EM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 401 516
  • 6 438

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Gareth Bale, Real Madrid.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Kyllä toi englannin maalivahdinpaikka on noiduttu arvokisoissa.

Ei Balelta silti mitään pois, ainakaan paljon. Hieno laukaus.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tää Englannin kannattaminen on kisoista toiseen raskasta, todella raskasta.

No, välillä säälittävät nämä Espanjan, Saksan, Italian kannattajat ja mitä näitä gloryhunttereita on. Varmasti ovat mieltyneet joukkueeseen, kun on tullut joku miljoonas mestaruus. Sen sijaan Englannin kannattaminen vaatii todellista stoalaista miehekkyyttä, kiveksiä (ja rakkautta masokismiin): kun huonolla, rumalla pelillä ei tule menestystä edes vähän alusta ja joka kerta toivoo!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Wales on sitä, mitä Englannin pitäisi olla.

PS: Bale vetää niitä vapareita Realissakin. Kattokaa matseja, älkääkä puhuko sontaa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tällä tuomarilla tuntuu olevan jotain Englantia vastaan. Sama tuomarihan vihelsi Real Madrid vs Manchester United ottelussa 2013 ottelun päättyneeksi juuri kun Unitedin piti antaa kulmapotkua, vaikka lisäaikakaan ei ollut vielä täynnä. Herätti todella paljon ihmetystä silloinkin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hyvä jenga oli Balen vaparissa mutta kyllä Hart tuon silti hörppäsi.

Edelliseen matsiin verrattuna Englannin hyökkääminen on hitaampaa ja ennalta helpommin luettavaa. Näkisin että Hodarin olisi pakko tehdä muutoksia toiselle jaksolle ja tuotava jalkoja kentälle. Ihan näkemisen arvoista olisi heittää Vardy ja Sturridge vaikkapa Kanen ja Sterlingin tilalle nyt tauolla.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Miten ihmeessä Hart sai tuon kämmättyä??? Ok, lujaa ja nopeastihan se tuli, mutta silti, ei edes nurkkaan! Itseasiassa kun näin Hartin omahyväisen virnuilun hetkeä aiemmin, niin toivoin jotain tällaista. ; )
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Olen monesti miettinyt miksi Hart voi pelata edes ykkösmaalivahtina, koska hasardejahan tuo on aiemminkin esittänyt. Kai se Englannin maalivahdin paikka vain on kirottu.
 

Yö-Orava

Jäsen
Nää dead ball jengailut on siitä hyviä kun kovalla prosentilla osuvat edes maalia kohti (paitsi Ronaldolla), ja aiheuttavat usein vähintäänkin vaaratilanteen jatkopaikan muodossa. Balen laukauksissa toki eivät.

Itse suosin toki klassisempaa vanhan liiton sisäterän potkutekniikkaa tällaisten (renessanssin kokeneiden?) uuden ajan hömpötysten sijaan.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Venäjä-pelin jälkeen jo sanoin, että tuolla Sterling-Kane-Lallana -kolmikolla jatkaminen olisi Hodgsonilta paha virhe. Staattista ja ennalta-arvattaa peliä. Nyt tulee mielenkiintoinen toinen puolisko kun on Vardy ja Sturridge kehissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös