Ex-Kärpät maailmalla

  • 1 848 477
  • 5 257

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kaappasitte Arin pojan. Ei toki varmaan aivan isänsä veroinen mv-valkkuna...
Saapa nähdä mitä pojista vielä tulee kun saavat ammentaa isästään oppia. Eikös toinen poika Aleksi ole Kärppien U20-maalivahtivalkku? Taisi alottaa hommat nuorena jo Mestiksessä. Mielenkiintoinen sukuvika, toivottavasti Kärpät tästä tulevaisuudessa hyötyy.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Eemil Erholtz jätti ulkomaanoptionsa käyttämättä ja jatkaa Ässissä. Siinä olisi oma kasvatti, jonka näkisin mielelläni vuoden päästä Oulussa. Ertsi on alkanut vakiinnuttamaan paikkaansa EHT-tason pelaajana ja noussut hyväksi kahden suunnan hyökkääjäksi. Hän on vasta parhaan peli-iän kynnyksellä ja voi vielä nousta 40+ pisteen pelaajaksi Liigassa. Jos ei ensi kaudella, niin vuoden päästä Kärpät voisi auttaa tavoitteessa ottaa se viimeinen askel liigaeliittiin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viikko sitten saatiin Slovakian kiekkoliiga päätökseen ja mestaruuden voitti HK Nitra. Maalivahtikaksikosta molemmilla oli Kärppätaustaa kun ykkösenä oli yhden ottelun ihme Libor Kasik ja kakkosveskarina hieman enemmän otteluita Kärppien paidassa pelannut Sami Aittokallio. Myös valmennuksesta löytyi ex-pelaajamme, sillä apuvalmentajana oli 10 peliä (+2 pudotuspeliä) kaudella 2016-17 pelannut Ivan Svarny.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös