Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 199 502
  • 887

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Aika jännä, että Starsin hyökkäys on ollut jo jonkin aikaa täysin Duchenen kentän ja yv:n varassa. Ykkösketjulla on jäänyt käsijarru päälle, eikä Johnstonkaan ole ihan niin säkenöivä kuin kauden alussa. No olisihan se aika murhaa, jos kaikki sylinterit olisivat käytössä.

Zadorovin tulo olisi kyllä kiva, mutta eikös tuo vaatisi hiukan cap-jumppaa? Janin tilallehan tuo tulisi, mutta ei taida se vajaa pari milliä vielä riittää.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Sillä välin Cedar Parkissa: Texas Stars pelasi kaksi kotiottelua Grand Rapids Griffinsejä vastaan. Texas Stars voitti molemmat ottelut lukemin 4-2 ja 7-4.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-1 Fredrik Karlström (Oskar Bäck ja Michael Karow)
2-1 Riley Damiani (Chase Wheatcroft ja Antonio Stranges) Ylivoimamaali
3-1 Michael Karow (Chase Wheatcroft ja Nicholas Caamano)
4-1 Logan Stankoven (Derrick Pouliot ja Mavrik Bourque) Ylivoimamaali

Matthew Murray torjui 26 laukausta 28 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Fredrik Karlström (Antonio Stranges ja Riley Damiani)
2-0 Matej Blümel (Oskar Bäck ja Fredrik Karlström)
3-2 Logan Stankoven
4-2 Mavrik Bourque (Fredrik Karlström)
5-2 Matej Blümel (Mavrik Bourque ja Logan Stankoven) Ylivoimamaali
6-2 Antonio Stranges (Riley Damiani ja Christian Kyrou) Ylivoimamaali
7-2 Antonio Stranges

Rémi Poirier torjui 37 laukausta 41 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 14 pelatun ottelun jälkeen:

1. Logan Stankoven (14) 10+8 = 18 (+4)
2. Mavrik Bourque (14) 7+11 = 18 (0)
3. Matej Blümel (14) 7+7 = 14 (+10)
4. Curtis McKenzie (14) 2+11 = 13 (+1)
5. Fredrik Karlström (14) 6+6 = 12 (+7)
6. Riley Damiani (14) 4+6 = 10 (0)
7. Antonio Stranges (14) 3+7 = 10 (-1)
8. Oskar Bäck (14) 1+9 = 10 (+10)
9. Kyle McDonald (13) 4+3 = 7 (-2)
10. Nicholas Caamano (14) 4+3 = 7 (+3)
11. Lian Bichsel (11) 1+4 = 5 (+2)
12. Christian Kyrou (13) 1+4 = 5 (+4)
13. Derrick Pouliot (13) 1+4 = 5 (+6)
14. Chase Wheatcroft (9) 2+2 = 4 (+1)
15. Michael Karow (14) 1+3 = 4 (+5)
16. Alex Petrovic (13) 0+3 = 3 (+2)
17. Matthew Seminoff (13) 0+2 = 2 (0)
18. Scott Reedy (1) 0+1 = 1 (+1)
19. Gavin White (8) 0+1 = 1 (+3)
20. Artem Grushnikov (11) 0+1 = 1 (-1)

Maalivahdit:

1. Matthew Murray (7) torjuntaprosentti 92,8 prosenttia
2. Rémi Poirier (7) torjuntaprosentti 90,2 prosenttia

Seuraavaksi Texas Stars pelaa kaksi vierasottelua Colorado Eaglesia vastaan 24.-25.11.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Stars pelasi silti hemmetin hyvää lätkää ison osan ottelusta. Siinä 5-3 ylivoimalla olisi pitänyt naulata homma ja sulkea arkun kansi lopullisesti.

Ei muuta kun nälkäisenä Rangersin kimppuun.
Sergei Zubov tainnut joskus todeta, että jos on 45 sekuntia 5-3 yv-aikaa, niin aina täytyy verkon heilua. Näinhän sen pitäisi olla ja olikin aikoinaan, kun Zubov pyöritteli kahden miehen ylivoimaa Modanon ja kumppanien kanssa.

Ykkösylivoimakentällinen on ruvennut vihdoin toimimaan, mutta jostain syystä kahden miehen ylivoimalla, siellä pyörii joku erikoisviisikko joka ei ole tuottanut yhtään mitään tällä kaudella. Ymmärtäisin, jos yhä Dallasin YV olisi kuraa, niin kokeillaan jotain uutta. Nyt en ymmärrä, mutta kai ne koutsit ymmärtää paremmin pelistä, kuin tällainen fanipoika.

Kolme seuraavaa matsia himassa, niistä vähintään pari olisi kiva voittaa. Maanantaina toiveissa 60 minuuttia hyvää hokia Rangerssia vastaan. Riittää mihin riittää. Katselin vähän tilastoja, niin viimeksi Stars voittanut kotona Rangersin maaliskuussa 2019 eli kiva paikka ollut AAC Rangersille viime vuosina.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Erittäin hyviä oppitunteja. Jos näitä joskus tulee, niin hyvä että syyskaudella.

Stars pelasi silti hemmetin hyvää lätkää ison osan ottelusta. Siinä 5-3 ylivoimalla olisi pitänyt naulata homma ja sulkea arkun kansi lopullisesti.

Ei muuta kun nälkäisenä Rangersin kimppuun.

Dallas onnistui kääntämään kaverilleen pelin tuolla 5-3 ylivoimalla. Niinkuin sanoit, että erittäin hyvä oppitunti, muttei kuitenkaan milläänlailla hyväksyttävää töpeksiä kolmen maalin johtoa kotona.

Itse pelihän oli täysin Starsin lapasessa aina tuohon kahden miehen ylivoimaan saakka, jonka jälkeen vähän huono haastoi Woodin maaliin ja Avs ylivoiman jälkeen momentum siirtyikin Coloradolla täysin. Siihen toisen erän loppuun vielä Johansenin ylivoima maali, niin alkoikin kakka hakkaa kalsareita Stars pojilla, mutta eiköhän näistä opita ja mennään eteenpäin kohti seuraavaa.

Zadorovin tulo olisi kyllä kiva, mutta eikös tuo vaatisi hiukan cap-jumppaa? Janin tilallehan tuo tulisi, mutta ei taida se vajaa pari milliä vielä riittää.

Tarviaahan se cap jumppaa ja Flames, vaikka tuosta Zadorovin palkasta ottaisikin esimerkiksi sen 50% itselleen, niin se ei tulisi assettien puoleen Starsille mitenkään edulliseksi.

Toivon että ei päätyisi Starsiin. Borderline-taklaaja koko uransa ajan. Haluan nähdä yhtä paljon hänet Dallasin riveissä kuin aikanaan Claude Lemieuxin tai Sean Averyn.

Tavallaanhan joukkueen kannalta olisi parempi, että kyseinen törmäilijä olisi omassa kopissa vastustajan kopin sijaan. Zadorovhan on iso hyvin liikkuva ja ilkeästi pelaava pakki, joka pystyy pelaamaan kiekolla ja omaa ihan hyvän kudinkin, mutta silti itselläni herää kuitenkin kysymys, että tuoko lopulta Zadorov itse Starsin pelille muuta kuin isot sääntöjen rajamailla olevat taklaukset?

Zadorovin hinnan ollessa varmasti kova, katsastaisin Nillinä markkinat, että löytyisikö markkinoilta huokeempaan hintaan Starsille ehkä jotain järkevämpää?
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Loistava comeback. Parin maalin takaa ja ohitte. Tätä Marchmenttia haluan nähdä! Robo on nyt vähän ollut unessa eikä tuo ketjun vaihto näyttäneen vaikuttaneen asiaan oikein milläänlailla. Noh oli Robo unessa tai ei, niin tästä on jokatapauksessa hyvä lähteä kohti seuraavaa koitosta.


Ottelun yhteydessä Stars kertoi, että Mike Modano tulee saamaan oman patsaan American Airlines Centerin edustalle 16 maaliskuuta.

 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ehkä se on nyt virallista, että Duchenen hankinta herätti sekä Seguinin että Marchmentin. En olisi ehkä kestänyt sitä, jos tuo Marchmentin maali olisi hylätty. Mushilla on ollut hiukan kirous päällä noiden hylättyjen maalien kanssa. Kerrankin näin päin.

Robon alavire kummastuttaa. Luistelua on kehitetty ja voimaa lisätty. Mikä muka voisi mennä pieleen? Rautalan opissako se on ollut?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Robon alavire kummastuttaa. Luistelua on kehitetty ja voimaa lisätty. Mikä muka voisi mennä pieleen?
Ehkä pää ei pysy enää mukana huimassa vauhdissa. Hekoheko. Mutta ei tosiaan vielä ainakaan auennut sen ketjun peli yhtään. Yksi oman pään aloitustilanne jäi mieleen, missä Johnston vaihdettiin aloitusympyrästä, niin sinne joutui Dadonov. Näin ei tarvitsisi tapahtua, jos ei ole kahta aloituksia kaapivaa sentteriä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Olisikohan Robolla vielä vaikeuksia sopeutua kehittyneeseen luistelunopeuteen ja fyysisyyteen?
 

M10

Jäsen
Robertson, joka on nyt ainoastaan sellaisessa reilun 70 pisteen tahdissa, on nyt 24-vuotiaana uransa ensimmäisessä slumpissa. Vähän vaisuja ratkaisuja kiekollisena ja huonoja laukauksia ensimmäiseen blokkaajaan. Supertähdetkin kokee tällaisia vaiheita, joten en ole Robosta huolissaan. Kun se flow taas tuosta löytyy ketjukavereiden kanssa niin tulos tulee olemaan kovaa, etenkin ylivoimalla, missä Robertson on edelleen ihan eliittiä. Pidin DeBoerin reagoinnista ja Robon siirtämisestä kakkoskenttään. Taisin tuon perään jossain vaiheessa itsekin täällä huudella.

Robon on aika helppo nyt slumppailla, kun suunnilleen kaikki muut hyökkäyksessä onnistuvat. Duchenen ketju on ollut aivan ällistyttävän hyvä ja se taso, mille #95 on nostanut Seguinin ja Marchmentin, on aivan huikea. Wyatt Johnston on liikkeen ja kamppailuterävyyden osalta illasta toiseen kentän parhaimmistoa, mutta ihailen myös pojan puolustuskykyä. Johnston pelaa alivoimaa illasta toiseen ja hän on 20-vuotias. Primessään ehkä 5 vuoden päästä, miettikääpä sitä.

Pavelski ja Benn näytti Rangersia vastaan mitä on veteraanijohtajuus. Kevyelle jalalla operoiva Benn näyttää yht'äkkiä siltä, että hyvää peliuraa on vielä se 3-4 vuotta jäljellä helposti. Clutch-maalien erikoismies Pavelski ei sen sijaan vanhene varmaan koskaan. Hänen saaminen Dallasiin reilut 4 vuotta sitten on yksi parhaita asioita, mitä tälle organisaatiolle on koskaan tapahtunut. Enkä puhu vain pelillisistä ansioista ja niistä clutch-maaleista, vaan siitä johtajuudesta mitä tulee esim. Johnstonin kanssa asumiseen ja niin edelleen. Uskomaton äijä, aivan legenda: Joe Pavelski.

Oli muuten hyvä osoitus DeBoerin peluuttamisesta ja kotiedun hyödyntämisestä tuossa 2-2 maalissa.

Todella vahva esitys Starsilta karmean Colorado-ottelun lopun jälkeen. Kertoo siitä, mikä joukkueen itseluottamuksen taso on. Toki pomminvarmaa on se, että tappioputkia tulee vielä Dallasillekin, koska niin se vaan aina on 82 ottelun runkosarjassa. Pelaajat ja valmennus eivät ole robotteja. Saas nähdä, milloin tämä Starsille tällä kaudella koittaa.

Thomas Harley on ilmeisesti jo lähellä pelikuntoa. Silmä on vieläkin niin pahan näköinen tuon Duhaimen ääliötöötin jäljiltä, että ei taida Thomas-parka vielä yksinkertaisesti nähdä pelata :D En kiirehtisi hänen paluun kanssa, koska kautta on paljon jäljellä ja Harley on keväällä isossa roolissa. Sitäpaitsi luottomies Joel Hanley on pelannut erinomaisesti hänen paikallaan. Kovaa luistelua ja taistelua ilman sen suurempia virheitä. Hän on vähän kuin ysärin lopun Brad Lukowich! Aina valmis ja laadukasta tekemistä peräpäässä, kun sitä tarvitaan.

Wedge hoiti torjuntatehtävät kiitettävällä tasolla alusta lähtien. On tärkeää, että on tuon tason kakkosveskari, jota voi peluuttaa Jake Oettingerin levätessä. Keväällä sitten on kuitenkin selvää, kuka pelaa kaikki pelit.

**

Modano saa patsaansa Dirkin viereen. Nyt alkoi spekulaatiota, minkälainen patsas se oikein on. Ihmettelen, jos ei ole se legendaarinen kannunnosto-kuva Buffalosta.

 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Kovatasoinen ottelu Vegasia vastaan, näissä matseissa pelin vaade on hurja. Molemmat joukkueet oli vireessä ja etenkin molemmat maalivahdit. Hill on kyllä ollut melkoinen löytö VGK:lta.

Vaikka tuli pienen tuurinkin avustuksella jatkoaikamaali Eichelille niin pidän erittäin paljon tuosta Starsin pelaamisesta jatkoajalla. On menty eteenpäin valtavasti viime kaudesta. Dallas väsytti Vegasia ja piti kiekkoa reilut pari minuuttia luoden pari loistavaa maalipaikkaa, mutta tällä kertaa ei mennyt.

Harley palasi askiin ja pelasi hyvin. Ei muuta kun seuraavaa matsia kohti, näin kun pelataan niin 10 ottelusta voitetaan 7-8.

**

Aivan kammottavia nuo huhut Patrik Kanen tulemisesta Dallasiin. Stay away!
 

M10

Jäsen
Kannattaisiko Nillin laittaa tuo raha johonkin pakkiin?

Minä henkilökohtaisesti fanitan ajatusta Zadorovista Dallasin paidassa. Iso ja ilkeä kiekkoa hyvin liikuttava puolustaja. Uskon, että hölmöilytkin jäisi pois DeBoerin komennuksessa. Heiskanen - Zadorov olisi silkkaa seksiä ykkösparissa. Ja on vielä Putin-kriitikko! Aina vaan paranee.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Minä henkilökohtaisesti fanitan ajatusta Zadorovista Dallasin paidassa. Iso ja ilkeä kiekkoa hyvin liikuttava puolustaja. Uskon, että hölmöilytkin jäisi pois DeBoerin komennuksessa. Heiskanen - Zadorov olisi silkkaa seksiä ykkösparissa. Ja on vielä Putin-kriitikko! Aina vaan paranee.
Tähän vahva peukku. Zadorov olisi juuri sitä mitä tuo puolustus voisi vielä tarvita. Hakanpää nostaa tasoon keväällä, siihen kiekonsyöjä Lindell mukaan ja vielä monsteri Zadorov. Ai että. Voisi melko luottavaisin mielin lähtä pelaamaan kannusta.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
näin kun pelataan niin 10 ottelusta voitetaan 7-8.
Juuri näin. Viikon sisään oli kolme contenderia vastassa ja 3/6 pistettä kertoo siitä, että Stars on aivan kilpailukykyinen huippujoukkueitakin vastaan.

Toi Vegasin mokke Hill alkaa olla melkoinen muuri Dallas-hyökkäykselle. Todella hyvin pelasi jälleen ja torjui hienosti. Otterkin oli hyvä, ei siinä mitään ja tarjonnee Seguinille bisset varman maalin torjumisesta. DeBoerkin näytti nerolta, kun pisti 21-24-16 toisen erän lopussa jälleen yhteen ja saman tien Hine paukautti maalin. Siinä maalissa oli kyl Pavelskin pelinlukutaito pääosissa. Saatuaan Robon lähettämän kiekon laidassa, näki todella nopeasti Hintzin kiitävän painottomalla puolella ja namupassi suoranalapaan vapautti Roope-sedän maalintekoon.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
5/6 pistettä oli otettavissa ilman tuon Colorado pelin sulamista. Ihan ok 3 pelin rupeama Dallasilla, vaikka tuo Colorado peli jäi harmittamaan, koska se peli oli ihan omissa käsissä. Onneksi NY Rangers peli sitten voitettiin ja piste kovalta Las Vegasilta.

Ensi yönä sitten kotipeli Calgary vastaan, mikä pitäisi hoitaa. Let's go Stars!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

M10

Jäsen
Oettinger maalissa ensi yönä.

Robertson — Hintz — Pavelski
Marchment — Duchene — Seguin
Benn — Johnston — Dadonov
Steel — Faksa — Dellandrea

Suter — Heiskanen
Harley — Lundkvist
Lindell — Hakanpää
 

M10

Jäsen
No nyt on otettu sitten se kauden ensimmäinen kunnon pohjakosketus. Kamala peli etenkin puolustuksen ja maalivahdin osalta. Positiivisena Johnstonin snaipperimaalit ja Robon onnistuminen.

Näitä ohipelejä toki tulee. Tärkeintä on, miten näihin reagoi.

Meanwhile in AHL. Jumalaista kautta pelaava Logan Stankoven teki kaksi maalia, kun Texas voitti 4-1.


 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
No nyt on otettu sitten se kauden ensimmäinen kunnon pohjakosketus. Kamala peli etenkin puolustuksen ja maalivahdin osalta.

Joo ei ollut Otterin päivä. Ehkä sitä kuormaa voisi jakaa vieläkin enempi?

Puolustuksen osalta en ymmärrä tuota logiikkaa, kun Lundkvist pelaa muutaman heikomman vaihdon, niin päässään heti penkin päähän imemään tuppea. Hakanpää on ollut taas oikeastaan koko alkukauden aivan kassalla ja silti valmennuksella tuntuu olevan kauhea luotto häneen. Tuollaisen pari metrisen ja 110kg pakin perisynti on olla vain paikalla eikä läsnä noissa peleissä. On muuten todella koomisen näköistä, kun kolme päätä pienemmät ja 40kiloa kevyemmät kaverit lappaavat nenän edestä reppuja sen minkä ehtivät, kun pelataan jotain ihme alibi lätkää. Sitten en tiedä, että luuleko Hakkis olevansa Bobi Orri vai saako se jotain ihme kohtauksia kun se ryntäilee tuolla kentällä milloin mihinkin. Välillä ollaan hyökkäyksen kärjessä ja välillä tuplataan, jopa triplataan kiekolle jättäen kavereita aivan vapaaksi. Johonkin on nyt hävinnyt se nöyrästi pelaava Hakanpää, joka antoi sen helpon syötön omille tai heitti lasin kautta ulos hoitaen oman tonttinsa myös omissa pyöriessä.

Toki nyt Calgarya vastaan näitä kuukahduksia sattui nyt muillekin. Kyllähän tuo pakisto huutaisi sitä isäntää. Kiekollista taitoa kyllä löytyy, mutta onhan tuo puolustus hiukka pehmeähkön oloinen.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kaksi vieraspeliä Colorado Eaglesia vastaan. Ensimmäisen ottelun Texas Stars voitti numeroin 1-4, mutta toisessa ottelussa Colorado Eagles oli vahvempi luvuin 6-3.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

0-1 Riley Damiani (Christian Kyrou ja Derrick Pouliot)
1-2 Logan Stankoven (Mavrik Bourque ja Derrick Pouliot)
1-3 Nicholas Caamano (Michael Karow ja Oskar Bäck)
1-4 Logan Stankoven (Mavrik Bourque ja Curtis McKenzie) Tyhjä maali

Matthew Murray torjui 38 laukausta 39 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

2-1 Antonio Stranges (Matthew Seminoff)
2-2 Kyle McDonald (Mavrik Bourque ja Derrick Pouliot) Ylivoimamaali
3-3 Kyle McDonald (Logan Stankoven ja Curtis McKenzie) Ylivoimamaali

Rémi Poirier torjui 37 laukausta 42 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 16 pelatun ottelun jälkeen:

1. Logan Stankoven (16) 12+9 = 21 (+6)
2. Mavrik Bourque (16) 7+14 = 21 (+1)
3. Curtis McKenzie (16) 2+13 = 15 (+1)
4. Matej Blümel (16) 7+7 = 14 (+9)
5. Fredrik Karlström (16) 6+6 = 12 (+5)
6. Riley Damiani (16) 5+6 = 11 (-1)
7. Antonio Stranges (16) 4+7 = 11 (-1)
8. Oskar Bäck (16) 1+10 = 11 (+8)
9. Kyle McDonald (15) 6+3 = 9 (-4)
10. Nicholas Caamano (16) 5+3 = 8 (+2)
11. Derrick Pouliot (15) 1+7 = 8 (+6)
12. Christian Kyrou (15) 1+5 = 6 (+6)
13. Lian Bichsel (13) 1+4 = 5 (-1)
14. Michael Karow (16) 1+4 = 5 (+4)
15. Chase Wheatcroft (10) 2+2 (0)
16. Alex Petrovic (15) 0+3 = 3 (-1)
17. Matthew Seminoff (15) 0+3 = 3 (0)
18. Scott Reedy (1) 0+1 = 1 (+1)
19. Gavin White (9) 0+1 = 1 (+2)
20. Artem Grushnikov (12) 0+1 = 1 (0)

Maalivahdit:

1. Matthew Murray (8) torjuntaprosentti 93,5%
2. Rémi Poirier (8) torjuntaprosentti 89,9%

Seuraavaksi Texas Stars pelaa yhden vieraspelin San Diego Gullsia vastaan 29.11.

AHL:n pistepörssissä Logan Stankoven on tällä hetkellä sijalla 3 ja Mavrik Bourque sijalla 4.
 

M10

Jäsen
Viimeisimmässä 32 Thoughts Podcastissa Elliot Friedman jutteli viimeisimpiä huhuja Patrick Kanen tilanteesta. Detroit ilmeisesti vahvoilla tällä hetkellä eikä vähiten lyhyiden vieraspelireissujen vuoksi. Dallas olisi Friedmanin mukaan Kanelle mieluinen vaihtoehto, mutta ilmeisesti Stars ei ole kovin innoissaan hänen palveluksista, vaan aikoo vahvistaa joukkuetta ennemmin puolustuksen osalta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mun puolesta Nill voisi naarata vaikka Jalen Chatfieldin Canesista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös