EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 826 491
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ennen pelin alkua tämä matsi kiinnosti enemmän kuin mikään peli koskaan ennen. Nyt tunne on lähinnä sama kun katsoisi jotain Leijonien alkusarjaläpsyttelyä.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Suomella on enää vaan hävittävää, jos voittaa niin on väärin voitetu, jos häviää niin pää ei kestänyt ja jos pisteet jaetaan niin ne olis pitänyt jakaa joka tapauksessa.
 
Erkka V Lehtonen menee kyllä heittämällä tilannetajuttomuudessaan legendojen ryhmään, todella ylimielisen kusipään oloinen kaveri.
Yleensä en jaksa tarttua näihin, mutta nyt täytyy ihmetellä. Minulle ei ole nyt eikä koskaan missään tullut tuollaista tunnetta tästä henkilöstä. En ymmärtänyt edes sitä "seuraavaa matkaa" sellaisena, koska mieshän itki, eikä taatusti siksi että saisi sometykkäyksiä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos nyt jotain posia, niin onneksi tuo tapahtui Tanskassa. Tossa maassa sentään asiat tehdään just eikä melkein ja hommia ei mikään jurrinen Igor tai mafiaa edusta Giovanni pyöritä. Hatusta heittäen Tanska on kymmenen kärjessä niistä maista, joissa on parhaat mahdollisuudet selvitä noista.
Varmaankin näin Tanskan osalta, mutta en nyt mitenkään aliarvioisi italialaisten tai espanjalaisten halua tai taitoa pelastaa urheilijoita tuossa tilanteessa. Kyllä noissakin maissa on korkeatasoista sairaanhoitoa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Vaan 2 min lisäaikaa?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tässä on tapahtunut todella paljon asioita, joita en tule unohtamaan ikinä.

Se ensi tunne kun näki Eriksenin sätkivän maassa silmät auki ja kädet sivuilla. Ajatus oli, että tilanne on paha. Kuitenkin kuvat elvytyksestä olivat ne, jotka saivat shokkiin. Menin aivan tolaltani.

En unohda koskaan tanskalaispelaajien ilmeitä ja sitä, miten he kokoontuivat Eriksenin ympärille kun tätä elvytettiin.

Sitäkään en tule unohtamaan, miten yleisö paikalla tähän reagoi. Tai miten hienoja tekstejä sai lukea twitteristä pelaajilta, muilta futisihmisiltä, poliitikoilta, julkkisilta ja taviksilta.

Ennen kaikkea tulen muistamaan sen tunteen, kun tieto Eriksenin selviämisestä tuli. Jonkin sortin stressinpurkaus tapahtui enkä ole vieläkään ihan täysissä voimissa mukana. Tuli elävä deja vu -fiilis lapsuuteen kun rukoilin telkkarin edessä kontillani turhaan, että Senna selviäisi. Nyt kävi onneksi toisin.

Pelin jatkuminen on ok, koska pelaajat olivat ne jotka päättivät että se on ok.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Isältään saanut hyvän roolimallin.
Yksi kaikkien aikojen suosikkejani, vaikka seuravalinnat eivät aina itseäni miellyttäneetkään. :-D Tulta ja tappuraa koko ukko.
 
Viimeksi muokattu:

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Näitä Hradeckyn avauksia kun katsoo, niin ei tarvi ihmetellä, ettei hirveästi huhuja pyöri kirkkaampiin valoihin siirtymisestä, vaikka hyvä torjuja onkin.
 
"Ajatus harhailee selostaessa muualla kuin itse pelissä". Ymmärrän täysin. Lienee selostaan uran kovin tilanne tänään.
Joo, nyt tuo selostajan ja kommentaattorin analyysi kuulostaa aika tyhjältä. Olisi aika tyylikästä näyttää tämö ottelu ilman selostusta, ja antaa pelaajien ja yleisön puhua.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Ennen kaikkea tulen muistamaan sen tunteen, kun tieto Eriksenin selviämisestä tuli. Jonkin sortin stressinpurkaus tapahtui enkä ole vieläkään ihan täysissä voimissa mukana.

Sama. Ensin olin aivan shokissa, sitten positiivisten uutisten tullessa mieliala kääntyi positiiviseksi ja lähes normaaliksi, mutta nyt taas on jonkinlainen shokkitila päällä eikä peliin pysty keskittymään lainkaan. Onneksi asiat kääntyivät lopulta edes jollain tasolla hyviksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Varmaankin näin Tanskan osalta, mutta en nyt mitenkään aliarvioisi italialaisten tai espanjalaisten halua tai taitoa pelastaa urheilijoita tuossa tilanteessa. Kyllä noissakin maissa on korkeatasoista sairaanhoitoa.

En millään tavalla tahdo aliarvioida esimerkiksi italialaisia tai espanjalaisia, mutta vakaasti uskon Tanskan olevan yksi parhaista maista hoitamaan näitä tilanteita. Halun ja taidon lisäksi uskon vakaasti Tanskan olevan yksi niistä maista, jossa valmius hoitamaan tällaisa ad hoc-tapausta on maailman kärkeä. Se vähä mitä maata tunnen ja mitä lähetyksessä näkyi, niin tuolla on juuri oikeat henkilöt paikalla per heti, eikä vasta manaña.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö jalkapallossakin olisi hyvä olla vähän enempi aloitteellinen? Pallottomien työmäärässä hävittiin eka puoliaika ihan sata nolla. Tyydyttiin lähinnä katselemaan pelin kulkua sen sijaan, että oltaisiin itse otettu se haltuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös