Eero Kilpeläinen Jokerimaalille

  • 388 033
  • 1 254

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tottakai kaikki on otettavissa. Toiset helpommin ja toiset vaikeammin. Se on eri asia mitä osaa maaleista laittaa veskan piikkiin ja missä hyväksyy vaan sen tosiasian et nyt vaan maali oli niin hyvin tehty, ettei siinä jätetty paljoa saumaa veskalle. Olkapään yläpuolelle ei jää tilaa? Nyt on kyllä saanut veska matkustaa useemman kerran Atlantin yli ja takas et rupee olkapäät olemaan siinä kuosissa et peittää maalin yläreunan tolpasta tolppaan.

Mitä UL:n juttuihin tulee ja niitten mielipiteisiin ja faktoihin, niin en viitsi edes kommentoida sen enempää tota urheilun Seiskaa.

Mitään synninpäästöä ei Eero oo multa saamassa. Paskasti se on sarjan kokonaisuutena pelannut, mutta eiliseltä en sen piikkiin laita yhtään maalia.

Jos maalilta tulee vastaan, niin yläkulmat pystyy myös peittämään. Varsinkin kun laukaus tulee tuollaisesta kulmasta. Ei tarvitse lennellä yhtään mihinkään.

Kyllä muuan Jukka Ropponenkin on nämä Kilpeläisen imut huomioinut.

Kilpeläisen kohdalla,niin kuin Deko tuossa sanoikin, on virheet tässä sarjassa tehty. Jos Eero olisi pelannut edes sillä tasolla, millä veti runkosarjan, niin tuskin näitä maaleja nostettaisiin esille. Ei siinä mitään jos menee 1 tai 2 helppoa sarjassa, mutta kun neljässä viime pelissä on jokaisessa mennyt vetoja ilman maskia sisään.

Se Eeron menneistä mokista, toivotaan että tänään koppi tarttuu ja nostellaan kannua vielä tänä keväänä.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Jaahas, meillä on sitten kallis luukkuvahti ensi kaudella. Siis tuo puolivälierissä loistanut kaveri ei siis ole ykkösveska...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Se oli sit siinä Eero on Jokereissa nähty. Ei tule ikävä.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Kyllä. Harmi vaan että se pelaa meillä ensikaudellakin.
Luukkua voi korkeintaan avata, mieluummin ei sitäkään. Ykkösveska on pakko hankkia. Uskomatonta miten Eeron kasetti voi noin totaalisesti hajota ja valmennus ei sitä huomaa, vaan väkisin peluuttaa. Ehkä yks paskimmista jokeripelaajan suorituksista playoff-sarjassa miesmuistiin, vai onko joku ollut vieläkin paskempi?
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Kenkää, ja mielellään mahdollisimman nopeasti kauden jälkeen. Puretaan sopimus ja maksetaan kipukorvaukset. Kallis, heikko pää ja epäluotettava. Ei kiitos Eerolle!
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Sääliksi käy Eeroa. Käytännössä miehen ura Jokereiden ykkösenä on sitten paketissa.
 

maninakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Eero että kävit, mutta kaikkien kannalta parempi että etsit itsellesi toisen joukkueen. Vittu mitä paskaa. Ja kyllä, olet paska veskari tosipaikan tullen.
 

Tertsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli lähellä ettei loppunut tämänkin kauden seuraaminen rage quittiin tuon toisen maalin jälkeen.. täydellinen sulaminen meidän "mestaruusveskalta."
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Luukkua voi korkeintaan avata. Ykkösveska on pakko hankkia. Uskomatonta miten Eeron kasetti voi noin totaalisesti hajota ja valmennus ei sitä huomaa, vaan väkisin peluuttaa.

Jees. No katotaan kohta eiköhän sieltä vieläkin joku jaksa Eeroa puolustaa. En tiedä kuinka pahasti pitää sulaa ja imuroida ennen kun kaikki yltiöpositiivisetkin herää tähän tilanteeseen.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Kilpeläisestä on päästävä eroon, maksoi mitä maksoi. Aivan sama vaikka puolet ensi kauden budjetista menisi ulosostoon, se raha on yksinkertaisesti nyt maksettava.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen pitkään kirjoittanut siitä, miten Kilpeläinen ei saa itseään kasattua matseissa, jotka alkavat huonosti hänen osaltaan. Ottelusarjassa Lukkoa vastaan ongelma on laajentunut koskemaan koko sarjaa. Yhtä alamäkeä sen ekan matsin jälkeen ja homma "huipentui" tänään.

Kaikkea hyvää jatkoon, mutta ei enää maalivahtina Jokereissa, kiitos.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Oli lähellä ettei loppunut tämänkin kauden seuraaminen rage quittiin tuon toisen maalin jälkeen.. täydellinen sulaminen meidän "mestaruusveskalta."
Kaljaa uppoo ainakin nyt nopeampaan tahtiin ja ei toi matsi kyllä nappaa pahemmin enää yhtään. 3-0 ja hyvää yötä! Ens vuonna uudet kujeet!
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Sääliksi käy sinänsä Kilpeläistä. Mies on kiistatta liigatasolle erittäin hyvä maalivahti mutta tämä sulaminen Lukkosarjassa on kyllä ollut totaalista.

Siinä onkin tuleville kausille joukkueen kokoajalla mukava tehtävä kun seuraavalle kahdelle kaudelle on Kekun toimesta yksi maalivahti kiinnitettynä ~ 200 000 euron palkalla per kausi.
 

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varmasti mukava fiilis muulla joukkueella kun koko päivä keskitytty vain ja ainoastaan illan peliin ja lataus on huipussaan. Sitten koko homma taas lässähtää käsiin heti alku minuuteilla kun ykkösmaalivahtimme sulaa.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Ei se ole Eeron vika.

Että se on jäällä.
Se on Lämän vika.

Haista Eero pitkä paska.

Kiprun housuun paskominen oli tätä ennen vielä jotain eeppistä,
mut nyt on nähty pohja.

Ei yhtään torjuntaa.....hoh-hoh
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerätäänkö jossakin jo kolehtia Eeron sopimuksen ulosostamiseksi? Osallistun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös