Espoo Blues kaudella 2015–2016

  • 393 988
  • 1 907

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Se on jännä juttu, että täältä keskustelupalsoilta löytyy aina parempia valmentajia kuin joukkueesta... Jos Seppälä olisi valmennuksen mielestä täysi turhake, häntä ei peluutettaisi, piste. Jostain kumman syystä minulla on hiukan enemmän luottoa ammattivalmentajiin, kuin keskustelupalstojen asiantuntijoihin.
Siis, minähän olen tasan tarkkaan samaa mieltä Ahon kanssa! Kirjoitin että Seppälä on käyttökelvoton yv-pakki, ja Aho on mitä ilmeisimmin samaa mieltä koska ei ole antanut Seppälle yv-aikaa tällä kaudella.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Jos Seppälä olisi valmennuksen mielestä täysi turhake, häntä ei peluutettaisi, piste.
No eihän häntä nyt käytännössä peluutettaisikaan jollei Malmivaara olisi loukkaantunut ja eipä juuri minuutteja tule muutenkaan. Ilman tasonnostoa Seppälä on minun papereissa tällä hetkellä ensi kautta ajatellen sijoilla 7-8 eli ei mahdu pelaavaan kuusikkoon. Paljon voi tietysti muuttua kuten sanottua, ilman selkeää tasonnostoa tämä on tällä hetkellä tilanne.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
No eihän häntä nyt käytännössä peluutettaisikaan jollei Malmivaara olisi loukkaantunut ja eipä juuri minuutteja tule muutenkaan.
Seppälän peliaikoja voi katella liigan sivuilita. Linkki. Alkukaudesta on tullu ihan kivasti vastuuta, mutta helmikuussa peliaika keskiarvo on ollut tollaista 4 minuutin luokkaa. Tiedä sitten onko se sattumaa, mutta tammikuun alussahan Blues löysi voittovireen jolloin Seppälä rooli pieneni. Seppälä onkin tänä vuonna pelannut 9 ottelua Bluesin 21, joista 4 viimeisimpään on päässyt sen takia että Malimivaara on klesana ja muita pakkeja ei ole ollut varastossa.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Anteeksi, etten lue tätä ketjua ylempää tätä sivua enempää, mutta ollaankos siellä Bluesissa tietoisia, että teillä on sopimuksella 15/16+1 kiinnitettynä tämmöinen keskinmääräistä ihmistä arviolta 9 päätä lyhkäisempi peluri nimeltä Iikka Kangasniemi. Tämä viime kuussa 20 vuotta täyttänyt jätkä on helkkarin liukas ja Mestiksessä ei ainakaan kukaan saa miestä kiinni, vaan mies saa viilettää vapaasti hyökkäysalueella.

Seitsemässä ottelussa TUTO Hockeyn riveissä on syntynyt tehot 6+3 ja se on varsin hyvin, ottaen huomioon, että joukkue ei ole muuten viime peleissä erityisen hyvin pelannut, asennevamman ja kovien loukkaantumisten vuoksi. Tänäänkin Iikka oli todella kovalla pelipäällä (Turun Sanomat valitsi Iikan pelin parhaaksi pelaajaksi) ja teki hyökkäyspäässä mitä lystäsi, tosin huonon tuurin vuoksi miehelle kertyi vain yksi syöttöpinna.

Mitenkäs, onko miehelle ensikauden joukkueessa roolia? Tosin jos ette suostu ottamaan (lue Aho on Aho), niin pidetään kyllä jätkä mielellään, mutta mielestäni potentiaalia on vähintäänkin sellaiseksi Steve Mosesin tasoiseksi peluriksi.

Niin ja Kaapo on myös muuten puolijumala. Mestiksen paras torjuntaprosentti (92.65%), eniten pelattuja otteluita ja GAA 1.93, tosin Mestiksen tilastopalvelu ei ole kovin selvä ja oikeastihan tämä lukema on varmaan siinä lähemmän tasan kahta. Huikeasti silti pelaillut ja osoittanut, että rahkeet riittää Minnesotaan asti. Vahvuuksina mailapeli, nopeasti arvioituna paras mailapeli kaikista suomalaisista elävistä tahi kuolleista maalivahdeista, jos olisi hyökkääjä, omaisi Patrick Kanen taidot potenssiin kymmenen (tänään tosin kerran laukoi vahingossa kiekon katsomoon, mutta esimerkiksi usein ylivoimalla mies heittää purkukiekon hyökkääjälle siniviivalle ja useimmiten näkee missä tilanteessa kannattaa tulla hyökkääjää vastaan ja pelata mailalla).

e: typo
 
Viimeksi muokattu:

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Mitenkäs, onko miehelle ensikauden joukkueessa roolia? Tosin jos ette suostu ottamaan (lue Aho on Aho), niin pidetään kyllä jätkä mielellään, mutta mielestäni potentiaalia on vähintäänkin sellaiseksi Steve Mosesin tasoiseksi peluriksi.
Pari kuukautta sitten olisin sanonut, että ei ole käyttöä. Sittemmin talousvaikeuksien korostuttua ja Lehterän tullessa kakkosvalkuksi olen jokseenkin varma, että on prioriteetissa korkealla nuorista pelaajista.
 
Liigassa tuota pelitilaa on huomattavasti vähemmän kuin junnuissa tai Mestiksessä. Sen takia kääpiöpelaajat pystyvät vakiinnuttamaan paikkansa vain jos ovat poikkeuksellisen taitavia. Onko Kangasniemi sitä? Nähtäväksi jää. Eiköhän tuo ainakin mahdollisuuden saa.

Kähkönen lienee aika varma Laurikaisen kakkosveskari ensi kaudella. Tehnee liigadebyyttinsä mutta tuskin saa kovin montaa matsia aloittaa ellei Eetu floppaa pahasti toisella kaudellaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ensi kaudella maalivahtikaksikko on toivottavasti Laurikainen-Kähkönen ja siitä sitten paremmin pelaava saa ottaa ykkösen paikan, ihan kuten tällä kaudella.

Kangasniemi on kyllä tehnyt varsin hyvät pisteet ensimmäiselle kaudelle miesten sarjassa, mutta tuo koko voi rajoittaa todella paljon. Mielenkiintoista nähdä pystyykö pelaamaan Liigassa.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Liigassa tuota pelitilaa on huomattavasti vähemmän kuin junnuissa tai Mestiksessä. Sen takia kääpiöpelaajat pystyvät vakiinnuttamaan paikkansa vain jos ovat poikkeuksellisen taitavia. Onko Kangasniemi sitä? Nähtäväksi jää. Eiköhän tuo ainakin mahdollisuuden saa.

Kangasniemi on kyllä tehnyt varsin hyvät pisteet ensimmäiselle kaudelle miesten sarjassa, mutta tuo koko voi rajoittaa todella paljon. Mielenkiintoista nähdä pystyykö pelaamaan Liigassa.

Jotta en olisi heittänyt tähän pelkkää omaa mielipidetti, päätin poimia muutaman muunkin Mestis-kirjoittajan sitaatit miehestä. Lainaukset ovat kohtuu satunnaisessa järjestyksessä, tosin vanhenevat loppua kohti:

Ottelun [...] viihdyttävin pelaaja [oli] Iikka Kangasniemi, joka sai yleisöltä suosionosoituksia kuljettaessaan ja pitäessään kiekkoa loistavasti hallussaan pienestä koostaan huolimatta vastustajan estelyistä huolimatta hyökkäysalueella antaen yllättäviä syöttöjä ja laukoen napakasti. Vaikka Iikka pelaisi kenen kanssa tahansa joukkueessa, hän pelaisi hyvin. Siitä huolimatta minusta oli mukavaa nähdä joukkueen vanhimman (Pärä) ja nuorimman tähden pelaavan samassa ketjussa. Varmaan Iikka siitä jotain oppiikin.

Täytyi tänäänkin tosiaan taas ihailla tämän taskuraketin otteita, kun vastustajat eivät oikein tiedä mitä hänen kanssaan pitäisi tehdä. En tiedä mihin tuo liukkaus oikein perustuu? Pystyykö siirtelemään jotenkin painopistettään niin nopeasti, että välillä pakit ovat täysin helisemässä? Taitoakin toki on ja tekniikka riittää aika näyttäväänkin hassutteluun, minkä muutava Vantaan peluri sai tänään huomata. Paremmalla viimeistelyllä olisi tänäänkin saanut lättyä pussiin.

Varsinkin Kangasniemi oli huikealla pelipäällä ja muistuttaa kyllä hyvin paljon Patrick Kanea. Taitavat kädet ja liukas luistelija, joka kiemurtelee jatkuvasti alueella. Peli-ilo välittyy myös katsomoon.

Kangasniemi oli kyllä pirteä ilmestys. Kävin minäkin pitkästä aikaa TuTon pelissä kun terveystilanne sen vihdoin salli, ja hyvä mielikuva jäi tästä taskuraketista jonka luistelunopeus oli huikeaa ja jossa oli tervettä maalintekijän itsekkyyttä.

Kangasniemi oli kyllä piristävä minimies, korvasin puuttuvan koon todella hyvin nopeudella, pelisilmällä ja sijoittumisella. Sanoisin, että kaveri on parannettu versio Kulmalasta.

Kangasniemi teki kaksi hienoa maalia. Taskuraketti Kangasniemestä on tulossa ylesön suosikki.

Taskuraketti Kangasniemi [...] on ottamassa koko ajan isompaa roolia. Kangasniemi osaa todella hyödyntää pientä kokoaan ja välillä pakit tuntuvat olevan ihmeissään hänen liikeratojensa suhteen. Tänäänkin ilmeistyi jostain välistä yhtäkkiä vastustajan puolustuksen keskelle ja sai yllättävällä laukauksella iskettyä maalin. Toisessa maalissa Pärssinen ja Kulmala namuttelivat tyhjän paikan nopean hyökkäyksen kärjessä kiitäneelle Kangasniemelle, eikä peluri erehtynyt.

Iikka on fyysisesti poika miesten joukossa, mutta poikkeuksellisen peliälyn ja liikeen vuoksi pystyy kääntämään useinmiten tuon rajoitteensa jopa eduksi. Käsittämättömän lupaava tapaus. Toki toivoisin hänen olevan edes hieman isompi niin jälki voisi olla vielä tuhoisampaa, sillä nyt Iikka on joka hyökkäyksessä ainakin kerran katollaan. Lisää voimaa ja kokoa niin pärjäisi laita- ja päätyväännöissä merkittäästi paremmin, joita nyt joutuu välttämään, ellei pääse tilanteeseen vauhdissa.

Olipas pirteä heppu tämä Kangasniemi. Heti ensimmäisestä vaihdosta näki, että pelimiehiä. Samoin kuin Vuorisalosta taannoin, myös Iikasta voisi heti ensiesiintymisen jälkeen sanoa, että todellakin selkeä vahvistus. Aktiivista pörräämistä ja osoitti useaan otteeseen omaavansa hyvän pelisilmän. Niin hyvän kuvan itsestään jätti, että potentiaalia on jopa jonkinlaiseksi Tuukan korvaajaksi. Hieno haku toimistolta!

Samaa mieltä. Ika antoi Kangasniemelle paljon ylivoimavastuuta ja tämä oli vastuun arvoinen tekemällä kaksi YV -maalia. Iikasta ja Rassesta [Rasmus Kulmala] voisi muodostua hyvä tutkapari. Heillä on paljon yhteisiä piirteitä: luistelevat hyvin, yritteliäitä, hyvä mailankäsittelytaito, lukevat peliä hyvin, hyvä laukaus ja hyvät syötöt. Molemmat ovat myös pienikokoisia, nuoria ja kehityskelpoisia.

Eilen Kangasniemi teki kyllä todella positiivisen syntymäpäivä debyytin. Ei nyt vähään aikaan ole noin hienoa debyyttiä TuTon paidassa nähty. Pelisilmää ja nopeutta löytyy todella hyvin. Ainoa miinus on aika heiveröisen oloinen fysiikka, mikä korostuu kamppailuissa. Muutamissa väännöissa ei millään rahkeet tuntuneet riittävän ja pikkaisen loukkaantumis vaaraa voi joissain tilanteissa olla jos ottaa riskejä (koko 167/56). Verratessa esim. Kulmalaan (174/75), niin Rasse jaksaa huomattavasti paremmin vääntää. Keinänen on taas Rassea vielä huomattaavasti edellä (173/80), joten Kangasniemellä on rutkasti mahdollisuuksia parantaa fysiikkaa. Ylivoimalla Iikasta on varmasti hyötyä, se nähtiin heti.

Näin Iikka Kangasniemen muutaman kerran syyspuolella Sumulaaksossa K-Vantaan riveissä ja ei voinut muuta kuin ihailla. Tuollaisia pelaajia kaivattaisiin joka joukkueeseen. Vaikka tulosta ei aina tulisikaan niin onpahan joku jota seurata.

Omat muokkaukset/huomiot hakasuluissa. Ajatus pysynyt viesteissä, mutta poimittu vain olennainen.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jotta en olisi heittänyt tähän pelkkää omaa mielipidetti, päätin poimia muutaman muunkin Mestis-kirjoittajan sitaatit miehestä. Lainaukset ovat kohtuu satunnaisessa järjestyksessä, tosin vanhenevat loppua kohti:

Kiitokset vaivannäöstä! Iikka on minulle nimenä tuttu mutta pelaajana tuntematon. Kerrassaan hienoa että on viihdyttänyt Mestis-yleisöä, toivottavasti onnistuu Liigassakin!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mitenkäs, onko miehelle ensikauden joukkueessa roolia? Tosin jos ette suostu ottamaan (lue Aho on Aho), niin pidetään kyllä jätkä mielellään, mutta mielestäni potentiaalia on vähintäänkin sellaiseksi Steve Mosesin tasoiseksi peluriksi.
Toi Ahohan tykkää kookkaista ja hitaista pelaajista joten sikäli olet kyllä oikeassa siinä että Kangasniemi ei ole todellakaan Ahon näköinen pelaaja. Mutta kaipa tolla Kangasniemellä on keväästä syksyyn aikaa näyttää Bluesin harjoituksissa mitä on miehiään ja lunnastaa se pelipaikka. Rooba (191 cm) - Tiivola (192 cm) - Kangasniemi (170 cm) ois kyllä varmaan kokeilemisen ja näkemisen arvoinen ketju.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Toi Ahohan tykkää kookkaista ja hitaista pelaajista joten sikäli olet kyllä oikeassa siinä että Kangasniemi ei ole todellakaan Ahon näköinen pelaaja. Mutta kaipa tolla Kangasniemellä on keväästä syksyyn aikaa näyttää Bluesin harjoituksissa mitä on miehiään ja lunnastaa se pelipaikka. Rooba (191 cm) - Tiivola (192 cm) - Kangasniemi (170 cm) ois kyllä varmaan kokeilemisen ja näkemisen arvoinen ketju.

Kyllä pienempikin pelaaja Ahon joukkueeseen mahtuu, jos on riittävän hyvä. Eric Perrin on esimerkki sentteristä, joka ei ole iso, mutta oli kantavia pelaajia, kun Aho mestaruutensa pokkasi. Eikä tuo Giliatikaan mikään isokokoinen ole, mutta on liukas ja kohtuu näppärä. Puolustuksessa näitä kevyempiä kavereita on niin JYPissä kuin Bluesissakin ollut.

Se on sitten eri asia, kuinka paljon aikaa kehittymiseen riittävälle tasolle menee ja missä roolissa tai paikassa sitä tapahtuu... neloseen ei välttämättä kokemusta hakemaan Ahon sapluunassa mahdu.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Se on sitten eri asia, kuinka paljon aikaa kehittymiseen riittävälle tasolle menee ja missä roolissa tai paikassa sitä tapahtuu... neloseen ei välttämättä kokemusta hakemaan Ahon sapluunassa mahdu.
No ei sitä Kangasniemeä varmaan jarrukentään laiteta ja eiköhän Liivik tule pelamaan siinä ketjussa joka kohtaa vastustajan ykkösen. Eli oisko tässä ensi kauden halpis Blues hyökkäyksen osalta:

Aaltonen
– Hirschovits – Korhonen
Talaja - Makkonen – Kantola
Poukkula – Liivik – Välimaa
Rooba – Tiivola – Kangasniemi
+ Pitkänen, Lahtinen, Suomela? 6kk AHL peluri

Aika helvetin puukätiseltä näyttää....

Toivon todellakin että Aaltonen saatas pidettyä. Veikkaan että syy miksi monet jengit on Aaltosen perässä on se että sielläkin veikataan että Aaltonen saatttaa saada sen NHL sopparin ja jos hyvin käy niin lähetetään NHL-leirin jälkeen Suomeen kasvamaan korkoa jolloin on suht. edullinen pelaaja seuralle.

Tietenkin nyt kun toi Kim Hirschovits on tulikuumaa ja jos se vielä jotain palkintoja käy pokkaamassa niin kai tässä on persaukisen seuran fanina varauduttava siihen että Hirschovits saattaa saada jostain ulkomailta hyvän tarjouksen. Tietenkin jos KHL:lässä laitetaan rahahanoja kiinni niin se tarkoittaa sitten sitä että hyviä pelaajia saataa olla liikenteessä ja saatavailla pikkaisen enemmän joka nyt saattaa pikkaisen hillitä Hirson kysyntää.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tietenkin nyt kun toi Kim Hirschovits on tulikuumaa ja jos se vielä jotain palkintoja käy pokkaamassa niin kai tässä on persaukisen seuran fanina varauduttava siihen että Hirschovits saattaa saada jostain ulkomailta hyvän tarjouksen. Tietenkin jos KHL:lässä laitetaan rahahanoja kiinni niin se tarkoittaa sitten sitä että hyviä pelaajia saataa olla liikenteessä ja saatavailla pikkaisen enemmän joka nyt saattaa pikkaisen hillitä Hirson kysyntää.

Toisaalta Hirso silminnähden viihtyy Bluesissa, kun saa olla Kapteeni isolla K:lla. En usko että vastaavaa ja vieläpä huomattavasti rahakkaampaa tarjousta tulee eteen. Tietysti jos Blues voittaa mestaruuden, niin voidaan ajatella että Hirson projekti on saatu päätökseen ja voi haluta uusia haasteita.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En usko että vastaavaa ja vieläpä huomattavasti rahakkaampaa tarjousta tulee eteen.
Tuumasin että jos Hirson nyt voittais pistepörssin ja Lasse Oksanen - palkinnon niin se sitten saattas jo herättää kiinnostusta jossain Sveitsissä taikka Ruotsissa. Tietenkin haluaako sitten Hirso olla erossa perheestään onkin sitten toinen juttu.
 
Hirsoa todennäköisempänä pitäisin sitä että Rantakari ostetaan täältä pois, ainakin mikäli lyö Sami Vatasen tulokasennätyksen.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Niin tai jos meteoriitti putoaa kupaakin päähän? Sitten ei saada edes siirtokorvauksia. Ääh, mä en jaksa murehtia mitään sellaista, mitä ei vielä ole tapahtunut. Tietysti pelaajat lähtee, mikäli joku tarjoaa merkittävästi isompaa liksaa. Liiga nyt vaan ei ole kovin korkealla jääkiekkoilijoiden palkkoja vertaillessa ja Blues vielä tuossakin vain keskikastia. Pelaajien siirtymisellä isompiin sarjoihin on myös hyvä puolensa. Jos Espoosta on hyvä ponnistaa eteenpäin uralla, tuo se meille hyviä pelaajia kehittymään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Niin tai jos meteoriitti putoaa kupaakin päähän? Sitten ei saada edes siirtokorvauksia. Ääh, mä en jaksa murehtia mitään sellaista, mitä ei vielä ole tapahtunut. Tietysti pelaajat lähtee, mikäli joku tarjoaa merkittävästi isompaa liksaa. Liiga nyt vaan ei ole kovin korkealla jääkiekkoilijoiden palkkoja vertaillessa ja Blues vielä tuossakin vain keskikastia. Pelaajien siirtymisellä isompiin sarjoihin on myös hyvä puolensa. Jos Espoosta on hyvä ponnistaa eteenpäin uralla, tuo se meille hyviä pelaajia kehittymään.

Jos jostakin viestistä voisi tykätä, tykkäisin tästä.

Se on ihan turha miettiä tollaisia asioita. Riittävän isolla rahalla varmaan kaikki on kaupan, mutta Rantakarin diili on Bluesille edullinen ja Hirso on maailmaa jo kiertänyt ja haluaa asua pääkaupunkiseudulla. Eiköhän kumpikin pelaa ensi kaudella Bluesissa. Jos Rantakarin kehitys jatkuu samanlaisena voi sitten vuoden päästä olla lähtö P-Amerikkaan jo lähellä.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mä en jaksa uskoa Hirson haluavan lähteä enää ulkomaille. Lapset vaikuttavat tähän varmasti aika paljon ja kaikesta hänen toiminnastaan ja haastatteluista on minusta huokunut halu pysyä nyt juuri Suomessa. Otso on tosiaan varmasti se todennäköisempi siirtyjä, samoin Laurikainen. Mutta, katsotaan nyt tämä kausi ensin loppuun ja vedetään ranteet auki vasta sitten.

Kangasniemeen sellainen huomio, että on toki hienoa kuulla hänen suorastaan dominoivan Mestiksessä, mutta siirto Liigaan on yleensä aika iso. Muuan Roope Rantakin oli ainakin jossain vaiheessa lähes pitelemätön Mestiksessä, mutta sai tämän taidon Liigaotteluissa esille vain hetkittäin. Taidosta se ei jää varmasti kiinni Kangasniemen kohdalla, mutta kun vastustajat ovat taas pari pykälää taitavampia, nopeampia ja ovelampia, hän joutuu ihan uuden haasteen eteen. Iso haaste on myös saada paikka ylemmissä ketjuissa, jonne hän taidollisesti kuuluu. Nelosketjun jämäminuutit eivät kehitä häntä ollenkaan, eikä hänen pelityylinsä sovi sinne ollenkaan..
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Se on ihan turha miettiä tollaisia asioita.
Siis ketjun aiheenahan on Espoo Blues kaudella 2015-16. Mielestäni tässä vaiheessa kautta tässä ketjussa nyt lähinnä spekuloidaan sillä miltä se Bules ensi kaudella näyttää ja mitä muutoksia ois odotettavissa. Ei muakaan hirveesti napostele lukea näitä Aaltonen HPK:hon taikka Ässiin huhuja enkä mä ole täällä pomppinut ilosta kun kun Koskinen infosi että pelaajabudjeti sitten tipahtaa ensi kaudeksi. Mutta joitakin pelaajia poistuu Bluesista sen takia että niille ei ole käyttöä (Iossafov), niihin ei ehkä ole varaa (Giliati, Kearns, Sailio), haluavat suuremman roolin muualta (Tikkinen, Nieminen) tai sitten ne pelaa niin hyvän kauden että kelpaa parempiin liigoihin (Hirso, Laurikainen ja Rantakari). Noiden lähtijöiden tilalle sitten roudataan joitai uusia ukkoja Espooseen (Poukkola, Välimaa, Kukkonen) tai sitten annetaan omille junnuille suurempaa roolia (Kähkönen, Vainio, Kangasniemi). Ainakin omasta mielestä tämmösten asioiden pohtimiseen tää ketju on pystytetty.
 
IS uutisoi jo aiemmin spekuloidusta Mikko Kukkosen siirrosta. Ei ole minulle mitenkään tuttu nimi mutta tilastojen perusteella uskoisin olevan puolustava peruspakki. Näin ollen sellaisia olisi ensi kaudella kolme: Kukkonen, Malmivaara ja Kuukka.

Jolloin pakkiparit voisivat mennä esim näin:

Rantakari - Malmivaara
Kaijomaa - Kukkonen
Westermarck - Kuukka

Lisäksi Seppälä, Vainio, ?
Tikkisen jatkoon en oikein usko, ei toki mitään vastaan että jatkaisi mutta olettaisin että hakee kiekollisen ykköspakin roolia jostain. Veeti Vainiolle hakisin kauden alusta lähtien kunnon pelipaikan Mestiksestä. Hyvä kausi siellä muutamilla liigatuurausmatseilla hyöystettynä ja olisi valmis pelimies liigaan kaudelle 2016-17, Rantakarin tapaan.
 
Viimeksi muokattu:

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Vainion verrattaen lyhyestä sopimuksesta päätellen itse uskon hänelle piirrettävän roolia jo ensi kauden Bluesissa. Mestis-komennus voi toki toteutua silti, mutta lähtökohtaisesti uskon hänen pelaavan seiskapakkina.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Vainion verrattaen lyhyestä sopimuksesta päätellen itse uskon hänelle piirrettävän roolia jo ensi kauden Bluesissa. Mestis-komennus voi toki toteutua silti, mutta lähtökohtaisesti uskon hänen pelaavan seiskapakkina.
Siis eikös tuo Vainion sopimus ollut mallia loppukausi + 2 vuotta + optio. Eli Aika pitkähän tuo sopimus on?
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Siis eikös tuo Vainion sopimus ollut mallia loppukausi + 2 vuotta + optio. Eli Aika pitkähän tuo sopimus on?
On se silloin, jos tarkoituksena oli ottaa hänet heti mukaan pelaavaan kokoonpanoon, kuten nyt vaikuttaisi. Mutta kun yllä oli spekuloitu, että hän pelaisi ensi kauden kokonaan lainalla Mestiksessä, soppari olisikin mallia 1 vuosi + optio, joka on minusta aika lyhyt.
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
On se silloin, jos tarkoituksena oli ottaa hänet heti mukaan pelaavaan kokoonpanoon, kuten nyt vaikuttaisi. Mutta kun yllä oli spekuloitu, että hän pelaisi ensi kauden kokonaan lainalla Mestiksessä, soppari olisikin mallia 1 vuosi + optio, joka on minusta aika lyhyt.

En usko hetkeäkään, että kaveria, jolla on ollut se yliopistokortti esillä ja jolle satavarmasti maksetaan liksaa enemmän kuin repullinen kiekkoja kaudessa (tuskin nyt niin paljoa kuin 17-v Juuso Ikoselle, jolle maksettiin jopa 90k kaudesta) laitetaan mestikseen.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kyllä itsekin elän siinä uskossa, että Vainosta on tarkoitus tehdä vakiokokoonpanon mies ensi kaudelle. Muu ei oikein käy järkeen - varsinkaan, jos joukkuetta lähdetään huhujen mukaan nuorentamaan kustannusten pienentämiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös