Ilmoitukset

Nimimerkki Pori67s on pelikiellossa seuraavat kaksi viikkoa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Entinen Blues-fani, aiotko siirtyä Unitedin kannattajaksi?

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Barcelona, 27.06.2016 klo 21.54.

?

Oletko United-fani?

 1. Kyllä

  22,1%
 2. En

  52,3%
 3. Ehkä

  25,5%
 1. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Espoo United
  Lainaus:
  Sitä minäkin ihmettelin haastattelua katsellessa. Mielestäni mies puhui ilman valtuuksia Liigan suulla.
  Mikä on Liigan ja suomalaisen jääkiekon etu? Pohtimalla sitä saa ehkä vihiä tulevasta...
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  No näinhän siinä juuri kävi. Syyt lienevät talousalue, halli ja espoolainen junnutuotanto, jonka kanssa EU teki yhteistyösopimuksen. Nythän Bluesin juniorien edustusjoukkueen siirtyvät EU:n alle - uuteen organisaatioon.
   
 3. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Lainaus:
  Ei tämä selitä mitään, kaiken olemassa olevan tiedon mukaan JS olisi saanut Bluesin konkurssipesästä about samalla hinnalla kuin nyt EU joskus nousee liigaan, liigaosake pitää lunastaa ellei liiga muuta osakkeen hintaa (erittäin epätodennäköistä).

  Lainaus:
  Liiga ei voi sanoa mitään muuta julkisesti, oli totuus mikä tahansa.

  Lainaus:
  Pelaajayhdistys saa vaatia mitä haluaa mutta EU:lla ei ole mitään tekemistä JE:n kanssa ja siksi vaatimus oli täysin turha, ainoat realistiset vaatimukset oli konkurssipesän myynnin yhteydessä.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Liiga Oy:n yhtiökokous on valinnut yhtiön hallituksen ja hallituksen pj:n, jos pj:n sanomiset eivät miellytä niin sitten järjestetään ylimääräinen yhtiökokous ja kengitään pj pois. Jos näin ei tehdä niin Hiltusen sanomiset ovat Liiga Oy:n virallinen kanta, ellei Hiltunen itse vaihda kantaansa.
   
 4. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Luulin ensin ymmärtäneeni mitä tuossa haet takaa, mutta en sitten ymmärtänytkään. Voisitko selventää miten liigaosakke ja konkurssin aiheuttama kahden vuoden karenssi liittyvät toisiinsa. Mä en tajuu.
   
 5. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Pari ekaa matsia tuli katottua ja tiedettyä ihan etukäteen, että EU pelaa kendoo xx.xx. Viimeset matsit on menny ohi niin, että ei edes tiennyt, että siellä pelataan ennen kuin kävi täältä lukemassa, että perseraiskaus menossa. Eli sen sijaan, että into ois alkanu ajankuluessa kasvamaan, niin kävikin päinvastoin ja samalla myös peruin Fanseatin tilauksen ilmaisen kuukauden jälkeen.

  Päätin siis viimein äänestää: en.
   
 6. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Lainaus:
  Ei yhtään mitenkään ja sen onkin tämä pointti. Kahden vuoden karenssi on samanlainen satuolento kuin yksisarvinen, joulupukki tai HIFK:n fyysisyys 2000-luvulla.