Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat 2017 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Deanwick, 03.04.2017.

 1. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Hollannin kiekkoilun taso on sellainen, että ilman Saksan sarjassa pelaavia Trappersin pelaajia kyyti on todella kylmää jopa D1B-tasolla. Toisaalta kun Trappersin pelaajat ovat käytettävissä, niin joukkue voi kaiken mennessä napppin taistella noususta D1A tasolle. Kentällisen verran AHL-tason vahvistuksia P-Amerikan hollantilaistaustaisista pelaajista auttaisi asiaa kummasti. Harmi vain ettei AHL:ssa taida olla ensimmäistäkään Hollannin passin omaavaa pelaajaa.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Kroatian sählääminen kyllä ihmetyttää. Noin periaatteessa tuon joukkueen pitäisi olla jopa parempi kuin Slovenia (ainakin jos Anze Kopitar ei ole mukana). Mutta siitä huolimatta hommat sucks isolla kintaalla. Jopa Viro ja Liettuakin olivat selkeästi parempia ja ilman Hollantia olisi käynyt Kroatialle ns. kylmät. Kroatialla on useita KHL-tason pelureita joukkueessaan siinä kun Virolla on Liigassa pelaava Rooba ja Mestiksessä pelaava Embrich ja Liettuan nykystarbat (kun Zubruskin lopetti) pelaavat Norjan tai Valko-Venäjän divareissa.
   
 3. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  USA:ssa ja varmaan Kanadassakin on suhteellisen suuri Korealais-taustainen vähemmistö. Jos joku tai jotkut heistä ovat sattuneet saamaan kohtuullista runsaammassa määrin harjoitusta jääkiekon saralla Amerikassa, niin miksikäs eivät vaihtaisi "takaisin" esi-isiensä maajoukkueeseen. Samoin jos joku jenkki/kanukki on viihtynyt Koreassa (tai jossain muualla ulkomailla) useamman vuoden pelaamassa ammatikseen ja valinta USA:n tai Kanadan paitaan ei ole millään muotoa realismia, niin mikä ettei. Onhan näitä ulkomaaneläviä Suomessakin (mm. Leksa Komarov ja muissa palloilulajeissa vieläkin enemmän). Takavuosina Venäjänkin maajoukkueessa pelasivat ukrainalaiset Tverdovski ja Zhitnik ja Liettualainen Kasparaitis.
   
 4. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Kroatian tavoite on nousta lähitulevaisuudessa, joten kun ekoista peleistä Britanniaa ja Japania vastaan tuli turpiin, joukkueen motivaatio romahti taas vaihteeksi ja homma meni enemmän tai vähemmän surffailuksi. Tuttu ilmiö takavuosilta. Kansallistetuista pelaajista tänä vuonna puuttuivat viimeinkin Macaulay ja Prpic, joka ei tosin viime vuonnakaan enää lopullisessa rosterissa ollut. Kroatialla on potentiaalia kyllä, ehkä joukkue tarvitisisi parempaa valmennusta tai jotain.
   
 5. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Lainaus:
  Kanadassa ja varsinkin Vancouverissa on paljon kiinalaisia ja muita aasialaisia.
   
 6. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Noilla ei toki ollut mitään tekemistä tämäntyyppisen tilanteen kanssa, vaan Neuvostoliiton hajotessa silloiset pelaajat saivat valita sen ex-NL-maajoukkueen, jota edustavat.