Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ex-jukurit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 30.06.2006 klo 09.10.

 1. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Topi Nättinen tehnyt diilin ensi kaudesta SaiPan kanssa, kertoo SaiPan nettisivut.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Vihavaisen Tatun kiekkoilut jatkuvat ainakin ensi kauden Heinolan Peliitoissa. Pitänee käydä ihmettelemässä joku Peliitat - Ketterä -matsi kun vastakkain Tatu ja Ripatin Epi.
   
 4. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Mika Norja Unitedin maalille.
   
 5. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukureissakin Mestis-vuosina esiintyneestä ja yli 500 liigaottelua pelanneesta Tommi Kovasesta julkaistiin tänään kirja. Teoksessa käsitellään Kovasen aivovammaan päättynyttä uraa ja elämää sen jälkeen.

  Ylen jutussa referoidaan kirjaa lyhyesti ja melko hiljaiseksi vetää tuo, kuinka syvällä Kovanen on käynyt. Ei tuollaista kohtaloa toivoisi kenellekään.
   
 6. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Huoh...
  Nättinen Saipan sisäisen pistepörssin kärjessä 4+5 tehoilla. Topi olis pitäny saada pidettyä joukkueessa..
  Koivisto Kärpissä 3+9 ja pakkien pistepörssikärki edelleen koko liigassa.. Koivistoon ei varmastikaan Jukureilla pito olisi riittäny milllään ja eteneepähän hänen ura muutenkin kuin taloudellisesti.
  Huoh...
   
 7. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Akkasen Juuso pelaa tänä viikonloppuna 500:nnen Mestis ottelunsa Jokipoikien paidassa. Lämpimät onnittelut Juusolle, hieno ihminen kentällä ja sen ulkopuolella!
   
 8. jamofon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  jukurit
  Tobias Salmelainen suuriin saappaisiin HIFK:n urheilutoimenjohtajaksi.Pääsee entisen valmentajansa Pike Pikkaraisen esimieheksi.