Dan Hacker HIFK:n riveihin

  • 46 577
  • 167

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Yleensä ulkomaalaiset pelaajat hankitaan 1-2 ketjuihin, mutta ifk ottanut käyttöön uuden taktiikan ja ostaa ulkomaalaiset 3-4 ketjuihin? Porthen nyt olisi helposti korvattu jollain mestis-pelaajallakin.

Jos ja jos, koko Bates taitaa olla aika jos-tapaus. Hirsokin olisi pistepörssin ykkösenä jos pelaisi niinkuin kapteenin ja ykkössentterin kuuluu pelata.

Ja mikäs se sellanen Jokeri/ifk-fani on on jota ei vihollisen tekemiset kiinnosta?

Kertoo jo paljon tietämyksestä, jos luulet että liigajoukkueen kolmoskenttään hypätään "tuosta vain" vaikka Mestiksestä. Harmi, kun KalPakin rämpi pitkään eikö ne ymmärtänyt että Mestiksestä saa hyviä kolmoskentän pelaajia.

Niin Bates on "jos" tapaus niinkuin kaikki ulkkarit lähtökohtaisesti Suomeen tullessaan. Tämän on oppinut näkemään esim Madden- ja Vokoun-casessa. Bates kumminkin hakee uutta nousua ja IFK sopii siihen yhtälöön hyvin. Lähtökohtaisesti huippuhankinta ilman riskiä, koska on try-out.

Minulle on ihan sama onko joukkueen parhaat jätkät ulkkareita vai kotimaisia, kunhan kokonaispaketti on hyvä, ja näin sitä minusta on parannettu.

Kyllä minä mieluummin otan ulkkarina Hackerin, kun Jokerit niitä Erosia ja mitä niitä nyt oli ;).
 

Jopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nybondas kirjoitti:
Tämä on nähtävä osana sitä prosessia, jolla rakennamme joukkuetta. Prosessi jatkuu tästä eteenkin päin,” toteaa IFK:n urheilutoimenjohtaja Tom Nybondas.

Huono hankinta, jos UTJ:kin on sitä mieltä, että takapakkia tuli. ;)
Ikävä pakkorako IFK:n kannalta, kun pitää hankkia profiililtaan kolmos- tai nelosketjun sentteri loukkaantumisten takia, vaikka hyökkäys huutaa enemmän käsiä kuin duunia. Toisaalta, viime ottelujen raporttien perusteella ei duunareistakaan ole ollut ylitarjontaa.
 

bollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
1998, 2011
Minulle on ihan sama onko joukkueen parhaat jätkät ulkkareita vai kotimaisia, kunhan kokonaispaketti on hyvä, ja näin sitä minusta on parannettu.

Ja tällä hetkelläkö kokonaispaketti on hyvä? Puolustus umpisurkea ja kaksi todella suurta kysymysmerkkiä sentteriosastolla - toinen ei välttämättä edes pelaa koko try-outin aikana.

Ja lähtökohtaisesti ulkkareiden paikka on täyttää joukkueessa menestyksen kannalta tärkeimmät roolit. Varsinkin HIFKin tapaisessa joukkueessa, jossa tällä hetkellä riittää kolmos- ja nelosketjun roolipelaajia ihan riittämiin. Nyt tarvitaan maalintekijöitä ja kokeneita ratkaisijoita, ei perusvarmoja raatajia, joita joukkueessa kuitenkin on jo tarpeeksi.
 

Stigu

Jäsen
Asioita pitääkin miettiä pidemmälle kuin torstain jokeri-peliin ja kysymys kuuluukin, onko Hacker sellainen kaveri jolla hifk voittaa mestaruuden ensi keväänä.
Kyllä IFK:ssa taidetaan miettiä kaikkea muuta, kuin mestaruutta ensi keväänä. Urheilullinen ja taloudellinen tappiokierre on saatava katkeamaan hinnalla millä hyvänsä. Flegmaattisuuden ja loukkaantumisten värittämän miehistön kohdalla ainoa järkevä ratkaisu on infernaalinen pelaajakiertohärdelli: Ukkoa sisään ja ukkoa ulos höyryävänä kymenä, niin että Sir Penttikin olisi vihreä kateudesta.

Seuraavaksi sitten Walsh ja Pitkämäki ulos. Puolustuksen Elvis Pikkarainen, Elvis Heikkinen, ja Elvis Kankaanperä lähtökuoppiin, ja uutta, nälkäisempää kaveria sisään. Itse peluuttaisin jopa Brennania pakistossa, ja hyllyttäisin jonkun Elvis-kolmikosta.

Ihan OK, low risk-low reward-tyyppinen hankinta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ihmettelen kovasti jos ei nopeasti pelaa itseään fanien mieliin, kuten teki Lappeenrannassa ja myös Tampereella.

Eipä allekirjoittanut olisi tätä kaveria Ilveksestä halunnut pois, mutta minkäs teet kun S/M-liigan ulkkikiintiö on mitä on ja niin myös Ilveksen pakkitilanne. Kaikkea hyvää Danille sinne IFK-nuttuun!
 

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihmettelen kovasti jos ei nopeasti pelaa itseään fanien mieliin, kuten teki Lappeenrannassa ja myös Tampereella.

Eipä allekirjoittanut olisi tätä kaveria Ilveksestä halunnut pois.

Kaikkea hyvää Danille sinne IFK-nuttuun!

Tästä osuudesta samaa mieltä.

Todella toivon, että onnistuu myös IFK:ssa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmasti seuran huonoimmat ulkomaalaispelurit ikinämissään. Kukaan näistä neljästä pelaajasta ei ole tehnyt tällä kaudella yhtäkään maalia missään sarjassa, onkohan edes harjoituspeleissä?
Minne jäivät ne kymmenet NHL-paikkaa metsästäneet artistiverohankinnat, joista suuren ja mahtava IFK:n piti vain kaapia kermat päältä?
IFK:n todellisuus näyttää olevan tämä: Ilves hankkii ykköskorin sentterivahvistuksen(Platt) jolloin poppariosastolla viime pelit viettänyt ylijäämä(Hacker) siirretään Helsinkiin. Toivottavasti ollaan hereillä, jos Eronen ja Jacina vapautuvat try-outtiensa jälkeen.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Parempi kuitenkin kuin ei mitään ja hankintaa varmaankin edisti se, että Batesin nähtyään Nybondaskin tajusi, ettei miehestä ole pelaajaksi moneen kuukauteen, ylipainoa on sen verran tuhdisti. Sitä ei vaan faxin läpi huomannut.
Niinpä, eikä toi paino-ongelma ole todellakaan ainoa kun tästä hemmosta on kysymys. Eiköhän lähde jo viikonloppuna kotia kohti.
 

Red Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Sihvosen Petteri & Tammisen Juhani
Mielenkiintoista, että Nybondas totesi ifkin hankkineen täydennystä sentteri-osastolle, mutta koko alkukauden Hacker pelasi Ilveksessä laiturina, jossa hänen parhaat ominaisuudet tulevatkin hyvin esiin. Lisäksi sentterin rooliin Hackerilla ei ole erityisiä vahvuuksia kuten esim. aloitukset tai pelintekotaidot. Todella outo hankinta siinä mielessä.

No eipä noi edellä mainitut ominaisuudet ole Jermullakaan kauheen hyvin hanskassa. Jos mies hankittiin ensisijaisesti Porthenin rooliin niin ei siihen mitään metron käsiä tarvita. Vaikka mielelläni näkisin itsekin Mikko Koivun ifk:n 3.ketjun sentterinä.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä hankinta, jos Bates osottautuisi olevansa kunnossa. Mun mielestä kyllä aika turhaa itkee täällä, että Bates olis paskassa kunnossa. Mitä helvettiä? Monta peliä ootte siltä nähnyt? Ootellaan nyt ihan kiltisti vaan kun hän on pelannut ensimmäisen pelinsä ja itketään täällä sitten. Kyllä mullakin on vähän ennakkoluuloja, että se varmaan on aika huonossa kondiksessa, mut ootellaan nyt vaan sinne torstaille. Nää itkupillit vois kertoa, et mikä kelpaa? Hacker loistava paikkaaja tuohon nyt ja kaikki tietää kun hänet SM-liigasta tunnetaan, että kaveri on kunnossa. Ja kyllä mä sinne tammikuuhun asti jopa Hackeria voisin katsoa kakkoskentässä vaikkei oma paikkansa ehkä olekkaan, mutta uskon hänen pystyvän pelaamaan Lennun ja Luttisen kanssa hyvin kakkosessa.

Lopin palattua meillä olisi todella hyvät sentterit: Hirso, Loppi, Bates, Hacker. Tosin Lopin palattua kaukaloon Hacker siirtyisi varmaan laitaan, mutta silti. Vähän samanlainen tilanne kuin Jokereilla sitten.

Tervetuloa Hacker!

EDIT: Brennan ulos, jos Bates onnistuu.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ihan sitä mitä tarvittiin ,mutta jotenkin tuntuu kumminkin hyvältä. Voipi olla ,että Dan pelaa itsensä kaikkien Hifk fanien suosioon. Näinhän kävi hänen kohdallaan myös edellisissä seuroissaan. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös teillä ole ihan tarpeeksi noita kontaktia vältteleviä pisteittenkerääjiä(Kuhta,Hirschovits,Loppi), että tekee vaan hyvää, kun joukkoon pistetään itsensä likoon, joka vaihdossa laittava taistelija. Loistopelaaja, vaikei mikään pistenikkari.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Ikävä tilanne IFK:lla kun joutuu käyttämään Porthenin stunttiin ulkomaalaispaikan, kapeus sentteriosastolla näkyy. Toki huono onneakin matkassa, kun 2/4 pelaavaa senaa sairastuvalla.

Porthenin tasoinen jamppa vaan pitäisi pystyä korvaamaan reserveistä/junnuista löytyvistä kavereista. Miehen arvostus omiensa joukossa välillä ihmetyttää, varsinkin jos puhutaan pätevästä kolmossentteristä. Miehellä on takana 5 kautta liigaa, piste-ennätys on 2+10 (muuten jäänyt aina alle 10 tehopisteen) ja ennen kaikkea, joka kaudella on tehotilasto kauden päätteeksi näyttänyt miinumerkkistä lukemaa, tälläkin kaudella kerinnyt jo päästä -5 lukemaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Ihmettelen kovasti jos ei nopeasti pelaa itseään fanien mieliin, kuten teki Lappeenrannassa ja myös Tampereella.

Eipä allekirjoittanut olisi tätä kaveria Ilveksestä halunnut pois, mutta minkäs teet kun S/M-liigan ulkkikiintiö on mitä on ja niin myös Ilveksen pakkitilanne. Kaikkea hyvää Danille sinne IFK-nuttuun!

Ulkomaalaiskiintiö? Käsittääkseni mikä tahansa seura saa peluuttaa niin montaa ulkomaalaista kun haluaa mutta eivät peluuta jonkun herrasmiessopimuksen perusteella mikä on ihan perseestä. Jos kerran ei kotimaisia pelaajia löydy niin minkä takia pitää peluuttaa 3-tason suomiukkoja kun 'kiintiö' täynnä?
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai että Hacker. Tervetuloa vaan ja toivotaan onnistumista. Ei ehkä aivan niin kova ukko, kuin odotin, mutta luonnollisesti tyhjää parempi. Ja taisi olla pakkorako hankkia sentteriksi (?) viimeistään Porthenin loukkaannuttua. Brennan ulos vai neljällä ulkomaan elävälläkö menään? Mahtoiko olla kallis kaveri?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä että reagoivat Toimistolla. En puolla enkä dumaa ennenkuin näen herran otteet HIFK:n paidassa. Vituttaa vaan, että kun sitä voittavaa veskaa pitäs metsästää+rightin pakkia, niin eikös HIFK:n tsägällä tipahda joku muu kenet on pakko korvata ensin.

Tietysti toivon että Nybari pitää puheensa, ja että prosessi jatkuu edelleen.

Ja vitut mistään sopimuksista tai muusta. Hommataan vaikka puol jengiä ulkomaalaisia jos vaan pankkitili antaa periks. Valtaselle harmaita hiuksia kun hikoilee soitellessaan uusia lainoja kriiseissä olevilta pankeilta.

Tosiasiassa mua vituttaa eilisen flegu-esityksen jälkeen puol jengiä, joten vois ihan hyvin ottaa stuntit jo Heikkiselle, Kangelle, Hirsolle ja Hankille. Näin aluksi.

Noh. Welcome Dan Hacker.
 

Stigu

Jäsen
Eronen voi olla aika lähellä teitä. Esplanadin pulut tiesivät kertoa.
Joo ja Ero on lähellä Hjallista.Tosin Nybari on jo parissa kuukaudessa esittänyt aika penamaisa otteita, joten en yhtään ihmettelisi, jos esim. Kanki + Heikkinen vaihdettaisiin päittäin Eroseen. Toivotaan kuitenkin, että kyseessä on puluista huolimatta uutisankka.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ulkomaalaiskiintiö? Käsittääkseni mikä tahansa seura saa peluuttaa niin montaa ulkomaalaista kun haluaa mutta eivät peluuta jonkun herrasmiessopimuksen perusteella mikä on ihan perseestä. Jos kerran ei kotimaisia pelaajia löydy niin minkä takia pitää peluuttaa 3-tason suomiukkoja kun 'kiintiö' täynnä?
Näihin hyviin kysymyksiisi olisi nyt helvetin kiva kuulla kiintiön puolustajien puheenvuoroja, kuinka Suomi-kiekon taso nousee kun omat junnut saavat peliaikaa ? Kärpät huutaa pakkia, kiintiö huutaa suomalaista jota ei ole tarjolla. Hifk huutaa pakkia ja ehkä maalivahtia, kiintiö huutaa suomalaisia, joita ei ole tarjolla, Ilves joutuu luopumaan ulkkarista josta pidettiin, mutta pakko oli luopua että saadaan peräpäähän vahvistusta. Blues istuttaa kaikkien terveenä ollessaan loistavaa pelaajaa (kuka tahansa niistä) katsomossa, Jokerit hankki parin kilon Erosen coffey-Pikkaraisen.

Miten se taas menikään, näilläkö liigan taso nousi? Sorry avautuminen, mutta samaan balettiin tämä kuuluu.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Olen itse asiassa ihan tyytyväinen tähän Hackerin hankintaan. Vaikka alakerta vuotaakin ja ensisijaisesti olisin kaivannut puolustajaa, niin Hacker on kuitenkin kuuleman/näkemän mukaan hyvä puolustava hyökkääjä, eli samalla vahvistettiin joukkueen puolustuspelaamista ja hankittiin Porthenille astetta kovempi stuntti. Lisäksi kyseessä on hyvällä asenteella raatava pelaaja ja asennettahan tämä lähinnä eläkeläisten puulaakiporukalta näyttänyt joukkue kaipaakin. Ja sitten jos Loppi vielä keväällä tervehtyy, voidaan Hacker siirtää laidalle, joka on myös tuttu tontti miehelle. Tässä siis hoidettiin useampiakin kärpäsiä yhdellä iskulla.

Neljällä ulkkarilla tuskin lähdetään vetämään ja puolustuksesta en ainakaan heti lähtisi tinkimään vaikka Walsh ei olekaan täyttänyt oikeastaan mitään odotuksia. Eli siis Brennan lienee liipaisimella, haluttiin sitä sitten tai ei ja kai me nyt joku lantti saataisiin korvaukseksikin. Eikä Walsh edes ole tällä hetkellä umpisurkean puolustuksemme heikoin lenkki. En kuitenkaan usko, että kukaan lähtee ennen kuin Batesin try-out päättyy. Se tulee sitten sinetöimään Walshin/Brennanin kohtalon. Eli voihan se olla myös, että Bates lähtee. Kantaa asiaan en ota ennen kuin mies on muutaman pelin pelannut.

Silti edelleenkin odotan vahvistusta alakertaan, lähti Walsh tai ei. Joku Niinimaa olisi tietenkin unelmien täyttymys, mutta epäilenpä, että rahakirstun pohja helottaa jo sen verran, ettei moinen ole mahdollista. Mikäli kuitenkin joku kotimainen pakki "X" tänne vielä saataisiin ja Loppi tervehtyy hyvissä ajoin, niin ei tämä ollenkaan huonolta näytä, ainakaan paperilla (tiedän, käytäntö on sitten eri asia):

Kuhta - Hirso - Pikkarainen
Luttinen - Bates - Petrell
Hacker - Loppi - Pesonen
Liivik - Keränen - Ahtola

Heikkinen - X
Pikkarainen - Kankaanperä
Walsh - Holmberg
Haverinen/Honkanen/Turunen

Tällöin nyt tietenkin maalivahtiosasto jää kysymysmerkiksi, mutta toisaalta voidaanhan sitä vielä haikailla Pitkämäki - Ahonen -treidistä. Jolloin tämä osasto olisi edelleenkin kysymysmerkki :)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hifk huutaa pakkia ja ehkä maalivahtia, kiintiö huutaa suomalaisia, joita ei ole tarjolla.

Tuliko tämä jollekin yllätyksenä vai olisiko tuo ollut tiedossa keväästä asti? Kuvitteliko joku tuolla pakistolla oikeasti mentävän 6-joukkoon? Ilman "faheyta ja lupaa", joita ei selvästi yrityksistä huolimatta saatu, on peräpäässä niin suuri vuotava aukko, ettei sitä tukkisi edes huippukuntoinen Riksman.

Onnea kuitenkin Hackerille pestin johdosta. Olisi kelvannut myös tämän hetken Ässiin heittämällä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
No empä nyt taas tiedä, eiköhän Hackerin tontin olisi voinut hoitaa vaikka muuan Markku Hurme. Nyt meillä on neljä ulkomaalaista ja yksikään heistä ei mahdu ykköskenttään, hankittavana on pakosti vielä puolustaja ja mahdollisesti maalivahti, eli lähinnä kaikki on päin vittua.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Nyt meillä on neljä ulkomaalaista ja yksikään heistä ei mahdu ykköskenttään, hankittavana on pakosti vielä puolustaja ja mahdollisesti maalivahti, eli lähinnä kaikki on päin vittua.

Ehkäpä juuri tästä johtuen meillä on varaa ulostaa joku ulkkareistamme? Mielestäni Hackerilla paikattiin Porthenin loukkaantuminen enemmän kuin kiitettävästi.

Millä tavalla kaikki on päin sitä kuuluisaa emätintä? Ok, tappioputki takanamme, mutta se ei ole uusien vahvistuksiemme vika. Mielestäni on erittäin positiivista, että joukkuuenjohto edes yrittää reagoida loukkaantumisiin ja tietenkin heikkoihin peliesityksiin. Täytyy myös huomioida se fakta, että yrityksessä kuin yrityksessä operoidaan toimialan markkinoiden pohjalta investointeja tehdessä.

Sitten täytyy vielä kysyä, että mistä tiedät Hackerin hankinnan pyyhkivän pois mahdollisuudet maalivahdin tai puolustajan hankintaan? Eiköhän alakerran ongelmat ole hyvin myös pelaajakoordinaattoreidemme tiedossa, ja kuten Nybondas jo totesikin, että joukkueen rakennus jatkuu. En usko, että Hackeria oltaisiin hankittu mikäli tiedossa olisi ollut joku laadukas ulkkaripakki. Ehkä tiedossa on kotimainen sellainen? Itse en ainakaan tunne näitä HIFKin päättäjiä henkilökohtaisesti, että voisin pistää tekstaria ja kysellä tilanteesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös