Dallas Stars - 2011-12

  • 139 757
  • 430

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Viimeisten 10 pelin rekordi 9-0-1. Ei paljon paremmin voisi mennä. Samaa mieltä M10:n kanssa siitä, että melko tylsä peli oli varmasti yleisön kannalta, mutta tärkein eli voitto tuli. Olipa mahtavaa nähdä Morrow'n tekevän paluun kaukaloon. Pari hölmöä jäähyä, mutta voittomaalilla saa paljon anteeksi :D Benniltä huikea passi. Kärppä oli Kärppä. Turhautti hienosti Ducksin suomalaiset :)

Pakistossa Goligoskella hieman tuskaisempi vaihe meneillään. Viimeiseen 10 peliin ei paljon tehoja ole tullut ja nytkin ylivoimalla teki vääriä ratkaisuja jatkuvalla syötöllä. Laukaukset osui aina ekaan mieheen. YV on ollut kyllä melko heikkoa tällä kaudella, mutta tänään onneksi 5-3 tilaisuus käytettiin hyväksi. Larsen, Robidas, Fistric, Daley pelasivat hyvällä tasolla ja Pardykin sinnitteli mukana. Toki muutama OMG-hetki (Esim. ihmeellinen sukellus kulmaukseen) Pardylla omissa tänään, mutta kohtalainen esitys kumminkin.

Pari päivää huilia ja sitten Minnesota ja Winnipeg back-to-back setissä vastassa. Struggling-Wild nyt ainakin pitäisi voittaa, mutta eihän näistä ikinä tiedä. Mielenkiintoista nähdä millanen meininki on Winnipegissä. Sieltä jos raavitaan pistekkin, niin olen tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa etiäppäin!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Morrow oli hyvä ja paha, kuten yleensäkin. Sitä delay of game -jäähyä en jäähyksi voi ymmärtää, mutta koukkaus- ja kampitusjäähyt olivat pahoja bonehead-hetkiä Il Capitanolta. Onneksi Selänne paikkasi jälkimmäisen heti perään ottamalla vielä tyhmemmän jäähyn. Pardykin näytti alussa todella epävarmalta, mutta loppua kohden alkoi pelituntuma löytyvän ja nähtiin pari ihan hyvää kiekon ylöstuontiakin koljatilta.

Alussa oli taasen Burishilla mahikset pariinkin maaliin, mutta ei vaan meinaa osua. Samoin kieltämättä Ericssonilla ja Bennillä. Edelleenkin parempi näin, että saadaan luotua hienoja tilanteita, joista ei saada sisään kuin jos ei saataisi luotua paikkoja.

Robidas kolasi Perryn pahannäköisesti laitaan, ei onneksi aivan täydellä vauhdilla kuitenkaan, mutta saas nähdä viuhuuko shanaban. Mielestäni ei olisi pk:n paikka, mutta näistä koskaan tiedä. Perry ei paljon isompia enää tuon jälkeen jäällä esittänyt, taisi muutaman vaihdon pystyä vetämään. Dvorak kaatui pahannäköisesti omia aikojaan laitaan, toivottavasti ei käynyt pahemmin. En kentällä tsekkiä enää nähnyt, vaikkakin tv-timeoutilla kävi piruetit luistelemassa.

Hyvin menee tähtilaumalla tällä hetkellä ja niin pitääkin, niin ultratasainen länsi taas tällä kaudella on.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Katselin pelin jälkilähetyksenä. Miettikää, meikäläinen tallentaa Dallasin pelejä...

On kyllä paketti hyvin kasassa Dallasilla. Koitin tuota Dallasin pelitapaa lukea, mutta ainakin hyökkäyspelin suhteen se on niin tarkkaa ja varovaista, että sitä on vaikea Johtavana Amatöörinä tulkita. Kiekkoa pelataan kyllä pystysuunnassa nopeasti, mutta välillä käytetään tosi hyvin kenttää poikittaissuunnassa hyväksi ja muutenkin tekeminen on tosin määrätietoista ja kontrolloitua.

Pelaajat osaavat käyttää tilaa hyväkseen, mutta erilaista tuo yhteispeli on kuin Detroitilla tai Coloradolla, jossa kolmen pelaajan ryppäissä on erittäin aktiivisesti aina ainakin pari helppoa paikkaa minne kiekko pelata. Dallas käyttää isompaa alaa, mutta sielläkin on tiedossa minne kiekko pelataan, ja mies siellä vastassa.

Koko joukkue sitoutuu tekemään oikeita asioita kentällä. Anaheim oli loppupeleissä todella voimattoman oloinen, eikä saanut kummoisia aikaan, jopa silloin kun kiekko pyöri Dallasin päässä ei tuntunut suurempaa hätää tai paniikkia tulevan.

Michael Ryderin sitkeys palkittiin lopussa. Pari läpiajoa/yksiykköstä oli ennen sitä jo.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
On tuo Stars vaan kovassa liidossa, ei osaa muuta sanoa. Jäi lopulta näkemättä tuo Anaheim matsi mutta siitä onneksi napsittiin elintärkeät pisteet. Kausi lähenee loppuaan kovaa vauhtia ja Starsin peli vakuuttaa, mikäpä se siinä.

Mutta nyt Minnesota matsin pariin, ketjuja ei vielä mistään löydy mutta Souray ja vähän yllättäen Dvorak sivussa. Jordie Benn nostettu ylös, liekkö Gulutzanilla jotain mielessä vai onko pelkkä scrathsi pakki. Tiedä häntä, veikkaan Garbuttin ottavan Dvorakin paikan väliaikasesti.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Wild 0 - Stars 1

Olipa tylsä peli, mutta voitto tuli! Benn teki hienon häkin laittamalla kiekon maalin kattoon. Muutenkin tuo Ott-Benn-Morrow ketju pelasi hyvin läpi ottelun. Morrow otti pari jäähyä taas, mutta etenkin se jälkimmäinen oli ihan naurettava. Ihan normaali kaksinkamppailutilanne, jossa Morrow oli vahvempi. Tuomarit taitaa vihata Morrow'ta tai jotain. En sitte tiiä mitä se on niille huudellu kauden aikana :D

Lehtonen oli taas huikea tolppien välissä. Melko helpolla pääsi, mutta pariin kertaan joutui venymään ja upeasti venyikin. Esim. tokassa erässä todella hieno tuplaseivi ja muutama sekunti ennen kolmannen erän päättymistä pysäytti Broziakin kudin. Gulutzankin totesi, että Kärppä on löytänyt ihan uuden tason maaliskuun aikana. Taitaa olla se korkein mahdollinen taso. Uskomaton jannu!

Winnipeg vastassa muutaman tunnin kuluttua. Hieno meininki on varmasti hallissa. Toivottavasti onnistutaan hiljentämään kotiyleisö. Bachman aloittaa maalissa. Ketjut samat kuin edellisessä matsissa. Go Stars!
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Winnipeg vastassa muutaman tunnin kuluttua. Hieno meininki on varmasti hallissa. Toivottavasti onnistutaan hiljentämään kotiyleisö. Bachman aloittaa maalissa. Ketjut samat kuin edellisessä matsissa. Go Stars!

Winnipegin ollessa kova kotijoukkue ja Starsin back-to-back pelien toisen pelin saldon ollessa 1-9-2 voisi ennustaa, että ei kauheasti Starsilla ole mahdollisuuksia. Mutta nämähän ovat vain numeroja ja tilastoja. Kovaa on Stars ja Lehtonen nyt pelanneet, todella kovaa. Hienoa nähdä joukkue jälleen playoffeissa.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Winnipegin ollessa kova kotijoukkue ja Starsin back-to-back pelien toisen pelin saldon ollessa 1-9-2 voisi ennustaa, että ei kauheasti Starsilla ole mahdollisuuksia. Mutta nämähän ovat vain numeroja ja tilastoja. Kovaa on Stars ja Lehtonen nyt pelanneet, todella kovaa. Hienoa nähdä joukkue jälleen playoffeissa.
Ei se nyt satavarmaa vielä ole, että Stars nähdään playoffeissa. On näitä ennenkin sössitty. Toki hyvältä näyttää tällä hetkellä.

Juu siinä olit oikeessa, että ei hääppösesti menny tuo Winnipeg matsi. Winnipeg oli alusta lähtien nälkäisempi ja energisempi joukkue. 5-2 tuli siis turpaan. Ei kyllä Bachmankaan kummosesti esiintynyt. Ihan hyvä tosin, että Kärpän itseluottamusta ei pilattu tällä pelillä, jos nyt jotain positiivista hakee. Toki Kärpällä olis koppikin voinut paremmin tarttua kuin Bachmanilla. Loppukahinoissa Burish viskaisi ilmeisesti Tanner Glassin hanskan yleisön joukkoon ja siitähän Tanner-poika suuttui ja lähti raivopäissään jahtaamaan Adamia :D Hieman huvitti kyllä tuo tilanne.

Tää peli täytyy nyt nopeasti unohtaa ja aloittaa keskittyminen pe-la yön tärkeeseen kotipeliin Chicagoa vastaan. Tärkeitä pisteitä taas jaossa, kun Phoenix hengittää jo niskaan vain kahden pisteen päässä. Uskomatonta tää tasaisuus lännessä. Yhen pelin kun häviit ni kaveri on jo hengittämässä niskan takana.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Tässä Stars-kokoonpano Blackhawksia vastaan:

21 Eriksson - 63 Ribeiro - 73 Ryder
10 Morrow - 14 Benn - 29 Ott
24 Nyström - 38 Fiddler - 16 Burish
11 Dowell - 23 Wandell - 81 Vincour

28 Fistric - 3 Robidas
33 Goligoski - 36 Larsen
27 Pardy - 6 Daley

32 Lehtonen
(31 Bachman)

Ottelu oli lukemiaan tasaisempi ja Dallasin paras jakso oli toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla. Chicagon onneksi vieraat pääsivät johdossa kolmanteen erään, koska Dallas on 2009 Halloweenin jälkeen pelannut 64-0-7 johdettuaan kahden erän jälkeen. Ensimmäisen ja kolmannen erän alut osoittautuivat tällä kertaa kohtalokkaiksi ja Lehtosen nollapeliputki katkesikin jo 10 sekunnin jälkeen. Olisi varmasti jännä pudotuspelisarja, jos sarjataulukko pysyy tuossa muodossa runkosarjan loppuun asti.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Nojoo, 3 matsia 4 päivään ei ole koskaan helppoa, kyllähän siinä pikkuhiljaa väsyykin.

Mutta Chicago matsiin, en sitä katsonut, kun netti kiukutteli, mutta highlightit nähneenä ihmettelen Pardyn peluutusta. Hyi helvetti. Nopeasti katsottuna, Hossan maali meni hänen mailansa kautta, siinä toki huonoa tuuriakin, mutta sitten oliko 4-1 maali, Pardy yrittää jotain ihmeellistä poikkikentän syöttöä, korkeutta tuolla lätyllä oli ainakin puoli metriä... No, eikö siihen Chicagon mies pääse väliin ja Sharp siitä läpiajoon jo iskee häkin.

Näkisin mieluusti Jordie Bennin esimerkiksi tuossa Pardyn paikalla. Tietysti riippuu Sourayn tilanteesta, hän on sitten se viimeinen lenkki tuohon pakistoon.

Kova luotto on, mutta on tuo vaan pirun tiukka tuo länsi. Yhdenkin matsin häviät niin sieltä kaverit hönkii niskaan.

Tärkeä matsi tiistaina, Phoenix vastaan ja tuo matsi voi ratkaista todella paljon.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
highlightit nähneenä ihmettelen Pardyn peluutusta. Hyi helvetti. Nopeasti katsottuna, Hossan maali meni hänen mailansa kautta, siinä toki huonoa tuuriakin
Ihan oikein katsoit. Hossan onetimer muutti suuntaansa Pardyn mailasta takakulmaan. Lehtonen oli torjunta-asennossa etutolpalla. Tilanne lähti, kun Burish yritti syöttää laidasta keskellä olevalle Pardylle. Hossa katkaisi syötön ja antoi kiekon Kanelle, jonka syötöstä Marian sai laukoa maalinsa.

sitten oliko 4-1 maali, Pardy yrittää jotain ihmeellistä poikkikentän syöttöä, korkeutta tuolla lätyllä oli ainakin puoli metriä... No, eikö siihen Chicagon mies pääse väliin ja Sharp siitä läpiajoon jo iskee häkin.
Se oli 4-0 maali. Pardy yritti tavoittaa keskialueella menevää Ottia tai Benniä, mutta Oduya katkaisi syötön ja jatkoi sen Stålbergille, joka puolestaan vapautti Sharpin puolittaiseen läpiajoon. Onnistuessaan Pardyn syöttö olisi luonut Chicagon päätyyn 2-1 tai 1-0 tilanteen. Tavallaan riski on ymmärrettävä, kun joukkue on kolmannen erän alussa kolme maalia tappiolla.
 

M10

Jäsen
Iso juttu, etteivät päästäneet tappioputkea kahta ottelua pidemmäksi. Mutta kylläpähän korpesi, kun päästivät Kojootit alivoimalla peliin mukaan ja lopulta ylivoimalla tasoihin, kun Souray ei saanut heitettyä kiekkoa toiseen päätyyn vaihdon ollessa kesken. Todella amatöörimäisiä virheitä pelin kriittisillä hetkillä. Gulutzan oli lievästi sanottuna pissed off pelin jälkeisessä tiekkarissa.

Voitto ja 2p kuitenkin. Nyt olisi 9 ottelua jäljellä ja kyllä niistä pitäisi 5 voittoa ottaa vähintään. Seuraavaksi VAN ja CGY kotona - helppoa ei tule olemaan.

Jos olisin Gulutzan nostaisin Vincourin pelaavaan kokoonpanoon ja suoraan kakkoseen joko Ottin tai Morrown tilalle. Nuo puukädet eivät ole pitkään aikaan saaneet mitään aikaiseksi loistavan Bennin rinnalla. Vincour sentään toisi nopeutta ja oveluutta tuohon ketjuun. Ja luulisi rightin kätisyydenkin sopivan hyvin tuohon Bennin vierelle.

Doan saanee 3-5 ottelua pelikieltoa tuosta chicken wingistään Bennin kuuppaan. Aika kovaa ottivat muutenkin #14:sta läpi ottelun, mutta sehän kuuluu asiaan.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
3 otteluksi lähti Doan.

Mutta nyt tämän hetkiseen otteluun.

Dallas-Vancouver, ensimmäisen erän pikkuraportti.

Kokonaisuudessaan tiukka erä. 1-0 Canucks johtaa ekan erän jälkeen Sedinin syötöstä, Raymond pääsee tyhjään häkkiin iskemään. Lehtosella ei mitään mahiksia torjua tuota. Peli kulkee ihan hyvin, mitään hätää ei ole ja luotto kyllä poikiin löytyy. Ykköskenttä kovassa iskussa jälleen ja pojat saivat taas jänniä asioita aikaan hyökkäyspäässä, vaarallisia laukauksia mutta ei vielä maalia.

Dowell-Weise pääsivät vähän vaihtamaan kuulumisia nyrkeillä ja Dowell ihan hauskan näkösesti sai heti ekan suoran sisään. Muuten oli aikamoista vääntämistä. Ihan viihdyttävää silti.

Tästä on hyvä jatkaa ja luotan kyllä että tästä noustaan vielä tasoihin ja ohi.

Se vielä pitää sanoa että toi Nucksin ainut ylivoima, ja nimenomaan se jäähy mistä yv tuli oli melkoista arpomista. Souray tuommoisesta väännöstä ainoana boksiin... Höpöhöpö. Onneksi Stars jatkoi hyvällä alivoimalla ja hoiti tuon.

Katsellaan taas tokan erän jälkeen!


Noniin, toinen erä pelailtu. Tasainen erä tämäkin, mitä nyt jäähyt tätä enemmän sotki. Ribeirolta palo pinna, ja tais pelihuumori hävitä aika hyvin. Ribeirolta siis tuohon tokaan erään 2 turhaa kakkosta ja epäonnistunut rankkari. Uskon kyllä että Ribeiro parantaa kolmanteen erään. Veikkaan että Gulutzan sekoittaa vähän ketjuja. Jonkinverran Glen niitä on tänään jo vaihdellut mutta kyllä yleensä ollaan takaisin tuttuihin ketjuihin menty.

Kakkoskenttä on ollut tänään ihan vaarallinen, mutta kun ei millään saada maaleja aikaan! Schneider maalillaan ollut kyllä loistava. Kuten myös Kärppä Stars päädyssä. Alivoima tässäkin erässä ja pätkä 5-3:stakin selvittiin hyvin.

Eipä tässä muuta, hyvää peliä mutta saa nähdä piisaako. Kyllä nämä pisteet tarvitaan. Toivotaan.

Katotaan kolmannen erän jälkeen taas, saako kiroilla voi olla ylpeä pojista!

Ja kolmas eräs pelailtu.

Bieksa niittaa omasta reboundistaan, Pardy hölmöilee tuossa keskikentällä yrittäen jalalla saada syöyön haltuun, olis pitäny peruuttaa. Nyström myös päästi miehen aika helposti.

Peli siis tuossa vaiheessa 2-0, ei voinut Lehtonen maalille mitään.

Aika paljon vääntöä joka tilanteen jälkeen, Ribeiro käynyt todella kuumana joka tilanteen jälkeen. Voivoi, maaleja tarvittiin kipeästi mutta Ribeiro keskittyi vääriin asioihin.

Mutta sitten! Erittäin omintakeinen kavennus 2-1:teen Fiddleriltä! Kärppä tuosta taitaa saada jopa syötön? Päätyynheitto tosiaan, Schneider huitaisee ohi kiekosta ja Fiddler iskee maalin takaa kiekon reppuun. Vaikea selittää, katsokaa uusinta niin näette itse kuinka siinä kävi.

Puolessa välissä erää Kärppä meinasi töpeksiä toisessa päädyssä, mutta onneksi Nucks mies heittää tyhjästä tolppaan.

Joka ikisen pelikatkon jälkeen on torikokous päällä. Pahoittelen kummalista järjestystä näissä viesteissä, päivitän suorana tähän ketjuun ettei tartte matsin jälkeen jäädä kirjottelemaan.

Tuon maalin jälkeen tekopaikkoja ei oikeastaan kummallaan ole ollut, eipä ole juuri tällä hetkellä Nucksilla hätää kun vajaa vitonen pelaamatta. Tärkeitä pisteitä jaossa. Benn kerran tolppaan asti pääsi muttei sitä pidemmällä.

Pahalta näyttää tällä hetkellä, 3 minuuttia pelaamatta ja maaliapaikkoja ei näy eikä kuulu. Juuri kun pääsin sanomasta pääsi kolmoskenttä myllyttämään muttei riittänyt.

Nyt noin minuutti peliaikaa ja Stars aikalisä käytetty, Kärppä pois maalista.

Ja Bieksa lähtee jäähylle! Kyllä vain! 6-4yv:tä varmasti Gulutzan aikoo näin tehdä.

Aika käy vähiin... ei riitä. Nucks voittaa 2-1. Paska juttu.
 
Viimeksi muokattu:

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
OIJOI kun oli tärkeät pisteet Flamesista, 4-1 voitto lopulta!

Numerot näyttää 4-1, mutta täytyy kyllä sanoa että suuri osa kolmannesta erästä pelattiin Starsin päädyssä, Flames iski painetta ja Stars oli kusessa.

Onneksi sitten Ott löytää Bennin huikeasta paikasta ja Benn latoo suoraan syötöstä upeasti kiekon reppuun. Kippari kun vielä niittasi loppuluvut 4-1 niin kyllä oli hieno nähdä Morrow välillä iskemässä maaleja. Morrow on kyllä ruosteessa, ja nelosessa tänään pelailikin. Välillä kyllä pelaili ylivoimaa ja Gulutzanin laittaessa ketjulottoa vain ykkönen pysyi koskemattomana.

Koko pelin tarina oli oikeastaan Starsin alivoiman toimivuus, ylivoiman tehottomuus ja Kärpän loistava peli! Kärppä oli aivan huikea. Alivoimasta sen verran, että 43 edellisestä alivoimasta Starsille on tehty 2 maalia! Vaatimaton 41/43, eli 95,3AV%. Ylivoimasta ei sitten puhuta. Calgarya vastaan muuten 10/10 tän kauden kolmessa pelissä.

Sitten ongelmiin. Selostajilta mitä kuuntelin, niin Stars-pakeilta SEITSEMÄÄN viime peliin KAKSI kokonaista pistettä! Siis se on naurettavan vähän, ja molemmat noista vielä on syöttöjä, niin ei kovin kiekolliselta tuo porukka näytä. Nämä syöttäjäsankarit on Pardy ja Goligoski. Itseasiassa pelin lopussa Bennin maaliin Daley sai kakkossyötön. Mutta jokatapauksessa, kyllä välittyy osa yv-tehottomuudesta tuohonkin! Toinen ongelma on sitten secondary scoring. Missä se viipyy? Pelissä tätä sivuttiin hyvin, Ulkomuistista meni suurinpiirtein niin että Nyström 25 peliin 1 maali, Ott 16 peliin 1 maali, Burish muistaakseni 16 peliä muistaakseni, ja Morrow 1 maali 10 otteluun. Nyt tosin Morrow teki vielä tyhjiin tuossa ottelun loppuun. Mutta kumminkin.

Pidin näkemästäni kakkosketjusta kolmoserässä, Ott-Benn-Vincour. Vincour toi tohon kivasti nopeutta ja taklasikin yllättävän hyvin! Morrow tohon voi sitten laittaa kun löytää maalijyvän ja jalat allensa!

Hauska juttu oli siinä, kun selostajat puhuivat siitä, kuinka Pardy sai syötön tuohon Bennin wrap-a-roundiin ottelun alussa, niin pääsi ohi/vai oliko tasoihin(? Lehtosesta tehopisteissä. Lehtonen sitten syötti 2-0 maalin ja ja sitten Lehtonen meni ohi/tasapisteisiin jälleen. Ihan huvittavaa että pakilla ei oo reippaasti enempää pisteitä kuin Lehtosella.

Mutta täytyy Pardyn puolustukseksi sanoa että pelasi kyllä hyvin tuon matsin kun katsoin! Auttaa välillä mukavasti hyökkäystä jopa noustessaan aika ylös. Muutenkin miehekäs suoritus puolustuspäätyyn.

Hieno voitto, nyt Losille ja muille tappio niin voidaan hengähtää, hetkeksi!
 

M10

Jäsen
Tuli kyllä kyyneleet silmiin tuossa alun Skrastins-tribuutissa. Kaksi pientä tyttöä ja yksi vastasyntynyt lesken sylissä. Huh huh. Lehtonen itki avoimesti, niin kuin teki moni muukin pelaaja Starsin penkillä. Kyllä unohohtui tiukka play-off taisto hetkeksi aika totaalisesti.

Super tärkeä voitto Dallasilta. Ihan sama miten tuli. Kärppä on kärppä ja Benn & co. teki tarvittavat maalit.

Tuosta Neal, Niskanen <--> Goligoski kaupasta sen verran, että nyt ensimmäisen kerran alkaa hieman arvelluttamaan ko. diili. Ei sen vuoksi, että Neal on yli 80p tahdissa, tai että Niskanen on TOP6-pakki pingviineissä. Vaan sen vuoksi, että Gogo ei ole ollut ihan sitä mitä odotettiin. Ihan hyvä TOP4 pakki, mutta ei yhtään sen enempää. Hyökkäys-suunnan oveluus ja tehopisteet ovat loistaneet poissaolollaan. Pahimmillaan karmeaa kompurointia ja laukauksia ekaan blokkaajaan.

Kertoo jostain, että Larsen on heittämällä mennyt ohi Gogosta depth chartissa. That said, #33 ei missään nimessä ole ollut huono puolustaja. Helposti TOP4 pakki, mutta kun miettii mistä luovuttiin niin kyllähän tässä tappion puolelle (ainakin tällä hetkellä) jäätiin.

Se pitää sitten myös heti sanoa / muistuttaa, että Neal ei todellakaan olisi tehnyt Starsissa samoja tehoja mitä on nyt pingviineissä tehnyt. Korkeintaan sen 30+30, ja tuo olisi sitten ihan max. On pikkaisen suuri kunnia pelata Malkinin tapaisen sentterin vierellä. Maailman parhaan vierellä.

Njoo. Seuraavaksi Calgary vieraissa. Siitä yksikin piste lämmittäisi kovasti.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Joo Gogo on kyllä ollut nyt aika kovassa syvänteessä.

Ryder taas on sitten toista ääri päätä! Kaveri on iskenyt All-Star breikin jälkeen 16 maalia, ainoastaan Malkin ja Stamkos ovat tehneet enemmän maaleja breikin jälkeen! Malkinilla taisi olla 19 ja Stamkosilla 18! Eli todella kovassa seurassa Ryder.

Stars on myös ainut jengi Chicagon ohella jossa 4 pelaajaa päässyt 55 pisteen yli! Se on aika hieno juttu, Starsilta siihen ovat siis pystyneet Loui Eriksson 68 pistettä, Benn 59, Ryder ja Ribeiro molemmat 58. Sen jälkeen onkin rutkasti hiljaisempaa, Ott 36 pistettä... Mielelläni näkisin tuolla yhden tai kaks pakkia siellä 40 pisteen korvilla.

Jack Campbell pelasi muuten ensimmäisen ammattilaisottelunsa AHL:ssä. 3-1 tappio tuli Oklahomalle, mutta torjuntoja ulkomuistista 32/35. Eli ihan miehekäs aloitus Jackille! Kenties taistelee ensi kaudella jo Bachmanin kanssa kakkosvahdin paikasta NHL:ssä jossain vaiheessa kautta?

Stars on muuten tehnyt Austin Smithin kanssa entry-level diilin, ja kaveri pelas jo ekan matsinsa, tuossa samaisessa tappiossa Oklahomaa vastaan. 0+0 ja -2. Ei siis niin ruusuista. Aika pienikokoinen tuo on. Tiedä sitten.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Iso voitto vaisun esityksen jälkeen, mutta aivan sama, miten se voitto tulee. Extraplussat siitä, ettei Flamesille jäänyt säälipisteitä jatkoajalta tai rankuista. Morrow'n siirto neloseen ja muutenkin ketjuruletti oli positiivinen viesti valkulta, ettei kenenkään pelipaikka ja -aika ole taattua, vaan tekeminen ratkaisee. Mutta voi kauhistus, kun hetkittäin sai Flames pyörittää peliä kuin ylivoimalla ja Stars-pelaajat kulkivat pässeinä narussa. Paremmalla viimeistelyllä Flames olisi vienyt. Kärppä pitää pudotuspelihaaveet elossa.

Myönnetään että Gogo voisi olla parempikin, mutta kauppa kääntyy - vielä toistaiseksi - positiiviseksi, kun siinä päästiin eroon Matt Niskasestakin.
 

M10

Jäsen
Stars on allekirjoittanut kolmen vuoden entry-level -sopimuksen hyökkääjä Reilly Smithin kanssa. But here's the beef: erinomaisesti pari viime vuotta Miamin yliopistossa pelannut 20v Smith siirtyy suoraan Dallasin joukkueeseen ja liittyy joukkueen mukaan neljän pelin vieraskiertueelle. Muutaman joukkuetta läheltä seuraavan toimittajan twitteröintien mukaan Smith saattaa hypätä suoraan Jamie Bennin rinnalle kakkosketjuun, kunhan viisumi-hässäkät on saatu selvitettyä. Aikamoista jos noin käy. Muuan Joe Nieuwendykin NHL-ura alkoi aikanaan juuri tällä tavoin - suoraan Cornellin yliopistosta Flamesin NHL-jengin mukaan kauden viimeisiin peleihin. Tämähän siis tarkoittaa, että Smith on tuleva Hall of Famer!

Tämä siis Didn't see that coming-osaston juttuja. Niin ja samassa rytäkässä Alex Chiasson liittyy Texasin AHL-joukkueeseen, jossa osavaltion oma kasvatti Austin Smith sekä MV Jack Campbell ovat jo debytoineet.

Future is now.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tuosta Neal, Niskanen <--> Goligoski kaupasta sen verran, että nyt ensimmäisen kerran alkaa hieman arvelluttamaan ko. diili. Ei sen vuoksi, että Neal on yli 80p tahdissa, tai että Niskanen on TOP6-pakki pingviineissä. Vaan sen vuoksi, että Gogo ei ole ollut ihan sitä mitä odotettiin. Ihan hyvä TOP4 pakki, mutta ei yhtään sen enempää. Hyökkäys-suunnan oveluus ja tehopisteet ovat loistaneet poissaolollaan. Pahimmillaan karmeaa kompurointia ja laukauksia ekaan blokkaajaan.

En katso yhtä paljon Starsin pelejä kuin Stars-fanien Euroopan jaosto, mutta kuuluisat Corsi-luvut puoltavat Goligoskia yleistä kuvaa paremmaksi:

Alex Goligoski: Marginal Impovement Over Matt Niskanen? - Defending Big D

Ts. Goligoskin peluutus, kovia kentällisiä vastaan -aspektista, on vaativaa ja kenties saa Goligoskin näyttämään heikommalta kuin on. Nealin suhteen linkkaamani blogi kertoo juuri samoja asioita kuin M10.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Stars on allekirjoittanut kolmen vuoden entry-level -sopimuksen hyökkääjä Reilly Smithin kanssa. But here's the beef: erinomaisesti pari viime vuotta Miamin yliopistossa pelannut 20v Smith siirtyy suoraan Dallasin joukkueeseen ja liittyy joukkueen mukaan neljän pelin vieraskiertueelle. Muutaman joukkuetta läheltä seuraavan toimittajan twitteröintien mukaan Smith saattaa hypätä suoraan Jamie Bennin rinnalle kakkosketjuun, kunhan viisumi-hässäkät on saatu selvitettyä. Aikamoista jos noin käy. Muuan Joe Nieuwendykin NHL-ura alkoi aikanaan juuri tällä tavoin - suoraan Cornellin yliopistosta Flamesin NHL-jengin mukaan kauden viimeisiin peleihin. Tämähän siis tarkoittaa, että Smith on tuleva Hall of Famer!

Tämä siis Didn't see that coming-osaston juttuja. Niin ja samassa rytäkässä Alex Chiasson liittyy Texasin AHL-joukkueeseen, jossa osavaltion oma kasvatti Austin Smith sekä MV Jack Campbell ovat jo debytoineet.

Future is now.
Ui perkule kui siistii! Onko tietoa ehtiikö jopa pelaamaan tänään Flamesia vastaan?

Osaako joku kertoa lisää tuosta Reilly Smithistä, minkälainen pelaajatyypiltään? Jos mittasuhteeni ovat oikeassa, pituutta on se reilu 180 senttiä ja kiloja jonkinverran päälle 70? Eli voisin kuvitella että aika liukas liikkeinen kaveri. Kattelin tuossa että tasaisesti pisteitä nakutellu nyt hyvään tahtiin pisteitä tuolla CCHA:ssa. Mikähän on tuon CCHA:n taso?

Varsinkin jos Reilly Smith tekee debyyttinsä tänään Flameseja vastaan, niin luulenpa vain että pakko herätä katsomaan tuo matsi. Saatanpa herätä kyllä muutenkin.

Täytyy sanoa että GM-Nieuwyllä on aina kivoja ässiä hihassaan odottamassa. Odotan erittäin mielenkiinnolla, varsinkin kun pääsee luultavimmin kunnon näyttöpaikkaan Bennin viereen samantien!

Sen verta oli twitterissä juttua et mielenkiinto heräsi yhä kovemmin "Reilly is the best pure scorer they could add, even from AHL."

Reilly Smith muuten tulee pelaamaan numerolla #18. Ei taida tänään vielä pelata.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Tuli kyllä kyyneleet silmiin tuossa alun Skrastins-tribuutissa. Kaksi pientä tyttöä ja yksi vastasyntynyt lesken sylissä. Huh huh. Lehtonen itki avoimesti, niin kuin teki moni muukin pelaaja Starsin penkillä. Kyllä unohohtui tiukka play-off taisto hetkeksi aika totaalisesti.

Kārlis Skrastiņš Dallas Stars Ceremony @ YouTube

Tuossa vielä video tuosta Skrastinsin seremoniasta, niille jotka sitä eivät ole vielä nähneet. Onhan tuo koskettava videopätkä...
 

M10

Jäsen
Reilly Smith aloittaa todennäköisesti nelosketjussa Garbuttin ja Wandellin vierellä. Kakkosketju Ott-Benn-Burish, kolmonen Morrow-Fiddler-Vincour. Benniä tullaan todennäköisesti peluuttamaan taas parissa eri ketjussa (2. ja 4.), joten Smith saanee hyvän mahdollisuuden jossain vaiheessa pelata hänen laidallaan.

Pakkohan se on herätä 04:30. Ja voittokin olisi omissa silmissä mallia "pakko-", varsinkin kun katsoo Starsin jäljellä olevaa otteluohjelmaa. Kuusi matsia jäljellä, neljä pitäisi voittaa ja ollaan inessä. Huh, tulee olemaan kaikkea muuta kuin helppoa.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Reilly Smith aloittaa todennäköisesti nelosketjussa Garbuttin ja Wandellin vierellä. Kakkosketju Ott-Benn-Burish, kolmonen Morrow-Fiddler-Vincour. Benniä tullaan todennäköisesti peluuttamaan taas parissa eri ketjussa (2. ja 4.), joten Smith saanee hyvän mahdollisuuden jossain vaiheessa pelata hänen laidallaan.

Pakkohan se on herätä 04:30. Ja voittokin olisi omissa silmissä mallia "pakko-", varsinkin kun katsoo Starsin jäljellä olevaa otteluohjelmaa. Kuusi matsia jäljellä, neljä pitäisi voittaa ja ollaan inessä. Huh, tulee olemaan kaikkea muuta kuin helppoa.

Burish on hyvä duunari alempiin kenttiin, mutta ei sen kyllä Bennin vierel pitäs pelata. Jos Smith on yhtään pelimies nii toivottavasti pelin edetessä tosiaan Smith pelaa enemmän Bennin kanssa kuin Burish. Jännä nähdä saako tämä junnu mitään aikaan. Kovat odotukset tuntuu monella olevan tätä jannua kohtaan.

Flames peli oli kyllä sellasta hurlumheita taas että huhhuh. Nolla pistettä ja paska maku jäi tosta pelistä. Tosiaan melkeen pakkovoiton paikka ens yönä. Viimesistä viidestä pelistä ei todellakaan tule helppoja. VAN, SJS, SJS, NSH, STL. Sharks jos pystyttäis voittamaan kahdesti niin melko lähellä olis Pacificin voitto. Jos vain Oilers kaatuu ja Bluesia, Predsiä ja Vancouveria vastaan saadaan jokunen piste matkaan. Eka Sharks peli tosin back-to-backin jälkimmäinen ja vielä vierassa. Ei kuulosta hyvältä ainakaan näin etukäteen. Yksi voitto taitaa olla Dallasilla tältä kaudelta back-to-backin jälkimmäisestä ottelusta. Tokaa odotellessa!

Edmonton kaatuu kunhan Kärppä pelaa omalla tasollaan, pakit ei jakele mitään hazardipasseja öljymiehille ja Jamie Bennin Beast-mode jatkuu. Toki Ribs ja kumppanit saavat myös tehdä pari maalia. Asenteen täytyy olla kohdillaan. Go Stars! Playoffeihin mennään vaikka väkisin!
 

M10

Jäsen
Smithin debyytti jäi n. 4 min mittaiseksi, mikä oli itselle ainakin lievä pettymys koska hän näytti varsin hyvältä niiden muutamien vaihtojen aikana, joita sai pelata. Ymmärtäisin paremmin tuon mitättömän peliajan, jos Starsin kakkosketju pelaisi hyvin, mutta kun ei pelaa. Jamie Benn on täysin yksin taitojensa kanssa, kun laidoilla pelaa Burish ja Ott. Voi luoja sentään. Ja sama pätee ylivoimaan - Ribeirot (jotka toki aivan liekeissä) pelaa sen ekat 1:30 yv:stä ja sitten Benn tulee pyörähtämään puukäsien kanssa loppuajaksi. Siinä luonnollisesti on aika vaikea saada mitään aikaiseksi. Kuten Razorkin sanoi, kokeilisin Benniä tuossa ykkös-yv:ssä, esim. Goligoskin paikalla pointilla tms. Taitojensa ja vireensä suhteen Benn pelaa tällä hetkellä ihan liian vähän ja ihan liian heikkojen pelaajien kanssa. Onneksi sentään kokeilivat Vincouria kolmannessa erässä siinä 2. ketjussa.

Noh, josko sitä ensi kaudella Parise....

Mutta mutta, tärkeintä että saivat kaksi pistettä kaavittua kasaan. Anaheim ryösti särjiltä pisteet mikä maistui enemmän kuin hyvältä. Vielä on viisi matsia jäljellä: VAN, SJ x 2, NAS, STL. Eli yhtäkään "helppoa" peliä ei ole edessä. Omien veikkausten / laskelmien mukaan 95p riittäisi pleijaripaikkaan ja nyt niitä on kasassa 89.

Edelleen, ei tule olemaan helppoa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös