Espoo Blues kaudella 2015–2016

  • 393 598
  • 1 907

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Joo, suhteellisen järkevää juttelua, mutta miksi 22-vuotias ei voisi olla joukkueen kultakypärä? Ei sen pitäisi olla mikään korostava asia Bluesin tilanteesta..
Kysehän varmaan enemmän siitä, että 22-vuotias, joka viime kaudella iski huimat tehot 0+5, ei pitäisi olla joukkueen kultakypärä. Sitten toki voi myös katsoa, että millä tehoilla hän on se kultakypärä. Siihen luonnollisesti on syynsä, mutta samat syyt on noihin 2014-2015 tehoihin. Joukkue oli aiemmin niin paljon kovempi, että nykyinen kultakypärä oli 4. sentteri.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Onko muuten kenelläkään olemassa valistunutta arviota siitä miksi Jyrki Aho ei ole jo pakannut kamojaan ja jättänyt seuraa? Kyrpä otsassa on varmasti ollut koko kauden ajan valtava ja nyt on tulevaisuuskin turvattu kun muutaman kuukauden kuluttua palkkaa alkaa maksaa Ässät. Seurallakaan tuskin olisi isompia sitä vastaan; tiettävästi tällä hetkellä organisaation kallein henkilö ja tuleva päävalmentaja on jo organisaatiossa.
Vittuillakseen on pysynyt? Vai siksi ettei muutakaan tekemistä keksi?
 
Viimeksi muokattu:

HärmänSusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aho on lojaali palkanmaksajalle. Ja kun hän vetää tän kauden loppuun, ei se hänen maineelleen kyttyrää tee. Kaikissa valkuissa on puutteensa, mutta Aho on mielestäni osoittanut johtajuutta. Arvostan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Joo, niin minäkin arvostan. Ei siinä mitään. Itse asiassa Ahon puolesta harmittaa melkein eniten se että seuran tilanne on tämä. Edellytyksiä olisi vaikka mihin jos käteen annetut työkalut olisivat edes tyydyttävää tasoa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Aho on lojaali palkanmaksajalle.
Ennemmin sanoisin, että on lojaali joukkueelle. Palkanmaksajan takiahan se kyrpä luultavasti on otsassa, joten miksi olla lojaali tälle taholle? Ja varmasti hän haluaa vetää tämän projektin loppuun kunnialla, niin hyvin kun se vaan on mahdollista.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Miksi Aho ois lähtenyt? Jos se ois irtisanoutunut niin ei se silloin mitään liksaa ois enään saanut. Kai sille nyt raha kelpaa ja on laskuja maksettavana. Tuskinpa tässä mistään lojaalisuudesta on kyse vaan ihan Ahon omasta työmoraalista että hommat hoidetaan omalta osalta niin hyvin kuin mahdollista. Ei tässä nyt tarvitse mitään ylistyspuheita pitää sen takia että joku pelaaja/valmentaja hoitaa oman duuninsa sopimuksen mukaan. Se kun on perusoletus.
 

HärmänSusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Totta, muotoilin huonosti. Lojaali joukkueelle ja toisin kuin pelaajilla, hänellä lienee palkkaturva turvanaan jos huonosti käy. Mutta oli miten oli, ammattimies hoitaa lupaamansa asiat katkeraan loppuun.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kertoo muuten jotain kiinnostuksesta, että huomasin vasta ekalla erätauolla, että Blueshan pelaa tänään. No, sen todettuani kohautin olkapäitä ja rupesin surffailemaan netissä vaikka pelin näkisi Ruudusta.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Moberg ollut kyllä ihan hyvä. Poukkula EDELLEEN aivan sysipaska...ei mulla muuta...
Mitähän peliä sinä katsot? Tai mitä peliä minä katson... Moberg ajoi itsensä pihalle ja SaiPa sai 2 vs. 1 hyökkäyksen, tai oikeastaan yksin Kaapoa vastaan ja pam: 1-0. Sitten Kaijomaa on sählätä kiekon omiin, mutta saa purettua kiekon Rooballe, joka kuitenkin sählää sen saipalaiselle ja pam: 2-1. Toki tässä oli Poukkula jossain määrin mukana, mutta kyllä se oli Rooba, joka kiekon sähläsi vastustajalle..
 

ohiveto1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Blues


Matias Pulli ja Oskari Siiki Espooseen, Kaijomaa ja Makkonen Turkuun. Lisäksi Poukkula purkanut sopimuksensa. Juu että silleen...

Edit. Jatkiksen hiljaisuus keetoo juuri vallitsevasta tunteesta Bluesia kohtaan, ei kiinnosta.
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Blues on koko tyhjennysmyynnin jälkeen lähes nähtävyys. Aion viikon päästä tulla katsomaan tätä spektaakkelia HIFK:ta vastaan.

Te, jotka olette Bluesin päästäneet tähän jamaan: eikö teitä saatana edes hävetä?
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo eihän tässä ole mitään järkeä, tuollaisella nipulla pitäisi loppukausi sinnitellä, tsempit sinne faneille ja johtoportaalle keskisormen näyttö.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ole Espoossa ilon ja riemun päivä tämä lauantaikaan. I feel you.

Joka tapauksessa: Turusta loppukaudeksi Blues-paitaan saapuvaa Siikiä kannattaa seurata mielenkiinnolla. Potentiaalia on kelpo liigapelaajaksi, mutta hentoisuutta kaverilla on vielä kovin.
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
kysymys, kuinka monta pelaajaa Bluesissa pelaa vielä niistä, jotka aloittivat siellä kauden? O_O
Twitteristä luin että kauden avausottelun kokoonpanosta on jäljellä yhdeksän kenttäpelaajaa ja 10 on siirtynyt muualle. En ole tätä faktaa tarkistanut. Eikä hirveästi edes kiinnosta tarkistaa.
 

ohiveto1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
@peterra 14 jos laskin oikein. Pudotin myös loukkaantuneet pois. Mutta jos katsotaan esimerkiksi pelaajia jotka olivat kokoonpanossa ekassa matsissa, niin...

Korhonen(Västerås HK)-Hirschovits(Kärpät)-Somervuori(HPK)
Kukkonen-Rantakari(MoDo)

Kukkonen ainoa yhä Espoossa oleva.

Talaja(Jokerit)-Makkonen(TPS)-Mahbod
Kaijomaa(TPS)-Westermarck. Westermarck ja Mahbod yhä Espoossa.

Lahtinen-Tiivola-Rooba
J.Vainio-Kuukka. Kaikki Espoossa, mutta molemmat pakit loppukauden klesana.

Sailio-Liivik(HIFK)-Poukkula(ei seuraa). Sailio ainoa Espoossa jatkava.

Kantola (Ilves)

Kähkönen,Engstrand Molemmat vielä Espoossa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Melkein naurattaa.

Kohta Bluesin pelaajabudjetti on jo plusmerkkinen, eli pelaajat maksavat kolmosdivarityyliin pelaamisestaan enemmän Bluesille mitä Blues maksaa pelaajille.

Bluesin ykköspakkina pistepörssissä on tästä lähtien Mikko Kukkonen. Se kertoo kaiken oleellisen.

Milloin Blues myy kaukalonsa pois?
 
No Siiki on kyllä parempi kun Makkonen ja Poukkula et sinänsä ihan sama, mutta eikö ne nyt vittu voinu edes sitä kapteenia pitää siellä kauden loppuun. Se on tuulinen paikka toi kapteenius, eli nyt vaan odotetaan veikkauksen kohdetta että jatkaako seuraava kapteeni Bluesissa kuinka pitkään. No mut jotain positiivista, niin Kaijomaa näillä näkymin skulaa kuitenkin Espoossa ens kaudella eli vieläkään ei ole nykyomistus onnistunut ensi kauden sopimuspelaajia kusemaan pois (todistetusti).
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
@ohiveto1

Kiitos! Isot tsempit kaikille Bluesin faneille, nyt ei oo kivaa. On oikeasti sääli seurata tätä ja faneilla on todella raskasta just nyt. Positiivinen asia on se, että Jyrki Aho jaksaa hääriö porukan valmentajana, siinä varmaan yksittäinen ja ainoa syy, miksi Blues edes vielä joskus taistelee pisteistä liigassa.

Joku irvileuka voisi sanoa, että Blues on vienyt joukkueen rakentamisen jo seuraavalle vuosisadalle, kun aina aiemmin ajateltiin, että kauden alussa kootaan yhden kauden joukkue ja seuraavan kauden joukkue taustalla, mutta Blues on jo tällä kaudella koonnut joukkueensa kokonaisuudessaan uudestaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös