Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Chiarelli totesi eilisessä pressitilaisuudessa haluavansa pitää Kris Russellin Oilersissa. Russellin jatkopahvista neuvotellaan kuitenkin vasta sitten, kun McDavidin ja Draisaitlin jatkosopimukset on tehty. Nuo kaksi sopparia ovat luonnollisesti ne tulevan kesän pääteemat. Ensi kauden cap-tilanne on OK, mutta vuoden päästä tilanne on eri kun McDavidin jatkosopimus astuu voimaan.

  Connor McDavid contract extension top priority for Oilers | NHL.com
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017 klo 12.24
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Jännittävää nähdä millaisen sopimuksen McDavid tulee samaan. Jotenkin tuntuisi oudolta, että McDavid saisi suoraan jonkin järjettömän ison (yli 10m kaudesta) lapun missä ei noita RFA-vuosien alennuksia otettaisi huomioon ollenkaan kun kuitenkin sopimuksesta puolet tulisi noita vuosia olemaan. Veikkaisin kuitenkin, että tuo Crosbyn aikaisempi sopimus tulee olemaan verokkina, eli minimissään tuo 8,7m caphit. Tietty vaikka mies nyt suorilta saisi sen 9,7m ja 8 vuotta niin eipä tuokaan huono sopimus olisi.
   
 3. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Lainaus:
  Kiitos, vähän sentään järjen ääntä näissä spekuloinneissa.

  Pouliot luultavasti on se "kovapalkkainen" lähtijä, ja Hendricks toinen, siitä tulee säästöä about 5,85 miljoonaa. Eli suurinpiirtein Draisaitlin uusi sopimus.
  Khaira luultavasti korvaa Hendricksin nelosen laidassa, Slepyshev ja Pitlick sitten Pouliotin.

  Kassianille ja Russellille tehdään jatkot varmasti vasta laajennusdraftin jälkeen, niin ei tarvitse käyttää suojauspaikkoja heihin.

  Oma mielipide on se, että Brossoit saisi jatkaa kakkosvahtina, ellei tie vie Vegasiin, hän pelasi kuitenkin suht hyvän kauden. Rohkeasti vaan lisää pelejä ensi kaudelle.

  Nurse saanee Davidsonin kaupassa säästetyt noin 1,5 miljoonaa plus jotain päälle.

  Ja kyllähän Sekera on oikeilla lääkkeillä paljon ennen helmikuuta pelikuntoinen, veikataan marras-joulukuun vaihdetta.

  Edit. Wellsille kolmen vuoden tulokassopimus.
  Oilers sign Dylan Wells to entry-level contract
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017 klo 21.11
 4. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Vanhemmilla kavereilla noista polvioperaatioista toipuminen vie normaalia enemmän aikaa. Vertauksena vaikka Seidenberg joka pelasi surkean kauden Bostonissa operaation jälkeen ja vasta tälle kaudelle sai oman tasonsa takaisin.
   
 5. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ
  ^ Toki tason löytyminen voi viedä aikaa / terävyys kärsiä pitkähköstä ajanjaksosta, jona tietyt harjoitukset on kielletty, mutta ei siis ole mitään lääketieteellistä syytä sille, miksei Sekera voisi olla pelikunnossa ennen kuutta kuukautta. Kuten todettua, itse side on riittävässä kunnossa neljän kuukauden jälkeen leikkauksesta ja loput saikusta on varattu lihasvoiman palauttamiseen. Tuolla tasolla siihen on oikopolut.

  Seidenbergiä hidasti viimeisellä kaudellaan Bruinsissa myös selkävammasta kuntoutuminen. Toki polvi oli operoitu edellisellä kaudella, mutta ennen kauden alkua joutui selkäleikkaukseen. Vaikea sanoa, että mikä osa Seidenbergin paskuutta johtui mistäkin.
   
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Wells on kyllä tervetullut lisä maalivahtiosastolle, oli ehdolla OHL:n parhaaksi maalivahdiksi joten potentiaalia hänellä kyllä on NHL-ympyröihin . Varsinkin kun Laurikainen ei ole hirveästi häikäissyt ja Gustavssonille ei varmasti jatkoa olla sorvaamassa. Nagelvoort ja Bouchard ovat osoittautumassa tyhjiksi arvoiksi, tuskinpa Oilers kummankaan kanssa sopimusta tekee kun varauksestakin alkaa olla jo kolme vuotta.

  Chiarelli totesi Bob Staufferin haastattelussa, ettei Oilers ole vielä päättänyt suojattavia pelaajia laajennusdraftiin. Oilers tulee suojaamaan seitsemän hyökkääjää, kolme puolustajaa ja yhden maalivahdin. Suojaamatta jäävä pelaaja on kuitenkin sellainen josta organisaatio ei haluaisi luopua. Lisäksi Gryba saattaa saada jatkosopimuksen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017 klo 22.43
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo, maalivahtiosasto on ihan mielenkiintoisella tolalla. Talbot luonnollisesti ykkönen NHL:ssä ja saa nyt sitten nähdä onko Brossoit se kakkosmies. Itse antaisin hänelle kunnon mahdollisuuden, mutta samalla hankkisin kokeneen veskarin Condorsiin joka tarvittaessa voi nousta Talbotin kakkosveskariksi.
  Nick Ellis on sitten Condorsissa isossa roolissa. Varsinkin jos ei tule ketään kokenutta kettua Ellisin kaveriksi, niin NCAA:ssa kovaa jälkeä tehnyt Shane Starrett on toisena veskarina. Toisaalta Starrett saattaa joutua aloittamaan ECHL:ssäkin, mutta saa nähdä.
  Sitten ovat vielä Wells, joka jatkaa OHL:ssä ja jännä nähdä miten suoriutuu. Toistaiseksi vain yksi hyvä kausi OHL:ssä takana (tilastoscouttauksella), mutta kun ei näistä veskareista koskaan tiedä.
  Svobodalta todella kova kausi Tshekin kakkostasolla. Ja jo toinen hyvä kausi putkeen siellä. Mutta nyt varmasti pitäisi päästä korkeammalle tasolle pelaamaan. Eikä toki ole sopimustakaan.
  Näistä mainituista Nagelvoortista ja Bouchardista ensin mainitulla on kuitenkin ihan kohtuullisen vahvaa tekemistä ollut NCAA:ssa vaikkakin pelejä vähänlaisesti. Ja kolme peliä veti myös ECHL:ssä. Bouchardilla puolestaan aikamoinen laskusuhdanne eli ainakin hänet voinee unohtaa. Ja toisaalta kun tulee näitä nuorempia takaa, niin onhan Nagelvoortinkin tilanne aika heikko.

  Gustavssonhan pelaa Ruotsissa Linköpingissä ensi kaudella. Se tiedotettiin jo jokunen aika sitten eikä ollut mikään yllätys. Ja Laurikaisesta ei ole kuulunut mitään sen joulukuisen loukkaantumisen jälkeen, mutta jos on edes kuntoutunut, niin eiköhän palaile Eurooppaan. Ei oikein lähtenyt Pohjois-Amerikassa. Edellisen pelin pelannut siis ECHL:ssä 2.12. ja koko kauden pelimääräksi jäi 11 (kaikki ECHL:ssä) tilastoilla 88,1% ja 3,77 GAA.
   
 8. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Lainaus:
  Taitaa kylläkin olla ihan lääketieteellinen fakta että aineenvaihdunta ja toipumiset hidastuu iän myötä. Pelikunto ja oman pelin taso on kuitenkin kaksi aivan eri asiaa. Viimeisimmästä polvileikkauksesta toipuminen kesti itselläkin vuoden vaikka ensimmäiset 5 meni puolessa vuodessa. En toki vertaa itseäni Sekeraan, jolla ei ihan yhtä murskaavaa historiaa ole loukkaantumisien suhteen, mutta myös Keslerillä oli aika vaisu vuosi oman loukkaantumisen jälkeen kun ei pärjännyt kaksinkamppailuissa. Uskallan väittää ettei faneilla löydy malttia/ymmärrystä tulosten ulkopuolelle näkemiseen ja siksi Sekeralle huudellaan potkuja ensi kaudella...
   
 9. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Noh, jatketaanpa eilistä spekulaatiota ketjuloton muodossa, vaikka aika turhaahan se taitaa olla näitä pyöritellä ennenkuin Vegas on joukkueensa kasannut. Mutta kuitenkin:

  Maroon-McDavid-X1
  Lucic-Draisaitl-Eberle
  Slepyshev-RNH-X2
  Khaira-Letestu-X3
  Caggiula

  Klefbom-Larsson
  Sekera-X4
  Nurse-X5
  Benning

  Talbot-Brossoit

  Eiköhän tuo tämän kauden mahtiduo pidetä tuossa ykkösketjussa yhdessä. Tuo X1 on hieman kinkkinen tapaus. Jos Pitlick saa jatkosopimuksen, niin alkukauden meno oli sellaista ilotulistusta että antaisin testin tuossa ketjussa, ja kun katsoo mitä Crosby sai Shearysta ja Rustista irti, niin tuo voisi olla lopputulokselta samaa luokkaa.

  Kakkosketju olisi tuossa muodossa toinen syömähammas, kaikilla on potentiaalia olla 25 maalin ja 60 pisteen kavereita. Draisaitl on sen verran kova tekijä, että saa varmasti nostettua Eberlen tasoa.

  Kolmosketjuun tuohon X2 paikalle olisi vaihtoehtoina: Puljujärvi tai joku UFA haku, esim. Parenteau, Marleau (jatkaa kyllä Sharksissa), Iginla, Versteeg (viime syksy on tosin vielä liian tuoreessa muistissa), Oshie (lienee aivan liian kallis) ja Vanek (sama kuin Oshiella)

  Ja nelosen oikeaan laitaan X3 paikalle sitten varmasti istutetaan Kassian.
  Tässä skenaariossa Pouliot on siis saatu kaupattua.

  Ykköspari on nuori ja molemmat varmasti jatkavat kehittymistä. Viime kausi oli myös nousujohteinen eli hyvin meni.

  Kakkosparissa Sekera ja X4 eli toivottavasti Russell sopivalla palkalla, pelaaja itsekin ilmoitti että halua jatkaa olisi.

  Kolmosessa Nursen pariksi joku kokeneempi kaveri X5 ruutua hoitamaan, Roman Polak? Olisi kyllä munaa tuollaisessa pakkiparissa.
  Benning pelasi hyvän tulokaskauden, ja tässä vaiheessa olisi seiskapakin roolissa.
   
 10. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
 11. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hyvä sopimus. Toivottavasti saisi pelata terveenä ensi kauden, Iiro on ollut hyvä lisäys Oilersin rosteriin. Olisiko sitten Khaira suuntaamassa Vegasiin.
   
 12. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit
  Mikä Puljun tilanne, millä todennäköisyydellä ylhäällä seuraavalla kaudella?
   
 13. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Vielä ei ole asiaa virallistettu, mutta useista eri lähteistä on kyllä kuulunut tietoa että palailee Liigaan ja nimenomaan kasvattajaseuraansa.
   
 14. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Eiköhän tuo ole Puljusta ja Puljun kesäharjoittelusta kiinni. Mutta jos nyt pitäisi mennä arpomaan, niin meneen kauden olemattomalla kehityskellä kausi alkaa AHL:stä.
   
 15. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Niinpä. Mahdollisuuksia tietysti on ja varmasti Pulju saa näyttöpaikan. Niin kuin hän itsekin on sanonut, voimaa ja räjähtävyyttä täytyy hankkia reilusti lisää ensi kautta ajatellen. Asia riippuu varmasti myöskin siitä, mitä joukkue aikoo kesällä tehdä. Missään neloskentässä ei Puljua kuitenkaan kannata peluuttaa, eikä varmasti peluutetakaan.

  Toinen asia, mitä Puljun tarvitsisi jostain saada lisää, on ehdottomasti itseluottamus. Se kun tuntuu olevan melko nollissa tällä hetkellä, kun ei se peli sitten MM-kisoissakaan lähtenyt kulkemaan. Pelatakseen isojen rahojen askissa täytyy hänen saada lisää uskoa omaan tekemiseensä, joka tietysti lähtee onnistumisten kautta. Toivotaan hänelle onnistunutta treenikautta ja harjoitusleiriä ennen kauden alkua, jotta saataisiin nauttia lupauksen tekemisistä ylhäällä melko isossa roolissa ensi kaudella. Aikaa toki on vielä, vaikka ei läpimurtoa vielä ensi kaudella tapahtuisikaan.
   
 16. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa