Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Eroon EU:sta?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Lert, 21.12.2016 klo 23.21.

?

Miten Suomen pitäisi toimia EU:n suhteen?

 1. Kannatan pysymistä EU:ssa

 2. kannatan eroamista EU:sta

 3. Jäsenenä olemisesta pitäisi järjestää kansanäänestys

Voit antaa useamman äänen.
Results are only viewable after voting.
 1. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  En kannata eroa EU:sta mutta eurosta luopuisin jo toissapäivänä jos vain mitenkään mahdollista. Euro on Suomen taloudelle pysyvä ja vakava potentiaalinen uhka.
   
 2. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @mjr; kirjoituksessasi olisi jotain järkeä, mikäli Saksa siirtyisi takaisin DM-aikaan. Muutoin kannattaa olla samassa valuutassa kuin suurimmat EU-maat. Euroalueen keskeinen ongelma on se, että osa maista ei kuuluisi tähän osajoukkoon lainkaan mukaan (Espanja, Italia, Kreikka). Euromaiden "puhdistaminen" pitäisi tehdä ennen mitään muuta päätöksentekoa.

  Itse olen seuraillut valuuttajärjestelmiä ja niiden (osa)vaikutusta yksittäisten Euroopan maiden talouteen. EU-jäsenyys ja euroon kuuluminen ovat pitäneet korkotason alhaisena jo 20 vuoden ajan. Tavallisten kansalaisten elämässä tämän tosiseikan merkitystä ei voi aliarvioida.
   
 3. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Meidän taloutemme tilalla ei ole käytännössä mitään vaikutusta euroalueen kokonaistalouden tilaan - eli euron vahvuus tai heikkous ei tule heijastelemaan taloutemme suhdanteita. Myöskään euroalueen korkotaso ei tule näin tekemään. Tästä seuraa pysyvä riski Suomen talouden ylikuumentumisesta (kuten tapahtui ongelmamaille) nousukaudella tai taantuman syventymisestä lamaksi koko euroalueen kireän talouspolitiikan ja korkeiden korkojen myötä. Tämä tilanne on täysin sisäänrakennettu euroon ja asettaa Euroopan ydinalueiden ulkopuolella olevat pienet taloudet jatkuvaan riskialttiiksi.