Daniel Lebedeff Lukon maalilla

  • 61 216
  • 543

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Riippuen siitä lasketaanko Jukurien ensimmäistä maalia laukaukseksi Lebedeffin torjuntaprosentti tämän kauden osalta on joko:

84,2% tai
83,6%
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Hieman rauhoittuneena...

Ensimmäisen maalin olisin valmis katsomaan sinänsä läpi sormien. Friikki työtapaturma, jossa varmasti olisi pitänyt pelata eri tavalla maaliin sijoittuminen takaisin, mutta näitä sattuu. Paremmissakin piireissä.

Toinen maali tekemätön paikka. Kolmas maali lirahti helpohkosti längistä, mutta arpapeliähän se on kun päästetään kaveri yksin nokikkain veskarin kanssa. Neljäs sitten näytti sen että itseluottamus on täysin ammuttu.

En haluaisi nähdä enää Lukon maalilla. Ainakaan hyvään toviin. Jossain pitäisi ihan huolella nollata tapahtuneita ennen sitä. Ei kaverin itsensäkään kannalta reilu tilanne tämä nykyinen.

No, Harveyhan on sanonut, että tykkää pelata paljon. Sillä mennään toivottavasti tovi eteenpäin.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Ei Leben sopimusta tän pelin jälkeen kyllä tulla purkamaan. Olisi aivan liian kallista.
Mut meillähän on rahaa vaikka kottikärryillä kannettaisiin. Mitäs muuten Samuel Jukuri nykyään puuhaa…
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Joo mutta elekielikin on ihan lamaantunut. Oliko nyt 0-2 maalissa kun ei edes yrittänyt liikkua/syöksyä kulmalle. Tilannetta edelsi liian kauaksi vastaantulo. Yleensä en lynkkaa molaria mutta Lebedeffille on nyt tarjottu mahdollisuuksia jo tarpeeksi. Niin makaat kuin petaat; joukkue tosi epävarma myös hänen edessään. Jotain tarttis tehdä. Ensiapuna toimii kun Harvey maalilla.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Riippuen siitä lasketaanko Jukurien ensimmäistä maalia laukaukseksi Lebedeffin torjuntaprosentti tämän kauden osalta on joko:

84,2% tai
83,6%
Tällaista en muista nähneeni Liigassa koskaan aiemmin: 4/4 vetoa sisään ja vaihtoon.
 

Liitteet

  • C6266839-D4BD-4F65-B329-FF7CDC2C962B.jpeg
    C6266839-D4BD-4F65-B329-FF7CDC2C962B.jpeg
    107,5 KB · kertaa luettu: 132

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On tää kyl jännä. Liigassa n. 83,5% ja CHL:ssa n. 94,5%. Mahtaiskohan joku seura esim. Saksasta tai Sveitsistä ottaa jos kauniisti pyydetään? Liigassa ei näytä kyllä nyt onnistuvan kuin silloin tällöin. Toisaalta aina kun on pelannut hyvin, niin Lukko on voittanut. Tätä tapahtuu vaan turhan harvoin.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No millai tua, vieläkö lällätellään että Lukolla mitään maalivahtiongelmaa ole ja tilastotkaan kerro mitään?

Emmä nyt silti maalivahtiongelmaksi tilannetta lähtis paisuttelemaan kun katsoo millä tasolla Harvey on pelannut. Toki ei voida Zagin tavoin Kiuasta ylipeluuttaa puhki mutta antaa tuo silti tilaa rauhassa reagoida tilanteeseen.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Ei nyt oikein kyllä löydy luottoa tähän kaveriin. No pari hyvää matsia voisi muuttaa mielikuvaa tässä joskus sitten kun pääsee taas häkkiin. Tuskin ihan heti kuitenkaan.
 

Kepakko

Jäsen
En vaan edelleenkään voi uskoa tätä tapaa, miten Lebe on sulanut. Oli kaverista jotenkin niin hyvä kutina.

Tänään jo ensimmäisen maalin jälkeen vaikutti, että hartiat laskeutuivat ja pää painui. Liiga-vahdille ei saa käydä niin. Edelleen joku pieni toivonkipinä minussa haluaa uskoa, että Lebe vielä näyttää tasonsa. Tällaisilla esityksillä ei kuitenkaan mitään asiaa aloittavaksi maalivahdiksi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On se vaan hyvä että sopimuksesta alkoi liikkumaan huhuja jo ennen kuin Lebe teki ne kaksi haamutorjuntaa Lukkoa vastaan viime kaudella. Niin ei tartte siitä Sahlstedtia ruveta syyttämään että niiden perusteella on maalivahdin valkannut.
 

Darthjosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Nashville Predators
Näin kävi ja tosiaan yksi maali ohilaukaus, joka pomppi päätylankin kautta leben selästä sisälle. 3kpl SOG ja neljä maalia.
Täh eikö sitä ylärimaa heti ekan jälkeen laukaukseksi laskettu?
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuulemma Lebe teki tänään Liigan kyseenalaisen ennätyksen. Eli paskin startti aloittavalta molarilta ikinä. Onko tähän tietoon vahvistusta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös