Detroit Red Wings 2013–2014

  • 526 137
  • 1 948

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
Olis nyt rikkonut Z-Dats kaksikon, niin oltaisiin saatu laajuutta.

Nooh, Babcock on näissä tietyissä jutissa aika jääräpäinen. Ehkä jopa hyvä niin.
Jännä nähdä, saako Bertti tuotua jotain uutta, mitä Abdelkader ei. Tuskin.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
5-2 voitto ja peräti neljä kolmen paunan jannua. Dats 1+2, Zeta 2+1, Alfie 0+3 ja Kronwall 1+2. Bertuzzi teki yhden vanhan aikaisella.

Yv pyöri ihan mallikkaasti, ja siellä tuli muutama onnistuminen. Pavelilta jälleen komea rystylaukaus, sellainen laukaus mitä moni ei lähtis edes yrittämään.
Kronwallin yv maali oli komea kuvio, Alfielta komea poikittaissyöttö ja siitä tarkka ranne etu yläkulmaan. Zetan ensimmäisessä maalissa veto ei vaikuttanut hääviltä, mutta sinne män. Vimonen tyhjiin.

Kaiken kaikkiaan tärkeä voitto, jos taas vähän kipsi aukeisi. Ylihuomena Boston vieraissa, sieltä jos saadaan pistekin niin voi olla tyytyväinen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hyvä voitto. Eihän se kaunista ollut, mutta viisi tehtyä miellyttää. Ylivoima ja ykköskenttä toimi. Kolmannen erän nukuin melkein kokonaan, joten se meni Zetan maaleja lukuunottamatta ohi. Boston matsi onkin päivä peli, kumpikaam tiimi ei niissä ole peoannut hyvin.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Boston matsi onkin päivä peli, kumpikaam tiimi ei niissä ole peoannut hyvin.

Enpä huomannutkaan tätä. Huikea Ma ilta tulossa! Mitä enemmän odottaa, sitä rumemmin tulee pataan ;) Tulee mieleen viime kauden Sunnuntai illan Chicago peli, kun kaiken piti olla kunnossa. Kundl heitti kolmeen nollaan, tosin Howardin olkapään yli. Joo mutta katsellaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jonkunlainen herääminen tuli näköjään ylivoiman osalta, tosin nähtynä ei ole muuta kuin highligtsit. Ylivoimat 3-0, tasakenttäpelissä turpaan 1-2, kun empty-netteriä ei lasketa. Oliko "syy" yv:n toimivuuteen sitten tuossa, kun iso paha Bertti oli heitetty ykkösen maskimieheksi? Maali ja 2 screeniä Bertin saldona noihin yv-osumiin. Mielestäni juuri näin saadaan Bertistä kaikki paras irti, kuten Holmströmistäkin, liikkeeltään vajavaisen äijän kohdalla.

Eipä tuon katastrofi-Flyersin voittaminen silti kummoinen temppu ole. Huominen Boston-mittelö kertoo tarkemmin, onko oikeasti menty asioissa eteenpäin. Kakkoskenttä edelleen niin nihkeää nihkeää. Yhden ketjun ihmeillä ei pitkälle pötkitä.

***

Anthony Mantha oli näköjään eilen tehnyt normi 3-vuotisen tulokassopparin, 2+3 tehopisteen illan jälkeen. Tästä innostuneena mies laittoi perään toisen viiden pisteen illan 3+2 tehoilla. Manthalla nyt QMJHL:ssä 9 ottelua ja 16+12=28 tehopistettä. Val-d'Or on tehnyt koko kaudella 56 maalia, joten Mantha ollut mukana joka toisessa osumassa. Yhtään peliä ei ole mennyt vielä ilman tehoja.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Ottelu Bostonia vastaan näytetään ''normitelkkarissa'' viasatin mainosviikonlopun huipennukseksi. ''Helppo'' vastustaja tässä vaiheessa ennen kovaa Bostonia on mielestäni hyvä itseluottamuksen nostattaja. Datsyukilta taas yllättävä rystylaukaus ja taas upposi. Pitäskö sitä kenties käyttää enemmän?
 

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
Oliko "syy" yv:n toimivuuteen sitten tuossa, kun iso paha Bertti oli heitetty ykkösen maskimieheksi? Maali ja 2 screeniä Bertin saldona noihin yv-osumiin. Mielestäni juuri näin saadaan Bertistä kaikki paras irti, kuten Holmströmistäkin, liikkeeltään vajavaisen äijän kohdalla.

Kyllä tuota peliä katsellessa tuli heti mieleen tuo, mistä olit jo aikaisemminkin maininnut!
Eihän Bertuzzi liikkeellään hurmaa, mutta tuo näytti toimivan erittäin hyvin. Ainakin nyt Philadelphiassa.
Kyllä tätä samaa "kokeilua" kannattaisi jalostaa jatkossakin.
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна
Kyllä tuota peliä katsellessa tuli heti mieleen tuo, mistä olit jo aikaisemminkin maininnut!
Eihän Bertuzzi liikkeellään hurmaa, mutta tuo näytti toimivan erittäin hyvin. Ainakin nyt Philadelphiassa.
Kyllä tätä samaa "kokeilua" kannattaisi jalostaa jatkossakin.

Joo, samaa mieltä. Pelissä tuli muutama muukin laukaus, jossa Emery ei tiennyt yhtään missä kiekko menee. Hyvin Bertti siinä edessä jöpötti. Ei kyllä Emerykään kovin aktiivisesti mun mielestä hakenut vapaata näkökenttää.

Kokonaisuudessaan peli oli tosi nihkeää. Jospa nuo ylivoimamaalit aukaisisi lukkoja muultakin joukkueelta. Franzen oli täysi lapanen: haluton, kädetön, menetti kiekon jokaisessa kaksinkamppailussa ja syötöt harakoille. Joukkueen suurin alisuorittaja. Puolustuksessa Smithin oltua katsomossa, otti Quincey heikoimman pakin roolin. Odottaa kun pitäisi jo syöttää ja syöttää kun olisi tilaa liikkua. Merkkauspelissä ongelmia ja jatkuvasti vähän myöhässä. Hankala tuosta on nyt sanoa kumpi Smith-Quincey kaksikosta on se suurempi hasardi.

Pelasiko Glendening yhtään vaihtoa kolmannessa erässä ennen tuota tyhjiin tehtyä? No, olihan se siinä yhdellä alivoimalla ja ihan hyvin näytti selviävän. Hurjasti näytti olevan virtaa ainakin.

*******

Jotenkin nyt ahdistaa tuo hyökkäyksen tilanne. Ei jaksa edes avata gapgeekiä, että miten se homma nyt menikään. Ei ne Nyqvist ja Tatar nyt mitään sateentekijöitä tai Hertleitä ole, mutta ainakin Nyqvistissä näen potentiaalia top-6-hyökkääjäksi jo tällä kaudella, jos vähänkin kehitystä on tapahtunut kesän aikana. Toki myös tasaisuutta tarvitaan otteisiin pitkän kauden aikana. Viime kauden lopulla nähtiin välähdyksittäin erinomaisia otteita. Tatar taistelkoon paikastaan siinä Clearyjen ja silmävälien kanssa.

Tootoosta sen verran, että ei siellä nelosessa muutkaan pelaajat juuri pisteillä juhli ja on vähän epäreilua huudella tehottomuudesta, kädettömyydestä ja samalla heitellä jotain Lucicin ja Simmondsin nimiä esille. Puhutaan kuitenkin täysin eri roolista. Mulle olisi aivan sama, vaikka siellä seisoisi 0+0 kauden päätteeksi, jos sieltä saisi vastineeksi energistä pelaamista, taklauksia ja hämmennystä. Onko Tootoo joutunut tulilinjalle nyt noiden muiden järjettömien sopimusten takia?
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Tuzzi pelasi huikean hyvän pelin Flyersiä vastaan. Saapa nähdä kauanko jaksaa tuota ykkösketjun minuuttia vääntää ja jo viime pelissä siellä taisi Abdelkader olla välillä pyristelemässä mukana. Debytanteista Tootoohon ei löytynyt luottoa ollenkaan. Kävi lopussa ottamassa vielä Kris "Kris Newbury" Newburyn viikatteen polvitaipeeseen. Haastattelussa Tootoolta kysyttiin Newburysta ja Tootoo vastasi ettei edes tiedä kuka tämä jätkä on. Lashoff myös varsin näkymätön paria pientä hassia lukuunottamatta, tällä hetkellä upgrade Smithiin. Glendeningiin löytyi luottoa avlla, mutta tasakentällisin ei juurikaan. Taisi saada pari laukaustakin joten ihan ok aloitus. Babcock ainakin tykkäsi.

Ja niin, parin tunnin päästä pelaillaan taas. Iltapäiväottelu Bostonissa siis kyseessä. Red Wings tänään:

Zetterberg-Datsyuk-Bertuzzi
Franzen-Weiss-Abdelkader
Cleary-Andersson-Alfredsson
Miller-Glendening-Tootoo

Kronwall-Ericsson
Lashoff-Kindl
Quincey-DeKeyser

Howard
Monster

Healthy scratcheina siis Tatar, O____O ja Smith. Helm ja Eaves yhä edelleen IRssä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Aijai, edellinen peli oli kyllä sellainen yliajo, että tänään ei voi muuta kuin parantaa. Päiväpeli, jotka on olleet vaikeita molemmille joukkueille. Tällä kertaa Detroit on levännyt, joten ei ainakaan jää siitä kiinni.

E: Howard loukkaantunut, sanoi että parempi huilata tänään. Gusse siis aloittaa...
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Oh hoh. Loistavaa vieraspelaamista Detroitilta ja Monster sai kiekkoja kiinni. Todella maistuvat 2 pinnaa Bostonista.

Muulikin sai jotain aikaiseksi syöttämällä komeesti Weissiin maalin (joo en ole kattonut Philly-peliä, jos se siellä teki jotain). Tuzzi on edelleen huono, mutta pikkasen parempi tuossa Abdelkaderin paikalla ykkösessä.

4-2-0 ja ei muuta kuin lisää paskaa housuun.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Kommentoidaan nyt tuoreeltaan tätä 3-2-voittoa Bostonista. Aikamoista läpsyttelyä oli hyökkäyspeli Red Wingsin osalta. Paljon ei saatu aikaan mutta onneksi vähät paikat käytettiin hyväksi. Ykkönen totutusti ainut joka oikeasti saa säännöllisesti tilanteita aikaan. Monsteri oli hyvä, alussa vähän epävarman oloinen mutta tuntui parantavan pelin edetessä. Bruinsin eka muutti suuntaa Erikssonista ja toinen tarjoutui Lucicille tuurilla Abbyn jalasta, joten eivät (ainakaan täysin tuo eka) molarin piikkiin menneet. Alivoima oli mainiota, onneksi Boston-yv paukutteli enimmäkseen kaikkialle muualle kuin maalia kohti. Glendening teki hyvän ensivaikutelman minuun alivoimapelinsä ansiosta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Sellainen peli. Alivoima ja Monster toimi hienosti. Tulipa turhaan pelättyä ennen peliä. Kumpikaan maali ei mennyt Monsterin piikkiin ja otti monta tärkeää torjuntaa. Paskasakki alkoi heräillä ja teki tärkeät maalit, hyvä juttu. Yli sadan pisteen tahdissa, tästä on hyvä jatkaa!
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Howardin käsi meni tosiaan alkulämmittelyissä joo. Monsteri tuli sitten imuroitsemaan kaksi kiekkoa selkänsä taakse. No ei ihan. Olikos tämä nyt Monsterin toinen hyvä peli Wings-nutussa? Viime kaudella veti sen yhden Sharks-matsin helkutin hyvin, mutta onko se muuta saanut aikaan?

Monster on muuten toinen näistä meidän ruotsalaisistamme joka on jossain määrin hypnotisoivan näköinen. O___O:n ollessa luonnollisesti se toinen.

Datsyuk oli semihyvässä tikissä tänään (paska aloituksissa tosin), Zetan ollessa myös ihan hyvä. Bertiltä ei ihan Flyers-matsin tasoista esitystä tänään nähty. Alfredssonilta yksi hieno syöttö ja yksi aivan älyvapaa jäähy tuohon loppuun. Glendeningiinkin löytyi tänään vähän enemmän luottoa ja eihän se missään nimessä pettänyt. On se parempi kuin Emmerton. Voitti muuten 75% aloituksistaan tänään.

Quincey-DeKeyser oli tänään paljon parempi mitä Flyersiä vastaan.

Wings pelasi tosiaan ihan hyvän vieraspelin (=tylsä) ja voitti sillä ennakkoon kovemman joukkueen. Eipä tässä juuri muuta. Alivoimalle kehuja vielä.
 

Renton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Edellä sanottu riittävästi jo pelistä: hyvää vieraspelaamista, pisteet maistuu hyvältä.

Tootoosta sen verran, että ei siellä nelosessa muutkaan pelaajat juuri pisteillä juhli ja on vähän epäreilua huudella tehottomuudesta, kädettömyydestä ja samalla heitellä jotain Lucicin ja Simmondsin nimiä esille. Puhutaan kuitenkin täysin eri roolista. Mulle olisi aivan sama, vaikka siellä seisoisi 0+0 kauden päätteeksi, jos sieltä saisi vastineeksi energistä pelaamista, taklauksia ja hämmennystä. Onko Tootoo joutunut tulilinjalle nyt noiden muiden järjettömien sopimusten takia?

Oliko tämä minulle suunnattu? Jos oli, niin luitko yhtään mitä kirjoitin ja missä yhteydessä mainitsin Lucicin ja Simmondsin? Jos ei, niin ei tarvitse sen kummemmin välittää alla olevasta.

Renton kirjoitti:
Asiaan: Tootoolle ei vain yksinkertaisesti ole mitään käyttöä. Ei Wingsin pelaaviin hyökkääjiin ole mitään järkeä edes yrittää työntää 8-9min peliä kohden pelaavaa koohottajaa, jonka ainoat avut ovat taklaamisessa ja pienin varauksin hanskauksissa. Nykyhyökkääjällä täytyy olla muitakin avuja pelatakseen NHL:ssä vakituisesti.

Itselleni kelpaisi varsin hyvin 1-2 oikeaa voimalaituria, jotka pystyvät pelaamaan esimerkiksi ylivoimaa maalin edessä tai voittamaan hyökkäyspään kulmavääntöjä ja samalla pystyisivät pistämään kiekkoa sisään paikan tullessa.

Nykykiekkoon ei vain puhtaat "pelotteet" enää sovi pelaamaan täyttä kautta. Heidän ruutunsa ovat täyttäneet modernit isot, hyvin liikkuvat ja vahvat pelaajat. Typerää manita Milan Lucic tai Wayne Simmonds samassa viestissä Tootoon kanssa, mutta teen sen silti.

Pelotteet kuoleva luonnon vara nykykiekossa, heidän paikkansa ottaneet modernit voimahyökkääjät=Tootoo ulos ja Lucic sisään? Saatoin kuitenkin tarkoittaa viestilläni seuraavaa: pelotteille ei ole enää käyttöä, koska nykyään "pelotteina" toimivat Lucicin kaltaiset modernit isot, hyvin liikkuvat ja vahvat pelaajat?

Tootoosta ja neloskentästä: Bruinsia vastaan ihan mukiin menevää peliä, ei juurikaan virheitä omassa päässä ja hyvää energistä pörräämistä. Yksi tilanne pisti silmään kolmannen erän lopussa kun #22 oli omassa kulmassa hakemassa kiekkoa, antoi heikon syötön ja tästä seurasi tilanne Bruinsille. Kyseessä kuitenkin yksittäinen tilanne, jonka perusteella turhaa dumata Tootoon koko peliä.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Kyllähän se voitto lämmittää, varsinkin Bostonista, joka oli yllättävän vaisu eilen. Peli ei sinänsä tarjonnut mitään hienouksia, mutta jos nyt pitää mainita, niin Pavelin peli siinä ekassa maalissa. Ensin hyvää pyörimistä alueella, jonka jälkeen hyvä takakarva keskialueella, siitä hop hop hop ja komea passi. OlI hieno maali, ja kyllähän Zeta noista naulaa vaikka olikin pieni kulma. Muulilta hieno passi Weissin maaliin, muuten pelas omalla tasollaan, eli ei häävisti. Monsteri oli yllättävän hyvä tosiaan, vaikkakin pari kertaa omat pelaajat pelastivat maalin. On se välillä aikas sirkusta siellä maalin eessä, mutta eilen kävi onni ettei kolissu. Ens yönä jatketaan kotona ja Columbusta vastaan. Tsemppiä siihen!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Pikkasen mutkat oikoen ymmärsin kommenttisi väärin. En kuitenkaan itse haluaisi nähdä kenenkään uran päättyvä taklaukseen, en edes puhtaaseen sellaiseen. En vaikka Wings kyseisen taklauksen takia voittaisi Cupin.

Tähän viestisi kohtaan minun on pitänyt vastata jo jonkin aikaa mutta aina se on jäänyt, vastaukseni kenties hiukan avaa kannattamaani pelifilosofiaa ja kertonee myös osaltaan jotain minusta kiekkofanina (sekä entisenä urheilijana).

Kuten kirjoitin, en sano, että se on hyvä asia jos joku pelaaja taklataan pelikyvyttömäksi tai taklaus päättää hänen uransa mutta toisaalta olen pelatessani ja kannattajana ollut sillä linjalla, että ratkaisevissa peleissä voiton eteen voi tehdä tekoja jotka ovat kirjoittamattomien sääntöjen vastaisia tai muulla tapaa ei-toivottuja. En siis suoranaisesti näe mitään pahaa siinä, että ratkaisevalla hetkellä vastustajan avainpelaajia telotaan pelikyvyttömäksi jos se edesauttaa oman joukkueen voittoon - toki mieluiten tämä telominen tulee tapahtua laillisesti puhtaalla taklauksella mutta enpä itke vaikka tekoon käytettäisi hiukan kiellettyjäkin otteita. Itsekin olen sellaiseen syyllistynyt vähemmän ratkaisevissa otteluissa, joten jos kuvitellaan, että vielä pelaisin jotain joukkuelajia ja pelataan tärkeästä voitosta niin laisinkaan pahaa oloa tuntematta voisin toteuttaa valmentajan käskyn jos siinä käskettäisi poistaa vastustajan tärkeä pelaaja pelivahvuudesta. En siis oikein voi ruveta syyttämään muita teoista joihin itse olisin (tai olisin ollut) valmis.

Toisaalta ajattelen myös siten, että itsekin on oltava valmis siihen, että vastustaja käyttää samanlaisia otteita - metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

vlad.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Mites tuo Howardin käsi? Oliko mitään pahempaa vai oliko tuo eilinen lepo ihan varotoimenpide?

Ei varmaan pelaa vielä tänään, mutta luultavasti sitten seuraavassa pelissä kunnossa. Ei taideta edes ketään nostaa ylös nyt tämän takia.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Red Wings jatkaa tismalleen samalla kokoonpanolla, mitä eilen Bostonissa.

Monsterille toinen näyttöpaikka. Columbus ollut viime vuosina todella vittumainen vastustaja Detroitille.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mrazek kutsuttu ylös, eli Howard ei ole penkilläkään tänään. Toivottavasti ei mitään kovin vakavaa ole. Tosin hyvähän se on nyt lepuuttaa, kun on kaksi hyvää kakkosta. Tosin seuraavan paskan pelin jälkeen lyttään taas Monsterin täysin.

UPDATE: The #RedWings have recalled Petr Mrazek from Grand Rapids.
 

Jorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit, Erik Karlsson
Mrazek kutsuttu ylös, eli Howard ei ole penkilläkään tänään. Toivottavasti ei mitään kovin vakavaa ole. Tosin hyvähän se on nyt lepuuttaa, kun on kaksi hyvää kakkosta. Tosin seuraavan paskan pelin jälkeen lyttään taas Monsterin täysin.

UPDATE: The #RedWings have recalled Petr Mrazek from Grand Rapids.

Tuskinpa tossa muuta kuin että turha sitä on loukkaantuneena pitää backupina, jos vaikka Gus loukkaantuisi tänään.

Miksi, miksi Alfie joutuu pelaamaan Anderssonin ja Clearyn kanssa? Mielestäni menee vähän hukkaan, koska Andersson on puolustuspäähän ja Cleary taas ei oikeen tunnu keksivän mitää hyökätessä..
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Pahoittelut ennakkoon tästä viestistä, mutta alkoi niin sulamaan naama tuosta Vladin pointista. Varmaan olisi tässäkin ketjussa pettyneitä/vihaisia kavereita jos Torres ajelisi Datsjukin pyörätuoliin kesken playoff sarjan ja vielä enemmän se olisi urheilulta ja lajilta pois. Onneksi tuolla mentaliteetilla varustetut kaverit eivät koskaan pääse huipulle saakka niin vältymme pahimmilta kauhuskenaarioilta jossa puolet hyvistä pelaajista ovat raajarikkoja ja vastaavasti osa pelaajista löytyy vankilasta.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Pahoittelut ennakkoon tästä viestistä, mutta alkoi niin sulamaan naama tuosta Vladin pointista. Varmaan olisi tässäkin ketjussa pettyneitä/vihaisia kavereita jos Torres ajelisi Datsjukin pyörätuoliin kesken playoff sarjan ja vielä enemmän se olisi urheilulta ja lajilta pois. Onneksi tuolla mentaliteetilla varustetut kaverit eivät koskaan pääse huipulle saakka niin vältymme pahimmilta kauhuskenaarioilta jossa puolet hyvistä pelaajista ovat raajarikkoja ja vastaavasti osa pelaajista löytyy vankilasta.

En myöskään voi allekirjoittaa vlad:n mielipidettä. Urheilussa vastustajan ja itse pelin kunnioittaminen menee voittamisen edelle. Rehti kilpaileminen on hyvää ja mielestäni niitä urheilun syvimpiä kulmakiviä. Parempi voittakoon, ei se, joka tahallaan vahingoittamalla saa vastustajan terävimmän kärjen pois pelistä. Nyrkkeilyssä ym. asia on eri, luonnollisesti.

Jotta ei mene offtopiciksi, jännä nähdä miten Red Wings saa jalat liikkelle taas hieman lyhyemmän palautumisen jälkeen. Columbus on kova vastustaja joka osaa viedä taitavilta joukkueilta peli ilon pois. Ja osaa tehdä sen rehellisesti.

Howardin on paras laittaa käsi kuntoon kokonaan katsomon puolella, kun on kaksi kovaa veskaria joka tapauksessa. (Jos #50 pitää Bruins pelin tason)
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Monsterilta ilmeisen mahtava ottelu taas, onkohan se oppinut torjumaan? Nihkeä 2-1 voitto Sinitakeita, mutta sehän riittää. Alfredsson sai vihdoin hanat auki, mahtava juttu. Seuraava peli on torstaina Coloradossa, siitä ei tule helppoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös