Ei-niin-silmänilo-urheilijattaret MM-kisoissa

  • 19 086
  • 47

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Moukarin kaksi parasta oli ihan ok, mutta kolmonen näytti taas aivan mieheltä. Erityismaininta toki tuolle Valko-Venäjän heittäjälle, joka taisi ollakin sistikselle varattu.

Kuulantyöntäjät olivat kaikki tähän otsikkoon sopivia, paitsi saksalainen Kumbernûss (tai jotain sinnepäin), joka on siedettävän näköinen.

Mutola toki sopii mukaan sekä muutama metrin levysen perseen omannut kiekonheittäjä.

Maraton ja 40-kiloiset luuviulut on vielä edessä.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Kempes
Mitäs tykkäisitte pojat S/M-showsta Olga Kusenkovaa kanssa?

Ja mikäs Kusen Kovassa on vikana ? Aivan normaalin näköinen venäläinen eli täysin katseenkestävä. Mutta ei näistä muunmaalaisista löydy meidän Johannan voittanutta.
 

jone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Varoitus! Tämä viesti saattaa sisältää liian rajuja kuvia herkimmille ihmisille! :)

Päätinpä sitten kaivella muutamia kuvia näistä kilpakenttien "kaunottarista" ja löytyihin niitä jonkin verran. Törmäsin sivulle, jossa oli vain jotain venäjää tms., mutta kuvien url:sta näki urheilijan nimen. Epäilisin, että kyseessä oli jokin äänestys parhaista bulgarialaisista urheilijoista tjsp. Tässä parhaita paloja tuolta sivulta ja myös muilta sivuilta löytyneitä kuvia suorina linkkeinä:

Jordanka Donkova
Ivankahristova
Ginka Zagorcheva
Ivanka Hristova
Donkova 2
Zhanna Block
Svetlana Dimitrova
Dimitrova 2
Ilona Slupianek
Jarmila Kratochvílova

Kyllä on hurjan näköisiä ilmestyksiä muutamat. Pitää muutaman kerran miettiä, onko kyseessä mies vai nainen parin urheilijan kohdalla ja silti luultavasti päätyisi väärään tulokseen.
Täytyy tuosta Kusenkovasta olla Setin kanssa samaa mieltä, että ei lukeudu yllä olevissa kuvissa olevien joukkoon todellakaan.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Kuzenkovasta olen myös eri mieltä. Hän on omalla, hieman lespahtavalla, tyylillä (lyhyehköt hiukset) varsin passeli pakkaus. Ei siis tähän listaan sopiva ollenkaan.

Mutta sen sijaan tämä kaunokainen kuuluu ehdottomasti.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Minnes on unohtunut "kaunis" Suomalainen Anne-Mari Sandel ?

Muistattekos joskus vuonna papu, joissakin olympialaisissa, tai jossain muissa kinkereissä, kun joku oli ihmetellyt Itä-Saksan naisuimareiden kovin miehekästä ja möreää ääntä. ?

Uimareiden valmentaja oli ihmettelyihin vastannut että uimaan tänne on tultu, eikä laulamaan.

Koska, kuka ja missä ?

K
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaiser Soseelle vastaisin villinä arvauksena, että ainaskin DDR:n Kristin Otto taisi viedä 7 uintimestaruutta Soulin olympialaisissa 1988, jos en ihan väärin muista. Kaiketi kuitenkin tuo Otto on tyypin oikea etunimi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Muistaako kukaan mikä oli sen venäläisen (tai neuvostoliittolaisen) naiskuulantyöntäjän (tai -keihäänheittäjän) nimi, jonka huoneeseen suomalaiset keihäsmiehet Räty ja Kinnunen uhkasivat heittää naama norsunvitulla juoksevan ja valittavan Risto Ulmalan yhden yön ajaksi?

En muista kisojakaan, mutta tästä on jo yli kymmenen vuotta aikaa. Aivan hirveä kolossi tuo "nainen" kumminkin oli, jopa 80-luvulla kauhistanutta Jarmila Kratochvilovaa kamalampi otus.
 

Dick Slasher

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ♠
Eilen TV1 ykkösdokumentissa DDR ja doping tarinaansa kertoi mm. Heidi Krieger joka nykyään on (Andreas) mies ja seurustelee jonkin entisen DDR nais(?) uimarin kanssa. Väittivät etteivät tienneet käyttäneensä dopingia. Joku toinen DDR naisurheilija kertoi yrittäneensä lasta, kunnes lääkäri oli kertonut että mieshormoonin ansiosta sukupuolielimet olivat 11 v tasolla.
Heidi www.spiegel.de/img/0,1020,152254,00.jpg
=
Andreas www.dagbladet.no/sport/2000/05/30/kriegersak.jpg
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Designer kirjoitti:
Katos viitanaa! Tuohan on se örkki, jota vastaan Half-Life 2:ssa tullaan useasti taistelemaan. Pelottava otus. Onneksi tuollaisia ei ole oikeasti olemassa. Eihän?

Sä olit perkele 1,5v aikaasi edellä! Juuri tuollaisia örkkejä tulee räiskittyä HL2:ssa päivät pitkät.

Ja tuossa kanssa yksi.. http://tinyurl.com/d9ecz
 

scholl

Jäsen
Kisojen avaavalle Tarja Haloselle on kellään muulla maatuskalla todella pieniä mahdollisuuksia pärjätä. Tosin kyllä kuulassa, kiekossa ja moukarissa tottakai laitetaan kampoihin parhaan kyvyn mukaan. Mutta löytyykö sellaisia Asta Ovaska/Karoliina Lundahl henkisiä miesten steriloijia mistään. Se jää nyt nähtäväksi. Suoralta kädeltä ei muista, kun on pyrkinyt kaikki pahat asiat työntämään muistista pois.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Kyllä pahimmat on varmaan nämä Suomen naiskeihäänheittäjät eli Paula Tarvainen ja ennenkaikkea Mikaela Ingberg, jonka raivostuttava tekopirteys saa minut välillä itsarin partaalle. Niin ja ulkomaisista voitaisiin mainita venäläinen seiväshyppääjä Svetlana Feovanova, joka on yksi rumimpia naisia, mitä olen koskaan nähnyt.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Te jotka ette todella ole nähneet livenä 1970-luvun naisurheiljoita DDR:stä, Neuvostoliitosta, Tsekkoslovakiasta, Bulgariasta ja Romaniasta, niin te ette kyllä tiedä karseista naisista mitään.
Kun tuonaikaisen laajan Eurooppalaisen kommunismiperheen piti vaikka väkisin näyttää paremmuutensa kapitalistista järjestelmää vastaan, niin silloin Vladimir Iljitsin ja Isä Aurinkoisen oppiperilliset ottivat kovat keinot käyttöön - myös urheilun eri aloilla.

Tuo eilinen dokkari DDR:n dopingista oli kyllä kuitenkin pettymys. Eipäs dokumentin tekijät olleet kovinkaan montaa todistajaa (siis nimenomaan entistä urheilijaa, valmentajaa ja lääkäriä) saaneet mukaansa asioiden todellisesta tilasta puhumaan. Haastateltujen joukossa ei tainnut olla yhtäkään valmentajaa? Vain ne muutamat urheilijat, joiden elämän "aineiden" käyttö oli pilannut tavalla tai toisella, ja sitten se yksi harvinaisen avoimesti puhunut lääkärismies.

Minä ainakin kovasti odotin, että ruutuun olisi tullut kertomaan totuuden esim. Renate Stecher (maailman ensimmäinen nainen, joka alitti 11 sekuntia sadan metrin juoksussa), Karin Enke-Kania (aivan uskomattomia suorituksia pikaluistelussa - naisen reidet/takamus toivat lähinnä mieleen doubatun ravihevosen massiivisen perseen... noh, häntä kai sentään puuttui... kai?)...
 

scholl

Jäsen
Predator kirjoitti:
Te jotka ette todella ole nähneet livenä 1970-luvun naisurheiljoita DDR:stä, Neuvostoliitosta, Tsekkoslovakiasta, Bulgariasta ja Romaniasta, niin te ette kyllä tiedä karseista naisista mitään.

No kyllähän sitä karmeutta riitti vielä 83 Helsingin MM-kisoissakin, missä varmaan suurin osa meistä oli jossain määrin paikalla (kun oli se lisäkatsomokin).

Jarmila oli niissä kisoissa aika vahvoilla. Sen sijaan varmaan lähes ainoa tuon ajan itäblokin urheilijoista, jota en osannut katsoa ulkonäön puolesta ollenkaan oli Marita Koch. Sen verran huima se 47,60 oli Canberrassa, että siinä ei visuaaliseen puoleen kyllä osannut kiinnittää yhtään huomiota, vaan ihasteli aikaa. Ja kaiken lisäksi kun oltiin 80-luvun Suomessa, jossa oli vielä valtavat tuontitullit, ennakkotalletukset ja muut hankaluudet ulkomailla valmistetuille vaatteille ja suomalaiset naiset tunnetusti eivät tuohon aikaan olleet varmaan vielä kuulleetkaan meikeistä niin ei se ero niin suuri DDR:n urheilijoiden ja suomalaisnaisten välillä ollut.
Tosin kävelin viime viikolla Manskulla niin tilanne on näin kesällä aika pitkälti yhä sama. Tuulipukukansan maatuskat kun tulevat järkyttävän kovalla asenteella jostain pihtiputaalta tänne niin se näky on sellainen, joka lähes sokaisee järkytyksestä tottuneemmankin kadulla tallaajan. Moni suomalainen nainen ei tarvitse mitään mieshormoonia näyttääkseen rumalta. On näet luomurumuus tassussa.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
scholl kirjoitti:
On näet luomurumuus tassussa.

Tarkoitat siis sitä perustavan oloista suomalais-ugrilaista naistyyppiä - persjalkainen paimentolainen, luiska otsa, pitkä kaula, parran kasvua vain hieman.

Noh, en kyllä ole IHAN samaa mieltä kanssasi. Ei kai ne IHAN kaikki kauniit Stadin kauduilla tänäänkin liikkuvat naiset voi olla IHAN ulkomaalaisia?
 

scholl

Jäsen
Predator kirjoitti:
Tarkoitat siis sitä perustavan oloista suomalais-ugrilaista naistyyppiä - persjalkainen paimentolainen, luiska otsa, pitkä kaula, parran kasvua vain hieman.

Noh, en kyllä ole IHAN samaa mieltä kanssasi. Ei kai ne IHAN kaikki kauniit Stadin kauduilla tänäänkin liikkuvat naiset voi olla IHAN ulkomaalaisia?

Tuli liikuttua semipaljon tänään ihan Stadin ytimessä. Yhtään kaunista naista en nähnyt.

Hyvä, että sinäkin olet havainnut luiskaotsaiset otukset. Niillä ei ole lainkaan päälakea. Eikös ole vastenmielistä?

EDIT: Enkä tarkoita, että kaikki suomalaiset naiset olisivat rumia, vaan täällä on keskimääräistä enemmän rumia, maskuliinisia tai muuten vaan ei-naisellisia naisia (EDIT 2: eikä se haittaa niin kauan kuin minun ei niitä tarvitse katsella). Mutta se taitaa johtua suomalaisurpolaisesta perimästä.

EDIT 3: Se, mikä minua ihmetyttää on se, ettei Matkailun Edistämiskeskus tartu tähän aiheeseen. Suomessahan on erittäin hyvät markkinat keskivertonaisille. Hyvännäköisillä on hyvä olla joka paikassa ja kaikista rumimmat sellaiset vaikka brittityyliset naiset päätyvät lesboilemaan tai vaihtamaan mieheksi, mutta se keskivertomateriaali saa Suomessa huomattavan paljon kysyntää johtuen kahdesta seikasta. Ensinnäkin hyvää materiaalia on vähän ja toisekseen miehet ovat enemmän jurrissa kuin muualla. Eli naisilla pitäisi olla täällä paremmat mahdollisuudet saada miestä.
 
Viimeksi muokattu:

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
scholl kirjoitti:
Eli naisilla pitäisi olla täällä paremmat mahdollisuudet saada miestä.

Niin, paitsi brittiläisillä maskuliinilepakoilla?

Asiasta neljänteen, mielestäni Euroopan kauneimmat naiset löytyvät Saksasta ja Ruotsista. Ja nyt puhun nimenomaan urheilivista naisista - käveleminen catwalkia pitkin, johonkin ihme harsoon sonnustautuneena, nännit teroitettuina ja kahdenkyt sentin piikkikorot kantapäiden alla, se ei ole urheilua.

Joten urheilulliset naiset, meikäläisen kohta 50-vuoden kokemuksella, tulevat näistä maista:

1. Saksa
2. Ruotsi
3. Ranska

... sitten jos mennään Euroopan ulkopuolelle, niin lista on tämä:

1. Jamaica
2. Kanada
3. USA
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä aihe on kyllä oksettavuuden huippuja. Ajatella jotain Itä-Saksalaista kuulantyöntäjää 1970-luvun taipeessa pukkaamassa kuulaa, kun kainalokarvat roikkuvat polvitaipeessa asti ja viikset ovat kuin maalaistalon isännällä. Painokin heiluu siellä 90-100 kilon kieppeillä...

Hyi tsiisus.
 

Kirppunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS, Internazionale ja Suomi
No jaah... On siellä niitä miehiäkin jotka on "ei-niin-silmänilo-urheilijoita"...:D
Ja Maria Lourdes Mutola on ehkä hivenen miehekäs mut mut... Ei sitä koskaan tiedä mitä mieshormoneja ne vetää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös