Eero Kilpeläinen Jokerimaalille

  • 387 623
  • 1 254

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan tuossa kolumnissa vissi ajatus. Kekäläinen rakensi hienon talon mutta perustukset unohtuivat. Ei haitannut vaikka ennenkin on talo heilunut
Kyllä ja ei. Katsellaan viime vuosia niin mistä löytyy sellainen kuin "varma veskari". Toki nyt on helppo sanoa Vehanen jne. mutta mistä tuollaisen ostat ? Hifk teki löydön ja meni sen avulla pitkällä, Kolmen metrin Koskinen suli, Eero suli, Metsola on kysymysmerkki jne jne.

Olen sanonut tämän aikaisemminkin, tuokaa mulle Kari Lehtonen ;)
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Eero Kilpeläisen pää ei kestänyt, siitä ei kahta sanaa. Kilpeläinen suli pahimmassa mahdollisessa paikassa ja jos nyt tulee kenkää, niin on aivan varmaa, että mikään mestaruuden perässä oleva joukkue ei palkkaa Kilpeläistä ykksmaalivahdikseen.

Kuitenkin, tämä ottelusarja/ottelut eivät menneet mielestäni Kilpeläisen piikkiin. Mielestäni päävalmentaja Lämsä epäonnistui pahiten: laittoi maaliin miehen, jonka pääkopan heikkous näkyi Rovaniemelle asti, ei antanut paikkaa Raumalla hyvin pelanneelle Tuohimaalle aloittaa ottelua, parhaimmassa tapauksessa Tuohimaa olisi onnistunut, kyllä näitä tuhkimotarinoita on.

Lämsä ei epäonnistunut vain tässä valinnassa jossa Kettererillä varmasti sanottavansa, mutta päävalmentajalla on aina vastuu. Lämsä epäonnistui pahasti motivoimaan joukkojaan tähän sarjaan, joukkue oli kuin olikin aivan väärällä asenteella liikkeellä; klassinen kuvio, toinen pelaa joka ottelussa voittaakseen, toinen on tullut voittamaan ottelut pois. En ymmärrä miten tuolla kokemuksella (Väänänen, Niemi, Hahl, Rita yms.) voidaan pleijareissa olla noin heikoilla, muutoin kuin päävalmentajan täydellisellä epäonnistumisella.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
, koska mies ei vain yksinkertaisesti voi pelata Jokereissa ykkösvahtina ja on liian kallis kakkosmies.

Benkkuhan vetää Kilpeläisen tasoista liksaa myös ensi vuonna. Ei tämä resurssien tuhlaus sinänsä mitään uutta ole, senhän kertoo menestyskin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Sit kun on vaikeeta, niin valmentaja kantaa vastuun, eiks se tää tarina oo?

Yritti (tietenkin) olla syyllistämättä yksittäistä pelaaja. Ei pelin jälkeisiä kommentteja kannata analysoida liikaa, mutta jäi vaan sellainen fiilis, että homma oli muuten hanskassa, mutta luotto Eeroon meni nyt lopullisesti.

Lätkäjargoniin kuuluu olla syyllistämättä maalivahtia, siis silloin kun se veskari on osa omaa jengiä. Siksipä Lämsä tai pelaajat ei voi julkisesti lähteä kritisoimaan maalivahtipeliä, eikä sillä mitään hyötyä saavutettaisiinkaan. Minä myös tulkitsin paitsi Lämsän niin joidenkin pelaajien(Eronen) haastattelusta, että maalivahtipeliin ei luoteta. Kaiken järjen mukaan siihen ei pidäkään luottaa tosipaikassa nähdyn perusteella ja muutoksia on tehtävä. Maksoi mitä maksoi.

Sitä taas en ymmärrä, että seuran ulkopuoliset (esim. kommentaattorit) pelkäävät puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Maalivahtipeli on pitkälti yksilöurheilua ja siinä nimenomaan voi esitysten perusteella joko hehkuttaa tai syyllistää yhtä miestä koko joukkueen yli.
 

Dängleri

Jäsen
Eero Kilpeläisen pää ei kestänyt, siitä ei kahta sanaa. Kilpeläinen suli pahimmassa mahdollisessa paikassa ja jos nyt tulee kenkää, niin on aivan varmaa, että mikään mestaruuden perässä oleva joukkue ei palkkaa Kilpeläistä ykksmaalivahdikseen.

No kyllä se aina takaisin kotiin kelpaa, kysy vaikka Kimmolta.

Mutta olipahan kyllä yllätyksellinen sulaminen Kilpeläiseltä, sitä ei käy kiistäminen.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Lämsä epäonnistui pahasti motivoimaan joukkojaan tähän sarjaan, joukkue oli kuin olikin aivan väärällä asenteella liikkeellä; klassinen kuvio, toinen pelaa joka ottelussa voittaakseen, toinen on tullut voittamaan ottelut pois. En ymmärrä miten tuolla kokemuksella (Väänänen, Niemi, Hahl, Rita yms.) voidaan pleijareissa olla noin heikoilla, muutoin kuin päävalmentajan täydellisellä epäonnistumisella.

Mielestäni olet tässä asiassa väärässä. Jokerit ei tullut yhteenkään otteluun väärällä asenteella. Jokaisessa ottelussa annettiin kaikki mitä oli, mutta Vehanen ja Azevedo olivat vaan parempia. Vehasella torjuntoja reilusti yli 200 tässä sarjassa kertoo mielestäni paljon. Saatiin jokaiseen otteluun se ~40 laukausta Vehasen maalia päin, mutta ei vaan uponnut.
e. Nojoo se toka matsi oli mikä oli. Siitäkin kerättiin energiaa seuraavaan otteluun ja lauottiin 52 kertaa päin Vehasen maalia. Ei uponnut silloinkaan.

Ja edelleen olen sitä mieltä, että Lämsällä ei ollut muita vaihtoehtoja kuin luottaa Kilpeläiseen. Tuohimaalla me emme olisi ainakaan tällä kaudella voittaneet Suomen Mestaruutta.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Sitä taas en ymmärrä, että seuran ulkopuoliset (esim. kommentaattorit) pelkäävät puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Maalivahtipeli on pitkälti yksilöurheilua ja siinä nimenomaan voi esitysten perusteella joko hehkuttaa tai syyllistää yhtä miestä koko joukkueen yli.

No, yksilöiden osoittelu sormella joukkueen hävitessä on aina vähän low blow. Maalivahdin rooli on vittumainen -> pakit mokaa ja tulee maali, syy kaatuu helposti veskarin niskaan ja moni veskari ottaa sen vielä omille niskoilleen (tästä on ihan omakohtaisia kokemuksia...). Siinä mielessä maalivahtipeli on yksilöurheilua.

Sitten taas toisaalta, otapa patjalla matala kuti kiinni ja jos reboundissa on ensimmäisenä vastustajan hyökkääjä oma pakin sijaan, niin aikamoisen tiikeriloikan saa tehdä että kiekko tarttuu ja silloinkin puoliksi tuurilla. Taidon lisäksi lätkässä on ikävän paljon sattumaa joukossa.

Siitä muutaman muun kirjoittajan kanssa samaa mieltä että Tuohimaan kanssa Jokerit ei olis päätyyn mennyt. Nuori kaveri, eikä pääkopaltaan saati teknisesti mun mielestä jonkun Lehtosen tasoa lähelläkään. Tulevaisuudessa ehkä mainio kassari, mutta Tuohimaan aika ei ole vielä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kun täällä käydään huutamassa vieraisiin pöytiin ja vähättelemässä Eeron vaikutusta, niin kuinka moni ottaisi Eeron ensi kaudeksi omaan jengiin ykköseksi?

Nouseeko käsiä?
\o

Kelpaisi takaisin Ässiin ihan hyvin. Mielestäni Riksman on liian vamma-altis ja Rinne täysin katsomaton kortti, varsinkin jos tartteekin yhtäkkiä pelata 40 matsia.

Ja tekisi ehkä hyvääkin tulla pois liian kirkkaista valoista.
 

yksi vs yksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peli kertoo
Kun narrit luisteli pelin alla kentälle, niin luuseri eero luisteli lukko fanien edestä käsi ylhäällä heihin päin.... Jumaliste mikä painostus alkoi pojalle sen jälkeen - ja raumalla nähtyjen esitysten perusteella muutenkin... Sitten kolme laukausta ja kaksi sisään... Oi joi poika kannattaa miettiä kenen edessä heiluttelee räpylöitään... Seula paska
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
No, yksilöiden osoittelu sormella joukkueen hävitessä on aina vähän low blow. Maalivahdin rooli on vittumainen -> pakit mokaa ja tulee maali, syy kaatuu helposti veskarin niskaan

Sitten taas toisaalta, otapa patjalla matala kuti kiinni ja jos reboundissa on ensimmäisenä vastustajan hyökkääjä oma pakin sijaan, niin aikamoisen tiikeriloikan saa tehdä että kiekko tarttuu ja silloinkin puoliksi tuurilla.

Kilpeläisen päästämät maalit tässä sarjassa olivat kaikki lähes identtisiä. Jokereilla pitkä, tulokseton pyöritys Lukon päädyssä -> Lukko lähtee suoraan vastahyökkäykseen -> Pari metriä siniviivasta ja hyökkäjä laukoo -> Kilpeläinen imuroi. Ns. "Playoff-paskamaaleja" Lukko ei tässä sarjassa tehnyt montaakaan. Parhaimmilta maalipaikoilta puolustajat saivat Lukon hyökkääjät pidettyä hyvin poissa.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos Jokerit on todella sitä mieltä, että Eero Kilpeläinen on syyllinen "varman mestaruuden" (by Mika Saukkonen) sulamiseen, se sopii kyllä varmasti kaikille muille. Todelliset syyt lienevät kuitenkin muualla. Itse katsoisin enemmänkin tähän wannabe NHL-toimariin ja Leukaan. Spotit eivät aina kerro paremmuudesta, se kannattaisi lopultakin oppia siellä Ilmalassakin. Joukkueen rakentaminen on kaiken aa ja oo.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja tehdään nyt kaikille selväksi etten halua Kilpeläiselle yhtään mitään pahaa, vaikka olen kirjoittanut imurointiin pettyneenä että toivottavasti Tomek vetää Eeroa turpiin. En toivo näkeväni Eeroa Jokereiden maalilla, mutta Eero saa menestyä missä sitten ikinä jatkossa pelaakin. Ja toivottavasti vielä pääsee tämän sulamisen yli ja kasvaa tästä sulamisesta niin että on ensi kerralla henkisesti kovempi eikä muutama epäonnistuminen kanna seuraavaan peliin ja muodostu syöksykierteeksi vaan Eero osaisi nollata tilanteen nopeasti. Ja aivan varmasti Kilpeläinen on pahoillaan niin muulle Jokerijoukkueelle kuin faneillekin siitä miten tässä sarjassa kävi.

Kuten kirjoitin eilen, kirjoitan myös tänään ei muuta kuin tsemppiä ja kohti parempaa huomista Eero.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todelliset syyt lienevät kuitenkin muualla. Itse katsoisin enemmänkin tähän wannabe NHL-toimariin ja Leukaan. Spotit eivät aina kerro paremmuudesta, se kannattaisi lopultakin oppia siellä Ilmalassakin. Joukkueen rakentaminen on kaiken aa ja oo.

Oi viisautenne. Kerro ihmeessä menestyksen salat, jotta voisimme tulevaisuudessa kiittää ja kumartaa puhtaan viisauden lähdettä: Suomi-Salamaa. Mitä olisi pitänyt tehdä toisin, mitä jatkossa kannattaisi tehdä? Mikä oli se Lukko-joukkueen rakentamisen kulmakivi, johon kaaduimme? Taasko kaaduimme rahan käyttöön, kun maaseudun joukkueet kaatoivat palkkasoturimme omilla kasvateillaan ja puhtaalla maaseudun hengellä?
 

Tuamas

Jäsen
\o

Kelpaisi takaisin Ässiin ihan hyvin. Mielestäni Riksman on liian vamma-altis ja Rinne täysin katsomaton kortti, varsinkin jos tartteekin yhtäkkiä pelata 40 matsia.

Kyllä, välittömästi minunkin Ässiini.

Osaavalla maalivahtivalmennukella kyseessä on liigan ehdottomaan eliittiin kuuluva veskari.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Kilpeläinen tuhosi yksin pari vuotta kestäneen pienen Jokerinosteen. Tässä voin jo sanoa, että yleisömäärät tulevat laskemaan reippaasti yli 1000 katsojalla per ottelu. Kiitos Eero. Olet kaiken paskan ja kuran mitä tulet kevään ja tulevan kesän aikana saamaan ansainnut!

No ei tuhonnut... Menee jo aika överiksi nämä jotkut kommentit. Ei Kilpeläinen maalissa loistanut, mutta kyllä siellä on peiliin katsomisen paikka monella muullakin. Ei aina voi mennä sen taakse että peruutellaan perse maaliin puolustaessa kun ei luoteta molariin. Voihan näin ajatella, mutteivat ainakaan pelaajat.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja edelleen olen sitä mieltä, että Lämsällä ei ollut muita vaihtoehtoja kuin luottaa Kilpeläiseen. Tuohimaalla me emme olisi ainakaan tällä kaudella voittaneet Suomen Mestaruutta.
Samaa mieltä. Valmennuksen oli pakko luottaa Kilpeläiseen, sillä Tuohimaan taso ei vaan olisi riittänyt. Valitettavasti Eero ei saanut palautettua itseluottamusta ja se antoi kaikki avaimet Lukolle pelata omaa peliään, kuten se haluaa. Jengi pystyi puolustamaan ja Jokerit takoi päätä muuriin. Valmennukselta vaati jopa enemmän kanttia laittaa Eero maaliin, koska Tuohimaan kanssa olisi helpompi selitellä. Nyt valmennus joutuu vielä suuremmin kantamaan vastuun tapahtuneesta, kun lähes jokainen ihmettelee maalivahtivalintaa ja olisi itse tehnyt toisin.

Mutta kuten Keklu totesi, tästä voi oppia tai vaipua itsesääliin ja selitellä. Jokaisen oma valinta.
 

bsb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers& WHUFC
outoja faktoja:
Jokereiden mestaruusjoukkueiden maalivahdit ovat olleet (yhtä poikkeusta Jorma Valtonen lukuunottamatta) omia jätkiä. Markus Ketterer, Ari Sulander ja Kari Lehtonen. 1970- luvun SM-liigan parhaimpiin kuulunut jokereiden ykkösveskari Hannu Kamppuri ( Suomen Jääkiekkoleijona #115) voitti kaksi mestaruutta Oilers-vuosien jälkeen Tapparassa.

Sanotaan, että maalivahti on puoli joukkuetta. Tämän vahvistaa eilen päättynyt sarja Vehanen 50%, Azevedo 50% ja muut 10%. Ai tuliks yli 100 prossaa, no Kivikylän nakeista televisiossa haastateltu äijäkin sanoi , että prosentteja voi tulla ylikin kun nestettä haihtuu... No ainakin klisee 110 lasissa piti eilen voittaneen joukkueen kohdalla paikkansa. olkoon se sitten vaikka PYHÄ HENKI, joka leijui Lukon yllä.
Outoa oli tämän vuoden puolella Jokereiden maalivahtien peluutukset. Tuohimaa pelasi suurimman osan otteluistaan vieraissa, miksi? Miksi Kilpeä "säästeltiin" vierasmatseissa? Lopputulos on mitä on.
Jos maalivahti on puoli joukkuetta, niin mitä se toinen puoli sitten kentällä hääräsi?
1.9. 2012 tapahtumat varjostivat koko kautta ja loivat paineita joukkueelle. Viime kausien aikana on hifkin ja jokereiden välille rakentunut hyvin huono viba. Ainahan suuta on soitettu ja välillä menty liian pitkälle, mutta nyt ylätason johtajien valtapolitiikka on tuonut "urheiluun" ikävän maun, jossa "jonkin oli kuoltava, että tämä meno loppuisi".

Syksy oli täynnä loukkaantumisia, mutta kuitenkin voittoja tuli ,suurin kiitos siitä Karlssonille, maaginen ukko!

Karlssonin peli oli huimaa, mutta oudosti se vei jotain pois Jokereiden puolustukselta. Loppuiko vastuu omista tekemisistä? Ainakin siltä näytti, että Karlssonin lähdettyä puolustajat olivat aivan kädettömiä. Ossin ja Erosen loisto-otteet syksyltä ja viime vuodelta haihtuivat. Dehner kadotti itsensä, Nordlund ja Niemi... no comments. Lindell ja Lindbohm eivät sitten saaneet vastuuta, eivätkä kasvaneet miehiksi, vielä.
Siirtoikkunan sulkeutuessa piti saada kokemusta puolustukseen. Ei ollut kuin Koni Kaakkimus myynnissä, joka hankittiin tuomaan kokoa ja kovuutta. Joukkueessa varmaan ajateltiin, että pleijareissa pitää olla maalin edessä portsari, joka varjelee molaria, eikä sula vastustajan prässiin. Viimeinen niittihän tuli sitten Majeskyn kulmapelistä, ja purkukiekosta, jonka Azevedo haisti. Koko joukkue lamaantui.
Puolustuksen epävarmuus heijastuu aina maalivahtiin. Kilpeläisen valmentaja Ketterer joskus totesi, ettei hänestä olisi tullut maajoukkuemaalivahtia, jos ei olisi saanut pelata TPS:n huippupakkien takana. Homma oli selkeätä ja Make pystyi keskittymään oikeisiin asioihin.

Kettererin pahin moka vuoden 1991 kotikisoissa USA:ta vastaan tuli mieleen Kilpeläisen hörpyistä. Huökkääjä tuli laidasta sisään ja pääsi ampumaan "vaarattoman" kudin, jonka Make imaisi. Kilpeläisen koordinaatio oli Lukko matseissa kadoksissa. Pienenä maalivahtina pitäisi käsien käydä, jos ei koollaan pysty täyttämään maalia. Vehanen oli varmana kiekon edessä, siksi voitti joukkueelle sarjan.
Viime viikolla Hakki heitti hyvin IS kolumnissaan Lämsän toiminnasta. Valmentajan ei olisi missään nimessä pitänyt ottaa Kilpeläistä pois maalilta kun kaksi maalia oli mennyt helposti. Siinä meni Kilven itseluottamus lopullisesti. Jokainen voi kuvitella, miltä tuntuu, kun epäonnistumisesta rangaistaan ja varsinkin, kun maalivahdin pitäisi koota itsensä takaiskun jälkeen. Rauman Mörkö iski entiseen Ässä maalivahtiin. Maalivahdin korvien väli on se suurin
aukko, johon kiekot uppoo. Vain epäonnistumisen ja onnistumisen tunteilla rakentuu huippumaalivahteja kuten Vehanen. Tämän kirjoittaessani sain myös hieman uskoa tulevaan, vaikka luottamus Kilpeläiseen menikin totaalisesti. Ehkä Eero kasvaa huippubyyräriksi jossain, missä "bright lights, big city" soi. Nyt se soi Raumma Bluesissa.

EI TULLUT MESTARUUTTA, KEKLU ON MENNYT ja YKKÖSTÄHDET ON KATEISSA.

Kriisin paikka. Filppula menee korjaamaan jalkansa, joka loukkaantumisen jälkeen heikensi hänen pelinsä pelokkaaksi nyhjäämiseksi pelin ulkopuolella. Ehkä sitten matka jatkuu KHL:ssä. Kiitos hienoista kuvioista, valitettavasti et pystynyt nostamaan Kanadamaljaa Jokereiden ykkössentterinä.

Monen muunkin pelaajan on aika lähteä. Olisiko Fränän ja Korpisalon aika nousta suurempaan rooliin maalilla. He ovat tulevaisuus.
 

peluri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eeron epäonnistuminen oli pahimpia play offeissa nähtyjä viime vuosina. Viisi ottelua putkeen haparointia, ja helppoja maaleja! Tämä on käsittämätöntä, ja odottamatonta runkosarjan perusteella. Huonoja pelejä häneltä toki nähdään silloin tällöin, muttei montaa peräkkäin!

Valmennus saa ottaa osan omaan piikkiin. Hesan voittopelissä olisi pitänyt kesken ottelun vaihtaa Tuohimaa maaliin hakemaan valmiiksi tuntumaa kuudenteen otteluun. Miksi olettaa että neljän huonon pelin jälkeen tulisi yksi vahva ottelu?

Joukkueen rakentaminen ei myöskään mennyt nappiin, maalivahdit selkeästi heikompia kuin kenttäpelaajat. Todiste siitä on ettei kumpikaan maalivahdeista ole missään maajoukkueen ympyröissä, se kertoo paljon!
Koska mestaruuksia voitetaan keskinkertaisilla maalivahdeilla? Tämä ei liene uusi fakta kenellekään!

Eeron kannalta olisi varmasti parasta että löytyisi toinen seura. Jokereissa paine kasvaisi kestämättömäksi kevään lähestyessä!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Valitsin Eeron Vuoden päälliköksi fanien äänestyksessä runkosarjan lopussa ja silloin hän sen myös ansaitsi. Hän on kuulemma äärimmäisen taikauskoinen kaveri ja en tiedä menikö peili rikki vai kävelikö musta kissa tien yli, mutta jotain mystistä hänen pään sisällään kävi viikon aikana.
Mitään jatkoa hänellä ei Jokereissa ole. Luotto meni.
 

ZMiq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Miten vuosituhannen Jokerien sulaminen voi kiteytyä maalivahtiin, jos kenttäpelaajat eivät tee maaleja? Itse entisenä maalivahtina tiedän, että ensimmäisenä häviöistä syytetään maalivahtia, mutta jos kenttäpelaajat eivät tee maaleja niin... Yhtäkään ottelua jääkiekossa EI ole voitettu nollalla (0) maalilla!

Voititte runkosarjan Eerolla, mutta nousiko koko porukalla hattuun se? Mikä muuttui tekemisessä? Suoritustaso ei nimittäin enää loppukaudesta (jälkeen #65) ollut niin priimaa. Suuntaisin ennemminkin katseita valmennuksen suuntaan kun kenttäpelaajistoon.

Jotain suhteellisuudentajua teidän juttuihin..
 

rancid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Miten vuosituhannen Jokerien sulaminen voi kiteytyä maalivahtiin, jos kenttäpelaajat eivät tee maaleja? Itse entisenä maalivahtina tiedän, että ensimmäisenä häviöistä syytetään maalivahtia, mutta jos kenttäpelaajat eivät tee maaleja niin... Yhtäkään ottelua jääkiekossa EI ole voitettu nollalla (0) maalilla!
Voititte runkosarjan Eerolla, mutta nousiko koko porukalla hattuun se? Mikä muuttui tekemisessä? Suoritustaso ei nimittäin enää loppukaudesta (jälkeen #65) ollut niin priimaa. Suuntaisin ennemminkin katseita valmennuksen suuntaan kun kenttäpelaajistoon.
Jotain suhteellisuudentajua teidän juttuihin..
Tässä on kyllä totuuden siemen. Sanoin toisessa ketjussa jo helmikuussa, että jokereiden pelaaminen ei ole kehittynyt tarpeeksi. Tämä variaatioiden puute kostautui sitten heti kättelyssä, kun Lukko puolusti Jokerit tehottomaksi.
Mutta ei Kilpeiläinen kyllä rehellisyyden nimissä antanut Jokereille niitä mahdollisuuksia taistella voitosta. Hjallis haluaa jonkun pään pölkylle, ja veikkaanpa, että ensi kauden alussa Jokereiden maalilla seisoo joku muu kuin kilpeläinen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tässä sarjassa Raumalla pelattiin kolme ottelua. Jokerit teki niissä yhteensä neljä maalia, 1,33m/ottelu.

Kilpeläinen pelasi Raumalla noin 97 minuuttia ja päästi näissä yhdeksän maalia eli keskimäärin yhden kymmenessä minuutissa.

Esim. toisessa pelissä oli Jokerit oli pelannut erittäin hyvin ensimmäiset 25 minuuttia ja saanut kovalla työllä sen maalin aikaiseksi, mutta sitten Kilpeläinen päästää kaksi torjuttavissa ollutta laukausta sisään, tilanne on 2-1 ja Lukko pääsee sumputtamaan. Jokainen pallopelejä pelannut tietää, miltä pelaajista tuntuu tuossa tilanteessa.

Ei Jokereiden hyökkäyspeli tässä sarjassa täysin toimivaa ollut, mutta ei Kilpeläinenkään rehellisyyden nimissä antanut mahdollisuutta voittoon Rauman peleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös