Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Espoo United kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapo, 14.12.2015 klo 18.48.

 1. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Harmi kuitenkin, että Markus Piispanen, ehkä joukkueen paras hyökkääjä, on tuolta paikalta jälleen poissa kokoonpanosta. Kävi kokeilemassa yhden pelin, mutta ilmeisesti jokin vaivaa edelleen.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Hieno homma. Ässien Jesperi Kotkaniemen ohella Suomen lupaavin hyökkääjä vuoden 2018 draftissa.
   
 3. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  En tiedä johtuiko poissaoloista vai mistä, mutta olihan tänään surkea muniinpuhaltelupeli. Erehdyin siis sen katsomaan Areenasta.

  Eikö nuo neidit osaa taklata ollenkaan? Saati ottaa sellaista vastaan, vaan loukkaantuvat puhtaasta kevyestä taklauksesta.

  Omaa maalia ei suojella ollenkaan, kaksi vastustajaa hakkaa useaa riparia, omat katsoo vierestä.

  Munatonta paskaa, eipä tarvitse taas vähään aikaan katsoa. Luulin että Raato olisi tuonut tuohon jotain ryhtiä mutta huh huh. Yrittäisivät edes.

  Voi tietysti olla että mulla kävi vain huono tuuri ottelun kanssa.
   
 4. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Jotensakin käsittämätön se Santalan loukkaantuminen? Perustaklaus joita joka pelissä on sen parikymmentä, mitähän siinä oikein tapahtui että noin pahasti sattui?
   
 5. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Lainaus:
  Santala oli puoli metriä irti laidasta, eikä myöskään osannut odottaa yhtään taklausta. Huonoa säkää/oma moka.
   
 6. PHermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
 7. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Rami tuonut joukkueeseen tunnetta ja järkevyyttä. Aika huikea recordi pisteiden valossa tammi-helmikuussa.
   
 8. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Huikea peli, huikea jengi ja huikea Rami. Tosta ei voi olla tykkäämättä.
   
 9. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Espoon kevät voi olla pitkä! Sarjan kuumin joukkue, Raimon osaaminen taustalla, sarjan paras 4. ketju (Iisakka/Nisula/Elgbacka) ja Tikkinen pelaa hyvää kevättä!
   
 10. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Tästä joukkueesta alkaa olla vaikea olla pitämättä.
   
 11. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Kyllä nämä tällaiset isot taistelut ja värikkäät tapahtumat menee vaan ihmisen sieluun.
  Raimon jatkosopimus uutista odotellessa.
   
 12. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Kokkolassa puhutaan jo 'Käskyttäjä-Hirvosesta'!
   
 13. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Jos Ekonyymi tarkoittaa sitä pressivideota, niin Hermeksen valmentaja Antti Karhula tarkoitti kyllä Raatoa, ei kai Hirvosta ole kukaan käskytyksestä syyttänyt. Toki nämä voi olla ihan väärinkäsityksiä kaikki mitä tulee Karhulan kommentteihin, mutta Raadolta onnistuisi kyllä käskytyskin jos tätä nyt yhtään tuntee. Eihän se olisi lätkäpeleissä mitään uutta, että "käskyllä" hommataan kaverin tärkein jätkä suihkuun. Tämä nyt ihan yleisellä tasolla kommentointia kaikkinensa, en varsinaisesti syytä ketään mistään. Tappelu tuli pahaan paikkaan jos tuosta vielä Edelmannille pelikieltoa tulee, sillä veskareista Juraj Holly on telakalla, saattaa tulla Koivistolle lisää hommia. Nyt tuli Vaasasta vähän apuja sinne osastolle.
   
 14. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Täysin ulkopuolisena ja mielenkiinnosta tätä maalivahtien tanssia kohtaan katsoin lehdistötilaisuuden. Tuli paljon ajatuksia, mutta miten tuo Hirvonen ilkeää esiintyä lehdistötilaisuuksissa päävalmentajana, kaikki tietävät, että oikea ykkösvalmentaja on Rami. Rami tuota joukkuettta johtaa, lisäksi melkoinen hiirulainen olemukseltaan on tuo Hirvonen, Ensimmäinen potkut saanut valmentaja, joka toimii virassaan "satelliittivaltion tyyliin". Itse en ainakaan olisi iljennyt toimia töissäni, jos tehtävääni jota hoidan hommataan toinen henkilö ja sen jälkeen tulokset lähtisivät nousuun.
   
 15. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  En olisi uskonut, että Mestis voi alkaa kiinnostaa, mutta kyllä tämän joukkueen edesottamuksia on ollut mielenkiintoista seurata... Ja sitä kautta myös Mestis ja muut sen joukkueet. Ennen tätä kautta suunnilleen puolet noista joukkueista oli minulle täysin tuntemattomattomia. Mutta tietenkin haaveissa on edelleen se espoolainen liigajoukkue.

  Ja Ramin jatko olisi kyllä hyvä uutinen. Se herätti joukkueen eloon.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Niin tämä on varmasti hyvin monella pelkän Liigan seuraajalla tilanne. Itse taas olen ihan muksusta asti seurannut Liigaa ja eritoten Tapparaa. Mestistä taas olen vahtinut aktiivisesti kymmenisen vuotta. Mestistä on mukava seurata kun ei olekaan niin kovat vaatimukset pelin tasolle, (joka on kuitenkin ihan hyvää).
  Liigan taas olettaisi olevan hyvätasoinen kiekkosarja, mutta kun se ei sitä enää ole niin tahtoo ohimosuonia pullistella kun välillä on ihan mitään sanomattoman surkeita Liigapelejä tullut katsottua.
  Ihan jonkun verran koomista on ollut molempia sarjoja seuraavana lukea Liigan puolelta juttuja ""nevö hööd" pelaajista joiden kehittymistä on saanut itse jo seurata useita vuosia. Se tässä on, että kun seuraa kumpaakin suomalaista sarjaa niin on aika paljon paremmin kartalla suomikiekosta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017 klo 15.54
 17. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
 18. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Eli kaksi peliä kieltoa.
  Mestiksen yleinen linja tappelusta vai vaan maalivahtien osalta?
   
 19. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Lainaus:
  Ei kukaan muista maalivahtien aiemmin tapelleen, joten paha sanoa linjasta mitään. Yleisö ja selostajat sekosivat onnesta tappelun myötä, joten sellaiset on kovalla kädellä saatava loppumaan.
   
 20. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Nico Vikstenillä hyvä peli Tutoa vastaan. Hyvin organisoidulla puolustupelillä voittoon vaikka hyökkäyspeli jääkin vähän vajaaksi.

  Tässähän on vielä vaikka mahkut neljänteen sijaan ja kotietuun pleijareissa.
   
 21. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Viksten jäi mittaamatta ensimmäiseen kahteen erään oikein kunnolla. Tarjosi lopussa omilla virheillään oljenkortta TuTolle. Vähän näytti että keskittyminen herpaantui 3.erässä, koska kiekot pomppi ja sijoittuminen karkaili.
  Joukkueen esitys kokonaisuutena oli loistava, ei noin hyvää puolustamista nähdä Mestiksessä kokonaisuudessaan kuin muutama kerta kaudessa, jos sitäkään.
  Ketju 20,22,24 oli taas pelipäällä, vaikka se maali jäikin puuttumaan. Viimeistelyyn napsu lisää ja tuo on jatkopeleissä yksi Mestiksen parhaista.
   
 22. snoukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  blues
  Onse hauska seurata vuodesta toiseen miten pelin taso paranee alkusyksystä kevääseen. Tosin joskus on vituttanutkin rankasti. Syksyllä ihmettelin että tämäkö on mestiksen taso surkeeta räpellystä. Nyt menee syötöt paljon paremmin perille ja pelitaktiikkaakin on nähtävissä tällaselle puusilmällekin. Ajoittain näytti ihan liigatason kiekolle. Jos taso pysyy voi olla hieno kevät. Maalivahti- ja puolustuspeli näyttää hyvältä. Ja kokonaisuudessa noustu paremmalle tasolle selvästi. Ollaan paha vastustaja kenelle tahansa pudotuspeleissä.
   
 23. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  On tuota rosterin leveyttä tullut epäiltyä, mutta hyvinhän se riittää. Lipiäinen, Ylönen, Kanerva ja Hopponen ovat vuorollaan täyttäneet paikkansa hyvin. Pakeilla alkaa olla kokoonpanoon jo kova kilpailu sen jälkeen kun Lehtinen tuli joukkoon.
   
 24. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Hirso on saanut yksin päivystää sairastupaa, joten siinä mielessä asiat on menny hyvin kun ei ole tullut kauden aikana suurempaa loukkaantumis rupeamaa joukkueelle.

  Tässähän jo unelmoi ensi kauden Mestis voitosta ja Liiga noususta.... Aina pitää olla unelmia.
   
 25. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Itse asiassa Santala pakistosta on poissa, voi olla että playoffit jää väliin. Muutoin loukkaantumistilanne on hyvä, lähinnä ollut muutaman päivän tai max parin viikon poissaoloja.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30