanssa. Tämä Bremberg tuskin on mikään polkukone ja kun huomioidaan Hauhtosen kankeus, niin on vaikea uskoa näiden kahden saavan keskenään mitään muuta aikaiseksi kuin kiakon menetyksiä tai hienon näköistä klap-klap -syöttelyä oman maalin takana.
Itse laittaisin ennemmin pelimerkit sen puolesta likoon, että tästä siirrosta kostuu eniten Rita. Brembergin viime kauden tehot kertovat melko vahvasti miehestä, joka kykenee pelinrakenteluun laidalta a´la kaikkien aikojen liigahurri Peter Larsson.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ladopa sitten. Käytkö muuten useinkin muiden kuin Jokerien topikeissa huutelemassa?

Tänä vuonna; Lukko, TPS ja kohta Ilves. Kärpät aina.

On tuo kirjoittaminen tässä foorumissa ollut vähän heikonlaista työesteiden takia viimeiset pari vuotta, mutta ennen sitä olen kirjoittanut siellä sun täällä. Yleensä en huutele, kommentoin tai piikittelen joskus kun joku kirjoittaa ihan älyttömyyksiä...:o)
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainakaan minkään muun joukkueen tekemä pelaajahankinta ei herätä näin paljoa keskustelua, etenkään vieraskannattajien keskuudessa.

Tämä on tälllä viikolla totta. Vertausta voit muuten hakea esim. Micke Granlundin hankinnasta HIFK:hon. Kait siitäkin saatiin muutama ketju täyteen sivuja....:o). Kirjoittamasi asia nyt ei ollut HLe:n alkuperäisteksti jota kommentoin.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Tämä on tälllä viikolla totta. Vertausta voit muuten hakea esim. Micke Granlundin hankinnasta HIFK:hon. Kait siitäkin saatiin muutama ketju täyteen sivuja.
Niin, HIFK tarvitsee siihen Suomen lahjakkaimman junnun, ja vielä mielenkiintoisen siirtokiistan, Jokerit tarvitsee svedun, josta harva on koskaan kuullutkaan.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, HIFK tarvitsee siihen Suomen lahjakkaimman junnun, ja vielä mielenkiintoisen siirtokiistan, Jokerit tarvitsee svedun, josta harva on koskaan kuullutkaan.

Tuo nyt taas kertoo omasta tietämättömyydestäsi, tai uskomuksestasi siitä mitä muut tietävät. Bremberg on ainakin tuttu minulle ja varmasti monelle muulle Ruotsin maajoukkueesta jo vuosia sitten.

Mutta siltä osin olet ehkä rivien välistä oikeassa, että harvoin on mikään joukkue narrien pelaajabudjettitasolla rämpinyt noin suossa, ja se tietysti tekee tällä hetkellä joukkueen jollain negatiivisella tavalla kiinnostavaksi. On mielenkiintoista spekuloida miten kesätreenit on hoidettu, ja pelitsydeemit rakennettu, ja minkälainen joukkuehenki oikein tuon katastrofin takana on. Nyt mennään vielä syvemmällä kun Waden aikaan. Silloin ei valmentajavaihto onnistunut pelastamaan joukkueen, saa nähdä pystyykö Bremberg. On tuo henkinen lukko vaan niin syvällä, että vain joku ihme laukaisee sen. Ehkä se on Bremberg, ehkä ei. Saas nähdä.
 

DC.PAPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, vuodesta -72
Jokerit tarvitsee svedun, josta harva on koskaan kuullutkaan.

Aijaa, kyllä on tuttu mies, vaikka ehkä nimemuutos aiheuttaa ongelmia kansainvälisestä kiekosta tietämättömälle.

Jampasta on vähän kaksijakoiset fiilikset. Jos onnistuu, lähtee saman tien isompien rahojen perään, flopatessa Jokereiden tuska vaan syvenee(jos mahdollista)

Kyllä on saanut ko. siirtouutinen porukan itkemään ihan kybällä miten Jokerit nyt taas kohtelee kaltoin omia junnujaa, hah. On oikein liikuttavaa havaita miten lähes koko liigakartta kantaa huolta omistamme, tätä lisää;) Älkää janarit ym. huoliko, eiköhän ne junnut saa tilaisuutensa näyttää kyntensä vielä, jollei meillä niin ehkä sitten jossain muualla(nyt ei vaan kaikilla rahkeet riitä vielä)

Niinkuin Arakin totesi, joukkue ei ole tasapainossa, jotain täytyy tehdä. Nyt tehtiin näin ja hyvä että yritetään edes jollain saada ryhtiä porukkaan, nähtäväksi jää auttaako tämä uusi jannu mihinkään, epäilen.

Mitä Jokereiden pelaaja politiikkaan tulee, oli hieno ja kunnianhimoinen tavoite vetää kausi kotimaisilla ja varsin junnupitoisella rosterilla. Asia ilmeisesti aukesi vasta hiljattain toimistolla, ei taida nää meidän junnut riittää...??? Itse ihmettelen ettei ongelmaa havaittu aikaisemmin, jo treenipelien perusteella.

Nyt ei muuta kun kättä taskuun jos fyrkkaa löytyy ja ostoksille. On syytä lopettaa puhuminen kotimaisuus/junnu asteesta siellä toimistolla, näillä mennään divari karsintoihin ellei mitään tehdä. Jos lähes kaikki jopa täällä kirjoittelevat ovat huomanneet puutteet, miten helvetissä toimistolla ruvetaan sätkimään vasta nyt?

Voi olla että tekisi hyvää ottaa taas vauhtia divarista, voi olla että saatais taas uusi hurmos niin kuin silloin joskus. Nyt touhu on vaan niin vitun väritöntä ja mautonta ettei voi edes paikalle raahautua kokematta suunnatonta vitutusta. (kyllä on Ottoa ja muita taitelijoita ikävä)

Taidan kuitenkin tulla katsastamaan millainen taikuri meille nyt hommattiin, eli varovainen peukku hankinnalle, mutta kauden kulkuun tällä ei ole mitään merkitystä jollei saada sainattua loppukaudeksi(eikä taideta saada)
 
Viimeksi muokattu:

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Mistä tällaisia hyviä kakkossenttereitä, jotka olisi mahdollista saada loppukauden sopimuksella, löytyy tässä vaiheessa kiekkokautta?
...

Ruotsalaisseurojen lisäksi KHL-seuroilta ja sveitsiläisseuroilta löytyy isommat karkkipussit kuin Jokereilta, joten ylipäätään Brembergin saaminen Ilmalaan muutamaksi peliksi on aikamoinen uroteko narritoimistolta.

Just noin. Jos tuommoisia pelaajia tulee tähän liigaan, niin positiivistahan se vain on. Ja nuo lännestä tulevat dissauskommentithan kumpuavat juuri siitä espoolaisesta nurkkapatrioottisesta oikeustajusta, joka määrittää lätkämaailman länsirajan kulkevan Kivenlahdesta Kauklahteen.

Allekirjoittanut ainakin menee huomenna katsomaan henkilökohtaisesti kaverin toimenpiteitä paikan päälle ja toivon suuresti että se huominen ensimmäinen peli tuottaa kaverille pisteitä, ketjukavereille pisteitä ja joukkueelle tappion.

Summasummarum: Teretulemas Bremberg, tässä liigassa on aina tilaa osaajille.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tervetuloa liigaan

Suurella mielenkiinnolla odotan kaverin esityksiä, sillä sen verran kovat tilastot on miehellä. Niitä ei saa aikaiseksi ihan kuka tahansa nelosketjun kimpoilija.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders

Aika ympäripyöreä haastattelu, mutta tämä pisti silmään: "Vi har tränat extra på powerplay och det ser bra ut". Eli ylivoimaa on nyt tosissaan treenattu enemmänkin ja näyttää kuulemma hyvältä. Hyvältä sen pitäisi näyttää myös huomenna itse pelissä, koska tasakentällisin Jokerit ei varmasti juurikaan maaleilla juhli.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jep, eipä tosiaan mitään kovinkaan ihmeellistä tuossa ollut. Yksi asia toki sai myös vahvistuksen, eli kaveri ei palannut Ruotsiin puhtaasti veroteknisistä syistä, aivan kuten täällä oltiin jo aikaisemmin uumoiltukin.

Eli marraskuun lopulle Jokereissa ja pikkujouluksi isolla rahalla takaisin kotiin...
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Eli marraskuun lopulle Jokereissa ja pikkujouluksi isolla rahalla takaisin kotiin...

Juuri näin, Linkan pelaa Jokereissa itsensä kuntoon ja lähtee sitten hyvät tehot taskussaan pois. Ihmetyttää edelleen Jokereiden into tässä asiassa, eli onko hätä todellakin niin suuri että otetaan tänne huonokuntoinen tähi pistämään itsensä kuntoon ja sitten kun kondis on hyvä niin mies kiittää. Aika hyvä sainaus Linkanin agentilta, eli saa hyvän korvauksen, saa olla ulkomailla ja saa kevääksi hyvän diilin HV:hen, Venäjälle tai Linköpingiin.

Tämä on kuin Case Shawn Bates, paitsi että Nybondas halusi ehdottomasti joukkueelle oikeuden sainata mies loppukadeksi.

Kaikkea hyvää Linkanille, hemmetin mukava herrasmies.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmetyttää edelleen Jokereiden into tässä asiassa, eli onko hätä todellakin niin suuri että otetaan tänne huonokuntoinen tähi pistämään itsensä kuntoon ja sitten kun kondis on hyvä niin mies kiittää.
Miten se on niin vaikea nähdä Jokerien etu ja mahdollisuudet tässä? Kuten Bremberg itse haastattelussa sanoi, tarkoitus tässä on, että hän saa pelata itsensä kuntoon ja samalla auttaa Jokereita. Järjestely tehtiin siksi, koska hätä on todellakin suuri. Katsellaan nyt vaikka tämän viikon kaksi peliä pystyykö Bremberg auttamaan Jokereita. Jos Bremberg ei pysty Jokereita auttamaan niin äijä pihalle vaan, ei Jokerit ole mitään takuuta antanut, että saat olla juuri sen aikaa kun kuntoutuminen vaatii. Aika helvetin hyvä ja halpa tapa Jokereille kokeilla auttaisiko näinkin kovatasoinen pelaaja.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ihmetyttää edelleen Jokereiden into tässä asiassa, eli onko hätä todellakin niin suuri että otetaan tänne huonokuntoinen tähi pistämään itsensä kuntoon ja sitten kun kondis on hyvä niin mies kiittää.
Luulen että olet samaa mieltä siitä, että Jokerit alisuorittaa tällä hetkellä pahasti. Asioita on varmaan pielessä moneltakin kantilta katsottuna, mutta kyllähän se lienee päivänselvää kaikille, ettei johto voi seisoa tumput suorina ja toivoa umpisolmun aukeavan itsestään. On toki totta että paljon muutakin on tehtävissä ja varmaan tehdäänkin, mutta ensi askeleena tämä on ihan ookoo toimenpide, sikäli kun ymmärrän tällä haettavan pika-apua yhteen suureen ongelmaan, ylivoimapelaamiseen.

Kuten olen täällä useaan otteeseen todennut, yksittäistä ongelmaa on vaikea Jokereiden kohdalla vaikea identifioida, vaan kyseessä on monen asian ja myös sattuman summa. Jos asia olisi ratkaistavissa yhdellä pelaajasiirrolla tai valmentajanvaihdoksella, se varmaan olisi jo tehty.

Eli en minäkään usko Brembergin sinällään olevan mikään ratkaisu, mutta toivoa sopii että on avuksi edes ylivoimapeliin ja sitä kautta onnistumisien ja itseluottamuksen kasvuun koko joukkueessa.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Miten se on niin vaikea nähdä Jokerien etu ja mahdollisuudet tässä? Kuten Bremberg itse haastattelussa sanoi, tarkoitus tässä on, että hän saa pelata itsensä kuntoon ja samalla auttaa Jokereita. Järjestely tehtiin siksi, koska hätä on todellakin suuri. Katsellaan nyt vaikka tämän viikon kaksi peliä pystyykö Bremberg auttamaan Jokereita. Jos Bremberg ei pysty Jokereita auttamaan niin äijä pihalle vaan, ei Jokerit ole mitään takuuta antanut, että saat olla juuri sen aikaa kun kuntoutuminen vaatii. Aika helvetin hyvä ja halpa tapa Jokereille kokeilla auttaisiko näinkin kovatasoinen pelaaja.

Helvetin halvasta en tiedä, heh, mutta kuten vastauksessakin mainitaan niin hätä ON näin suuri. Sitä en rehellisyyden nimissä tiennyt vaikka pistesarake onkin heikko.

Pelaajalle win-win ilman muuta, joukkueelle taas lyhyellä tähtäimellä hyvä ratkaisu (jos onnistuu, jos ei pilaa entisestään heikkoa henkeä ja jos ei pelillisesti sekoita jo nyt sekavaa pakkaa) mutta pitkässä juoksussa aika outo valinta. Hyvin pelatessaan pakkaaa saman tien kamat ja siirtyy KHL:ään, tyydyttävästi pelatessaan pakkaa kamat vasta joulukuussa ja huonosti pelatessaan ei edes auta Jokereita.


Loistava pelaaja siis kyseessäm, en sitä kiistä. Mutta eikö tunnu oudolta jos/kun Linkan jättää Jokerit about kahdeksan pelin jälkeen kun on takonut tehot 7+7..eli mitäs sen jälkeen? Tuleeko siihen hänen paikalleen sitten taas joku Rita tai Lahti yrittämään samaa, toteaksemme ettei millään ole samalla tasolla?

Markkinoilla olisi nimittäin pelaajia, jotka saa pitää ihan loppukaudenkin jos näytöt ovat hyvällä tasolla tryoutin jälkeen. Ettei Virmanen nyt taas keksinyt uuden, (pelaajan hyväksi) yksipuolisen tryoutin?
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi asia toki sai myös vahvistuksen, eli kaveri ei palannut Ruotsiin puhtaasti veroteknisistä syistä, aivan kuten täällä oltiin jo aikaisemmin uumoiltukin.

Miten tämä lainsäädäntö muuten menee? Mulla on ainakin sellainen kuva, että Suomessa asian laita on niin, että Suomen kansalainen joka tekee työtä Suomessa maksaa aina verot Suomeen. Siis vaikka olisi ollut yli 6kk ulkomailla.

Joka tapauksessa: Vähän veikkaan, että signaus voi olla hyvinkin onnistunut. Pari ekaa matsia menee yleensä h.vetin hyvin jonka jälkeen pelaamattomuus alkaa näkyä (pahimmassa tapauksessa menee rikki). Jokerit vaan juuri tällä hetkellä ui niin syvällä, että tällainen parin matsin onnistuminen saattaa hyvinkin saada joukkueen heräämään.
Lisäksi: Iso käsi Virmaselle siitä, että näitä kokeillaan. Ei tämän kaliiberin tähtiä (varsinkaan tämän päivän) liigassa liikaa ole.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelaajalle win-win ilman muuta, joukkueelle taas lyhyellä tähtäimellä hyvä ratkaisu (jos onnistuu, jos ei pilaa entisestään heikkoa henkeä ja jos ei pelillisesti sekoita jo nyt sekavaa pakkaa) mutta pitkässä juoksussa aika outo valinta. Hyvin pelatessaan pakkaaa saman tien kamat ja siirtyy KHL:ään, tyydyttävästi pelatessaan pakkaa kamat vasta joulukuussa ja huonosti pelatessaan ei edes auta Jokereita.
Minä ainakin olen käsittänyt tämän niin, että nyt haetaankin apua nopeasti ja lyhyellä tähtäimellä. Jos tästä ei muuta apua ole, niin onpahan aikaa tarkkailla mahdollisia pidempiaikaisia ratkaisuja ja nyt ne voidaan tehdä verorajan jälkeen. Jokerien kannalta riski on olematon, kukaan tai mikään ei voi saada joukkuetta enemmän sekaisin, kaksi voittoa 13 peliä !! Jos pelaa loistavasti niin hieno juttu vaikka pelaisi vain yhden pelin. Jos pelaa niin ettei auta Jokereita, niin siinä hävittiin sitten se yhden pelin palkkio ja that's it.

Ettei Virmanen nyt taas keksinyt uuden, (pelaajan hyväksi) yksipuolisen tryoutin?
Jos tehdään ottelukohtainen sopimus, niin yleensä tämä tarkoittaa sitä, että joukkue arvioi ennen jokaista ottelua tarvitaanko pelaajaa ja pelaaja päättä ennen jokaista ottelua, haluaako hän enää pelata. Mikä tässä on yksipuolista ?
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Loistava pelaaja siis kyseessäm, en sitä kiistä. Mutta eikö tunnu oudolta jos/kun Linkan jättää Jokerit about kahdeksan pelin jälkeen kun on takonut tehot 7+7..eli mitäs sen jälkeen? Tuleeko siihen hänen paikalleen sitten taas joku Rita tai Lahti yrittämään samaa, toteaksemme ettei millään ole samalla tasolla?
Itse näen Linkanin sainaamisen edut suurempina kuin mahdolliset haitat.

Renegaden esille ottama tilanne jossa kaveri mättää vaikka nuo ”tehot 7+7 about kahdeksassa matsissa” (tämä vain esimerkkinä) ja häipyy sitten muille maille on toki mahdollinen, mutta ei sekään välttämättä ole pahasta.

Jos kaveri todellakin olisi noin tehokas voidaan myös olettaa, että silloin ollaan jokunen niistä pelatuista peleistä varmaan voitettukin, sillä on vaikea kuvitella, että kukaan pystyisi tekemään Jokereissa tuollaiset tehot otteluissa, jotka ovat päättyneet valtaosin tappioihin. Jos siis kaverin avulla saavutamme seuraavien kahdeksan matsin mahdollisista 24:stä pisteestä esim 15-18 pistettä tekee se varmasti hyvää koko joukkueen itsetunnolle ja sitä kautta auttaa varmasti avaamaan monia ”mentaalilukkoja” jolloin koko joukkueen suoritustaso nousee.

Jos kaveri meidät sitten yht'äkkiä jättääkin, niin kyllä tuolla meidän rosterissa on vielä hänen lähtönsäkin jälkeen niin kovia jätkiä, että sillä pitäisi pystyä paljon nykyistä parempaan.
Tällöin juuri omat ja sitä kautta koko joukkueen saavuttamat onnistumiset - vaikka vain jonkun ”palkkasoturinkin” avulla - voi nostaa kokeneemman kaartin itseluottamuksen taas oikealle tasolle ja johtaa koko joukkueen pelin paranemiseen.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Itseluottamuksen nostaminen tässä mielestäni on se tärkein juttu. Jos tuo Linkan auttaisi jengiä saamaan muutamankin voiton, en itsekään uskoisi tuon mahdollisen poistumisen sen jälkeen olevan niin paha. Kyllähän tuolla rosterilla ilman "tuhtia" ruotsalaistakin pitää pelata mitaleista, nyt on vaan paha lukko päällä.

Enkä edes jaksa yhdenkään venäläisen/sveitsiläisen/lisää itse- jengin soittavan välittömästi Kärppä-matsin jälkeen Linkanin agentille ja allekirjoittavan sopparin, vaikka kundi tekisi tuon 7+7 tänään. Eiköhän tuo soitto, tapahdu vasta useamman matsin jälkeen, jos on edes tullakseen. Ruotsiinhan herra ei verosyistä halua, jos olen ymmärtänyt oikein, joten Suomi on nyt vaihtoehto siinä missä muutkin ulkomaat.

Summa summarum, en huuda hurraata Linkanin tulon johdosta, mutta suhtaudun asiaan ymmärtäväisemmin, kun pari päivää sitten.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Minä en näe tässä kyllä mitään riskiä. Loukkaantumisten takia tarvitaan joka tapauksessa miehiä (ei siis lisää A-junnuja). FM on huippujätkä - se tiedetään -
eikä taatusti tule tänne "jäähdyttelemään" vaan hakemaan itselleen huippukuntoa ja huippusopparia loppukauteen. Hänellä on halu ja tarve näyttää osaamistaan. Mikäli homma alkaa kulkea, saa muukin joukkue itseluottamusta ja toivottavasti myös tuon henkisen solmun auki. Kun soppari on vielä ottelukohtainen ei se sido Jokereita yhtään sen enempää kuin Brembergiäkään.

Yksi mies voi olla joukkueen sytyttäjä, mutta ei näitä otteluja kukaan kuitenkaan yksinään voita. Sen tähden pidän tätä sopimusta ehdottomasti kokeilemisen arvoisena. Hävitä ei voida mitään, mutta huonoimmassakin tapauksessa voitetaan aikaa, jotta saadaan sairastuvalta/markkinoilta täytettä rosteriin.

Mitään nyt vallitsevaa pelillistä hyvää asiaa FM ei voi pilata. Sellaista kun ei ole.
 

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi asia vielä täytyy ottaa huomioon. Kuinka monta katsojaa tänään lähtee peliin Brembergin tulon myötävaikutuksena, ja paljonko se tekee lipputuloina ja oheismyyntinä? En nyt sano, että Bremberg olisi joku maailmanluokan tähtönen joka vetää lehtereet täyteen, mutta aina tämmöinen ihmisissä kiinostuksen herättää.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
No täältä menee ainakin yksi Konsta nimenomaan Reemperkkiä katsomaan. Ei sitä nyt joka päivä edes meidän joukkueessa kurvaile Elitserienin kaikkien aikojen pistelinko. Muuten olisi varmasti jäänyt räpel... köh... ottelu väliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös