Football Manager 2006

  • 33 688
  • 249

Eartti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
jupster kirjoitti:
Miten se moninpeli käytännössä toimii? Eli jokaisella on oma joukkue ja kone pelaa loput? Koska pelataan pelejä?
Juuri noin. Peli toimii samalla lailla kuin yksinpeli, mutta on vain enemmän pelaajia :D Pelit pelataan koneen arpoman aikataulun mukaisesti, eli aivan samalla lailla, kuin yksinpelissä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Eartti kirjoitti:
Juuri noin. Peli toimii samalla lailla kuin yksinpeli, mutta on vain enemmän pelaajia :D Pelit pelataan koneen arpoman aikataulun mukaisesti, eli aivan samalla lailla, kuin yksinpelissä.

Ehh, okei! :) Mä voisin ilmoittautua kanssa.
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Mites saisi helpoimmin poistettua Harchester-patsin pois pelistä? Rupesi niin v*tuttamaan se, vei liikaa realismia pelistä pois...
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Nostetaas nyt tätäkin ketjua vähän ylemmäs. Mitenkäs muilla jatkoaikalaisilla FM etenee? Itse pelailen nyt Sevillalla, kolmas kausi on aluillaan. Ensimmäisellä kaudella sijoituin liigassa viidenneksi, cupin onnistuin voittamaan. Toisella kaudella voitin liigan, cupissa hävisin finaalissa. Nyt on kolmas kausi alkanut voittoisin merkein, 8 ottelusta 7 voittoa ja yksi häviö (Barcelonaa vastaan vieraspeli).
Ykkösjoukkueen kokoonpano on seuraava:
Maalivahdit:
Chris Kirkland
Samir Handanovic
Andres Palop
Puolustajat:
Ledley King
Sergio Ramos
Anthony Vanden Borre
Adriano
Fabio Santos
Tomas Hübschman
Keskikenttä:
Renato
John Obi Mikel
Jesus Navas
Dani Alves
Jose Antonio Reyes
Kristoffer Haestadt
Diego Capel
Hyökkäys:
Javier Saviola
Mirko Vucinic
Luis Fabiano

Tällä hetkellä taktiikkana on 4-4-2, jossa keskikenttä on timanttimuodostelmassa, laitalinkeillä on nuolet ylöspäin, kuten laitapakeillakin. Ensimmäisen kauden pelasin 5-3-2 josta vaihdoin toisen kauden alussa tuohon nykyiseen. Ihan mukava joukkue pelata tämä Sevilla, joitakin hyviä nuoria pelaajia heti alussa ja mukavan suuruinen transfer budjetti ( 15 miljoonaa euroa).
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Werder Bremenillä alkoi juuri kausi. Heti kättelyssä tuli ensimmäinen cupin voitto seurahistoriassa ja sekös lämmitti mieltä kummasti. Kolmessa cup-pelissä oli vastassa "joku-rupusakki", Bayernin suuruudet ja Schalke. Noissa kolmessa pelissä tulikin ladottua 13 maalia vastustajan verkkoon ja tiukin peli oli juuri tuota "rupusakkia" vastaan. Saa nähdä kauanko jaksaa Saksassa manageroida... veri vetää kovasti Englantiin takaisin.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Itse pelailen toista kautta nyt Vauxhall Motorsilla. Eka kausi meni Conference South/Northissa ja nyt sitten Conference National menossa. Eikä ole helppoa. Rahaa ei juurikaan ole, vaikka yllättävä menestys cupeissa on tuonut vähän ylimääräistä. Näin ollen joukkueen materiaali on erittäin kapea, eikä ole varaa hankkia juurikaan paikkaavia pelaajia loukkaantuneiden tilalle. Joten free transferilla joutuu signaamaan suht heikkoja junnuja, jotka sitten yrittävät kehittyä joukkueen mukana.

Toinen suuri ongelma on se, että muiden joukkueiden (Esim. 3.divarin) hylkimät pelaajat, eli ne jotka ovat transfer-listillä / low morale jne, eivät kiinnostu tulemaan omaan joukkueeseeni. Alhainen sarjataso ei vain houkuttele. Mutta taistelu jatkuu. Tällä hetkellä Conferencessä 4. tila, joten mahdollisuuksia on nousukarsintoihin. Mukavana pointtina vielä sanottakoon, että joukkueestani löytyy silti maajoukkuetason maalivahti, suuresta futismaasta, Maltasta.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oma kauteni on vuodessa 2010, seurana Athletic Bilbao. Tosin joukkueen vaihto taitaa olla kohta edessä, koska en Bilbaolla voi voittaa enää mitään muuta kuin UEFA Cupin. Kaikki muut siis voitettu. Espanjan Cup, Espanjan Super Cup, Espanjan liiga, Mestareiden liiga, Euroopan Super Cup, ja lisäksi vielä seurojen maailmanmestaruus. Vieläkö voi jotakin seurapalkintoja voittaa? En itsekään tajua kuinka nuo kaikki olen onnistunut voittamaan, en ole edes todellisilla suurseuroilla saanut vastaavia menestysputkia aikaan. Ehdottomasti paras pelini tähänmennessä.

Aloitus näyttää suunnilleen tältä:

-----------Aduriz- Llorente

Yeste - Orbaiz - Arteta - Etxeberria

Tarantino - Labaka - Gurpegi - Iralola

-----------Aranzubia


Joukkueessa on käytännössä kolme tähteä: Llorente, Yeste ja Orbaiz, jotka ratkaisevat pelin kuin pelin omilla suorituksillaan. Junioreista nousee myös koko ajan uusia hyviä pelaajia, jotka ovat kohta jo avauskokoonpanon miehiä.

Välillä Bilbaolla pelatessa meinasi hermostua, kun ei voinut ostaa muita kuin baski -pelaajia. Toisaalta se on tehnyt pelistä erityisen mielenkiintoisen, ja pelaajien jatkuva tarkkailu nousee tärkeään rooliin. Olen tehnyt muutaman hyvän (ja halvan) hankinnan esim. Sociedadin reserveistä. Nyt haluaisivat kovasti omiaan takaisin. Hinta tosin on moninkertaistunut. Suosittelen Bilbaota ehdottomasti, jos haluaa pelata hieman erilaisella pelaajapolittikalla kuin vaikka ManU:n tai Chelsean managerina.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Itselläni taas uusi ura menossa, Tottenhamin puikoissa aloitin jokin aikaa sitten. Tammikuussa mennään ja neljäntenä premierissä. Pitkään mentiin kärjessä ilman tappioita, mutta joulukuu oli todella hankala joukkueelle.

Tarkoitus on hankkia vain pelaajia brittensaarilta ja saada rinki muutamassa kaudessa täysin brittiläiseksi. Ainoan poikkeuksen aijon tehdä junnuissa tällä hetkellä pelaavan tsekkiläisen Tomas Pekhartin kohdalla, todella lupaava kärkimies, vetää Tsekin u21 pelejä 16 -vuotiaana.

Kauden alussa tein muutaman hankinnan West Hamistä tuli kokemusta Teddy Sheringhamin muodossa ja todellinen kaappaus oli saman seuran Anton Ferdinand. Tammikuun siirtoikkunan alussa joukkueeseen liittyi nuori skotti, Robert Snodgrass.

Avauksen saa nyt jo helposti miehitettyä vain britteinsaarten pelaajilla:
Koodi:
[CENTER]Paul Robinson

Stephen Kelly - Ledley King - Michael Dawson - Anthony Gardner
             
Aaron Lennon - Michael Carrick - Andy Reid
                             
Danny Murphy
                   
Jermain Defoe - Robbie Keane[/CENTER]

"Isoja" nimiä ei vielä myynnissä ole ollut, joten ensi kesänä Davids ja Tainio ainakin saavat "for sale" -kyltin otsaansa.

Tällä hetkellä tosiaan tuntuu olevan melko vaikeaa, yhden maalin eteen tehdään järkyttävästi töitä. En oikein tiedä mistä kiikastaa, alkukaudesta samalla taktiikalla mentiin ja tuli suurimaalisia voittoja. Nähtiimpä sekin ihme että Sheringham johti jossain välissä Premierin maalipörssiä, tehtyään kahdessa peräkkäisessä pelissä hattutempun.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Newcastlella peli saatu kulkemaan kolmannella kaudella. Tosin ennen joulua Luca Toni loukkaantui 6kk:ksi. Sen jälkeen loppui maalien teko, mutta nyt toivotaan, että korvaaja Chevanton saisi hanat auki Chopran ja Mutun kanssa. Keskikenttä on nuori, nopea ja taitava. Vaihtelevasti peluutetaan Emreä, Messiä, Lennonia, Parkeria, Walcottia, Milneriä. Yritän hankkia vielä kokemusta tuomaan 32-vuotiaan Beckhamin. Puolustus on tiivis, eikä Chiellini-King-Taylor-Cicinho pakettiin ole kukaan murtautunut. Given valittiin äskettäin vuoden maalivahdiksi.
 
Tpip kirjoitti:
Tällä hetkellä tosiaan tuntuu olevan melko vaikeaa, yhden maalin eteen tehdään järkyttävästi töitä. En oikein tiedä mistä kiikastaa, alkukaudesta samalla taktiikalla mentiin ja tuli suurimaalisia voittoja.

Andy Reid ainakin menee hukkaan tuossa keskikentän linjassa. Lennon myös mielummin ihan laitaan ja hyökkäämään. Muutenhan tuossa ei mitään valittamista olekaan.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Vau, aikamoinen suosio tällä pelillä Jatkoajassakin.

Itse olen jäänyt kehityksestä jälkeen ja hinkkaan edelleen Championship Manager 03/04:ää aina ajoittain. FM2006 taitanee olla jo toinen versio tästä Sigamesin uudesta manageripelistä, joten kertokaapas onko tämä peli sen arvoinen, että siihen kannattaisi lähes puolet omaisuudestaan tuhlata? Uudistukset ovat jotakuinkin tiedossa (3D-ottelugrafiikka, enemmän actionia median kanssa jälleen kerran), mutta onko pelissä tapahtunut niin merkittävä muutos, ettei pelkkä pelaajasiirtojen päivittely "viimeiseen CM:ään" enää riitä?
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Mängimies kirjoitti:
Andy Reid ainakin menee hukkaan tuossa keskikentän linjassa. Lennon myös mielummin ihan laitaan ja hyökkäämään. Muutenhan tuossa ei mitään valittamista olekaan.

Jooh, tuo linja tuossa hämää, MR-MC-ML-AMC, menee keskikentän miehitys (laidoilla pienet nuolet eteenpäin, MC:llä taaksepäin). Eli ihan perinteiset laitamiehet siellä on, mc puolustavammassa roolissa.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Vasten sääntöjä pelailin koko yön, vaikka aamulla onkin töihin meno (onneksi vasta ysiksi). Kausi saatiin pakettiin, sijoitus Premierissä neljäs. Ihan ok fiilikset, vaikka korkeammallekkin näytti olevan alkukauden perusteella mahdollisuus. Tammikuun siirtoikkunan aikana Davids sai kyytiä ja hyökkäyspäätä vahvistettiin Bradley Wright-Phillipsillä, joka osoittautuikin oikein päteväksi kärkipelaajaksi. Defoe piristyi, kun nuhtelin pelaajan mediassa ja taistelikin loppuun asti Premierin maalikuninkuudesta, häviten lopulta sen maalilla Henrylle.

Koko kauden kuitenkin kruunasi FA Cup. Matkalla finaaliin kaatui niin Chelsea kuin Liverpool. Finaalissa vastaan asettui Arsenal. Kun kahdeksan minuuttia oli pelattu, räjäytti Robbie Keane yleisön, 0-1 johtoon. 22. minuutilla taivas synkkeni, kun Paul Robinson loukkaantui, Radek Cerny maaliin ja pian Henry kiittikin kylmästä maalivahdista, 1-1. Tasalukemissa mentiinkin sitten koko toinen puoliaika ja ensimmäinen jatkoajan puolikaskin. Ainoa huomioitava asia toiselta puoliajalta oli Senderosin ulosajo. Enivei, 114. minuutilla rupesi tapahtumaan, Lauren vetää Wright-Phillipsin nurin kuudentoista alueella ja meille tuomitaan rankkari. Danny Murphy kiittää, ja upottaa pilkun varmasti sisään. Kannu kiiltelee silmissä! Kun kello näyttää 120. minuuttia tapahtuu jälleen, täysin identtinen tilanne kuin äsken: Lauren viikatoi Wright-Phillipsin rankkarialueella ja Murphy alistaa Lehmannin. FA Cup on meidän!

Tulopuolella kesällä on muutama pelaaja, kakkosveskariksi tulee Kirkland (Carsonin olisin halunnut ja olisi irronnutkin halvalla, muttei miestä itseään kiinnostanut) ja puolustuksen vasempaan laitaan Wayne Bridge. Pahin "menetys" on Teddy Sheringhamin siirtyminen Portsmouthiin. Kauden olisin herraa vielä pitänyt, nyt pitää etsiä jostain neloskärki taistelemaan peliajasta ja paikkaamaan loukkaantumisia/väsymystä.
 

Strigidae

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Läski-Salonen kirjoitti:
Vau, aikamoinen suosio tällä pelillä Jatkoajassakin.

Itse olen jäänyt kehityksestä jälkeen ja hinkkaan edelleen Championship Manager 03/04:ää aina ajoittain. FM2006 taitanee olla jo toinen versio tästä Sigamesin uudesta manageripelistä, joten kertokaapas onko tämä peli sen arvoinen, että siihen kannattaisi lähes puolet omaisuudestaan tuhlata? Uudistukset ovat jotakuinkin tiedossa (3D-ottelugrafiikka, enemmän actionia median kanssa jälleen kerran), mutta onko pelissä tapahtunut niin merkittävä muutos, ettei pelkkä pelaajasiirtojen päivittely "viimeiseen CM:ään" enää riitä?

Ottelugrafiikkahan on edelleen 2D, mutta paremmin toteutettuna. Ainakin harjoittelu on todella hyvin toteutettu ja selkeä, ja myös pelaajien taitojen kehitystä pystyy seuraamaan mukavasti. Lisäksi on puoliaika- ja ottelun jälkeiset "team talkit", jotka todellakin vaikuttavat esityksiin. Ja oikeastaan joka osa-alueella on muutenkin menty eteenpäin. Enemmän, paremmin, hienommin. Ei kai sitä muuta voi sanoa.

Tässä jotain keskustelua, tosin vertailukohtana on tietysti FM2005:

http://www.fmsuomi.com/forum/viewtopic.php?t=3845&postdays=0&postorder=asc&start=0
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
(En jaksa kelailla ketjua taakkepäin juuri nyt.)

Hankin juuri pelin. Asensin sen ja päivitin tuolla 6.0.3 -patchilla. Ei käynnisty. Väittää että cd-levy ei ole oikea. Eli antaa saman virheilmon kuin yrittäisi käynnistää ilman kokocd:tä.

Mikä avuksi. Yv on ehkä paras vaihtoehto?

EDIT: Problem solved! Kiitos Xantier!
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Taas on tullut jauhettua uraa eteenpäin.

Ennen toisen kauden alkua hankittiin leveyttä rinkiin, ucl:n mukanaan tuoman rasituksen takia. Joukkueeseen liittyivät kesällä jo edellisessä viestissä mainittujen Kirklandin ja Bridgen lisäksi Steve Finnan, Dean Ashton, David Dunn, Brian Kerr ja Steven Davis. Lisäksi kesken kauden vielä Chelseasta tuli Joe Cole.

Toinen kausi Premierissä päättyi 2. sijaan, mestaruus lipui lopulta viimeisessä pelissä, kun kummatkin (me ja Arsenal) päätyivät voittoihin. Eroksi jäi lopulta 3 pinnaa, kun Arsenal ei suostunut häviämään viimeisistä peleistään yhtään (joku viisi kierrosta tahkottiin tuolla kolmen pisteen erolla).

Ucl:ssä jäätiin neljännesfinaaleihin, joten kauden ainoa pytty tuli jälleen FA-cupista. Finaalissa näytettiinkin sitten Arsenaalille närhen pelit, 8-0 nöyryytys finaalissa on jotain melko uskomatonta (shotti).

07-08 kauden alussa hautasin "vain britteinsaarten pelaajia" -periaatteen. Joukkue tarvitsi toisen varman maalintekijän, edellisen kauden mestaruus periaatteessa hävittiin siinä vaiheessa, kun Defoe oli kauden puolessa välissä vajaan kuukauden sivussa. Joten ennen kauden alkua joukkueeseen siirtyi Manusta 15M summalla Vincenzo Iaquinta. Muita siirtoja kesällä ei tapahtunutkaan (muutaman junnun palkkasin u18 tiimiin).

Kesällä loin tiimille uuden taktiikan, epätyypillisen britteinsaarille. Tarkoitus oli pelata kaunista "barca"-futista. Ei onnistunut. Nyt mennään melko perus 4-4-2, jossa ei paljoa pelaajille vapauksia anneta ja tilanteet luodaan nopealla temmolla pääasiassa laitojen kautta. Ainoa "ei brittifutikseen" viittaava osa taktiikassa on vapaan roolin hyökkäävä keskikenttämies, joka samalla toimii pelintekijänä. Kun 25 peliä on takana, taistellaan Premierissä neljäntenä (tosin Arsenal on kolme peliä pelannut vähemmän ja on 4 pistettä jäljessä, käytännössä siis olemme 5.). Mahdollisuudet ucl-paikkaan oikeuttavaan sijoitukseen on, mutta mestaruuden tulemiseen White Hart Lanelle on vaikea uskoa. Tosin taktiikan vaihdoksen jälkeen ollaan 10 tappiottaman liigapelin putkessä, toivottavasti jatkuu tappioton kausi pitkälle kevääseen. Puolustusta vahvistin hankkimalla toisen "ulkomaalaisen" joukkueeseen, Kingin topparipariksi Deportivosta tuli Fabricio Coloccini.

Tämän hetkinen unelma-avaus:
Koodi:
[CENTER]Robinson

Kelly-Coloccini-King-Bridge

Routledge - Carrick - Jackson

Cole

Iaquinta-Defoe[/CENTER]
Subs:
Kirkland
Gardner
Lennon
Reid
Keane
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Newcastlella neljäs kausi käynnistyi juuri. Viime kaudella Valioliigassa 3. joten CL:ssä ovat tavoitteet tällä kaudella. Uefa Cup ja FA Cup on voitettu kertaalleen. Nyt olisi yksi kova keskikenttämies hakusessa, rahaa noin 30milj, mutta ei näytä kukaan Pohjois-Englantiin haluavan.

Given

Cicinho - S.Taylor - King - Chiellini

S.Parker
Lennon Emre
Messi

Chopra - Chevanton

Subs: Harper, Toni, Cuellar, Walcott, Mutu
 

J.Petke

Jäsen
Kautta 2014 mennään ja aloittelen taas uuden mielenkiinnon nostattamana peliä. Erosin Manusta ja menin Feyenoordiin hommiin. Sitä täytyy suuresti ihmetellä että kuinka paljon päin persettä on asiat Hollannissa hoidettu. Joten nyt tässä sit yritetään houkutella luottomiehiä FNoordiin ja paikkailla edellisen managerin munattomuutta. Man Utd:n nykyinen manageri suhtautuu suopeasti tarjouksiini koska suhteet ovat niin hyvät..(eipä oo ennen tuommostakaan tullu eteen)

Itselläni menee jotenkin sykleissä(hieno sana) tämä kiinnostus. Sillon kun pelaa niin peliä voi tulla pelattua pahimmillaan koko ilta mutta kiinnostuksen lopahdettua voi mennä monta kuukautta edes peliä ajattelematta. Nyt syttyi taa s uusi kipinä kun päätin erota Manusta jossa tuli voitettua kaikki mahdollinen. Ajatus oli mennä Ranskaan valmentamaan mutta huomasin etten ollut sitä edes valinnut kun tämän aloitin joten Hollanti sai kelvata. Kokoonapanoja taitaa olla aika turha kertoa koska tunnettuja pelaajia ei enää joukkueessa ole.
 

Cube

Jäsen
Itse aloittelin tuossa Arsenalilla peliä ja ensimmäinen kausi menee vähän liiankin hyvin. "Liian" siksi, että mitä hauskaa on rakentaa joukkuetta jolla voittaa heti alkuunsa Valioliigan ja Tsämppärin? No, eipä nuo vielä ole plakkarissa, joten toivotaan että kone alkaa vähän yskimään kauden viimeisissä otteluissa :)

Chairman vaatii kaiken lisäksi jatkuvasti uusia kovia pelaajia joukkueeseen ja uhkaa toimia omin päin ellen onnistu toteuttamaan hänen visioitaan. Olen joutunut jo kiertämään näitä vaatimuksia hankkimalla reserviin Tomas Repkan ja jonkun -82-syntyneen norjalaislaiturin (Daniel Braaten muistaakseni), josta tuskin tulee koskaan mitään. Onneksi nuo kaverit kelpasivat "huippuhankinnoiksi", koska en halunnut nopeuttaa suunnitelmiani ostamalla niitä todellisia huippuja riveihin jo kesken ensimmäisen kauden. Kesällä (pelin kesällä siis) olisi tarkoitus sitten vahvistaa joukkuetta Tomas Rosickylla (jonka hankintaa olin suunnitellut jo hyvissä ajoin ennen tätä todellista siirtoa) ja esim. Vincent Kompanylla.. Laituri, DMC tai vasen laitapakki voisi myös tulla kyseeseen, varsinkin kun sovin jo Ashley Colen siirtymisestä Chelseaan 21 miljoonalla. Clichy on tosin näyttänyt olevansa valmis hänkin. Lisäksi uusi ykkösmolari pitäisi varmaan hankkia kehitettäväksi, koska Lehmannilla alkaa ikä painamaan. Benoit Costilia tai Hugo Llorisia olin ajatellut, mutta kaverit tuskin ovat valmiita ottamaan vastuuta vielä 1-2 vuodessa, joten saa nähdä miten tulee toimittua..

Seuraavaksi on edessä varmaan tarkempi perehtyminen Ranskan liigaan joko Lyonilla tai Rennesillä. Ei ihan vielä ajankohtainen asia, mutta ehkä sitä kesällä ehtii.. Lyonilla varsinkin tulee lupaavia pelaajia jo korvista ulos, joten se vaikuttaisi mielenkiintoiselta kehitysjoukkueelta - vaikka onkin toki jo Ranskan ehdoton eliittiseura. Voisiko joku Lyonilla pelannut kertoa mihin tahtiin suurliigojen isot seurat yrittävät ostaa joukkuetta tyhjäksi? Haluaisin nimenomaan sellaisen joukkueen puikkoihin, jossa olisi kohtalaisen suuri luontainen vaihtuvuus ja jota voisi tasokkaiden junioreiden kautta rakentaa helposti sisältäpäin. Vinkkejä muistakin tällaisista otetaan toki vastaan. Lähinnä Englannissa, Ranskassa, Saksassa tai ehkä Espanjassa haluaisin kuitenkin pelata.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itselläni Poolilla vielä dynastian rakentaminen kesken, mutta hyvin silti menestystä tullut. Ekalla kaudella liigamestaruus, Super cup ja Seurojen maailmanmestaruus. FA-cupissa, Liigacupissa ja Mestareiden liigassa tipuin jokaisessa Chelskia vastaan. Tokalla kaudella liigamestaruus karkasi viimeisen kolmen kierroksen koomailun takia Arsulle ja kakkostilaan oli tyytyminen. Liigacup, FA-cup ja Charity Shield kuitenkin tuli hoidettua. Jengin ikärakenne on sellainen että kohta on edessä murros. Olen hankkinut todella paljon nuoria pelaajia kasvamaan ja myös nuoria varmoja staroja (Guarin, Diego, Kompany, Silva, Bojinov, Fred) ja vanhemmat saaneet lähteä (Dudek, Kewell, Hamann, Hyypiä, Morientes, Crouch). Nyt aion vielä etsiä Luis Garcialle, Finnanille ja kavereille uudet seurat.

Aloituskokoonpano about:
---------------Reina--------------
Finnan--Kompany--Carragher--Riise
Bojinov---Gerrard----Alonso---Messi
-----------Cisse----Fowler--------
 

J.Petke

Jäsen
lintu kirjoitti:
FA-cupissa, Liigacupissa ja Mestareiden liigassa tipuin jokaisessa Chelskia vastaan.

Sano vaan että Tevez on tehnyt kaikki ratkaisevat maalit... Tuntuu jotenkin että kaikki englantilaiset seurat on tehty tässä pelissä jotenkin ylivoimaisiksi. Pikkuhiljaa alkaa ärsyttämään kun finaalissa on aina 2 englantilaista joukkuetta vastakkain. Ja kun itse tahkosin manulla niin muut seurat kaatuivat helposti mutta aina kun olis vastassa englantilainen joukkue niin tuli melkein poikkeuksetta turpaan.

Nyt sain kiinnitettyä kaksi huippu laitalinkkiä Manusta (Ben Arfa ja Reynolds) joten se alue taitaa olla kunnossa tammikuun siirtoikkunan alkaessa. Vielä kun löytäisi huippukärjen ja DC:n niin voisi rauhoittaa markkinat hetkeksi.
 

nakkisormi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toinen kausi käynnissä Hammarbyllä, ensimmäisellä tuli pokattua mestaruus Allsvenskanista. Joukkueen budjettia on kasvatettu reilussa vuodessa noin 4 miljoonalla eurolla, joka on mahdollistanut muutaman todella lupaavan pelaajan hankkimisen joukkueeseen mm. Freddy Guarin ja Nik Besagno.

Joukkueen aloituskokoonpano:

Koodi:
[CENTER]Ante Covic

Vlastimil Vidlicka - Petur Marteinsson - Nik Besagno - David Johansson

Freddy Guarin


Erkan Zengin                                                  Nadir Benchenaa

Petter Andersson - Paulinho Guará - Björn Runström[/CENTER]

Vaihdosta löytyy mm. Paolo Di Canio, Njazi Kuqi, Fredrik Stoor, Siboniso Gaxa, Haris Laitinen ja Jeffrey Aubynn.
 
Viimeksi muokattu:

Gunners

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Washington
Itselläni menossa nettipeli Arsenalilla 12 muun jampan kanssa, katastrofaalista menoa ollut, kukaan muu kuin Thierry Henry ei ole onnistunut. Henry maalannut sitten muidenkin edestä, ylivoimainen johto Valioliigan maalipörssissä, mutta ei riitä, kun Lehmann imaisee joka helvetin vedon. Nyt ostin Jan Lastuvkan(mitä kylläkin hieman kadun, pyrin hankinnoissani aina realistisuuteen, eli en ostele mitään ihmejunnuja, enkä sellaisia pelaajia, joita ei oikeasti kyseinen joukkue voisi hankkia). Lastuvka nyt kuitenkin ollut huikea, ja pelit parantuneet huomattavasti. Sijoitus tosin 9(välillä oli jopa 17!). 5.sijaan taitaa olla 4 pistettä, ja pelejä vielä jäljellä joku 14-16, eli mahdollisuudet nousuun ovat hyvät. Tosin 4.sijaan on jo liian suuri ero. Mestareiden liigassa vastaan astelee Schalke, ekalla pudotuspelikierroksella.

Yksinpeli minulla on menossa Dortmundilla, hankintoja en ole paljoa tehnyt, muutaman vain. Pelejä takana 3 liigassa. Kokoonpano näyttää tältä(oikealla oleva usein käytetty varamies):

--------------------------------Koller/Palacio--------------------
--------Buckley/Toja-----------------------------------------Smolarek/Odonkor
----------------------------Sahin/Kringe--------Rosicky----------------
-----------------------------------Kehl--------------------------
-----------Dede-------Metzelder----------Wörns----------Madlung/Degen
---------------------------------Weidenfeller---------------------
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Cube kirjoitti:
Itse aloittelin tuossa Arsenalilla peliä ja ensimmäinen kausi menee vähän liiankin hyvin. "Liian" siksi, että mitä hauskaa on rakentaa joukkuetta jolla voittaa heti alkuunsa Valioliigan ja Tsämppärin?

Ei kannattaisi sitten aloittaa kautta jollain hieman huonommassa jamassa olevalla seuralla?

Itse ainakin vältän näitä kärkiseuraja kuin ruttoa, siinä menee niin nopeasti pelaamisesta se fiilis. Toista se on kun onnistut nostamaan esim. sarjanousijan tai jonkun nukkuvan jättiläisen takaisin huipulle. Itsellä lähti käyntiin projekti Celtan peräsimessä, äsken mainitsemani kriteerit täyttyvät siis täysin. Sekä sarjanousija että nukkuva "jättiläinen". No, ei nyt ehkä mikään jättiläinen, mutta mielestäni Celta voidaan laskea suurseurojen joukkoon, ainakin menestyksensä puolesta viimeisen kymmenen vuoden aikana. Niin ja pelasihan siellä itse tsaari Mostovoi.

Ensin tutkailin henkilöstöäni, siellä oli todella ala-arvoiset taidot omaavaa kaveria täynnä koko lista. Käyntiin lähti tyly ja kallis poisto-operaatio. Tilalle ammattitaitoista kaveria valmennukseen. Mm. Otto Baric, Dejan Savisevic sekä maalivahtivalmentajaksi legenda Andoni Zubizarreta. Pelaajapuolelle tein yhden täsmähankinnan ja muutaman tulevaisuuden kokeilun. Täsmähankintana toimi polkuhinnoin Olympiakosista lähtenyt Rivaldo. Vanha kettu vielä kovassa iskussa. Potentiaalia hain Teemu Turusen muodossa sekä parilla lupaavalla Meksikolaisella.

Avaus kutakuinkin tällainen:

Esteban; Ümit Davala, Contreras, Lequi, Placente; de Ridder, Borja, Rivaldo, Gustavo Lopez; Javi Guerrero, Canobbio.

Kausi on nyt lähtenyt käyntiin parilla voitolla, tasurilla sekä kahdella tappiolla. Ihan ok alku, Rivaldo ja Canobbio olleet huikeassa iskussa. Harmi vain, että molemmat meni juuri klesaksi kuukaudeksi. Noh, loukkaantumisestaan toipui juuri kokenut Juan Sanchez, jolta odotan isoa roolia.

Kiva pelata välillä jotain muuta kuin valioliigaa. Valioliigassa on se hyvä puoli, että sieltä tietää todella paljon enemmän pelaajia kuin muista sarjoista.
 

Cube

Jäsen
King kirjoitti:
Ei kannattaisi sitten aloittaa kautta jollain hieman huonommassa jamassa olevalla seuralla?
Ei, koska haluan tässä kohtaa kuitenkin aloittaa jo valmiiksi hyvällä seuralla, jolla on kuitenkin todella lupaava junioriosasto. Lisäksi luulin, että Arsenal olisi joukkueena vähän enemmän vaiheessa tässä kuin mitä se tuntuu olevan. Koneen pyörittämänä Arsu kun tuskailee aina.

Talvella tuli jo sekä Leeds että Wigan nostettua 1-2 kaudessa huipulle (ilman mitään superhankintoja), mutta niistä liigoista katosi jostain syystä nopeasti mielenkiinto. Tuntui että noiden joukkueiden nostaminen Mestareiden liigaan ja UEFA-cupiin tuolla aikataululla oli jo tavoitteen täyttäminen, enkä enää jaksanut innostua. Rahaakin tuli ihan liikaa käytettäväksi, koska olisin halunnut ostaa jatkossakin vähän erikoisempia pelaajia, enkä vain niitä kaikkein ilmiselvimpiä ratkaisuja.

Muita seuravinkkejä otetaan kuitenkin aina vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös