Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Eroon EU:sta?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Lert, 21.12.2016 klo 23.21.

?

Miten Suomen pitäisi toimia EU:n suhteen?

 1. Kannatan pysymistä EU:ssa

 2. kannatan eroamista EU:sta

 3. Jäsenenä olemisesta pitäisi järjestää kansanäänestys

Voit antaa useamman äänen.
Results are only viewable after voting.
 1. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Kannatan EUssa pysymistä mutta Suomen pitäisi ottaa samanlainen kanta EU säädöksiin kuin eteläisemmät maat eli "ohjeita" ne vain ovat.
  Ottaa päähän rajusti ne vtun populistit ja EU gun ban jossa laillisesti hankitut harrastusvälineet halutaan rajoittaa ja kieltää koska terroristit käyttivät Pariisissa laittomasti hankittuja sota-ajan rynnäkkökiväärejä. Siinä on riittävä syy poistaa aseet lainkuuliaisilta kansalaisilta.
  VMP
   
 2. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  En kannata eroa EU:sta mutta eurosta luopuisin jo toissapäivänä jos vain mitenkään mahdollista. Euro on Suomen taloudelle pysyvä ja vakava potentiaalinen uhka.
   
 3. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @mjr; kirjoituksessasi olisi jotain järkeä, mikäli Saksa siirtyisi takaisin DM-aikaan. Muutoin kannattaa olla samassa valuutassa kuin suurimmat EU-maat. Euroalueen keskeinen ongelma on se, että osa maista ei kuuluisi tähän osajoukkoon lainkaan mukaan (Espanja, Italia, Kreikka). Euromaiden "puhdistaminen" pitäisi tehdä ennen mitään muuta päätöksentekoa.

  Itse olen seuraillut valuuttajärjestelmiä ja niiden (osa)vaikutusta yksittäisten Euroopan maiden talouteen. EU-jäsenyys ja euroon kuuluminen ovat pitäneet korkotason alhaisena jo 20 vuoden ajan. Tavallisten kansalaisten elämässä tämän tosiseikan merkitystä ei voi aliarvioida.
   
 4. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Meidän taloutemme tilalla ei ole käytännössä mitään vaikutusta euroalueen kokonaistalouden tilaan - eli euron vahvuus tai heikkous ei tule heijastelemaan taloutemme suhdanteita. Myöskään euroalueen korkotaso ei tule näin tekemään. Tästä seuraa pysyvä riski Suomen talouden ylikuumentumisesta (kuten tapahtui ongelmamaille) nousukaudella tai taantuman syventymisestä lamaksi koko euroalueen kireän talouspolitiikan ja korkeiden korkojen myötä. Tämä tilanne on täysin sisäänrakennettu euroon ja asettaa Euroopan ydinalueiden ulkopuolella olevat pienet taloudet jatkuvaan riskialttiiksi.