Esitykset ja suoritukset kaudella 2021–2022

  • 306 404
  • 3 932

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Huikea voitto, en kyllä peliä katsoessakaan uskonut että tuosta tulisi voitto.
Ekan erän jälkeen olisin lyönyt jonkinlaisen vedonkin siitä että Sport tulee tekemään yli viisi maalia.

Olin ajatellut ennen tätä viikkoa että Larmi olisi maalissa Kärppiä ja Sportia vastaan ja Patrikainen Kerhoa, mutta Niemelä tietää paremmin näemmä, loistava ottelu Patrikaiselta kaikinpuolin. Plussaa myös puolustukselle joka ajoittaisista ongelmista huolimatta sai blokattua vastustajan miehet aika kivasti tilanteista pois.

Ylivoimassa odottaisin muutenkin hieman nopeampaa syöttöpeliä, nyt siellä otetaan kiekko haltuun, sitä pidetään se 5-10 sekuntia ja pistetään seuraavalle, joka tekee saman. Alkukaudesta kiekko liikkui ja sieltä sitä tilaakin löytyi kun saatiin neliö liikkeelle. Parasta se nyt oli kun Kangasniemi pelasi vasemmalla, mutta kyllä siellä todellakin jonkun pitäisi laukoa välillä, nyt huomasi että Sportin pelaajat eivät edes kunnolla tulleet vastaan peittämään vaan pelasivat vaan syöttöä pois, kun ei ollut laukaisu-uhkaa mistään.

No, kolmen pelin viikosta neljä pistettä, se oli aikalailla se minimi mitä piti tulla, vähintään.
Enemmänkin olisi ollut otettavissa, etenkin kun Kärppiä vastaan oli hyvä peli. Mutta nyt näin ja lähdetään uuteen härkäviikkoon ja sitten on tauko ja saadaan kuntoutettua pelaajia.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Olihan vaihteeksi nitro-matsi näin katsojan silmissä.
Ottelun tilastot olivat joukkuettamme vastaan, lisäksi pelikuormaa edellisiltä päiviltä.
Huh huh! Tämä oli ryöstöjen ryöstö. Hyvä niin, kun edellinen voittokin Vaasasta oli jo kahden vuoden takaa.

Loppuhaastattelussa Hölö kertoi kokoonpanossa olevilla puolustajillakin jo olevan pieniä vammoja. Ehkä Kousan laukomattomuus myös johtuu vammoista?
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Pelicans top6 joukkueita vastaan: 18/21 pistettä.
7.-15. sijan joukkueita vastaan, 13/30 pistettä.
Tämä on kumma tilasto. Jo aiempina vuosina varsinkin kotipeleissä ei ns. selvistä peleistä ole juuri voittoja saatu (mutu-otanta).

Lääkettä ei ole tarjota, mutta kyllä valmistaumista ''helppoihin' peleihin pitäisi jollain konstilla tehostaa.
Nöyryys pitäisi kaivaa jostakin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Joukkue voittaa silloin kun sitä vähiten osaa odottaa lähtökohdat huomioiden, sehän on hyvän JOUKKUEEN merkki...

Joukkue löytää keinot voittaa, se näkyi eilen. Peli ei ollut sitä mitä usein Pelicansin voittopeleissä on ollut, mutta peliä varioitiin sen mukaan mitä tarvittiin ja taitokiekko vaihtui kovaan taisteluun. Olihan siinä kieltämättä tuuriakin mukana.
En tiedä onko noita ennakolta "helpompia" jengejä vastaan kyse siitä että odotetaan homman hoituvan itsestään vai siitä että ne pelaavat selkeästi useammin kovaa karvauspeliä ja aiheuttavat sillä ongelmia meidän puolustajien avauspeliin.

Itse en sinänsä ole huolissani, sillä jos tämän viikon kaksi ottelua olisi väännetty voitoksi, oltaisi kuitenkin sarjassa kakkosena. Eli ei tämä kauhea katastrofi ole ollut. Ollaan kuitenkin häivitty 17 pelistä vain viisi varsinaisella peliajalla, se on mun mielestä aika hyvin. Tällä tämänhetkisellä pistetahdilla oltaisi viime kaudella oltu runkosarjassa kolmantena. Eikä peli ole ollut hukassa kun näissä parissa ohipelissä, jollaiset on ihan odotettavia näin nuorelta joukkueelta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Torjunnat Larmi 10 Garteig 2 kertoo olennaisen avauserästä. Paikoille pääseminen on taas vaikeeta...
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ei tästä tuu taaskaan mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös