Fanitoiminta ja -matkat kaudella 2010-2011

  • 24 804
  • 87

bryant

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & D-Team
Nyt kun blues varmistui välierä pariksi niin mieleen tuli kysymys. Pystyykö pääkaupunkiseudun etäfanit ottaman samaa kautta lippuja fanikatsomoon kun viralliset matkan järjestäjät? Tai vaihtoehtoisesti fc:n järjestämille matkoille liput ilman matkaa? Missä muuten nykyään sijaitsee barona areenan vieres fanien katsomo? Tällä kaudela vierailemissani peleissä ei ainakaan tälläistä ole näkynyt.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
JYP Fan Club järjestää molempiin välieräotteluihin Espooseen fanikuljetuksen eli Blues - JYP 1.4.2011 ja 6.4.2011 Se mihin katsomoon mennään ja matkan hinta selviää huomenaamuna (28.3).

Nonyt on selvillä hinnat ja paikat. Eli matkat kustantavat 33e jäsenille, 40e muille. Hintaan kuuluu istumapaikkaliput katsomoon 404.

Edit: Muutama paikka enää jäljellä perstain matkalle! Ole siis NOPEA!
 
Viimeksi muokattu:

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perjantain pelin osalta JFC:n bussit ovat jo täynnä, mutta huutosakin bussissa on vielä tilaa. Yhteystiedot löytyvät tuon saman linkin takaa.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Keskiviikkona lähdetään siis Espooseen. Ja se lähdetäänkö keskiviikon peliin yhdellä vai kahdella bussilla riippuu teistä. Ilmottautumisaikaa on klo 22.00 asti
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mihin katsomoon ollaan menossa keskiviikkona?

Varmaankin taas 404 sekä 405 hyvin edustettuna. 405 onkin jo täynnä ja 404:ssä muutamia paikkoja siellä täällä.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Seurataan sitä ilmoittelua tänään pelin jälkeen. Eli jos ja KUN JYP TÄNÄÄN VOITTAA seuraava peli on jo sunnuntaina 10.4.2011 kuten Bluesin otteluohjelmassakin keskiviikkona luki.
 
Viimeksi muokattu:

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Loppu meni nyt miten meni :(
Mutta pitkälle ollaan kuitenkin tultu niistä ajoista kun kesä oli JYP fanin parasta aikaa ja jo ennen joulua kausi oli ohi. Syksyllä siis jatketaan taas sitä mestaruuden metsästämistä. Ja ainakin oma henkilökohtainen tavoite ensi kaudella on nähdä 20 vieraspeliä paikanpäällä runkosarjassa ja playoffeissa.
(Eli rikkoa 300 vieraspelin raja :)
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jokos FC-väki on lyönyt lukkoon tulevan kauden matkaohjelmaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös