Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Divisioonien MM-kisat 2017 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Deanwick, 03.04.2017 klo 15.28.

 1. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Hollannin kiekkoilun taso on sellainen, että ilman Saksan sarjassa pelaavia Trappersin pelaajia kyyti on todella kylmää jopa D1B-tasolla. Toisaalta kun Trappersin pelaajat ovat käytettävissä, niin joukkue voi kaiken mennessä napppin taistella noususta D1A tasolle. Kentällisen verran AHL-tason vahvistuksia P-Amerikan hollantilaistaustaisista pelaajista auttaisi asiaa kummasti. Harmi vain ettei AHL:ssa taida olla ensimmäistäkään Hollannin passin omaavaa pelaajaa.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Kroatian sählääminen kyllä ihmetyttää. Noin periaatteessa tuon joukkueen pitäisi olla jopa parempi kuin Slovenia (ainakin jos Anze Kopitar ei ole mukana). Mutta siitä huolimatta hommat sucks isolla kintaalla. Jopa Viro ja Liettuakin olivat selkeästi parempia ja ilman Hollantia olisi käynyt Kroatialle ns. kylmät. Kroatialla on useita KHL-tason pelureita joukkueessaan siinä kun Virolla on Liigassa pelaava Rooba ja Mestiksessä pelaava Embrich ja Liettuan nykystarbat (kun Zubruskin lopetti) pelaavat Norjan tai Valko-Venäjän divareissa.
   
 3. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  USA:ssa ja varmaan Kanadassakin on suhteellisen suuri Korealais-taustainen vähemmistö. Jos joku tai jotkut heistä ovat sattuneet saamaan kohtuullista runsaammassa määrin harjoitusta jääkiekon saralla Amerikassa, niin miksikäs eivät vaihtaisi "takaisin" esi-isiensä maajoukkueeseen. Samoin jos joku jenkki/kanukki on viihtynyt Koreassa (tai jossain muualla ulkomailla) useamman vuoden pelaamassa ammatikseen ja valinta USA:n tai Kanadan paitaan ei ole millään muotoa realismia, niin mikä ettei. Onhan näitä ulkomaaneläviä Suomessakin (mm. Leksa Komarov ja muissa palloilulajeissa vieläkin enemmän). Takavuosina Venäjänkin maajoukkueessa pelasivat ukrainalaiset Tverdovski ja Zhitnik ja Liettualainen Kasparaitis.
   
 4. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Kroatian tavoite on nousta lähitulevaisuudessa, joten kun ekoista peleistä Britanniaa ja Japania vastaan tuli turpiin, joukkueen motivaatio romahti taas vaihteeksi ja homma meni enemmän tai vähemmän surffailuksi. Tuttu ilmiö takavuosilta. Kansallistetuista pelaajista tänä vuonna puuttuivat viimeinkin Macaulay ja Prpic, joka ei tosin viime vuonnakaan enää lopullisessa rosterissa ollut. Kroatialla on potentiaalia kyllä, ehkä joukkue tarvitisisi parempaa valmennusta tai jotain.
   
 5. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Lainaus:
  Kanadassa ja varsinkin Vancouverissa on paljon kiinalaisia ja muita aasialaisia.
   
 6. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Noilla ei toki ollut mitään tekemistä tämäntyyppisen tilanteen kanssa, vaan Neuvostoliiton hajotessa silloiset pelaajat saivat valita sen ex-NL-maajoukkueen, jota edustavat.