Espoo Blues kaudella 2015–2016

  • 393 598
  • 1 907

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Etenkin Rantakarista samaa mieltä ja Kaijomaa ollut todella heikko. Vainio pelannut loistavan alkukauden ja edelleen ihmettelen miksi loistavaa jälkeä juniorireissa ja Columbuksen leirillä pärjännyt V. Vainio ei mahdu edes kokeiltavaksi? Ylivoimaan tarvittaisiin tulivoimaa ja kiekollista osaamista viivalle.

Eikös Veeti Vainion laina KeuPassa lopu nyt, tyyliin huomenna? Pitkänenhän pääsi kokoonpanoon suoraan lainan jälkeen ja on ollut ehdottomasti hyvä lisä ja parhaita hyökkääjiä suhteessa peliaikaansa. V. Vainio voisi myös päästä kokeilemaan, kun Espooseen palaa.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Pakistosta Kaijomaa, Kukkonen ja Kuukka on kiinnitetty puolustavien pakkien paikalle ja heidän paikkansa olettaisin olevan sementoitu (Kaijomaan kohdalla voidaan tosin puhua "puolustavasta" pakista). Kiekollisista pakeista nokkimisjärjestyksessä ensimmäisinä ovat varmaankin Rantakari ja Juuso Vainio vaikka Rantakari ei peliesityksiensä puolesta sille paikalle kuuluisikaan. Eli Veeti Vainion voisi olettaa kilpailevan 6. ja 7.pakin paikasta Westermarckin ja Seppälän kanssa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Joku tässä koko Veetin kuviossa tökkii. En usko hänen tehneen sopparia Bluesin kanssa, jos tiedossa oli nykyinen rooli eli jämäpelaaja ja peliaikaa lähinnä vain Mestiksessä. Jos taas Aho ei näe hänessä mitään potentiaalia ja käyttötarve ilmenee vasta, jos Rantakari tai J. Vainio loukkaantuvat, miksi hänet otettiin joukkueeseen? Onko käynyt niin, että Vainio teki sopparin ilman Ahon hyväksyntää? Ahola lupasi Veetille isoa roolia, jota ei kuitenkaan ole luvassa, ellei Aho saa kenkää tai joku ylempi taho kävele hänen yli ja sotkeennu joukkueen tekemisiin pahemman kerran.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Joku tässä koko Veetin kuviossa tökkii. En usko hänen tehneen sopparia Bluesin kanssa, jos tiedossa oli nykyinen rooli eli jämäpelaaja ja peliaikaa lähinnä vain Mestiksessä.
Sen verran salaliittoteorioille vettä liekkeihin että ihan samalla tavalla (eli Mestiksessä) Bluesissa on pakeista ajettu sisään ainakin V.Lajunen, Kurki, Valkonen ja Tikkinen näin nopeasti ajateltuna. En siis jaksa nähdä tuossa mitään ihmeellistä. Lisäksi vaikka V.Vainio selkeästi on lupaava niin eihän tässä nyt kuitenkaan mistään ns. huippulupauksesta puhuta. Jäitä hattuun mielestäni siis myös odotusarvojen suhteen.

Kuten @Pavlovin Koira näen V.Vainion vaihtoehtona Westermarckille tai sitten Seppälälle jonka rooli taitaa tosin olla itse kullekin epäselvä.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Jäitä hattuun mielestäni siis myös odotusarvojen suhteen.
Toki toki, mutta jotenkin tuosta viime kaudella hierotusta sopparista tuli sellainen kuva, että Veetille on luvattu vähän enemmän, kuin normijunnulle, joka raivaa tietään miesten sarjaan. Hän oli kuitenkin pitkään lähdössä yliopistosarjoihin ja lopulta päätyikin liigarinkiin mukaan. Toivottavasti olen väärässä ja Veeti sekä Aho ovat täysin samalla sivulla hänen kehityskäyrän suhteen ja pelaamisen kehittämiseksi tehtävien toimenpiteiden osalta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Lisäksi vaikka V.Vainio selkeästi on lupaava niin eihän tässä nyt kuitenkaan mistään ns. huippulupauksesta puhuta.
Veeti Vaino ja edelleen työttömänä oleva Niklas Tikkinen on molemmat varattu 5.kieroksella siinä 140-150 vuoron kohdilla. Loppupleissä aika harva pakki peleaa liigaa 18-vuotiaana ja varmasti kausi Mestiksessä tekee V.Vainiolle ihan hyvää. Nähtiinhän se jo viime kaudella O'Connorin kohdalla että Aho ei annan hirveesti luottoa hyville hyökkääville pakeille edes YV:llä jos ne ei ole kurinalaiaisa 5 vs 5 pelissä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Veeti Vaino ja edelleen työttömänä oleva Niklas Tikkinen on molemmat varattu 5.kieroksella siinä 140-150 vuoron kohdilla. Loppupleissä aika harva pakki peleaa liigaa 18-vuotiaana ja varmasti kausi Mestiksessä tekee V.Vainiolle ihan hyvää.
Tämä on myös minun pointti. Eli tuodaan näitä pakkeja hitaasti askel kerrallaan sisään. Kyllä moni meistä muistaa millaisia koomailuja puolustuspäässä esittivät vuorollaan niin V. Lajunen kuin Jalasvaara ja silti voitaneen todeta miesten tehneen erinomaiset urat.
 

Turisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Naisten lentopallomaajoukkue
Nyt on järkeviä siirtoja. Omia junnuja vaan nyt sisään kehäraakkien tilalle. Tuloksellisesti on vain voitettavaa ja nuoruuden intoa on kiva katsoa.
Joku irvileuka heitti sunnuntaina katsomossa, että Malmivaaran palkalla (arvio 150 kiloa) saa maksettua kymmenen liiga-juniorin liksat :)
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Vainion tilannetta auttaisi selventämään myös se, että onko sopimus voimassa tämän, ensi kauden ja sitten optiolla myös sitä seuraavan vai menikö se niin, että soppari on voimassa tämän kauden ja ensi kausi on jo se optiovuosi. Blues siis ilmoitti sopimuksesta viime kauden lopulla näin:

Espoo Blues on solminut puolustaja Veeti Vainion kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen. Sopimus kattaa myös loppukauden 2014-15. Viimeinen vuosi sopimuksesta on pelaajan sekä seuran optiolla.

Mikäli sopimus on pidempi vaihtoehto, hidas sisäänajo on ihan järkevää. Jos taas lyhyempi, tällä kaudella pitäisi jo päästä näyttämään osaamista Bluesin paidassa ja mielellään isossa roolissa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Vainion tilannetta auttaisi selventämään myös se, että onko sopimus voimassa tämän, ensi kauden ja sitten optiolla myös sitä seuraavan vai menikö se niin, että soppari on voimassa tämän kauden ja ensi kausi on jo se optiovuosi.
Ensi kausi on optiovuosi.
Veikkaan että Rooba puolestaan lähtee Mestikseen ellei lisää loukkaantumisia tule.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Oho. Mites nyt noin. Viime kaudella Rooba oli ihan vakiokokoonpanokamaa ja musta harkkapelit ja kauden alku antoivat odottaa että nyt se oikeasti lyö läpi liigatasolle. Olin positiivisesti yllättynyt kuinka paljon oli kehittynyt viime vuodesta. Asenteesta nyt ei ole tarvinnut moittia koskaan. Niin että mites nyt sitten nää junnut, lahtiset ja pitkäset sen edelle yhtäkkiä menee? Makkosesta tietty puhumattakaan. Tai Somervuoresta.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Niin että mites nyt sitten nää junnut, lahtiset ja pitkäset sen edelle yhtäkkiä menee? Makkosesta tietty puhumattakaan. Tai Somervuoresta.
Rooba on päässyt näyttämään tämän kauden taitonsa ja minusta ei ole tuonut kaukaloon mitään sellaista, mitä Lahtinen, Pitkänen ja vaikkapa Sailio ovat tuoneet. Minusta Rooba ei siis ole pelannut kovin hyvin tällä kaudella. Tällä hetkellä tilanne on tämä, mutta aivan varmasti hän pääsee vielä monta kertaa kehiin ja silloin pitää löytyä enemmän tsemppiä, parempia ratkaisuja ja mielellään vähän tehojakin. Paljonhan näissä on kiinni myös ketjukemioista, yleensä pitää vähän aikaa hinkata, että oikea koostumus löytyy. Makkonen pelaa sentterinä, joten hänen paikalle Rooba ei voi tulla mitenkään. Somervuori taas on kärkiketjujen vauhtilaituri, millainen pelaaja Rooba ei myöskään ole, joten tähänkään tonttiin häntä on turha asetella nykynäytöillä. Veikkaisin Iikka Kangasniemen pääsevän kaukaloon Somervuoren tilalle tällä viikolla.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viime kaudella Rooba oli ihan vakiokokoonpanokamaa ja musta harkkapelit ja kauden alku antoivat odottaa että nyt se oikeasti lyö läpi liigatasolle. Olin positiivisesti yllättynyt kuinka paljon oli kehittynyt viime vuodesta.
Olen sitten varmaan katsonut eri pelejä sillä itse en ole Roobalta edelleenkään nähnyt merkkejä siitä että se seuraava askel olisi otettu. 9 peliä tehoin 0+0 tukee väittämää, pettymys alkukaudesta.

Sanoisin hyökkäyspään junnuista että Tiivola aloitti lupaavasti ja toivotaan että jatkaa nyt siitä mihin jäi. Suomela on ollut positiivinen, Lahtinen on täyttänyt oman roolinsa muttei sen enempää ja Puhakka&Saari-kaksikkoa on vielä liian aikaista arvioida.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Eilen muuten sekä Timi Lahtinen että Veeti Vainio kunnostautuivat maalinteossa TuTon riveissä.

Edit: okei, molemmat tekivät maalin mutta pelasivat eri joukkueissa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
...ja Veeti Vainio on nyt palannut Bluesin miehistöön. Kiinnostavaa nähdä pääseekö pelaavaan kokoonpanoon, uskoisin kyllä että pääsee. Tällä kaudellahan Mestisvisiitit ovat tehneet sieltä saapuneille pelaajille selvästi hyvää (Pitkänen ja Kangasniemi).
 

sininen haamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
...ja Veeti Vainio on nyt palannut Bluesin miehistöön. Kiinnostavaa nähdä pääseekö pelaavaan kokoonpanoon, uskoisin kyllä että pääsee. Tällä kaudellahan Mestisvisiitit ovat tehneet sieltä saapuneille pelaajille selvästi hyvää (Pitkänen ja Kangasniemi).

Pitäisiköhän tästä olla iloinen. Odotetaan huomiseen päivään kun nähdään, että onko mukana kaikki nykyiset pakit, vai siirtyykö joku alta pois kokonaan ulos organisaatiosta. Peukku kuitenkin Veetin paluulle, sillä tästä voi tulla vielä huikea pelimies. Itse uskon myös, että nuori mies saa näytönpaikan. Miksi muuten hänet olisi KeuPasta takaisin roudattu. Siellä hän pääsi ainakin pelaamaan.
 
Ei, Poukkula on.
Kannattaa ihan oikeasti päästä eroon tommosista antipatioista, kun äkkiä tulee muille lukijoille kuva, että olet tyhmä vaikka omaat vain vahvat värilasit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös