Erik Hämäläisen 865. ottelu runkosarjassa 1.12.2005

  • 10 231
  • 77

Isorumailkeä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anonyymit kotikiusatut
No niin, nyt on aika onnitella Eepiä. Ottelutilaston kärkipaikka herralla yksinään ja pelejä on (toivottavasti) vielä paljon edessäkin. Josko 1000 tulisi täyteen... saapa nähdä.

Kuten jo Eepi-ketjuun Lukkopuolellakin kirjoitin, niin helvetin pettynyt olen mikäli paita #77 ei Äijänsuon kattoon aikanaan ilmesty. Vaikka kausia on kulunut muissakin seuroissa niin mielestäni Eepi on niin peruslukkolainen kuin vain olla voi. Vanhan ajan herrasmies niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Harvoin olen Eepin kanssa ollut tekemisissä, mutta todella miellyttävä persoona on sillä perusteella.

Eepi on Legenda jo pelatessaan. Aika vähissä tällaiset herrat SM-liigassa ovat. Äkkiseltään mieleen ei tule juuri muita kuin Raipe.

Hieno juttu, että "isot juhlat" järjestettiin kotiotteluun. Huomenna sitten katsomoon repimään asentoa ja kättä lippaan.

ONNEA !
 

Jalmari74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Norwich City
Onnea Eepille vaan munkin puolesta!!

Kova saavutus,ja eiköhän se 1000 pelin rajakin täyty.
Tuskin Eepi kehtaa vielä lopettaa kun Raipekin vielä "pörräilee"
laatikossa junnujen ympärillä. ;)
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Pitää myös muistaa se, että Eepillä on neljä pelattua kautta ulkomailla. 1000 ottelua olisi kevyesti rikottuna ilman loukkaantumisia ja tietysti siis ilman ulkomaan komennuksia. Tämä varmasti korvaa Pepe Lehtosen pienemmät ottelumäärät runkosarjassa. Huomatkaa muuten, että Eepin kuusi viimeistä kautta Lukossa ovat olleet varsin uskomattomat. Vain seitsemästä ottelusta Eepi on ollut poissa. Kolme niistä on pelikiellon takia!

Iästään huolimatta Erik Hämäläinen on tällä(kin) kaudella Lukon paras pakki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös