Euroopan unioni (EU) – sen 27 jäsenmaata ja Suomi (FI)

  • 43 578
  • 333

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK

Näköjään äärioikeisto tekee yhteistyötä myös Kiinan kanssa. Jotenkin outoa tuo äärioikeiston veljeily kommunistien kanssa. Kai äärioikeisto sitten ihailee diktatuureja ja konservatiivista hömppää.
Ääri_oikeisto_ on terminä harhaanjohtava. Suomessakin Sinimusta liike on arvokartalla vasemmistokonservatiivinen liike, vaikka sitä äärioikeistoksi kutsutaankin:


"Helsingin Sanomien arvokartan mukaan puolue on vasemmistolainen ja kansalliskonservatiivinen... Poliittinen kirjo: Äärioikeisto"

Lisäys: Perussuomalaiset ovat arvokartalla keskustakonservatiiveja, vaikka heitä laitaoikeistoksi kutsutaankin.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle

Näköjään äärioikeisto tekee yhteistyötä myös Kiinan kanssa. Jotenkin outoa tuo äärioikeiston veljeily kommunistien kanssa. Kai äärioikeisto sitten ihailee diktatuureja ja konservatiivista hömppää.
Kuten @Euro71 tuossa jo kirjoitti, niin sinänsähän nämä äärioikeistoksi nimetyt haittaisänmaalliset ovat talouskysymyksissä lähinnä laitavasemmistoa. Ei noilla sinänsä ole toki muuta taloudellista ohjelmaa, kuin saada aikaan diktatuuri, jonka pomona pääsisi varastamaan kansalta. Kaikki liittolaiset jotka tuota samaa Euroopan ja eurooppalaisten valtioiden romuttamista toivovat, kelpaa noille mukaisänmaallisille. Kiinalla on Euroopalle epäystävällisistä tahoista luonnollisesti eniten resursseja ostella näitä paskiaisia.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Parin vuoden kuluttua Petteri kertoo että AfD on maltillinen keskustaoikeistolainen puolue ja Jokisipilä nyökyttelee hyväksyvästi
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kävisi moneen ketjuun, mutta koskettaa koko maanosaa ja isosti myös tulevia europarlamenttivaaleja:

Paanaselta siis jälleen osuvaa kuvausta itärajan takana sijaitsevan mafiaorganisaation lonkeroiden ja syöpäisen propagandan tunkeutumisesta Eurooppaan. Lännessä tosiaan pelätään yhä paskatunkion aloittavan ydinsodan, tai vielä kauheampaa, romahtavan, mistä seuraisi tuntemattomia kamaluuksia. Tosin terroritunkion paljon isompi ja sotilaallisesti voimakkaampi edeltäjä romahti eikä tuosta seurannut kokonaisuudessaan kuin hyviä asioita suurimmalle osalle kansojen vankilasta pakoon päässeitä maita, eikä niitä neukkulaisiakaan lähtenyt mitenkään valtoimenaan kansainvaellukselle, mutta paskatunkion jatkuvatoiminen propaganda on saanut kuitenkin myytyä läpi viestin että tunkion romahtaminen olisi katastrofi tunkiota pyörittävien mafiosojen lisäksi myös muulle maailmalle ja etenkin Euroopalle, joten Euroopan tulisi nyt tukea niitä saamaan mahdollisimman äkkiä ja pienillä taloudellisilla menetyksillä (alamaisten menetyksillähän ei ole merkitystä tunkiolle, saisivat joka tapauksessa miljoonia uusia orjia alamaisikseen miehitetystä Ukrainasta) terroristis-raiskauksellisen erikoisoperaation voitokkaaseen päätökseen.

Sehän ei tietenkään mitään uutta ole että "rauhanliikkeet" ovat paskatunkion talutusnuorassa. Sinänsä rauha on ihana ja kaunis asia ja sen saavuttaminen itseisarvo. Tosin (toisin kuin naapurillemme suosiolliset rauhanliikkeet tajuavat) varmin tie rauhaan on pistää aggressiivisin osapuoli kykenemättömäksi aiheuttamaan sotia, mikä on ollut tunnustettu tosiasia kautta ihmiskunnan historian (si vis pacem, para bellum). Luonnollisesti siinä voi syntyä sitten moraalista pohdintaa että onhan terroristiraiskaajallakin oikeutensa ja kuka on arvottamaan väkivallankäytön oikeutuksia, mutta kyllä näissä tapauksissa on melko helppoa nähdä ne sylttytehtaalle johtavat jäljet.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kun uusi europarlamentti, komissaarit ja johto valittu, uuden yhteisvelan käsittely tulee komissioon arvaisin alle vuodessa. Voi toki mennä hieman yli kesän 2025. Saksa taipuu, kuten Suomikin.

Hallituksessa Orpo ei ole enää tiukasti yhteisvelkaa vastaan kun kyse on "oikeista" asioista. Ukraina on sellainen. PS:n osalta ryhmäjohtaja Mäkelä tyrmäsi jo PS:n aiemman kannan, jossa uusi yhteisvelka on kirous. Mäkelä totesi ainakin Keskustan Honkosen tulkinnan mukaan, että tiukka ”ei” yhteisvelalle on orbanismia. Honkonen syytti persuja takinkäännöstä. Mäkelä vastasi toteamalla, että on hämmentävää, että keskusta ”sulkee tietoisesti pois mahdollisuuksia Ukrainan tukemisesta”. "Puskafarssi" - keskusta ja PS taittavat peistä EU:n yhteisvelasta | Verkkouutiset ja EU | Mäkelä: Perussuomalaiset ei kannata uusia yhteisvelkajärjestelyjä

Luulisi, että Keskustan ja PS:n välisellä sanasodalla on vaikutuksia myös kolmen viikon päästä pidettävissä eurovaaleissa. PS:n voidaan kokea tai ainakin epäillä - Purran kieltämisistä riippumatta - muuttaneen kantaansa.

Ja kun eurovaalit on ohi, kenties Keskusta, SDP ja Kokoomus ovat valmiita tarkastelemaan tilannetta "uusien tietojen varassa" uudelleen, mitä tulee Ukrainalle annettavaan tukeen. Onko tällainen farssi sitten tapa, jolla lisätään poliitikkojen luottamusta? Tuskin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Moldova teki sopimuksen turvallisuus- ja puolustusyhteistyöstä EU:n kanssa. Josep Borrellin mukaan Moldova on ensimmäinen maa, joka on tehnyt tällaisen sopimuksen unionin kanssa.


Itänaapurimme mestaristrategi sai tästä taas uuden sulan hattuunsa. Epäilemättä Putte osasi ennustaa tämänkin kehityskulun lähettäessään joukkonsa kolmen päivän paraatimarssille Kiovaan runsaat kaksi vuotta sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös