Euroviisut 2023 – liveseuranta

  • 174 074
  • 4 655

Bromse

Jäsen
Kyllä Käärijä sai tästä reissusta jotain paljon suurempaa kuin viisuvoiton, vaikka se ei varmasti tällä hetkellä paljoa lämmitä. Mies on yksi Euroopan puhutuimmista ja pidetyimmistä henkilöistä juuri nyt, ja ihmiset pitävät häntä oikeana voittajana. Ja hän oli yleisön äänten perusteella, voittaja.

Käsittämätön suoritus, ja varmasti tulee nauttimaan nykysuosiosta enemmän kuin mitä nauttisi, jos roolit olisivat ruotsalaisen muoviämpärin kanssa päinvastaiset. Käärijän veto jää elämään viisuhistoriaan vaikka voittoa ei tullut, ja kaverin biisi on jo omanlaisensa käsite. My winner!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ois perkele pitänyt Junnonkin laitella niitä ruskeita kirjekuoria jurylle. Saatana.

Käärijä oli aivan loistava. Teki kaikkensa voittaakseen, ja kaiken oikein. Korruptio vei tällä kertaa.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pelkäsin että voitto ratkeaa Suomen antamalle 12 pisteelle mutta onneksi ero oli suurempi.
Mutta eikös Ruotsi myös antanut "meille" 12 pinnaa eli sen suhteen tulos Kojo-Kojo.

Aika muoviahan toi Loreen oli mutta näköjään tällä kertaa upposi raateihin kuin Estonia konsanaan.

Vähän puolella silmällä tuli katsottua, mutta ei nyt yleisesti tuntunut mitenkään tasokkaimmalta kisavuodelta vaan aika paljon aneemista myöhäisillan slovaria ja fiilis laskuhumala. Taisi sataa Ruotsin laariin tässä kohtaa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Siis olihan tuo Käärijän ylivoima yleisöäänissä aivan järjetöntä. Jos pinnoja on tullut 376 ja pisteitä jaettiin 37 maasta, sehän tekee päälle kymmentä pinnaa per maa. Voiko tuo olla totta vai joko tässä on niin väsynyt että pisteidenlaskulogiikka kärsii? Jos se on näin mennyt, onhan tuo aivan käsittämätöntä että se ei silti riitä voittoon.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Eli käärijä sai kaikilta mailta yli 10 pisteen keskiarvolla pisteitä, eikä voittanut. Mitä isäkissan vittua?
No näinpä.

Oli kyllä tylyä että yleisö huuteli Cha-cha-cha’ta ja Finlandia kun raatiäänet oli pöydässä. Ehkä se oli ihan hyvä kuitti tuolle kivikyntiselle robotille.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Siinähän ei sinänsä ole mitään poikkeuksellista, että eri biisi voittaa juryt ja televoten. Vain kerran on sama voittanut kummatkin (Portugali) ja pari kertaa niin, että kummankaan näistä voittaja ei ole voittanut koko kisaa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Mikä on ollut pahin farssi viisujen historiassa?
Kyllä kai se on Dana International, joka voitti silloin 1998 ihan puhtaasti yhdestä syystä - hän siis oli transnainen mikä herätti valtavasti huomiota. Dana hoilasi nuotin vierestä minkä ehti, mikä sai Suomen miespuolisen euroviisukommentaattorinkin tuhahtamaan:

"Ensi vuonna minä vedän hameen päälle, jos tämä tällaista on."

Dana teki muuten comebackin 2011. Jäi semifinaaliin silloin. Auts.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Måneskinilla menee aika lujaa, näyttäisi olevan yli 100 miljoonaa näyttökertaa Youtubessa muutamallakin biisillä.
Näissä nyt paljolti sama ku Idolsien, X Factoreiden sun muut vastaavat artistit. Jotkut harvat saavat uraa aikaiseksi, jotkut saavat seuraavat kaksi sinkkua kotimaan listoille kärkeen ja loput katoaa kahden vuoden päästä unholaan. Paitsi tuonne Euroviisuihin roudataan joissain maissa jo vakiintuneita artisteja. Oli meilläkin aikoinaan Pave.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Käärijälle ei olisi riittänyt edes 12 pistettä kaikilta yleisöiltä. Toki siinä olisi lähtenyt Loreeniltakin pisteitä joten matikka on vajaavaista.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Mä olen hiton ylpeä Käärijästä.
Joo, ylpeä voi olla Käärijästä. Teki kaikkensa ja kakkossija on todella hyvä sijoitus. Mutta kyllähän tuo kismittää, kun voittaa yleisöäänet, niin Loreen voittaa selvällä raatipiste-erolla viisut.
 

Analyzer

Jäsen
Mun mielestä tämä finaali oli Käärijältä huomattavan paljon parempi kuin semit. Raadit antoivat pisteet semien esityksien perusteella. Ei me tähän hävitty, mutta ero olisi voinut olla pienempi jos olisi tehty tämän päivän esitysten mukaan ja vert
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Käärijälle ei olisi riittänyt edes 12 pistettä kaikilta yleisöiltä. Toki siinä olisi lähtenyt Loreeniltakin pisteitä joten matikka on vajaavaista.
Harmi, että suurin osa raatiäänistä huvin pärjänneistä sai huonosti yleisöpisteitä, esimerkiksi Itävalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös