Fast Show, monta hauskaa hahmoa, mutta kuka hauskin?

  • 9 138
  • 51

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bob Fleming kirvoitti kavereineen aina kovat naurut. Varsinkin siinä jouluspesiaalissa missä kaikki kaverit olivat kokoontuneet veisaamaan yhteislaulua. Badger watch oli tosiaan myös aivan loistava.

Puoskari tohtori nauratti myös, hahmolta tosin ei taidettu nähdä kuin pari sketsiä. http://www.youtube.com/watch?v=WCe11wiNknI tuossa pätkässä löytyy puolivälin kohdalta yksi.

Drunk family oli myös loistava ja toki Ron Manager nyt on todellinen legenda.

Marvellous.
 
Viimeksi muokattu:

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Liuta huikeita hahmoja löytyy, mutta ykkösen valinta on itselleni helppoa. Pervot räätälit, eli The Suit You Tailors. Tässä heidän käsittelyssään Johnny Depp sarjan viimeisessä jaksossa.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
Unlucky Alf
bubblessa
Rowley Birkin
Ron Manager
Bob Fleming

Hieno sarja, voisi jopa dvd:llä harkita.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Haa!

Läskit poliisit! Parhaita hetkiä kun pullukat piirittävät kebabkiskaa, tai siis odottavat että se avataan:

Come out! We know you´re in there! Don´t make me break this door!

Aah, Prismasta eilen juuri hain tupla-dvd:n kahteenkymppiin. Paras brittikomedia koskaan omasta mielestäni...
 
Viimeksi muokattu:

nikozwan

Jäsen
Itse diggailin sitä heppua jonka vaimo lähetti käymään kaupassa ja sitten kun kaveri tuli kotiin niin ostoskassista löytyi jotain ihan muuta kun mitä nainen oli tilannut. -"Even better than that..."
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nämä löytyvät dvd:nä ja aina silloin tällöin tulee katseltua kyllä. Hyviä hahmoja on monia, ja sarjan kokonaistunnelma on positiivinen. Näistä sketsisarjoista jotenkin aina välittyy se, onko tekijöillä itsellään ollut mukavaa niitä tehdessä. Jos ei, niin eivät viihdytä.
Varmaan on velkaa Montylle, mutta hei, kaikki kopioivat jotain, niin se vaan menee. Ja matkiminenhan on suurin imartelun muoto. Esim. juuri hiljattain tutustuin hienoon vanhempaan brittikomediaan Not the 9 o'clock news, josta esim. kummelimiehet ovat suoraan ottaneet sketsin, jossa myyjät kaupassa repeilevät ressukka-asiakkaalle. jne.

Mutta asiaan; parhaita hahmoja ehkäpä:

Unlucky Alf
Ron Manager
Fat sweaty coppers
I'll get me coat
Which was nice
Competetive dad
Ted & Ralph
Swiss Toni
jne. jne.
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Esim. juuri hiljattain tutustuin hienoon vanhempaan brittikomediaan Not the 9 o'clock news, josta esim. kummelimiehet ovat suoraan ottaneet sketsin, jossa myyjät kaupassa repeilevät ressukka-asiakkaalle. jne.

Ei yhdeksän uutiset on yksi brittikomedian klassikoita ja tärkeä ilmaisun uudistaja aikanaan. Ja taisihan sieltä pari-kolme myöhemmin tuttua naamaakin nousta parrasvaloihin...

Sarja pyöri Suomessakin joskus vuonna risti ja nolla. Lisää: http://en.wikipedia.org/wiki/Not_The_Nine_O'clock_News
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Tänä vuonna yksi joululahja tuli etuajassa näin Fast Show-fanaatikolle, sarjasta on nimittäin tehty uusia jaksoja. Toki vain alle kymmenen minuutin mittaisia pätkiä, joita Foster's on tuottanut alunperin omalle YouTube-kanavalleen.

Mukana on alkuperäismiehitys ja tutut hahmot, vain sarjasta kieltäytynyttä Mark "You ain't seen me, right?" Williamsia lukuunottamatta.

Ei kai tässä voi muuta todeta kuin Brilliant!

Jakso 1

Jakso 2

Jakso 3

Jakso 4

Jakso 5

Jakso 6
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuli muutama päivä sitten nuo katsottua ja kyllähän nuo tosiaan aivan tuttua laatua olivat vaikka yksi näyttelijä puuttuikin. Ainoa huono puoli vaan että ne oli niin nopeasti katsottu, tammikuun lopussa on onneksi tulossa lisää.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Macho Fantastico teki lähtemättömän vaikutuksen allekirjoittaneeseen. Hieno hahmo ja varmasti kova panemaan.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Omia suosikkejani olivat Suits You Sir -vaatturit sekä Channel 9. Myös gizmo-mainokset olivat hupia.
 

kovalev

Jäsen
Kyllähän fast show-boksi on hankittu jo aikapäivää sitten. Oikeastaan aika häkellyttävää, että vaikka lähes kaikki sketsit ja hahmot ovat puhdasta timanttia, niin tästäkin huolimatta Colin Hunt http://www.youtube.com/watch?v=-rj1SFtxRTg on aivan omaa luokkaansa.

Mitä muuten pidätte Whitehousen ja kumppaneiden tuoreimmasta(?) Harry & Paul http://www.youtube.com/watch?v=EgQld_0vyEU ?
Tämähän pyörii paraikaa Subillakin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Yksinkertaisesti ja lyhyesti sanottuna tämä sarja oli niin tasapaksun hyvä, ettei tästä sarjasta osaa nostaa esille kuin ehkä korkeintaan parhaiten mieleen jääneen sketsiosion ja se on tottakai jalkapallostudio.

Hyllystä löytyy koko sarja, aion katsoa lähiaikoina läpi tätä. Ns. Good old times.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
En liene aivan väärässä esittäessäni väitteen, että Suits you -sketsi on ripattu raa'asti Monty Pythonista? Mutta munsta hauskin ainakin on Chanel 9:n TV-Shop-tuotteet, kuten Orgazmo-Gizmo.
 

Rocco

Jäsen
Mainioita hahmoja oikeastaan kaikki. Ei voi oikein yhtään tiettyä suosikkia mainita, mutta tämä pudotti kesken lopputekstien.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Ainoa huono puoli vaan että ne oli niin nopeasti katsottu, tammikuun lopussa on onneksi tulossa lisää.

Ensimmäinen noista tämän vuoden jaksoista on räpsähtänyt YouTubeen. Omaan makuun vähän vaisumpi kun aiemmat, mutta kyllähän tuolle hymyili.
Odotellaan jatkoa.

EDIT: Jaahas, Foster's on taas blokannut klipin katselun Suomesta käsin, joten tässä vaihtoehtoinen lähde.
 
Viimeksi muokattu:

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Neljä ja puoli vuotta sitten olen näemmä ketjuun kirjoittanut, mutta nyt haluaisin vaihtaa vastaukseni. Uusintakierroksilla enemmän ja enemmän on alkanut naurattaa Tommy Cockles, Arthur Atkinsonin menestyksestä katkeroitunut näyttämöjen veteraani (mutta hyvin säilynyt ikäisekseen). Muutkin Simon Dayn hahmot ovat nousseet sitä enemmän pintaan, mitä enemmän olen sarjaa katsellut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös