Dallas Stars 2014–2015

  • 116 124
  • 360

jorkkila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Dallas Stars
Ajattelin tulla tänne rakkaan vihollisen ketjuun kyselemään, mutta täällähän on ruuhkaa.. Kysynpä silti.

1. Mitä kuuluu aikanaa lupaavimmalle maalivahtiprospektille, Jack Campbellille? Nopealla vilkaisulla kaveri suorastaan kyntää farmissa. Projektin pitikin olla pitkä, mutta kai nyt vuonna 2010 odotettiin että tällä kaudella kaveri joko dominoi AHL:ää tai pelaa jopa kakkosena ylhäällä (tyyliin suhteella 25/55). Tuleeko kaverista vielä timanttia?

2. Entäpä mitä kuuluu suosikkiprospektilleni Sharksin ulkopuolella, eli Brett Ritchielle? Näyttää vääntävän farmissa tuollaista reilu 0,5 ppg -tahtia. Tuleeko miehestä sitä kakkosen laidan tiukkaa voimahyökkääjää vai joutuuko kaveri tekemään uran nelosen laidassa?

Numero 1:
Campbell loukkaantui ja vähän ollut epäonneakin mukana, mutta ihan kohtailaisesti vielä matkallaan kohti NHL startterin uraa. Ehkä odotukset olivat että pelaisi jo tällä kaudella selkeämmin AHL ykkösmolarina mutta vähän pikkuvaivaa ja ailahtelua senkin pohjilta näkyillyt. Tosin ei kannata myöskään katsella hirveämmin statseja tältä kaudelta koska Texas Stars on pelannut aivan totaalisen surkeaa lätkää tällä kaudella. Pakisto on hajonnut täysin käsiin (kolme tai neljä vakionaamaa on nostettu änäriin), joka jättää aika isoja aukkoja puolustussuuntaan.
Anyway, hän ei ole mitenkään "Jäljessä" kehityksestä. Ihan normaalia vauhtia NHL molareille, joista suurin osa vasta liigaan pääsevät 24-26v. Joten katsotaan jossei ensi kauden jälkeen pysty kakkosmolkena vetämään tätä liigaa niin sitten voidaan miettiä tulevaisuutta. Toistaisksi silti näyttää että

Numero 2:
Ritchie tosiaan erittäin lupaavaan AHL-rookie kauden jälkeen on hieman heikommin pelannut. Myös Ritchiellä on ollut loukkaantumista joka myös hidastaa toimintaa ja kehitystä. Tosiaan sormi murtui prospect leirityksessä ja alkukauden treenit ja pelit menivät siinä sitten. Ja pelituntuman löytäminen on ollut vaikeahkoa.
Uskon että Ritchie pääsee vielä tällä kaudella haistelemaan NHL vauhtia ja voisi jo ensi kauden aloittaa show'ssa. Hyvää kakkoskentän laituria sopii odottaa.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tsiisus, ei riitä sanat enää kuvailemaan tätä rämpimistä. Ruffkin näyttää vaihtopenkillä siltä, että olisi jo luovuttanut. Vaikee kyllä voittaa pelejä, jos päästää aina sen perus 5 maalia omiin. Rynnäs imi ekan, mutta muuten pelasi ihan ok pelin, vaikka statsit ovat aivan karmeat.

Hyvät asiat? Rookie-Klingberg oli taas hyvä ja Colton Sceviour pelasi ehkä kauden parhaan pelinsä.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Tank season ja kohti McDavidia. Siltä se näyttää tällä hetkellä. Ikävä kyllä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Mulle riitti jo toi ekan viestin lukeminen. En tiiä sitten oletko yhtä kujalla noissa kaikissa muissakin ketjuissa missä olet paasaamassa näkemyksiäsi,mutta tuo oli heittämällä top5 paskimmat postaukset mihin olen tällä foorumilla törmännyt. Jatkakaa väittelyä jonkun kanssa jota kiinnostaa. Peace and out.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Viime yönä taas sit Stars pelasikin potentiaalinsa mukaista kiekkoa ja tuloksena komea 4-1 voitto Habseista. Seguinille 2+1 ja nuorukainen johtaa sekä NHL:n maali- (21) että pistepörssiä (35). Milloinkahan on viimeksi Stars-pelaaja on moisessa tilanteessa ollut? Veikkaan: never.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Viime yönä taas sit Stars pelasikin potentiaalinsa mukaista kiekkoa ja tuloksena komea 4-1 voitto Habseista. Seguinille 2+1 ja nuorukainen johtaa sekä NHL:n maali- (21) että pistepörssiä (35). Milloinkahan on viimeksi Stars-pelaaja on moisessa tilanteessa ollut? Veikkaan: never.
Olisiko Modano parhaina päivinään? Tosin silloin oli kyllä kovia ukkoja muissakin tiimeissä.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tosin silloin oli kyllä kovia ukkoja muissakin tiimeissä.
Tätä samaa mietin, että Modanon parhainakin päivinä oli 99, 66, 68 ja 88 aika kovia ukkoja piste- ja maalipörsseissä.

Hemskyn tilanne on kyllä surkuhupaisa. Toista kertaa tällä kaudella healthy scratch ja täysin aiheesta. Ruffin kommentti: "I’ve got to play the hardest, most willing competitors. It’s tough, but the guys who are playing the hardest will play.", kertoo aika paljon. Toki mukana voi olla perinteistä mind gamea, jolla yritetään sytyttää tulta Alesin persauksen alle, mutta jos tosiaan McKenziet ja Sceviourit painaa harkoissa ja peleissä asenteellaan ohi, voitaneen puhua viime kesän paskimman hankinnan osuneen Dallasiin. Kautta on pelattu jo 25 peliä ja tehot 2+5 ja +/- tilaston -12 kertoo kaiken oleellisen.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
On tämä Dallasin tilanne tällä hetkellä surkuhupaisaa. Seguin sekä maalipörssin että pistepörssin kärjessä, mutta Dallas silti pudotusviivan alapuolella. Näen kyllä Dallasin ongelmaksi tällä hetkellä puolustuspelin lisäksi joukkueen maalintekovaikeudet ja maalivahtipelaamisen.

Joukkueella ei ole oikeastaan muita kuin Seguin, joka on lähes jokaisessa pelissä tehnyt vähintään sen yhden maalin, mistä kertookin Seguinin 22 maalia. Sekä Rynnäs että Lehtonen ovat välillä päästelleet helppoja maaleja, joita ei tulisi tällä tasolla enää päästää, muun muassa Rynnäksen ensimmäisessä ottelussa nollakulmasta tullut laukaus meni sisään.
 

M10

Jäsen
Yhteenveto:

- veskat alisuorittaneet pahasti
- pakit alisuorittaneet pahasti (jokaisen puolustajan suoritustaso pudonnut viime kaudesta)
- naurettava määrä kiekonmenetyksiä
- Hemskyn floppaus
- Nichuskinin ja Nemthin loukkaantumiset
- henkisesti heikko joukkue

ja sitten se, mikä on aiheuttanut koko roskan

- joukkue ei ole pystynyt käsittelemään kesällä ladattuja paineita (omasta mielestä suurin syy koko pannukakulle)

= Starsin 21 vuotisen historian noloin kausi.

Ei olla starslandiassa pudottu koskaan näin korkealta. Ei koskaan.

Ensi kautta odotellessa. Tulevaisuushan näyttää edelleen loistavalta ja joukkuen johtoon voi luottaa. Matka huipulle alkoi vaan odotettu isommalla kuopalla.

Ensi kesänä hyvin tilaa capissa tilkitä aukkoja rosterissa ja tehdä (jo deadlinen aikana) 1-2 treidiä tulevaisuutta silmälläpitäen.

Joukkueen runko, josta pitäisi visusti kiinni:

Tyler Seguin
Jamie Benn
Jason Spezza
Cody Eakin
Valeri Nichuskin
Antoine Roussel
Patrik Nemeth
John Klingberg
Jamie Oleksiak

Kaikki muut saavat puolestani olla kauppatavaraa, jos joukkuetta saadaan parannettua. Prospekteista ainoastaan Jason Dickinson ja Brett Ritchie koskemattomia.


Puolustus on itsestäänselvästi se kehityskohde numero yksi, mutta Jim Nillillä on yksi helvetin iso kysymys pohdittavanaan. Edetäänkö Kari Lehtosella vai lähdetäänkö hakemaan uutta ykkösveskaa? Ei ole kärppä vakuuttanut, ei.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Starsin päästetyt maalit 6 viimeisessä ottelussa: 5, 5, 5, 5, 1, 5. Mä luulin et me oltiin urheiluseura eikä komediaklubi...

Kirsikkana kakun päälle nukuin tietysti tuon ainoan hyvän matsin ohi.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Näinköhän Rynnäs pilasi mahdollisuutensa ei niin hyvin sujuneella debyyttiottelullaan sekä heikohkolla puolikkaan ottelun tuurauksella? Rynnäs nimittäin lähetetty takaisin farmiin ja Lindbäck matkaa takaisin Dallasiin. Löysiköhän Lindbäck vastaavasti sitten pelivireensä farmista? Viisi peliä pelasi siellä tällaisilla tilastoilla: 1.59 GAA ja .946 SV%.

Onko tuo Klingberg tippunut huikean alun jälkeen maan tasalla kun viimeisiin seitsemään peliin on tullut ainoastaan yksi syöttöpiste, vai onko hyvät esitykset jatkuneet vaikka tehopisteiden kerääminen onkin tyrehtynyt?
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Hiljasta on, vaikka 4 peliä on voitettu putkeen! Nostellaas nyt Stars-ketjua näin joulun lähestyessä. Valoa näkyy jo tunnelin päässä, sillä kolmen pelin reissu Kanadan puolella tuotti täyden pistepotin, 6 bojoo. Viimeöinen Oilers peli oli menossa täysin vihkoon, mutta hienosti jätkät nousi 5-2 tappioasemasta voittoon rankkareilla. Seguin oli todella hyvä taas ja kiva nähdä, että Bennkin alkaa heräilemään pikkuhiljaa. Hieno maali ylivoimalla ja Seguinin 5-5 tasoitus tuli Kapteenin vahvan esityön ansiosta.

Vieläkun Toronto voitettaisiin ennen joulutaukoa AAC:ssä, niin voisi Stars-pojat lähteä hyvin mielin kinkun syöntiin. Ja fanit myös!
 

M10

Jäsen
Huh mikä johtajuuden näyte Benniltä ottelun loppusekunneilla, kun Backes alkoi mätkimään Eakinia.

Pitkä matka vielä pudotuspeleihin, mutta nyt suunta on oikea, peli aika kuosissa ja aikaa vielä riittävästi. Kotona pitäisi voittaa enemmän ja nyt olisi hyvä paikka aloittaa se trendi, kun AAC:lle luistelee NYR ja PHO.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Taitaa olla pisin voittoputki moneen vuoteen! Nyt jäi jalkoihin tulikuuma Rangers numeroin 3-2. Raporteista luettuna tasaväkinen ottelu, jonka Stars vei parilla onnenkantamoisella. (Staalin oma maali ja päätylaudasta kimmonnut helppo pala Frenchielle). Lehtonen oli myös mies paikallaan ja oikeutetusti ottelun ykköstähti. Hienoa, että jos nyt myös kotona alkaisi tulemaan pisteitä ja etenkin voittoja. Matka on vielä pitkä, mutta #BELIEVE
 

M10

Jäsen
Matka on vielä pitkä, mutta kyllähän tuo peli on nyt viimein loksahtamassa kohdalleen. Vahingossa eivät ole voittoja viime aikoina ottaneet ja Lehtonen ollut kenties se isoin tekijä. Ei Kärpän ole tarvinut päällään seisoa, mutta ottaa ne tärkeät kopit ratkaisuhetkillä. Starsin pelityyli kun on mitä on - run and gun - tilanteita tulee molempiin päihin. Huippuviihdyttävä ja nopea joukkue! Nyt kuitenkin viisikopeli toimii hyvin eikä Rangers tai Blues (edellisessä ottelussa) päässyt hallitsemaan kiekkoa tai luomaan paljoa tilanteita.

Eakinin ketju pimensi Brassard/Nashit upeasti ja tekaisivat vielä voittomaalinkin siihen kylkeen. Eakin voitti lähes kaikki aloitukset Brassardilta. Pakko tykätä Ginger-headista! Propsit myös pahoja minuutteja pelanneelle Goligoski-Klingberg parille, joka veti loistavan ottelun.

Jessus että odotan kahden viikon päästä olevaa Jets-peliä, jossa on kalavelkojen maksun aika yläpuolella olevaa divarivihollista vastaan. Aion huutaa ääneni käheäksi AAC:lla.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Hieno voitto kovasta Rangers-nipusta. Omat huomiot matsista:

- Seguin&Benn hieman yössä, mutta eipä tuo haittaa kun muut hoiti maalinteon tällä kertaa. Seguin jakoi pari hyvää passia, muttei kelvannut tällä kertaa.
- Hemsky on uskomattoman heikko kiekon kanssa. Tuntuu heti menettävän kiekon, kun joku tulee iholle. Kaksi kertaa nokikkain Lundqvistin kanssa, eikä saanut edes vetoa aikaan. Vaihtais ton kaukismailan lätkämailaan, niin saattaisi kiekko pysyä lavassakin joskus. Plussaa toki maalista ja jalat tuntuu liikkuvan hyvin.
- Erik Cole pelasi hyvän ottelun. Vastustajan pakit laittaa aika hätäseen kiekkoa liikkelle kun näkevät Colen painavan päälle. Hyvää duunia veteraanilta.
- Pakit muuten ok, mutta herranjumala tolla Jokipakalla oli taas vaikeuksia kiekon kanssa ja ilmankin. Aika heikkoa puolustustyöskentelyä kiekottomana, vaikka sen pitäisi kai olla jonkin sortin vahvuus herralla. Ehkä olisi huilin paikka ja seuraavaan peliin Oleksiak heilumaan tonne.
- Lehtonen otti tarvittavat kopit ja myös tuuria oli hieman matkassa. Voitti Lundqvistin ainakin tässä pelissä. Luulis, että tekee hyvää itseluottamukselle.

Hyvin on tullut voittoja viimeaikoina ja playoffeihin on vielä hyvät saumat. Pitäisi alkaa voittamaan vaan noita oman divisioonan porukoitakin. Tammikuussa seitsemän matsia Central -jengejä vastaan, joista viisi on vieraissa. Aika tärkeitä matseja siis tulossa. Pakkohan se on uskoo tähän jengiin, vaikka välillä vaikeata onkin.
 

M10

Jäsen
Mä en kritisoisi Hemskyä ihan noin vahvasti. Omaan silmään kädet käy hienosti ja vauhtia piisaa hemmetisti. Mies on aika usein maalipaikoilla ja yleensä omasta ansiosta (vauhti, kädet). Kyllä Hemsky on parantanut valtavasti sen kuukauden takaisen penkityksen jälkeen ja tehojakin tulee vielä, uskon kyllä. Parhaassa tapauksessa ketsuppipullo aukeaa Spezzan kanssa yhtä aikaa ja sitten jälki on kyllä tuhoisaa. Siinä olen kyllä BigD:n kanssa samaa mieltä, että kontaktitilanteissa Hemskyltä saa kiekon aika helposti, mutta ei miestä yrityksen puutteesta voi syyttää. Todella näyttävä pelaaja parhaimmillaan. Toki tehoja häneltä odotetaan ja siinä mielessä Hemsky on flopannut alku kauden osalta.

Näyttävyydestä puheen ollen, mites toi Trevor Daley. Pelaa kyllä aivan huikeaa kautta! Ehdottomasti liigan top-15 all-round pakki. Mielettömiä kiekon ylöstuonteja ylivoimalla ja luistinhan kulkee, niin kuin aina.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Näyttävyydestä puheen ollen, mites toi Trevor Daley. Pelaa kyllä aivan huikeaa kautta! Ehdottomasti liigan top-15 all-round pakki. Mielettömiä kiekon ylöstuonteja ylivoimalla ja luistinhan kulkee, niin kuin aina.
Juu Daleyllä oli (kuten koko jengillä) hieman heikompi jakso tuossa kymmenisen peliä takaperin, mutta nyt on pelannut taas huikealla tasolla. Aika hieno tarjoilu nimenomaan ylivoimalla Bennille viime yönä, muttei maistunut kapteenille. Teholukema on aika ruma (-13), mutta eiköhän se parane, mikäli jengi alkaa voittamaan pelejä. Kyllähän Daley olisi isommin otsikoissa mikäli pelaisi jossain muualla kuin Dallasissa. Uskon, että 15 maalia voi hyvinkin tulla tänä vuonna ja se on kyllä hyvin pakilta. Ralph&Razor selostajakaksikko oli sitä mieltä, että 20 maalin rajapyykki voisi mennä rikki Daleyn toimesta tällä sesongilla. Niin huikeisiin maalimääriin en itse usko. Välähdyksiä Daleyn hyökkäyspotentiaalista on nähty aiemminkin, mutta tänä vuonna on onnistunut hieman tasaisemmin sillä saralla. Aika uskomattomalta tuntuu, että Daleyn yhden kauden piste-ennätys on 27 pistettä. Nyt kyllä luulis pääsevän yli 30 pisteen ja miksei jopa 40 pisteen paremmalle puolelle.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Uran keskiarvoon nähden hyvää tahtia tullut maaleja tällä kaudella mutta... Aika paksuilta kuulostaa lasit jos Trevor Daleyta ja kahtakymmentä maalia pistetään samaan lauseeseen kun vuosien 2010-14 välissä taitaa olla kourallinen 20 maalia tai yli tehnyttä pakkia.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Uran keskiarvoon nähden hyvää tahtia tullut maaleja tällä kaudella mutta... Aika paksuilta kuulostaa lasit jos Trevor Daleyta ja kahtakymmentä maalia pistetään samaan lauseeseen kun vuosien 2010-14 välissä taitaa olla kourallinen 20 maalia tai yli tehnyttä pakkia.
Saattaa olla jotku lasit, mutta ei ne nyt kovin paksut ole. Tällä hetkellä Daley on 20 maalin vauhdissa. Nyt 35 peliä ja 8 maalia. Olishan se huikea temppu, mutta itse tosiaan uskon semmoiseen 15 maalin kauteen. Eli hieman hiipuu tahti ja tekee 7 maalia seuraavan 47 matsin aikana. EI kuulosta mahdottomalta ainakaan omaan korvaan.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
8 voittoa viimeisestä 10:stä. Lämmittää.
Sceviourin onniatumiset. Lämmittää.
Ritchien eka maali. Lämmittää.
Lehtosen otteet. Lämmittää.
Garbage-Porkkana-Frenchie kasassa taas kokonaisuudessaan. Lämmittää. Kenties yksi vittumaisimmista kentistä pelata vastaan. Puolustaa, raastaa, taklaa, hämmentää ja tehojakin tulee ihan kiitettävästi.
SegBenn. Huikea parivaljakko. Lämmittää.

E: Fraser -> Ritchie
 
Viimeksi muokattu:

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Kyllä se oli Brett Ritchie joka ekan maalinsa tekaisi ;) Fraser taidettiin poimia just waiwerseista, oliko edmontonin toimesta vai kenen, sitä en muista :)
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Kyllä se oli Brett Ritchie joka ekan maalinsa tekaisi ;) Fraser taidettiin poimia just waiwerseista, oliko edmontonin toimesta vai kenen, sitä en muista :)
No pärkele. Omia junnuja molemmat olleet ni annettakoon anteeksi :)
 

M10

Jäsen
8 voittoa viimeisestä 10:stä. Lämmittää.

Eittämättä. Nyt on sellainen hönkä päällä, että paniikkinappula on heitetty jonnekin skutsiin eikä sitä tarvitse sieltä hakea ainakaan vähään aikaan. Sen verta hyvältä näyttää Dallasin peli. Ja mikä parasta: voittoja tullut Seguinin slumpista huolimatta.

Sceviourin onnistumiset. Lämmittää.

No joo. Scevs on kyllä melkoisen HMV-pelaaja, mutta on pelin joka osa-alueella yllättävän hyvä, ei kuitenkaan loistava. Tulee vähän mieleen joku Lee Stempniak. Pieni rightin pelaaja, joka ei kauheasti virheitä tee, pelaa kahteen suuntaan hyvin ja osaa maalinkin tehdä paikasta (silloin tällöin). Ehkä tuollainen mies on sitten parhaimmillaan juuri kahden huipputalentin (Benn, Seguin) vierellä. Mutta kyllähän Sceviour lentää skutsiin aika nopeasti sillä hetkellä, kun Nichuskin tai peräti Peverley palaa rosteriin.

Ritchien eka maali. Lämmittää.

Melkoiset odotukset tämän prospektin suhteen. Alku oli lupaava. Ei ollut helppo laittaa Moenin sinänsä hyvästä, vähän jalkoihin tulleesta tarjoilusta etuyläkulmaan. Tulevaisuuden 30g / 100pim grinderi?

Lehtosen otteet. Lämmittää.

Starsin tärkein pelaaja. Piste.

Garbage-Porkkana-Frenchie kasassa taas kokonaisuudessaan. Lämmittää. Kenties yksi vittumaisimmista kentistä pelata vastaan. Puolustaa, raastaa, taklaa, hämmentää ja tehojakin tulee ihan kiitettävästi.

Stars-historian parhaimpia jarruketjuja ever. Rousselia ei voi kun ihailla. Tehnyt sen mihinkä Garbutt ei ainakaan ole vielä pystynyt: jättänyt hölmöilyt taka-alalle tinkimättä pelityylistään pätkääkään. Eakinin voi laittaa ketä tahansa NHL-starbaa vastaan pelaamaan täydet 60 minuuttia. Joskus tulee turpaan, mutta useimmiten ei. Tuolla ketjulla on mieletön energia ja vauhti.

SegBenn. Huikea parivaljakko. Lämmittää.

On, mutta aineksia olisi vielä paljon parempaan mitä nyt on nähty. Tuntuu, että Benn on hieman sleeping giant, joka syttyy vasta ärsytettynä huippuunsa. Tai sitten pleijareissa, kuten viime keväänä nähtiin. Seguin nyt on parasta Starsissa sitten Modanon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös