Dokaatko jouluaattona?

  • 112 035
  • 915

Dokaatko jouluaattona?

  • Totta munassa. Perseet olalle!

    Ääniä: 195 16,0%
  • Voin maistella, en kuitenkaan juovu.

    Ääniä: 661 54,3%
  • Ei.

    Ääniä: 362 29,7%

  • Äänestäjiä
    1 217

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
En tietenkään. Vähän viiniä ja joulu-oluita maistellen, muttei sen enempää. Jouluna syöminen on se juttu.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Eiköhän meillä ole melko runsaat ruokajuomat; oluista viineihin ja aina snapseista jälkiruokakonjakkeihin. Jos humallun nii so not, se ei kuitenkaan ole se itsetarkoitus.
 

lihaani

Jäsen
Aattona kalaruokien kanssa kuivaa kuohuviiniä, kinkun kanssa tavallista peruslageria ja jälkiruuan päälle Tallinnasta tuotu kuubalainen sikari sekä Xante päärynäkonjakkia.

Eli hyvin maltillisesti otan. Joulu on hiljentymisen juhla. Uutena vuotena voi sitten ryystää kaksin käsin. Ja jättiläiskankkusessa katsoa uudenvuoden mäkikisaa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tippaakaan en alkoholia ota jouluaattona ihan sen takia koska vietän sen kahdestaan poikani kanssa. Lapselle raitis joulu, joka joulu... Tosin vuoden 2011 jouluna poikani ei mun luona edes ole tähän tietoon.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Vaimon perheen kanssa vietetaan taas Joulua, joten alkkomahoolilla on ratkaiseva asema taman juhlan vietossa. Sanoisin kuitenkin niin, etta vaikka olutta ja tiukkaakin menee ihan kunnolla (paivien mittaan), mutta jurriin en ole ajatellut tulla. Ehka Joulu-paivana iltamyohaan, pelin aaressa, mutta muuten ei. En ole edelleenkaan jurrin ystava. Nousuhumala on se paras humala. Homman avain on se, etta kun aloittaa ajoissa, niin ei tartte hattailla.
 

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders
Vastaus löytyy kalsarikänniketjustakin mutta kerrotaan joutessaan täälläkin; kännissä tänään könytään.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Vittu että vituttaa kun ei mikään paikka ole auki. Nyt lämimään lähikentälle mahdollisimman kovalla melulla jotta rauha katoaa ja autolla pillurallia plus sen jälkeen himaan saunaan plus kaljalla aloittelua.
 

scholl

Jäsen
Vastasin en. Jouluun ei dokaus kuulu, vaan otan vain ruoan kanssa olutta, viiniä jne. Ei tulisi mieleenikään lähteä baariin keitottamaan.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sama vastaus kuin pari vuotta sitten. Eli vähän viiniä ruoan kanssa ja glögiin ehkä pieni teräste, mutta ei känniä missään tapauksessa. Muistaakas muutkin sitten käyttäytyä sen alkoholin kanssa ihmisiksi. Varsinkin jos on niitä lapsukaisia samassa huushollissa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Eiköhän tuota tule otettua, oikein kunnolla. Jo viime jouluna hyväksi havaittu kaava, eli pois Suomesta joulunpyhien ajaksi on nytkin teemana. Amsterdamiin käy tie sunnuntaina ja torstaina takaisin. Äitiä ja isoäitiä käyn moikkaamassa ennen lähtöä, mutta eipä sielläkään ikinä ole ollut mitään joulun juhlintaa. Kuten ei koko suvussa. Mikä on todella hyvä asia.

Exän sukujouluihin jouduin aina menemään mukaan ja olihan se taas sitä itseään. Istuta möllötetään sukulaisten kanssa, "koska jouluna pitää olla suvun kanssa". No joo, olisivat muuten vuoden aikana. Noh, kukin tavallaan. Meikäläinen nauttii näin joulusta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aion juoda hyviä oluita kyllä. Sopiva määrä ja rauhalliseen tahtiin.
 
Suosikkijoukkue
KK
23.12. synttärit niin ei sitä Jouluna voi krapulassa olla kun synttäreillä lähtee aina lapasesta. Joten tulee korjattua ja varmasti juovun enkä auton rattiin menisi. Joten perseet olalle!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Riippuu tarjoiluista. Joulu menee appivanhempi-kokelaiden nurkissa. Veikkaisin, että glögiä ja ruoan kanssa jouluoluita tulee maisteltua, muttei mitään järin rankkoja määriä. Tapaninpäivänä siirrymme sitten omia vanhempiani moikkaamaan. Isäukko on usein saanut jouluksi kaveriltaan kanisterillisen sahtia, joten sitä tulee varmaan vähän maisteltua - ellei äijä ole ehtinyt jo tyhjentää koko sammiota...
 
Tulipa tässä mieleen ketjua lukiessa, että se on taas alkoon taipuvilla ihmisillä tiukka joulu tulossa. Tässä ehtii tintata pe-su, ja vasta sen jälkeen on aatto. Ratkiriemukkaita jouluaattoja ihmisillä tiedossa sekä taksikyytejä turvakoteihin.

Itse kysymykseen vastaan että kohtuudella. Joulusaunassa mahdolliset saunaoluet sekä jouluaterialla punaviinit (pöydälle ja lattialle, tästäkin on selvinpäin kokemus).

Yksin tai samanhenkisten kavereiden kanssa joulua viettävät saavat dokata minusta niin paljon kuin sielu sietää. Joulu on kuitenkin myös lasten juhla, joten perheellisiltä toivoisin tänäkin vuonna malttia siihen alkoholin käyttöön.
 

BigJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eipä tule kyllä känni kylään tänäkään jouluna. En juuri muutenkaan kovin usein kännäile enkä varsinkaan silloin kun pienet lapseni ovat läsnä. Ruoan kanssa saatan oluen ottaa, mutta siihen yhteen se sitten jääkin.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Hyvin todennäköisesti. Rankan, mutta joulumieltä ylentävän Joulupukki-turneen jälkeen on yleensä saunan jälkeen sen verran hyvä fiilis, että olutkin maistuu paremmalta. Kavereiden kanssa on aattoyönä aina perinteiset pöytäminigolf-sessiot, sitä yleensä päihtyy hyvässä seurassa ja perinteitä kunnioittaen. Plussana emäntä saapuu Suomeen Joulupäivänä 8000 km päästä, eli loput pyhät menee enemmän tai vähemmän pupuillessa ennenkö arki ja välimatka taas latistavat parisuhteen kaukosuhteeksi.

OT: Joulupukkien hintataso on kyllä pääkaupunkiseudulla pompsahtanut aivan käsittämättömiin summiin, parhaimmillaan 100 €/10 minuutin visiitti jos kuulopuheisiin on uskomista. Itseä aikoinaan melkein hävetti pyytää jo Sibeliusta keikasta, nykyäänkin mennään huomattavasti halvemmilla hinnoilla sataseen verrattuna. Ihmisen ahneus on rajaton. Toisaalta kyllähän niillä westendiläisillä on varaa maksaakin. Ei kai se sitten ole tyhmä joka pyytää.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
En juo koskaan jouluna, koska aina on lapsia paikalla. Ylipäänsä en alkoholiin koske lasten paikallaollessa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulipa tässä mieleen ketjua lukiessa, että se on taas alkoon taipuvilla ihmisillä tiukka joulu tulossa. Tässä ehtii tintata pe-su, ja vasta sen jälkeen on aatto. Ratkiriemukkaita jouluaattoja ihmisillä tiedossa sekä taksikyytejä turvakoteihin.

Jep, tosin viinakauppa on auki lauantain jälkeen seuraavan kerran vasta torstaina, niin siinä ehtii monet kiskomaan jouluviinat huiviin jo hyvissä ajoin ennen aattoa ja pyhiä.

Meillä ollaan jälleen lasten kanssa, niin siitäkään syystä yhtään alkoholia ei kulu ennen kuin lapsukaiset ovat illalla unten mailla. Eipä silti muutenkaan jouluna mikään yletön ryypiskely ole koskaan kiinnostanut.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
En missään nimessä enkä aio tulevaisuudessa, kun on lapsia joskus. Jotain viiniä tai hyvää olutta toki kohtuudella voi ottaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Joulu on Alkon myynnin kannalta vuoden parasta aikaa, mutta juuri kukaan ei juo viinaa. Tulee mieleen uutisten haastattelu, jossa haastateltiin Tallinnan laivalta palaavia. Viinalastit olivat isot, mutta ne olivat menossa pääsääntöisesti naapurille. Lievää tekopyhyyttä ilmassa(ko).

Otan, jos otan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös