FPS:n kentälliset kaudella 2006–2007

  • 1 640
  • 1

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Tämän otsikon alla katsomovalmentajat ja –managerit voivat pohtia, minkälaisia koostumuksia valmentajien Kiven (ainakin vielä) ja Rantasen tulisi pitää yllä. Suurempi ongelma tietysti on se mistä pelaajia, etenkin puolustukseen löytyy. Hyökkäyksessä sentään on juuri nyt neljä ketjullista pelikykyisiä miehiä ja Toni Ronkainen on vielä pian liittymässä lössiin.


Tässä omat pohdinnat:

PP1 Anssi Rantanen – Tommi Heinonen
- Heinonen on parhaimmillaan arvaamaton vastustajalle ja huonoimmillaan omalle joukkueelle, joten rinnalla on hyvä olla Anssi, joka on varmin kaikista FPS:ssa tällä kaudella pelanneista puolustajista.

PP2 Kim Vähänen – Joni Kujala
- Ei nyt mikään unelmakakkospari mutta tässä pelaajat, jotka pystyvät antamaan seuraavaksi parhaan panoksen joukkueelle. Vähänen saanut alun jälkeen miinuskierteensä katkaistua ja Kujalakin pelannut ajoittain hyvin.

PP3 Tuomas Kauti – Matias Peltoniemi
- Isänmaan toivo Peltoniemi pelaa hyvää peruspeliä kun saa intistä vapaata. Kauti kokoonpanossa on paljon parempi vaihtoehto kuin että jo valmiiksi lähdettäisiin otteluihin viidellä pakilla.



HK1 Jarno Kantelus – Lasse Lintula – Ossi Häkkinen
- Tämä trio toiminut, joten mitäs sitä vaihtamaan. Viimeksi ykkösenä aloitti kolmen laiturin ketju, jossa Kantelus monesti hävisi oman pään aloituksen ja vaihto oli jo sitä myöden pilalla.

HK2 Pekka Rautio – Veli-Matti Savinainen – Tino Sandhu
- Terveenä pysyessään Rautiosta paljon iloa. Sentterin tontinkin luulisi sopivan monipuoliselle Savinaiselle. Sandhu alkaa jo päästä Mestiksestä jyvälle.

HK3 Oskar Essen – Markus Ojala – Toni Ronkainen
- Viime vuonna yhdessä Ronkainen ja Kolari, mikä näytti että Ronkaisen vastalaidalla on hyvä olla ronskisti pelaava laituri joukkueen pisimmästä päästä. Ojalalla ainakin pitäisi olla hyvät puolustusvalmiudet.

HK4 Ari-Pekka Hakala – Henri Korteniemi – Timo-Pekka Heikkinen /
HK4 Niko Nikkilä – Ari-Pekka Hakala – Timo-Pekka Heikkinen
- Kun Ronkaista pitänee vielä hetki odottaa tai jos joku kolmesta ensimmäisestä ketjusta ei ole käytettävissä, nousee Heikkinen tai Hakala paikkaamaan.
 

Sumpio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vopsi & HPK
HK1
On toiminut. Itse nostaisin esiin Lintulan, joka on viime kauden jälkeen saanut kädet. Nopeat ja taitavat sellaiset.

HK2
Tästä nostetaan jalustalle Sandhu, joka on muutaman lämmittelyviikon jälkeen saanut jalat. Virtaa riittää uskomattoman paljon.

HK3
Ojala taitaa sitten olla se joka on saanut munat: puurtamista ees taas, ja kiitosta ei tule - tai sitten ne on Kiven alla. Kaveri jää kentällä, itseltäni ainakin, jotenkin pimentoon. En tiedä sitte sovittaako häntä HK2:een rymy-Raution ja Sandhun väliin, varmistavaksi sentteriksi?

HK4
Nikkilä on sitten se joka on saanut kesän aikana pään. Muuten raameja on ihan sopivasti. Taitaa (ainakin) tää kenttä elää niin paljon, että käsitystä kentästä on kauden aikana vaikea muodostaa. Tai niin, "liiga"-avut on yleensä sijoitettava sotkemaan toimivat ketjukoostumukset, ehheh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös