Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017.

 1. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Mieluummin reissautetaan Lashoffia yhden-kahden pelin mittaisiin seiskapakkistuntteihin kuin Hickettsiä, Hronekia, Viliä tai muita. Lashoffhan on siihen hommaan vallan hyvä mies.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu, peliaikaakin oli tarjolla peräti 4 minuuttia yhdessä ottelussa.

  Griffins-kapulle pientä palkanlisää.
   
 3. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Täysin hukattu piste Coloradoa vastaan. Peli hienosti hallussa ja sitten 3 omiin joista viimeinen jatkoajalla. 3vs3 näyttänyt rosteriin peilattuna todella huonolta tällä kaudella. On nopeita ukkoja vaikka mihin koostumuksiin, mutta kiekkoa pidetään todella vähän ja paikkoja ei tule. Kun tulee niin vedetään ohi ja vastahyökkäyksestä kaveri rokottaa. Kyllä tuosta pelistä oli 2 pistettä ollut tilauksessa.

  Pari huilipäivää ja sitten saapuu öljyt.
   
 4. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Joo jotenkin hukattiin potentiaalia tuossa. Tuntui kuin välillä olisi höllätty kaasua ja saman tien Avs painoi täysillä. Välillä oli sitten peli täysin hallussa. Lopun pyörityksessä tiesi, että tasoihin ne sieltä tulevat.

  Jatkoajan sekoiluja ei voi kyllä käsittää. Muistaakseni hetki ennen voittomaalia olisi päästy 2-1 hyökkäykseen hyvällä vauhdilla, mutta Tatar nosti fiksusti jalkaa ja tuloksena paitsio. Ei tuon pitäisi vaikeaa olla.

  Nyquistilla on nyt parissa viime pelissä ollut yhteensä sellaiset 6-10 jonkinasteista maalipaikkaa. Larkin kantaa joukkuetta, ylivoimainen yksilö tuolla tällä hetkellä.
   
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Larkinin piikkiin tuon laittaisin, kun pitkän vaihdon vetäneenä lähti nostamaan hyökkäystä, vaikka freesi Tatar oli vierellä vapaana koko ajan.
   
 6. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Näin se oli joo. Ei tullut itsekään ihan freesinä aamulla katsottua. No, pienten marginaalien peli.
   
 7. Henzik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal
  Hyvästi Playoffs 2018, käsittämätöntä paskaa! Miten koko jengi voi olla noin yössä
   
 8. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Vastaan edelliseen, että helposti. Samalla totean tämän syöksykierteen aikana helpottuneeni siitä, että "oikea" (optimistien ei tarvitse hermostua sanavalinnasta) taso paljastui hyvissä ajoin. Nyt voi rauhassa keskittyä tälle joukkueelle relevantteihin asioihin eli Blashillin potkujen vaatimiseen, veteraanipelaajien kauppaamiseen ja draft-listojen tarkasteluun ilman epärealistisia playoff-fantasiointeja.
   
 9. Voittaja Jäsen

  Joo eihän tässä mitään yllättävää ole menossa, vaan ihan odotusten mukaan mennään. Valmennus on surkean ja onnettoman välimaastossa, pakisto parhaimmillaankin keskinkertaisen alapuolella, veskarit ei pysty varastamaan voittoja illasta toiseen ja hyökkäys tekee mitä pystyy umpipaskan taktiikan ja luokattomien avareiden jälkeen.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  #fallingforDahlin

  No joo. Huonoja tuloksia ei toivo omalle suosikkijoukkueelle, mutta parempi Wingsille olla myyjänä deadlinella kuin ostajana. Jos oltaisiin vahvasti mukana playoff kuvioissa niin Holland saattaisi jopa ostaa jonkun pelaajan. Nyt on ainakin mahdollista myydä Green ja Nyquist.
   
 11. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  2.12.1995 Montreal-Detroit 1-11
  2.12.2017 Montreal-Detroit 10-1


  22 vuotta sitten lähti Patrikki. Toivottavasti nyt lähtee Paskahilli.
   
 12. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Sellainen peli.. jesus gonzalez 10-1 turpaan. Vahvasti menee kyllä. Pääseeköhän tuosta Blashillista koskaan eroon?
   
 13. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Enää siis vain 22 vuotta pitää odottaa, että laiva kääntyy!
   
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Montrealin maalipaikkatuurin kääntymistä on odoteltu jo jokin aikaa. Mutta tyhmästi lunastivat onnensa takaisin kahdessa ottelussa, viisas olisi hajauttanut leveämpään otantaan.

  Lainaus:
  Suhteellisen lyhyt aika, kun miettii kuinka kauan Sharksin tai Canadiensin edellisestä Kannusta on aikaa.
   
 15. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Aika pitkä aika tosin niille Wings-faneille jotka hyppäsivät mukaan menestystä metsästäessään...
   
 16. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
 17. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Eli Riley Sheahanin kauppahinnaksi muodostui sitten lopulta 3rd rounder (voi toki sekin vielä liikahtaa jonnekin). No, itse olisin kyllä arvioinut vähän korkeampaa arvoa, vaikka toki viime vuodet lievästi sanoen vihkoon Sheahanilla menivätkin. Kaveri vetää tällä hetkellä kuitenkin contenderin kolmossentterinä, joten olisi varmaan saanut enemmänkin vaikkapa deadlinella. Ymmärrän toki, että Detroit oli vähän pakkoraossa palkkateknisistä syistä johtuen, mutta silti. Ei nyt mitään maailman mahtavinta asset managementia...
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Sheahan oli kuitenkin jo 26-vuotias ja Wilson on 25-vuotias. Nämä kaverit olisivat 47-48-vuotiaita, kun Red Wings seuraavan kerran menestyy. Mielestäni on ihan hyvä vaihtaa heidät draft pickeihin, joilla voi saada mahdollisia pelaajia, jotka ovat vasta n. 38-vuotiaita Red Wingsin seuraavan kerran menestyessä.
   
 19. Detroit91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Näin on. Kausi alkaa olla paketissa ja katse ensi kauteen kun Holland ja koko valmennusjohto menee vaihtoon. Samalla myös poistetaan toivottavasti tehottamat hyökkääjät ja aletaan rakentamaan uskottavaa puolustusta. Viaplay irtisanottu.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Hienosti katkesi seitsemän pelin tappioputki 5-1 voitolla Jetsistä. Muutama päivä huilia ja seuraava kova jengi lännestä vieraaksi, kun Blues tulee LCA:lle lauantaina.
   
 21. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Sellaista taas vaihteeksi kotona Bluesia vastaan. Aika hävytön esitys jälleen ja tuntuu kyllä hieman siltä, ettei ketään kiinnosta tällähetkellä. Blashilla suojatyöpaikka eikä kengän kuvaa näy. Jotain kai pitäisi tehdä.
   
 22. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Fox Sports Detroitin lähetys viimeöisestä Panthers-matsista kuvasti jotenkin surullisen symbolisella tavalla nyky-Wingsiä. Lähetys oli paikalleen jämähtänyttä wanhojen hywien aikojen haikailua ja jonnekin ysäripysäkille kyydistä jääneiden goonien ihannointia. Ne on menneitä, nyt voisi yrittää herätä jo tähän päivään.

  Menee tosiaan helposti vielä se parikymmentä vuotta ennen seuraavaa menestysaaltoa, jos ja kun Luke Witkowski on parasta mitä jengillä on viihteeksi tarjota.
   
 23. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, IPK
  Vähän ollaan vielä aikataulusta myöhässä jos Dahlin halutaan draftata..
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  No jaa. Liigan viidenneksi huonoin ja Devils nappasi esim. viime vuoden 1st overallin 4.huonoimpana. 4kk kärsii pelit pois ja pitää tämän tason. Juhannukselle sitten toivoo ripausta onnea.

  Siellä sijoilla sitä nyt ollaan, mihin kaikki kaudenalus-ennakotkin viittaili. Ja ihan samoilta sijoilta pääsee varailemaan kärjessä, kunhan se pulla vaan kävisi.

  Eiköhän Kenny jatka draftipickien haalintaa taas kuten on tehnyt jo pari kevättä putkeen.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  SaiPa - TPS
  • 2.70
  • 3.80
  • 2.20
  Ässät - Kärpät
  • 3.45
  • 3.90
  • 1.85