Eeva Perttula – rouva toimitusjohtaja

  • 126 419
  • 547

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuossa kuvankaappauksessa Eevan puhui jo pahaenteisesti seisomokausarin hankkimisesta ja senhän nyt joutuu tekemäänkin.
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieman huolestuttavaa, että toimittaja tietää organisaation asiat paremmin kuin koko firman toimitusjohtaja, kuten liittenä olevasta kuvakaappauksesta (twitter) näkyy.

Kunnari julkaisi kyseisen twiitin 13.3.2018.

Tosiaan toimari näyttää olevan täysin tietämätön asiasta ja antaa ymmärtää että Kunnari heittelee ilmoille huvikseen moisen väitteen. Saas nähdä ostaako kausarin seisomakatsomoon..
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Kyllä se nyt siltä kuulostaa, että Perttulan Eeva, on aika pahasti oman vastuualueensa, eli talouden hoidon mokannut. Aikaisemmin on puhuttu että tappiot johtuvat, ainakin osittain yhteistyökumppanin konkurssista, mutta on tässä pakko olla jotain muutakin. Saas nähdä tuleeko aiheesta lisätietoa...
Yhteistyökumppanin konkurssikaan ei ole mikään poikkeuksellinen tapaus, vaan riski joka täytyy ottaa toiminnassa huomioon. Erityisesti jos yhteistyökumppanilla on jo aikaisemmin ollut ongelmia hoitaa velvoitteitaan mutta siimaa on annettu vaan lisää niin että konkurssitilanteessa läjähtää kunnon luottotappiot naamalle, niin kyllä silloin sopii katsoa kriittisesti toimitusjohtajan tekemisiä.
 

Pataatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle. TML
Tässä nyt on turha dramatisoida. Tj. Vastaa mm. taloudellisesta tilanteesta osakeyhtiön hallitukselle ja joko sitä luottamusta on tai niin kuin tässä tapauksessa, sitä ei enää ole.

Itsellä heräsi epäilys silloin, niinköhän kaikki voi olla kuitattu, kun Tj. ilmoitti jotenkin näin että ”vaikka Play off pelejä ei Porissa pelattaisi, niin tappiota ei kuluvalta kaudelta tule.” Otten huomioon että kesken kauden oli tullut kolme kallista pelaajaa, vaikkakin osan kahden pelaajan palkasta maksoivat Venäläiset. Tämä tuskin on potkujen syy, sen sijaan taloudellinen taitamattomuus ymmärtää tunnuslukuja, voi olla sitä.

Tietysti on mahdollista että Rouvan johdolla on yritetty jotakin täysin uutta budinesta ja se on karahtanut hyvin kalliisti reisille.

Mutta kaikesta tästä Tj. kantaa vastuun hallitukselle, jolle sitä luottamusta enää Rouvalla ei ole. Sääli näin, sillä Hän oli piristävä ja erilainen Tj. kaikkinensa ulospäin .
 

Tuamas

Jäsen
Toisaalta ihmetyttää sekin että eikös tämä talous/kirjanpitovastaava ole ollut Ässien palveluksessa jo Heikkilän ajoilta asti joitain katkoja lukuunottamatta. Eli tietää kyllä myös miten positiivinen tulos tehdään. Onkohan Ässät käyttänyt jotain ulkoista palvelua jota ei seuran yhteystiedoista löydy. @Tuamas tietänee?

Ehkä aiemmin ei olla otettu kantaa kovin voimakkaasti kauden aikana, lisäksi aiemmin ei ole ollut näin isoja muutoksia ja liikevaihtokin on ~tuplaantunut.

En itseasiassa tiedä kuinka tuo on nykyään käytännön tasolla järjestetty.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin ja tämä ei ollut ensimmäinen kerta.
Perttulalla oli sama tilanne toiseen suuntaan viime kaudella ja Hirsillä ainakin kerran.

Taloudellinen raportointi ei näiden perusteella ole kauden aikana ollut kunnossa edes vähää alusta.

Ei Ässien taloudellinen raportointi ole mitään rakettitiedettä. Ensi syksyn tiistain Saipa-matsin makkara- ja kaljamyynnin tietää melkein paketillileen ja pullolleen jo nyt. Ainoastaan joku myyntihemmon epärealistinen "millin kauppa kiinni ensi viikolla" voi aiheuttaa tämän koko luokan poikkeamia budjetista. Iso ongelma on yksinkertaisesti se, että fundamenttaalit Ässien taloudessa ovat väärässä asennossa. Jos pelaajabudjetti on luokkaa kaksi miljoonaa, liikevaihtoa puuttuu suurinpiirtein miljoona. Taisi olla puolitoista vuotta sitten, kun arvioin Ässien nykyisellä toimintatavalla jossain määrin realistisen pelaajabudjetin olevan luokkaa 1.5 miljoonaa ja suurin piirtein sillä olisi nyt nokka veden pinnalla. Kovin moni ei muistaakseni tähän arvioon yhtynyt, mutta raakaa realismia ei ohittamaan toivotaan toivotaan menttaliteetillä.

Jos halutaan toimia pelaajabudjetilla kaksi miljoonaa, pitää löytää omistaja, joka pystyy vähän vuodesta riippuen satsaamaan toimintaan 200-700 kiloa rahoitusta tyyliin venäläiset Jokereissa. Toinen vaihtoehto olisi löytää hallitukseen henkilöitä, joilla olisi kykyä pohjustaa valtakunnan tai kansainvälisen tason yhteistyösopimuksia. Nykyinen toimiston juniorikaarti tekee varmasti parhaansa, mutta ilman ovien aukaisijaan kynnet eivät pitkälle riitä.

Olisi erittäin mielenkiintoista tietää, ketkä mahdollisesti harkitsevat hakevansa toimitusjohtajan paikkaa. Tuskin houkuttaa enää kovin kummoisia tekijöitä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Näin ulkopuolisen silmin Taimen ja Salmisen hankinta oli varmasti kallis juttu ja jos ei tähän lisärahoitusta mistään saatu niin selittää tappioita aika pitkälle.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kyllä se on toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja jotka kiikuttavat ehdotukset hallituksen pöydälle. Toisaalta en ihmettelisi jos Porissa iso-musta ja Kivenmäki tekisi nämä hommat...
Mutta hallitus kantaa vastuun. En usko hetkeäkään että Suomessa yksikään TOIMITUSJOHTAJA päättäisi pelaajahankinnoista tippaakaan. Eiköhän lähes kaikissa organisaatioissa toimitusjohtaja ja UTJ/pelaajakoordinaattori ole erilliset tahot, jotka vastaavat kummatkin suoraan hallitukselle. UTJ hoitaa urheilullisen puolen ja kantaa siitä vastuun, TJ vastaa ottelutapahtumista, yhteistyökuvioista/sponsseista jne. Luonnollisesti talouidellinen menestys on osittain sidottu myös urheilulliseen menestykseen ja toisinpäin, jolloin hallituksella pitäisi olla näkökykyä tulkita myös että milloin tulos on TJ:n tai UTJ:n ansiota.

En usko että Perttula on saanut kenkää sen takia että Ässät oli tällä kaudella kehno (tainoh, kehno ja kehno mutta kuitenkin). Sen sijaan jos kaukalon ulkopuolella ei olla kasvettu hallituksen odotusten mukaisesti asia on täysin eri.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Saas nähdä ostaako kausarin seisomakatsomoon..

Lupasi näin ainakin tässä

"–Haluan olla tämän hienon yhteisön mukana myös ilman virallista tuolia. Ajattelin lähteä tänään verkkokauppaostoksille ja hankkia seisomakausikortin ensi kaudeksi. Löysin sieltä oman paikkani, herkistynyt Perttula sanoo."
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kannattanee Eevan olla seisomakatsomossa tarkkana, ettei saa pataansa joltain henkeen ja vereen loukkaantuneelta kannattajalta, jolla hitsaa kiinni kun seuran talous onkin vähän kuralla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No johan jysähti uutisdynamiitti..

Kyllä tässä ihan ensimmäisenä haiskahtaa jokin sisäpiiri "juonittelu", kuten joku jo sanoikin. Etenkin kun urheilullinen tulos oli kuitenkin paras viiteen vuoteen, vaikka toki silti tasoltaan vain sellainen "ihan ok". Tämä toki nyt todistaa varmasti täydeksi huuhaaksi sen Perttulan käsittämättömän erikoisen lausunnon silloin tammikuussa. Sehän oli aikalailla sanatarkasti niin, että "nollatulos on laskettu ilman yhtäkään playoff-peliä". Katsoin sitä tiedotustilaisuutta minäkin silloin livenä, ja ensimmäinen ajatus oli heti ettei tuo voi mitenkään pitää paikkaansa, sanoohan sen nyt terve järkikin, etenkin kun katsoi joukkueen nimilistaa

Kyllähän se minunkin ymmärrykseni mukaan on tasan niin, että Korpisalo tietenkin vastasi siitä, kun koko ajan vain nimekkäämpää poikaa marssi ovista sisään. Mutta hänen esimiehensä on toimitusjohtaja, joka tietysti siunaa nuo hankinnat, ja kantaa vastuun jos homma menee perselleen. Ja tässä on nyt ilmiselvästi kyse potkuista, ei siitä että toimitusjohtaja itse olisi "vetänyt omat johtopäätöksensä". Toivottavasti jotain vastauksia saadaan jossain vaiheessa, sillä kyllä tämä kiistatta pientä fanipoikaa aikalailla hämmentää..

Aho kuvio ensin, ja nyt tämä. Olisiko nyt mitenkään mahdollista, että edes YKSI kausi saataisiin Porissa läpi ilman jotain karmeaa draamaa taustalla. Olisiko kiltit kullat tämä mitenkään mahdollista?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
....Olisi erittäin mielenkiintoista tietää, ketkä mahdollisesti harkitsevat hakevansa toimitusjohtajan paikkaa. Tuskin houkuttaa enää kovin kummoisia tekijöitä.


Vero, olen joskus vastaavassa tilanteessa varmaan noin 15v sitten ehdottanut sinua TJ:ksi. Ehdotan taas, ajattelitko hakea? Olisit mielestäni ainakin juttujen puolesta aika pätevä.

Toivottasti kukaan ei jatka tuossa hommassa OTO. Uusi tj voisi olla yhtä tylsä ja hyvä kuin Hirsimäki oli.

Perttulaan, kun kerran ketjun aihe oli. Itselleni ei jäänyt hänestä oikein mitään muuta mieleen kuin että eka nais-tj. Minusta ihan sama mitä siellä jalkojen välissä on, kunhan tulee tulosta, positiivista.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Aika halpamainen temppu. Perttula ei kyllä tuota tappiota tehnyt ja suurin syy on epäpätevissä talouspuolen ihmisissä. Mutta toki, heitetään TJ susille ja samat pallonpyörittäjät jatkaa sähellystä tulevaisuudessakin.

Kerrankin on TJ joka uudistaa jotain ja sehän lähtee mäkeen saman tien. Saadaan taas jauhomakkaraa ja halvinta kaljaa hanaan jatkossa niin ei tarvii porvareiksi meitäkään haukkua.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kyllähän se minunkin ymmärrykseni mukaan on tasan niin, että Korpisalo tietenkin vastasi siitä, kun koko ajan vain nimekkäämpää poikaa marssi ovista sisään. Mutta hänen esimiehensä on toimitusjohtaja, joka tietysti siunaa nuo hankinnat, ja kantaa vastuun jos homma menee perselleen.
Siunaako oikeasti? En tiedä miten hommat käytännössä toimivat, mutta oman mielikuvani mukaan Suomessa UTJ:n ja TJ:n roolit ovat enemmän rinnakkaiset kuin alisteiset, ja molemmat vastaavat hallitukselle. Kuullostaisi kertakaikkiaan vitun typerältä jos Perttulan pitäisi tehdä päätöksiä sen suhteen vahvistetaanko joukkuetta vai ei. Kaikella kunnioituksella, hän ei ole kiekkotietäjä eikä häntä toimitusjohtajaksi sen vuoksi hankittu. Hän voi tuoda oman näkökantansa hallitukselle siitä miltä talous näyttää, mutta kyllähän ehdotus ja hyväksyntä pitää olla UTJ:n ja hallituksen kontolla.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
...Kovia potkuja, ensin Aho ja nyt Perttula. Alkaa menemään farssiksi.

Ens kaudella on urheilullisen tuloksen sekä taloudellisen tuloksen oltava hyviä.

Farssin jatkumoa nämä rouva TJ:n potkut, alkoi päävalmentaja Ahon ulos savustamisesta. Antaa ammattimaisen kuvan seura tekemisillään..

Tuolloin Ahon potkujen jälkeistä tiedotustilaisuutta seuratessa tuli vaikutelma, että Perttula puhui läpiä päähänsä kun toimittajat kysyivät budjetissa pysymisestä.
Joukkue pelasi kuitenkin jokusen pudotuspeliottelunkin kotihallissa ja muutaman sata tuhatta turskaa tulossa..joko hän ei ole saanut oikeaa ajantasaista tietoa tai valehteli, no vastuunsa kantoi jokatapauksessa.

Pata kipuilee yhä toistuvasti tavalla tai toisella tässä kun pitäisi mennä organisaationa eteenpäin ammattimaisempaan suuntaan, niin jostain tulee yllättäen lunta tupaan ja taustalla kissanhännänvedot päällä..no nyt on sentään uusittu halli, jonka perustalle on hyvä rakentaa, mutta tälläisiä yllätyksiä talouslukujen osalta ei kovin montaa kestä ottaa takkiin. Tulevien kausien joukkueet on kasattava talouskuri edellä ja tekemiseen saatava tolkku takaisin.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En äkkiseltään taida SaiPan lisäksi muistaa muiden joukkueiden toimitusjohtajien nimiä. Mutta Perttulan muistin. Niin paljon julkisuutta hän sai osakseen. Ainakin osasi mediapelin ja kaikista haastatteluista ja ulostuloista välittyi kuva positiivisesta, kunnianhimoisesta ja älykkäästä naisesta. Harmi, että kävi näin.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Olis kyllä mielenkiintoista kuulla mistä toi tappio muodostuu. Jos oli tammikuussa tulossa 100k-200k voittoa ja päätyy -300k tappiolle ni se ei selity millään näppisvirheellä excelissä. Joku on mokannut pahasti.
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aho kuvio ensin, ja nyt tämä. Olisiko nyt mitenkään mahdollista, että edes YKSI kausi saataisiin Porissa läpi ilman jotain karmeaa draamaa taustalla. Olisiko kiltit kullat tämä mitenkään mahdollista?

Ei ole. Villi veikkaus on, että pata kyntää ens kaudella ja ennen lumia kotka saa kerätä kamas ja keväällä korppi saa lähtöpassit. Tappioo kerätään taas sen millin verran ja taas ollaan veitsi kurkulla... Tää äissein kannatus on kyllä raskasta puuhaa... koskakohan täällä opitaan???
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Jännää, että tämä kiinnostaa saipalaisia (kuten minua ja paria tuossa aiemmin), mutta siis kiinnostaa, kun meillä tehtiin sama eli TJ vaihdos ilman mitään oikeaa syytä. Tai siis oikeasti kerrottua syytä. Lappeenrannassa Ek ei ollut ilmeisesti tarpeeksi ihmisläheinen tms. Jatkoajan artikkelin perusteella teillä taas oli liiankin eli halusi liikaa muutoksia, joihin hallitus ei sitten suostunut. Ei pelkkä taloudellinen tappio selitä näitä potkuja kun viime kaudella Ässillä oli huikeasti toisen merkkinen tulos. Joku mättää, en tiedä mikä, mutta toivon kyllä kaikille kilpakumppaneille kaikkea parasta ettei tarvitsisi ikinä kokea sitä mitä Espoossa pari vuotta sitten, eli että käyn viimeisessä kotimatsissa liigassa ikinä.
 

Tuamas

Jäsen
Ei pelkkä taloudellinen tappio selitä näitä potkuja kun viime kaudella Ässillä oli huikeasti toisen merkkinen tulos.

Hiukan kaivelin ja selvittelin, hallituksella ja toimarilla oli jonkin verran näkemyseroja käytännön toimintatapojen suhteen.

Lisäksi henkilökemiat eivät ilmeisesti ihan natsanneet.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vanhoillisesti ajattelevat herrasmiehet eivät voi sietää liikaa uudistuksia, liian nopealla aikavälillä, saatikka että nämä ideat tulevat ulkopaikkakuntalaisen naisen suusta! Kaiken lisäksi tämä nainen uskalsi sanoa ja tehdä asioita, ja puuttua epäkohtiin!
Porin Ässät tekee jälleen pikkuhiljaa itseään naurunalaiseksi ja epäuskottavaksi seuraksi.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei pelkkä taloudellinen tappio selitä näitä potkuja kun viime kaudella Ässillä oli huikeasti toisen merkkinen tulos. Joku mättää, en tiedä mikä, mutta toivon kyllä kaikille kilpakumppaneille kaikkea parasta ettei tarvitsisi ikinä kokea sitä mitä Espoossa pari vuotta sitten, eli että käyn viimeisessä kotimatsissa liigassa ikinä.
Viime kauden voittoa avittivat NHL-kasvattajarahat ja ansio niistä menee Hirsimäelle. Kyllä se mielestäni oli vähintään outoa, että Perttula vielä tammikuussa puhui nollatuloksesta, vaikka kausi päättyisi runkosarjaan ja nyt ollaan puolivälierillä tekemässä satojen tuhansien tappiota. Kyllä tämä nyt vaan näyttää siltä, että Perttula on tehnyt ammattivirheitä.

En lähtisi tällä taloudellisella rimanalituksella tekemään Perttulasta marttyyriä. Sympaattisen oloinen mimmi ja kaikkea, mutta tulos puhuu puolestaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hiukan kaivelin ja selvittelin, hallituksella ja toimarilla oli jonkin verran näkemyseroja käytännön toimintatapojen suhteen.

Lisäksi henkilökemiat eivät ilmeisesti ihan natsanneet.

Yllättäen.

Ässien organisaatio on tällä hetkellä menossa väärään suuntaan. Liian tuulinen seura.

Toivottavasti saadaan uusi TJ jolla on myös ideaa uudistuksista eikä jäädä tyytymään tilanteeseen.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Viime kauden voittoa avittivat NHL-kasvattajarahat ja ansio niistä menee Hirsimäelle. Kyllä se mielestäni oli vähintään outoa, että Perttula vielä tammikuussa puhui nollatuloksesta, vaikka kausi päättyisi runkosarjaan ja nyt ollaan puolivälierillä tekemässä satojen tuhansien tappiota. Kyllä tämä nyt vaan näyttää siltä, että Perttula on tehnyt ammattivirheitä.

En lähtisi tällä taloudellisella rimanalituksella tekemään Perttulasta marttyyriä. Sympaattisen oloinen mimmi ja kaikkea, mutta tulos puhuu puolestaan.
Juu tämä on toki täysin anteeksiantamatonta, mutta onko Perttulalle annettu väärää tietoa? Oli niin tai näin, taloudellinen tulos on vaan tekosyy pistää TJ ulos. Toki jos olisi vuosia ollut miinuksella niin sitten, mutta nyt ei ole näin.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toivottavasti saadaan uusi TJ jolla on myös ideaa uudistuksista eikä jäädä tyytymään tilanteeseen.

Tuskin sellaista uskalletaan palkata. Hakeekokaan kukaan täysjärkinen tuohon pestiin?

Siihen asti kun selviää mistä tämä iso tappio muodostuu ja miten lyhyessä ajassa homma kääntyy n. 0,5milj.€ pysyy Eeva suurimman osan silmissä ”kärsijänä”. Juuri sen takia kun antoi ulospäin miellyttävän ja uudenlaisen kuvan. Meistä kuitenkaan kukaan ei tiedä miten pärjäsi lukujen kanssa.

Erittäin ikävä tilanne enkä halua valita puolia. Harmittaa, että tällaiseen päädyttiin, mutta ei puolenmillukan virheitäkään voi tulla. Tuskin oli yksittäinen. Mutta kuten aloitin; meistä kukaan ei tiedä tällä hetkellä totuutta. Ehkä tulevaisuudessa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös