Dallas Stars 2010-2011

  • 190 496
  • 616

M10

Jäsen
Muutama tappio kovia joukkueita vastaan. Peli näyttää hyvältä ja viime yönä hallittiin lähes mielin määrin Canucksia vastaan. Pientä tehottomuutta nyt vaan ilmassa, mutta that's about it. Ei kannata ripotella tuhkaa päällensä.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Ei pysty rauhottumaan!

Viimeiset viisi: 1-3-1

Viimeiset kymmenen: 5-3-2

Se on liian vähän!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Osuihan se Neal vihdoin putkien väliin. Oli jo Richardsin maalissa tekemässä sitä, mitä hänen kuuluukin tehdä eli ajoi röyhkeästi maalille ja oli luultavasti kohtalaisen lähellä saada maalin nimiinsä.

Barchilta ja Jansenilta hieno, pitkä mylly. Näki, että molemmat kunnioittavat ja tsemppasivat toisiaan kesken mätkimisen.
 

M10

Jäsen
Stars sitten sweeppasi Bluesin tän kauden matseissa 4-0. Vakuuttava temppu, koska St. Louis on omissa kirjoissa keskitasoa parempi läntisen konferenssin joukkue.

Tuo Dallasin road recordi on aika vakuuttava: vikat 11 ottelua ja 8 voittoa.

Neal tosiaan sai vihdoinkin apinan pois harteiltaan ja lisää maaleja on odotettavissa. Morrow oli melko lähellä uransa ekaa hattutemppua, mutta ei ihan saanut kiekkoa tyhjään maaliin. Vakuuttava kausi ollut joka tapauksessa kapteenilta. Mies on jälleen matkalla kohti 30 maalin kautta.

Lehtonen palasi tasolleen muutaman ottelun tauon jälkeen. Eiköhän mies aloita tolppien välissä Chicagoakin vastaan ke-to yönä. Saas nähdä pelaako Turco ekaa kertaa vanhaa jengiään vastaan?
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Huh, tulipa sentään voitto vaihteeksi!

Barch ja Janssen pisti kunnon myllyn.

Neal teki vihdoin sen maalin, minäkin odotan pojalta nyt pisteitä kun sai apinan pois.

Lehtonen oli hyvä. Varmaotteinen.

Eipä mulla muuta, keskiviikkona tais olla Chicagoa vastaan.
 

M10

Jäsen
Todella lupaavan kuuloisia uutisia Stricklandilta koskien Richardsin jatkosopparia.

Kyllä siellä on varmaan Loui Erikssonilla ja James Nealilla kädet kyynerpäitä myöten ristissä tuon jatkosopparin suhteen.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Ja mainiosti Lehtonen oman työpisteensä hoiti, pakkien avustuksella toki. 4-2 voitto! Oliko se 6 voittoputki vieraissa? Se on aika hyvin, koska alkukaudesta oli vähän murheellisempi tuo vierastilasto.

3 YV-maalia, ja Steve Ottin maali tuli AV:lla! Todella hienoa erikoistilannepelaamista. Ribeiro 2+0, Richards 0+2, Loui 0+2, Morrow 1+1, sai muuten kiekon visiirin ja siitä iski kiekon sitten maalin. Nealilta tehoja odotin, mutta niitä ei tällä erää tullut. En tosin ottelua nähnyt joten ei parane haukkua.
Muut voi sitten kommentoida tarkemmin, ei tässä auta muuta kuin sanoa, että kausi on puolessa välissä ja loistavassa 104 pisteen tahdissa :) Tahti on hiukan laskenut, mutta ei mitään hälyttävää, nyt kun on voittoja tullut hyvään tahtiin taas!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hieno voitto, vaikka 2-0 johdon hukkasivatkin. Morrow'lla on nenä pelissä näköjään harva se päivä. Haistaa hyvät maalipaikat, ei ole nokan koputtamista kapteenin pelissä jne.

Niskanen ja Skrastins ajoivat kolmannen erän lämmittelyssä toisensa sitten kylmiksi:

"The Stars played the entire third period with four defensemen because Karlis Skrastins and Matt Niskanen had a high-speed collision in the warm-up for the period and suffered what could be significant injuries.

Niskanen has a broken nose, chipped teeth and seven stitches in his hand, while Skrastins might have a concussion."
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Oho, itekkin luin otteluraportista tuosta, mutta aattelin että joku pieni osuma, ja varotoimena ollaan vaan lepuutettu poikia. Fistric-Larsen tuleva pakkipari? Luulis ainakin et pojat jonkinverran lepää. Vai saako Blindenbacher tilaisuutensa?


E: Loukkaantumistilanne.

E2: Typo

E3: Lehtonen aloittaa maalilla NY Rangersia vastaan.

Niinhän siinä kävin, kuten Andrewin sivuilla epäiltiin.

Larsen ylös.

Ja Avery palaa American Airlines Centeriin! Mielenkiintoinen kamppailu tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Mitäs tunteita D-leirissä tällainen huhu herättää?

Langenbrunner kaupan - Dallas kiinnostunut?

Itsellä erittäin kaksijakoiset fiilikset. Toisaalta olisi überhienoa saada Jamie "kotiin", mies oli yksi suosikkipelaajistani ja noussut Devilsissä vieläkin paremmaksi pelaajaksi ja johtajaksi kuin koskaan Dallasin organisaatiossa.

Toisaalta taas, a) kaupassa ei saisi lähteä ketään tärkeää pelaajaa pois, b) jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä. Eli kahteen ekaan ketjuun ei mielestäni ole syytä koskea ja sinne melkein väkisinkin Jamiella olisi tunku. c) Jamien palkkapussi olisi pois Brad Richards re-sign -rahastosta. Ja d) Lags on UFA ensi kesänä, joten mitään takeita tässä omistajatilanteessa ei ole sille, että mitä tapahtuu kesällä.

Joten sori sydän, järki voittaa. Ei Jamielle tällä kertaa.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Joo, ei todellakaan. Kahteen ekaan ketjuun on turha mielestäni laittaa, ja mitä se kolmosketjussa tekis, ja kuka sieltä otettaisiin pois? Lähtis taas yksi näyttöpaikka nuorilta pelaajilta pois.
 

Kike Ice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, Die Mannschaft
Pirullinen tilanne. Sinällään ottaisin miehen muitta mutkitta "takaisin". Langenbrunner toisi roimasti kokemusta, osaamista ja johtajuutta joukkueeseen.

Mutta ennen Langenbrunnerin paluuta haluaisin nähdä Richardsin nimen jatkosopparissa. Toisekseen, kenestä pitäisi tässä skenaariossa luopua? Jengi rullaa nyt hyvin, joten miksi sekoittaa pakkaa? Tosin, uskoisin Langenbrunnerin uppoavan hyvin tähän sakkiin. Jos tässä vaiheessa treideihin ryhdytään, niin vahvistusta pakistoon, kiitos. Ja jos ryhdytään Langenbrunneria tuomaan Texasiin, niin pidetään kiinni varausvuoroista, prospecteista ja jengin ytimestä, joohan?

Jos ja toivottavasti kun Stars on menossa pleijareihin siirtotakarajan kohdalla ja Richardsilla on jatkosopimus taskussa, niin haluaisin ehdottomasti Langenbrunnerin vaikka sitten vain poffien ajaksi joukkueeseen. Voisi sitten kesällä jatkaa sinne, minne haluaa. Toki jos saataisiin järkevästi mahdutettua Starsiin, niin miksei.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eikös Langenrunner olisi juuri sitä mitä Dallas kaipaakin - rightilta ampuva top-6 hyökkääjä? Mahdollistaisi samalla Bennin siirtämisen takaisin kolmosen keskelle, vai joko ajatuksesta tehdä Bennistä sentteri on luovuttu?
 

M10

Jäsen
Itse olen ehdottomasti PRO Langenbrunner - kunhan se ei vaikuta negatiivisesti Richardsin jatkosopimuksen sorvaamiseen. Ja toinen ehto hänen hankkimiselle on se, että liikaa ei sovi maksaa. Kyseessä kuitenkin hyvin mahdollinen rental. Mielestäni ei ole esimerkiksi mitään järkeä treidata jotain joukkueen TOP6-pakeista (esim. Daley) häneen, kun niitä ei ole tarpeeksi muutenkaan.

Niskasen voisin kyllä ehkä treidata, mutta sillä ehdolla, että Langenbrunner sitoutuu sorvaamaan Nieuwyn kanssa kenties loppu-uran kattavan jatkosopimuksen.

AJTSS kirjoitti:
Joo, ei todellakaan. Kahteen ekaan ketjuun on turha mielestäni laittaa, ja mitä se kolmosketjussa tekis, ja kuka sieltä otettaisiin pois?

En ymmärrä, miksi Langenbrunneria ei voisi laittaa kakkoseen ja Benniä kolmoseen? Mielestäni tuo olisi täydellinen skenaario. Ei Benn ole ollut mikään sateentekijä tuossa kakkosessa. Kuinka monta maalia se on tehnyt Ribeiron vierellä tasakentällisin? Yhden, kaksi? Benn kolmosessa (laidalla tai sentterinä) olisi ihan hyvä vaihtoehto.

Eriksson-Richards-Neal
Morrow-Ribeiro-Langenbrunner
Ott-Wandell-Benn
Burish-Petersen-Barch/Sutherby

AJTSS kirjoitti:
Lähtis taas yksi näyttöpaikka nuorilta pelaajilta pois.

Parhaat siellä pelaa - ei tämä ole mitään Nuori Suomi-touhua.

**

Ribeiro kaipaa edelleen sitä rightin laituria ja Langenbrunner olisi pelityyliltään ja taidoiltaan käytännössä täydellinen mies tuohon; ajaa maalille, osaa viimeistellä ja pelaa hyvin kahteen suuntaan. Hitto soikoon, mies joka oli Jenkkien kapteeni Vancouverin olympialaisissa pitäisi ottaa huutaen tuohon joukkueeseen! Mutta suurempi kysymys on, pitäisikö nuo rahat sittenkin laittaa kokeneeseen TOP6 pakkiin? Mielestäni kyllä, mutta jotenkin on sellainen haisu tästä, että Nieuwy painaa liipasinta Langsin kohdalla ja hyvä niin. Tervetuloa takaisin kotiin!

Tämän Stars-kannattajan toivelista:

1) Richardsille jatkosopimus
2) Top4-pakki
3) Langenbrunner
 

M10

Jäsen
Miettikääpä muuten:

Vuosituhannen alussa Stars treidasi Nieuwendykin ja Langenbrunnerin Devilsiin, vaihdossa Arnottiin ja McKayhin. Nyt Nieuwendyk on hankkimassa Langenbrunneria takaisin Dallasiin ja Arnott vetää taas Devilsissä. Enää tästä puuttuisi se, että McKay olisi Devilsin GM!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Lähellä ollaan Heikankin mukaan.

Kunhan nyt ei vaan maksettaisi liikaa. Vieläkään ole toipunut tuosta Lou Lamoriellon Niewy&Lags/Arnott&McKay -persraiskauksesta. Randy McKay! Mies ja viikset!
 
Viimeksi muokattu:

Kike Ice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, Die Mannschaft
Lähellä ollaan Heikankin mukaan.

Kunhan nyt ei vaan maksettaisi liikaa. Vieläkään ole toipunut tuosta Lou Lamorillon Niewy&Lags/Arnott&McKay -persraiskauksesta. Randy McKay! Mies ja viikset!

Pierre LeBrunin mukaan Stars antaisi vaihdossa kolmannen kierroksen varauksen... ei paha, jos sillä lähtee.

E: McKenzie twiittaa samaa, ilmeisesti kyseiseen varausvuoroon liittyy ehtoja tms.

E2: Ehto on ilmeisesti seuraavanlainen: Jos Langenbrunner sorvaa jatkosopimuksen Dallasin kanssa ennen heinäkuun 1., tuo varausvuoro muuttuu toisen kierroksen vuoroksi. Lähde
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ilmeisesti Diili on varma. Devils saa kolmoskiekan varauksen.

Confirmed by Bob McKenzie and Pierre LeBrun via Twitter .... Dallas gave 3rd with conditions
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Yllättävän halvalla kyllä Langenbrunner Devilsistä lähti. Toki 3. kierroksen varausvuoro ensi kesänä voi muuttua 2. kierroksen varaukseksi, jos Stars etenee pudotuspelien 2. kierrokselle tai jos Jamie tekee jatkosopparin ennen heinäkuun 1. päivää Starsin kanssa. Käytännössä ei siis menetetty mitään, paitsi n. 1,4 miljoonaa maksettavaa palkkaa 'brunnerille tästä kaudesta. Siirrolla saatiin johtajuutta ja kokemusta todella paljon, ja vaikka tämä kausi ei ole häävisti mennytkään Devils-paidassa, uskon että paluu kotiin saa miehen syttymään.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Hmm, kenties tästä kaupasta olikin jotain hyötyä - pelkäsin vaan että lähetään antamaan jotain hyvää pelaajaa pois, mutta 3 varaus oikeus kuulostaa hyvältä. Toivottavasti olen väärässä, ja Benn sopii tonne 3:seen, mun mielestä vois olla ihan mielenkiintoinen kolmikko Ott-Benn-Gagnon. Vaan enpä ole Dallasiin yhteyksissä niin en voi pysty asiaan vaikuttamaan...

Toivottavasti tänään nähdään Langenbrunnerin "debyytti" Stars-paidassa, kun tulen katsomaan tänään ottelun, niin olisi mielenkiintoista nähdä hänet heti ekassa ottelussa.
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
Koskahan olen viimeeksi tänne NHL-puolelle kirjoittanut? Varmaan hävettävän kauan sitten..

Noh, olipahan omasta mielestä hyvä treidi. Kakkoskierrokselta voi varata erittäin hyvän pelaajan, mutta en usko että kuitenkaan sellaista joka voi auttaa joukkuettaan menestymään heti ensimmäisten kolmen-neljän kauden aikana, kuten Jamie voi. Siis jos/kun mies nyt sitten tekee jatkosopimuksenkin.. :)

No höh, ei sitten pelaa tänään :)
 
Viimeksi muokattu:

Devil boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves NJ Devils
Ja voi hyvinkin olla mahdollista että Langenbrunner yöllä pelaa, eipä tuolta Jerseystä käsittääkseni kauaa hurauta Isoon Omenaan jossa Stars pelailee.

Saapa Langenbrunneri pelata aika yksinään jos isoon omenaan aikoo illalla lähteä pelaamaan, kun nuo muut pelaajat ovat Dallasissa pelaamassa tänä iltana. Mies muuten ilmoitti Tom Gullitin haastattelussa että ei ole Dallasin kokoonpanossa vielä tänään. Hän matkustaa Dallasiin tänään, mutta on joukkueen mukana harjoituksissa huomenna.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
1 piste lisää tilille tuli eilisiltasessa ottelussa, kun vastaan asettui NY Rangers.
Rankkareihin tuo ratkesi, taisi Brad pistää tolppaan rankkarista. Huonoa tuuri, joskus pomppaa sisään ja joskus taas ei.

Larsenista sen verran että näytti olevan ihan hyvä YV:llä, mutta näyttää jotenkin ettei uskalla laukoa suoraan syötöstä, vaan ottaa ensin haltuun ja sitten laukoo.

Se on sitten 5 ottelun tappioputki kotihallissa, onneksi sentään vieraissa tulee tällä hetkellä voittoja.


Huomenna sitten mielenkiintoinen ottelu, kun Langenbrunner pelaa debyyttinsä Stars-paidassa pitkään aikaan. Vieraissa pelaillaan, toivottavasti tulee voitto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös