David Moravec Kerhoon

  • 26 362
  • 85

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Daemon kirjoitti:
Tuossa ketjussa vaan on muttia riittämiin. Ensinnäkin, kuten ehkä Hassiselle jo käynyt, Moravecin kiekolliset avut ja kädet voi mennä Leinon rinnalla hukkaan.
Minun mielestäni muttat ovat tuossa ketjussa aika vähissä. Edellisen maaottelutauon jälkeinen Hassisen tukkoisuus johtuu ihan muusta syystä kuin Leinosta. Ennen taukoa kaveri oli ihan pitelemätön.

Jos ja kun tuon ketjun peli loksahtaa kohdalleen, niin se tulee olemaan kevätkaudella koko sarjan johtavia trioja.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Rontti kirjoitti:
Minun mielestäni muttat ovat tuossa ketjussa aika vähissä.

Omiin silmiini Leino on kyllä mutta ketjussa kuin ketjussa. Toivottavasti Moravec on sen verran kova nimi siihen vierelle, että viime kevään pistesaldot pyyhkiytyvät mielestä ja saadaan sitä kiekkoa liikkeelle. Hassisesta näkee melkein pelissä kuin pelissä Leinon rinnalla sen tuskastuneen ilmeen, kun pitää lyödä jarrut kiinni siniviivalla kiekon ollessa liimattuna eikan lapaan Nyt on pelkona se, että kahden hyvän luistelijan avut menetetään keskialueella.

Uskon myös siihen, että jos homma ei ala toimimaan, niin ketjut elävät.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Moravec oli aika ulkona ketjunsa liikkeistä vielä matsin alkupuolella mutta eipä noita tilanteita kovin lukemattomia määriä kertynyt muutenkaan Kerholle. Pari kertaa kerkesi sitten hiipiä hyvällä vainulla paikoille ja vapaasta paikasta sitten kiepauttikin lätyn sisään. Kuten veikkailin, iskee hyvänä päivänä, joukkueensa pelityyliin ja ketjuunsa kotiuduttuaan 60-80 maalia Kerholle. Tuntuu että Leinokaan ei hautonut enää ihan yhtä pahasti kiekkoa kuin aiemmissa näkemissäni matseissa tällä kaudella, vaikka edelleenkin liian itsekkäästi.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Näköjään hokej.cz on tehnyt haastattelun Moravecin kanssa ja nihkeän translaattorin kanssa yritin kääntää muutamia kommentteja, mutta eipä ei sillä nyt hirveästi irronnut, mutta edes jotain. "Angažmá v Hämeenlinně? Maximální spokojenost" tahtoo ainakin sanoa, että aika Hämeenlinnassa oli "äärimmäisen tyydyttävää". Mikäs sen parempaa mainosta seuralle. Jos joku osaa tsekkiä tai tuntee jonkun tsekkiläisen niin olisi suotavaa, jos saisi vähän paremman referaation.

http://hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=34876
 

HangoverFairy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Moravec jatkaa uraansa Wolfsburgissa, Saksassa.

Mikäli varma tieto, niin onnea matkaan. Lyhyen visiitin perusteella yksi hienoimpia kiekkoilijoita joita Hämeenlinnassa on vieraillut. Ehkä ensi vuonna takaisin? Miehellä kuitenkin asenne kunnossa, vaikka pisteitä ei ottelua kohti kauheasti tullut. Tälläisiä pelaajia lisää sm-liigaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös