Ensi kauden sopimustilanne

  • 71 871
  • 485

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Viestin lähetti Jet-Ace

Muutenkin tiedossa oleva TPS:n ensi kauden rosteri ei anna odottaa muuta kuin todennäköistä kärkinelikossa oloa myös ensi kaudella.


Nykyisen sopimustilanteen mukaan meillä on jo yhdeksän AVAINpelaajan nimet paperilla

Lassila, Karjalainen
Vykoukal, Hulkkonen, Schneider
Aalto, Nurminen, Vahalahti, Alatalo

Ellei MIB:n kaikki valuutta mennyt viime kesänä/syksynä sopimuksien hieronta on jo käynnissä.

NHL:n "lakon" tapahtuessa TPS on (kuten monasti sanottu) erittäin vahvoilla
- menestyvät menestyy
- valmennus: Jursin kesäleiri ja JKoivu(+SKoivu)
- "paluumuuttajat"

TPS:llä on siis erittäin vahva runko valmennuksen ja avainpelaajien myötä. Siihen haarniskaan kun vielä saadaan pari miekkaa, jousipyssy ja kunnon kilpi niin TPS on jälleen valmiina taistoon.

Edit: "pakko" kirjoittaa tällaista mitään sanomatonta jargonia, turhautumisen peittämiseksi
 
Viimeksi muokattu:

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikäs on muuten M. Seikolan tilanne? Pelasi finaaleissa vakuuttavasti ja noilla peliesityksillä ainankin ansaitsisi paikan joukkueessa. Joko mies vihdoinkin lunastaisi odotukset kokonaisen kauden osalta? Toisaalta, jos Kiprusoff on tulossa niin TPS:llä on jo 5 puolustajaa koossa, joista kuka tahansa voi pelata 1/2 kentässä. Seikolan paikka taitaisi jäädä kolmanteen kenttään.
 

GeneRation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Sherlock
Mikäs on muuten M. Seikolan tilanne? Pelasi finaaleissa vakuuttavasti ja noilla peliesityksillä ainankin ansaitsisi paikan joukkueessa. Joko mies vihdoinkin lunastaisi odotukset kokonaisen kauden osalta? Toisaalta, jos Kiprusoff on tulossa niin TPS:llä on jo 5 puolustajaa koossa, joista kuka tahansa voi pelata 1/2 kentässä. Seikolan paikka taitaisi jäädä kolmanteen kenttään.

Seikolalla on sopimus ensi kaudesta.
http://www.sbsharks.com/huhuareena/tps.php
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Toimitusjohtaja Narvanmaa valottaa ensi kautta hieman tämän päivän Turun Sanomissa. Tepsillä on tällä hetkellä 23 sopimusta. Tämän hetken tilanteen mukaan haetaan laitahyökkääjää sekä sentteriä. Marco Tuokko myös jatkaa joukkueessa mikäli ei lähde NHL:ään. Omia junnuja nostettaan joukkueeseen ja nimet Makkonen ja Aho mainittiin.

Sen verran ihmettelen, että eikö pakistoon haeta laisinkaan vaihtuvuutta. Peltonen lähtee ja siihen tietysti sitä Kiprua ollaan huhuttu. Onhan tuo pakkikalusto tietysti kuosissa jos se Kipru todella tulee ja on kunnossa.
 

Virén

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montréal Canadiens
Hassis pysyy hämeessä

Kuten kaikki jo tietävätkin voidaan spekulaatiot Jani Hassisen kohdalla lopettaa. Hän solmi 2 vuotisen sopimuksen kasvattaja seuransa HPK:n kanssa.

Edelleen pohditaan kuka tulee ykköskentään laitahyökkääjäksi ja kuka hamuaa 2 sentterin paikkaa. Myös Rauteen, Mikkolan ja Liuksen tilanteet jännittää.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiprusoff 4 vuoden pahvilla Turkuun

Aamun TS tietää kertoa tällaista. Kiprua täällä on jo huhuttukin ja nyt mitä ilmeisimmin hommalle saatiin vahvistus. Neljän vuoden paperi kielii minusta siitä, että "Makke" olisi valmis vaikka lopettamaan Tepsin riveissä uransa.

Kaiken kaikkiaan hieno homma, kyllä Kiprusoffista iloa varmasti on. Ylivoimalla ei tule vetoja, mutta Jutin sanoin: "toimita kiekko maalille!". Ja Makkehan tunnetusti toimittaa kiekon maalille rannarilla.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Kiprusoff 4 vuoden pahvilla Turkuun

Viestin lähetti Sparrow
Kaiken kaikkiaan hieno homma, kyllä Kiprusoffista iloa varmasti on. Ylivoimalla ei tule vetoja, mutta Jutin sanoin: "toimita kiekko maalille!". Ja Makkehan tunnetusti toimittaa kiekon maalille rannarilla.

Iso-Kiprun bravuurinahan on heittää laukauksen näköinen syöttö takatolpalle vapaana kyttäävälle laiturille. Siinä Marko on ilmiömäinen. Muutoin pidän kyllä neljän vuoden sopimusta melkoisena riskivetona selkävaivaiselle miehelle. Ei silti, ei kiprua muuallekaan olisi voinut päästää ja ottamattakaan jättää.

Jos änärilakkoa ei tule, ensi kauden palloseuraan tulee äkkiä värvätä jostain Koivun, Elorannan ja mahdollisesti Mikkolan, Rauteen sekä Liuksen korvaajat. Viimeiset kolme vielä pitkin hampain hyväksyn omien junnujen sisäänajolla tulevaisuusaspektia korostaen mutta ensimmäisiä Mikkoja on suhteellisen mahdotonta vetäistä hihasta. Ehdotus, yksi Tenkratintasoinen ulkomaanelävä maalintekijä ja sentteriksi joku raumalainen luokanopettaja.....
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Re: Kiprusoff 4 vuoden pahvilla Turkuun

Nyt kyllä liikutaan harmaalla alueella. Mitä järkeä on tehdä NELJÄN vuoden sopimus äijän kanssa, jonka selän kunnosta tai kuntoutumisesta ei ole minkäänlaisia takeita? Eiköhän joku 1+1 - tyyppinen diili olisi ollut puolin ja toisin järkevämpi?

Toisekseen mitenkään kritisoimatta Kiprun avuja, tarvitsisi Palloseura puolustukseen enemmän fyysisyyttä. Näitä näpertelijöitä kun löytyy valmiiksikin jo tarpeeksi.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Kiprusoff 4 vuoden pahvilla Turkuun

Viestin lähetti Reverent
Nyt kyllä liikutaan harmaalla alueella. Mitä järkeä on tehdä NELJÄN vuoden sopimus äijän kanssa, jonka selän kunnosta tai kuntoutumisesta ei ole minkäänlaisia takeita? Eiköhän joku 1+1 - tyyppinen diili olisi ollut puolin ja toisin järkevämpi?...

Eiköhän noissa sopimuksissa ole tuollaisissa tapauksissa joku pykälä purusta. Kipru on kuitenkin "ikiTPS" joten tuskin alkaa rahastamaan ja asiat sovittu puolin jos toisin. Varmasti erittäin hyvä vahvistus sm-liigaa ja kiekolliseen puoleen TPS:n pakistoon. Onneksi olkoon.
 

#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vyko,Kipru,Dee sneider,Backman,Kauppinen,Hulk...

Mitäkö puuttuu?KOKOA!

Henkilökohtaisesti uskon, että Kauppinen pistetään pihalle ja Backman saa 7/8. puolustajan paikan.Pari pakin paikkaa on siis ilmeisesti täyttämättä(todellisuudessa sopimukset varmaat ovat jo olemassa).Toivon ja uskon,että ne ovat raskaan sarjan miehiä.Ketkä?Ei mitään hajua!Kari Haakaana olisi ainakin meikäläiselle kelvannut,sopivan iso ja häijy jolla myös kiekko pysyy lavassa riittävästi.No,toivotaan parasta,pelätään pahinta(Lehtinen+Eronen,hyviä pelaajia mutta tällä hetkellä juuri niin vääränlaisia kuin vaan olla ja voi).
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Plääh Kipru, no joo...

Jaahas Kipru TPS:ään ja neljän vuoden pahvi pelaajalle, jolla on selkä paskana. Pientä Penailun ainesta ilmassa. Ja kaiken muun hyvän lisäksi Kipru ei IMHO ole ollut vuoden 1995-tasolla moneen vuoteen. Yliarvostettu pelaaja, joka aivan varmasti nauttii myös TPS:ssä kelpo liksaa. Kivaahan sitä on vempassa olla vaikka koko kausi, kun palkka juoksee koko ajan.

Mulle Kiprusoft kelpaisi loistavasti, jos puolustuksessa ei jo nyt olisi todelliset luunmurskaajat Vykoukal, Kauppinen, Schneider ja Backman. Kuka meillä puolustaa ensi kaudella? Nyt puolustus huutaa lihaosastolle vahvistusta. Haakana olisi ollut poikaa.
 
Viimeksi muokattu:

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Re: Plääh Kipru, no joo...

Viestin lähetti Iceberg
Jaahas Kipru TPS:ään ja neljän vuoden pahvi pelaajalle, jolla

Sanoisinpa että voi perseen perse mikä pena.
Kas kun ei annettu 10 vuoden sopparia.. Olkoonkin mies ollut hyvä kiekollisena pakkina, mutta herranjumala, tänäpäivänä selkä paskana ja 4 vuotta, ei nyt oikein homma poreile.

Minua itseäni ei herra kiinnosta puupennin vertaa. Täysin hmv pelaaja, joka luultavasti kyllä hoitaaa työnsä, mutta mielummin, mielummin olisin ottanut voimaa ja ryminää kuin tuon hiirulaisen.

Prkl, eikö TPS joskus voisi hankkia ihan oikeankin puollustajan joskus? Mieluiten ison ja ilkeän sellaisen.

K
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nono,eipä dissata sitä Kiprua ihan kokonaan.

Oma veikkaus on että Kipru on todella kova luu ens kaudella jos selkä pysyy kondiksessa. Ja,luulen että selkäongelmat tiedetään muuallakin kuin Jatkoajan palstoilla. Mikäpä estää laittamasta pykäliä sopimukseen jotka mahdollistaa purkamisen tai jotain muuta? Luulen että Kipru halusi tehdä uransa loppuun asti olevan sopimuksen ja pystyy nyt keskittymään täysin pelaamiseen (ja alkuun sen selän laittamiseen kuntoon). Uskon että on kova hankinta useammaksikin vuodeksi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Niinpä niin...

Täällä lyödään jo puukkoa selkään (tai selkävaivaan), vaikka sopimus on julkistettu muutama tunti sitten. Hienoa, että omat pojat toivotetaan tällä tavalla takaisin maailmalta. Olisiko S.Koivun kanssa tehdyn monivuotisen sopimuksen jälkeenkin samanlaista kitinää? Koivullahan on jatkuvasti joku paikka hajalla, ensi kauden rosterissa on jo pienikokoisia hyökkääjiä, joten tarvittaisiin ennemmin joku hampaaton kanukki kulmiin vääntämään ja hakkaamaan reboundit sisään... Enpä usko!

Kaksi asiaa, joiden vuoksi Kiprusoffin hankinta siis teilataan: selkävaivat ja pakiston fyysisyyden puute.

Kiprusoffin selkähän tähystettiin nyt kevättalvella. Eikö sitä siis saatukaan kuntoon? Kuinka monta lääkäriä näillä palstoilla oikein kirjoittaa? Oma selkäni vaivasi minua toisinaan huhtikuusta 1999 saakka. Juoksin eri lääkäreillä tasaiseen tahtiin ja popsin pari apteekillista lääkkeitä. Syksyllä 2002 vaivojen aiheuttaja paikallistettiin ja helmikuussa 2003 tehtiin oikein kunnon avoleikkaus. Viime kesänä (alle 6 kk leikkauksesta) pystyin tekemään täysin normaalisti kaikkia asioita mitä ennen leikkaustakin. Nykyisin ainoa asia, joka minua muistuttaa noista selkävaivoista, on noin 15cm:n pituinen leikkausarpi. Jopa kuntosalilla pystyn vuosien tauon jälkeen tekemään taas kaikkia mahdollisia liikkeitä, jopa syväkyykkyä ja kahden käden kulmasoutua. Niitä liikkeitä ei selkävaivainen mies tee! Miksei siis Kiprusoffin selkäkin olisi leikkauksella voinut parantua monivuotisista (?) ongelmista.

Toinen asia on siis TPS:n pakiston fyysisyyden puute. No koska viimeksi Palloseuran takalinjoilla on ollut _todella_ fyysinen pakki? Mennäänkö jopa kauteen 1998-99 Aki Bergin ja Peter Aholan valtakaudelle? Sen jälkeen vähänkään fyysisempi pakki on ollut Henrik Tallinder; varauksella myös Tommi Rajamäki ja Martti Järventie. Kiprusoff on kuitenkin voittanut TPS:ssa neljä kertaa mestaruuden (1993, 1995, 1999 ja 2000). Olisiko Kiprusoffin sopimus nyt sitä TPS-Kärpät -finaaliketjuissa paljon puhuttua "voittamisen kulttuurin" kotiinpaluuta? Edellisen kerran Kiprusoff on esiintynyt TPS-paidassa kotoisessa SM-liigassa kaudella 1999-2000. Kauden päätteeksi tuli mestaruus lähinnä loistavien hyökkääjien ansiosta. Muistellaanko hetkinen keitä pakkeja tuolla kaudella oli TPS:n rosterissa: Kimmo Eronen, Kari Harila, Marko Kiprusoff, Mika Lehtinen, Jouni Loponen, Ilkka Mikkola, Markku Paukkunen, Tommi Rajamäki... Eipä tuokaan suoraan sanottuna mitenkään niin hirvittävän fyysiseltä näytä, mutta niin vain kultamitalit roikkuvat jokaisen kaulassa.

Mitä sitten TPS:n takalinjoille haluttaisiin, jos ei Kiprusoffia? Pitäisikö meidänkin kolmospakkiparissamme seisoskella joku ex-NHL-pelaaja, joka lupaa ennen kauden alkua, että TPS:n maalin edessä ei ole kuin makuupaikkoja tarjolla...

TERVETULOA KOTIIN, KIPRU!
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Niinpä niin...

Viestin lähetti Mr.Fox
Edellisen kerran Kiprusoff on esiintynyt TPS-paidassa kotoisessa SM-liigassa kaudella 1999-2000.

Kipru oli rosterissa edellisen kerran kaudella 2001-02, ollen suoritusvarma mutta kaukana 90-luvun tasostaan. Erikoista miten MIB ei opi virheistään. Sama epätoivoinen penailu piti käydä Grönmanin kanssa läpi. Tuloksena, että mikään ei ajattelussa ja toiminnassa muutu.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Re: Plääh Kipru, no joo...

Viestin lähetti Kaiser Soze
Prkl, eikö TPS joskus voisi hankkia ihan oikeankin puollustajan joskus? Mieluiten ison ja ilkeän sellaisen.
K

Berg täytti/täyttäisi kriteerit. Btw, kyllä kipru tunteita herättää, pilailin täällä pk-seudulla mennä viikolla että Marko on tulossa jokereihin/blegiin ja pojat meinasivat kuolla vitutukseen......

Viestin lähetti kakkonen
....Ja,luulen että selkäongelmat tiedetään muuallakin kuin Jatkoajan palstoilla. Mikäpä estää laittamasta pykäliä sopimukseen jotka mahdollistaa purkamisen tai jotain muuta?

Ongelma ei olekkaan pelkästään siinä, että miten selkävaivaisesta Kiprusta tarvittaessa "päästään eroon" vaan siinä mistä kesken kauden saadaan pelikuntoiseksi oletun tasoinen uusi markokipru. Ei mistään.
 
Viimeksi muokattu:

Jet-Ace

Jäsen
Terve Kiprusoff kuuluu nykypäivän SM-liigassa pakkien parhaaseen A-ryhmään. Hänen selkänsä lienee jo leikattu, joten ainakaan minä en yhdy hutkijoiden kuoroon kuin siinä tapauksessa, että on tehty vakava virhearvio selän kuntoutumisessa.

Lisäksi hutkintaa vaikeuttaa osaltani se, että ainoa todellinen tieto sopimuksesta on sen pituus ilman muita ehtoja.

Kiprusoff on kaikesta huolimatta nykyliigan tason huomioiden varsin iso kala. NHL-Sveitsi-Ruotsi-Venäjä pitänee jatkossa huolen siitä, että kovia vahvistuksia on entistä vaikeampi saada. Ja jos sattumalta saadaan, niin ilo on yhden kauden mittainen.

TPS on kaikenkaikkiaan nyt kokoamassa varsin hyvän rungon, johon lisäämällä mausteeksi muutaman lupaavan nuoren pelaajan ja jonkun ulkoisen vahvistuksen saa toimivan paketin. Riski joukkueen rungon hajoamisesta kesän aikana on alhaisempi kuin koskaan. Ikärakenne on tosin nyt sellainen, että loput tehtävät sopimuksiset saisivat olla nuorien pelaajien kanssa. Ellei jokin tosi iso kala ole liikkeellä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Re: Re: Niinpä niin...

Viestin lähetti Pressiboxi
Kipru oli rosterissa edellisen kerran kaudella 2001-02, ollen suoritusvarma mutta kaukana 90-luvun tasostaan.
Nyt kyllä muistini pätkii pahemman kerran.

#2 Kiprusoff Marko puolustaja 1998-2000
Lähde: TPS historia - pelinumerot

Uusi NHL-kierros vei vuonna 2001 New York Islandersiin, mutta siellä pelipaikan vakiinnuttaminen oli vaikeaa. Sen sijaan peliaikaa löytyi Klotenista, jossa Kiprun taidot tunnettiin ennestään.
Lähde: Turun Sanomat, 14.04.2004

Pelasiko Kipru siis TPS:ssa kaudella 2001-02?

EDIT: aivan, korjaan itseäni... Kipru tuli Ville Immosen kanssa suunnilleen samoihin aikoihin tammikuussa 2002.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Re: Re: Re: Niinpä niin...

Viestin lähetti Ohmi
Kipru tuli viimeisenä mahdollisena siirtopäiväinä tammikuussa 2002...

Ehti pelata 11 runkosarjamatsia ja 6 pleikkaria.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Re: Niinpä niin...

Viestin lähetti Mr.Fox
Kaksi asiaa, joiden vuoksi Kiprusoffin hankinta siis teilataan: selkävaivat ja pakiston fyysisyyden puute.

Peltonen lähti, Kiprusoft tilalle. Se on vähän sama kun vaihtaisi polkupyörän vesisuksiin. Molemmat ovat ihan kivoja, mutta käyvät eri käyttötarkoituksiin. Kyllä jääkiekko on edelleen fyysinen peli, johon olennaisena osana kuuluu tiettyä dramatiikkaa. Tavallinen HMV Pelicans-peli saa kummasti lisämaustetta kunnon taklauksista ja pienistä ylilyönneistä. Minä en halua Heleniuksen ja Nielikäisen tasoisia pelaajia TPS:ään, mutta sellainen kunnon pakinjärkäle kelpaa koska tahansa tuohon mikkihiiripakistoon. Tämä pakinjärkäleen pitää tietenkin olla SM-liigatason pelaaja, mitä esimerkiksi Helenius ei ollut.

Jokaiselle jotakin, siksi joukkueeseen pitää hankkia neppailijoiden lisäksi kunnon rymistelykalustoa, jota iso osa yleisöstä tulee katsomaan. Jos tuosta rosterista esimerkiksi Hulkkonen lähtee vielä NHL:ään ja tilalle hankitaan Lesi Lehtinen, niin itseäni ei kiinnosta lähteä katsomaan pelejä. Ja kyllä näistä isoista ilkeistä kavereista on ihan oikeasti hyötyä joukkueelle, kun vastustaja tietää TPS:n maalinedustan olevan paha paikka, jossa otetaan senkkaa nenästä. Tarvittaessa.

Edelleen. Haakanan Kari olisi ollut kiva.

Vielä lisäksi vähän tilastoa Kiprun viime vierailusta. 11 peliä, 0 maalia, 2 syöttöpistettä. Lisäksi pudotuspeleissä 6 peliä, 1 maali 0 syöttöpistettä. Ei näin, kiekolliselta puolustajalta.

EDIT: tilastot
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kipru: kyllä mutta myös ei?

Mielestäni Kiprun kohdalla eniten väärin on sopimuksen pituus.

Neljä vuotta sopparia ikääntyvälle pelaajalle, jonka pitkän tähtäimen pelikunnosta ei ole takeita? No huh huh. Kipru on nyt 32-vuotias ja urallaan loppusuoralla, pelätäänkö siis että jokin toinen huippuseura vielä kaappaa hänet?

En usko, että näin tapahtuu. En ainakaan ennen pelillisiä näyttöjä.

1+1 olisi ollut järkevä malli rakentaa tulevaisuutta. Pelipaikka lähtökohtaisesti kakkos- tai kolmospariin ja sieltä ylös JOS esitykset sitä edellyttävät. Sopparia olisi voitu esitysten perusteella tarkistaa 2005 talvella/ keväällä ylös- tai alaspäin. Nythän seuraava tsekkauskohta ilman potkuja on periaatteessa 2008.

Kipru tuo Tepsiin suoritusvarmuutta ja yhden aina arvokkaan rightin pakin ylivoimiin. Viivalaukaus on "legendaarinen" kaaliperhonen, joten lisämaaleja tältä suunnalta on turha odottaa, syöttöjä kenties?

Pukukoppiliideriksi Kiprusta ei sattuneista syystä ole, enkä usko kentällä tapahtuvaan johtajuuteenkaan. Kyse on enemmän peruspelaajasta, jolla toki huippukausinaan oli mielenkiintoisia erikoisominaisuuksia. Toivottavasti viime vuosikymmenen loistosta on jäänyt vielä jotain jäljelle Turkuunkin.

TPS:n ongelmalliseen maalinedustapeliin Kiprusoff ei tuo mitään uutta. Sinänsä sympaattisen kiprumainen "käsikynkkätekniikka" vastustajan hyökkääjän rynniessä vapaasti haaskalle tulee Turkuhallissa tutuksi vielä moneen kertaan. Myöskään uuteen ja uuteen voittamiseen tähtäävää spesiaaliasennetta on tässä kohdin perusteetonta odottaa, kyse on perussuorittajasta, jonka koneet käyvät dieselillä.

Summa summarum. Vanhempi Kiprusoff on TPS:n 90-luvun mestaruuksien takuumiehiä, joten hänen kotiuttamisestaan pitää ainakin keskustella.

Ongelmia maton alle pyyhkivä "pitkän sopimuksen tie" on kuitenkin huomattavan riskialtis. Hiukan vastaavalla tavalla epäonnistuttiin arvioinneissa Tuomas Grönmanin kanssa. Nyt samat virheet halutaan jo vuoden tauon jälkeen toistaa. Erikoista ja vielä kerran:ennen kaikkea riskialtista.

KIPRUN URATILASTOT: http://www.eurohockey.net/players/index.cgi?page=show_player.cgi?serial=1399
 
Viimeksi muokattu:

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Koska palloseuran paidassa ollut pakki on tuonut yhtä paljon mielekkyyttä pelin katsomiseen kuin Hulkkosen pommit tältä kaudelta? Taisi olla Bäri viimeisellä kaudellaan..

Tottakai olen mestaruuden perään ja toivon sitä, mutta en sillä hinnalla, että viimeinenkin jääkiekon tunnusmerkki tapetaan Suomessa.
Mielummin minä katson 56 peliä runkosarjassa kunnon taklauksia, kuin kahvaa kahvaa ja roikkumista. Tuo TPS:n pakkikalusto ei tällä hetkellä tarjoa mitään muuta kuin mailaa kainaloon. (poislukien Hulk)

Alan olla samaa mieltä kuin IFK fanit aiemmin tälllä kaudella. Mielummin kunnon ryminäpronssi, kuin kultaa peruuttamalla.

Saisinko yhden hullun kanukin kiitos?

K

Viestin lähetti Mr.Fox
Mitä sitten TPS:n takalinjoille haluttaisiin, jos ei Kiprusoffia? Pitäisikö meidänkin kolmospakkiparissamme seisoskella joku ex-NHL-pelaaja, joka lupaa ennen kauden alkua, että TPS:n maalin edessä ei ole kuin makuupaikkoja tarjolla...


Eikös hän olekin, sillä poikkeuksella, ettei saa edes sanaa suustaan?
No, anyway, parempi pakki kuin Helenius, koska hoitaa sentään sen kiekollisen puolen.
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Kaiser Soze
Saisinko yhden hullun kanukin kiitos?

Yhdyn vaatimukseen. Äärimmäisessä hädässä ei tarvitse olla kanukkikaan kunhan muuten täyttää kriteerit.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Re: Niinpä niin...

Viestin lähetti Mr.Fox
Täällä lyödään jo puukkoa selkään (tai selkävaivaan), vaikka sopimus on julkistettu muutama tunti sitten.

Kaksi asiaa, joiden vuoksi Kiprusoffin hankinta siis teilataan: selkävaivat ja pakiston fyysisyyden puute.

Toinen asia on siis TPS:n pakiston fyysisyyden puute. No koska viimeksi Palloseuran takalinjoilla on ollut _todella_ fyysinen pakki? Mennäänkö jopa kauteen 1998-99 Aki Bergin ja Peter Aholan valtakaudelle? Sen jälkeen vähänkään fyysisempi pakki on ollut Henrik Tallinder;

TERVETULOA KOTIIN, KIPRU!

Väkisinkin tuo 4-vuoden sopimus nostaa niskakarvoja pystyyn, mutta kuitenkin kannattaisi ensi tutkia kuin hutkia.

Onko Berg:llä talo/mökki/purjevene Turussa/Naantalissa/Airistolla??

Onko Tallinder valmis koluamaan vielä farmi-sarjoja kun vaa'an toisessa kupissa painaa mahdollisuus päästä mukaan Legendaariseen-Post-Jursinovilaiseen-Rosteriin jolloin luvassa olisi jäätävät määrät minuutteja ja mahdollisuus torpata Eurooppalaisia huippukiekkoilijoita maalin edessä illasta toiseen??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös