Dallas Stars 2010-2011

  • 190 414
  • 616

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Darryl Sydor eläkkeelle

Yksi kerrallaan vuoden 99 mestarit ovat heittäneet pyyhkeen kehään. Tällä kertaa siihen kerhoon liittyi uskomaton taistelija Darryl Sydor. Tätä miestä todellakin tulee ikävä. Pelaajana ei ollut yhtä taitava kuin pakkiparinsa Zubov, mutta silti nakutti tasaisen tappavasti 50 pisteen tuntumaan monta kautta putkeen. Pudotti hanskat aina kun pelikavereita kohdeltiin huonosti ja otti siksi myös pahasti pataan mm. Severyniltä ja McKenzieltä.

18 kautta, 6 joukkuetta, kaksi Stanley Cup -sormusta, 5 kertaa finaaleissa, reilut 9 kautta Dallasissa. Hieno mies.

So, you wanna be a fighter?
 

M10

Jäsen
Sydor oli iso osa Starsin 90-luvun lopun ja vuosituhannen vaihteen menestystarinaa. Helvetin arvostettu pakki NHL:ssä tuolloin, vaikka ei suurta huomiota koskaan saanut osakseen.

Sydorista ei koskaan tullut sitä bobbyorria, jota miehestä draftin jälkeen odotettiin. Onneksi Kings teki yhden heikoimmista treideistään vaihtaessaan 1996 Sydorin päikseen Zmolekiin ja Churlaan. Ken Hitchcockin alaisuudessa Sydorista tuli yksi NHL:n monipuolisimmista pakeista, pelasihan mies välillä jopa hyökkääjänä.

Pakkiparia Zubov-Sydor voitaneen pitää organisaation historian parhaimpana (honorable mention saman aikakauden Hatcher-Matvichuk). Miehet hoitivat omankin pään viisaasti hyvällä sijoittumisella ja fiksulla puolustamisella.

Viimeisten vuosien matkalaukkumiehenä oleminen ja vielä se viimeinen palaaminen Dallasiin, kun Sydorin pelin taso ei ollut enää lähelläkään sitä primetimeä, hieman himmentävät miehen sädekehää. Upeat muistot kausilta 1996-2003 pysyvät kuitenkin aina mielessä.

Sydorilla oli muuten aina omintakeinen tyyli pyöritellä mailan lapaa 360 astetta useita kertoja, odotellessaan aloitusta. Nyt Sydor siirtyy Hoston Aerosin kakkosvalmentajaksi. Joku päivä kenties Starsin valmennusportaaseen? Tiedä häntä.

Dallasin mestaruusjoukkueesta aktiiviuraansa jatkavat varmuudella vielä Jamie Langenbrunner, Blake Sloan sekä Brad Lukovich. Modano, Lehtinen, Zubov, Hrkac ja Keane saattavat kaikki lopettaa uransa päättyneeseen kauteen.
 

Kike Ice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, Die Mannschaft
Hienot muistot on Sydorista, yksi vahvimmista on juuri tuo NIN:n postaama klippi. Lock-outin jälkeen taso alkoi pikkuhiljaa laskemaan, ja noista parista pikavisiitistä Dallasiin jäi vähän väljähtänyt maku. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, kuinka tärkeä osa Starsia mies oli.

Valmennusrintamallakin tapahtuu. Willie Desjardins liittyy joukkueen valmennusryhmään. Desjardins toimi tätä ennen Medicine Hat Tigersin GM:na ja oli apulaisvalmentajana viime vuonna junnujen mömmöm-kisoissa. Eli kokemusta löytyy nuorien pelaajien kehittämisessä. Mahtavat viikset miehellä... shades of Tippet, heh heh. STUUUUUU puolestaan sai jatkoa. Nice.

HFBoardsilla Glennien soppariin liittyvä ketju lähti aika nopeasti käsistä...
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Brad Lukowich palaa Starsiin. Capgeekin mukaan yksivuotisen sopimuksen arvo on tasan miljoona. Ei herättäne liiemmälti hurraa-huutoja, mutta eipä pelihousutkaan varmaan repeä yksivuotisen sopimuksen vuoksi. Canucksissa ura ajautui sivuraiteelle, mutta ehkä Starsissa Luko palaa omalle tasolleen.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Brad Lukowich palaa Starsiin. Capgeekin mukaan yksivuotisen sopimuksen arvo on tasan miljoona. Ei herättäne liiemmälti hurraa-huutoja, mutta eipä pelihousutkaan varmaan repeä yksivuotisen sopimuksen vuoksi. Canucksissa ura ajautui sivuraiteelle, mutta ehkä Starsissa Luko palaa omalle tasolleen.

Ei Luko tosiaan ihan top4 pakki ole, mutta luultavasti hoitaa oman pienen ruutunsa ilman sen suurempia virheitä. Toki aina saa yllättää ja nythän Lukowichilla olisi loistava tilaisuus hieman vanhemmalla iällä ottaa pelipaikka kahdesta ensimmäisestä parista. Itse en ole Lukowichin otteita seurannut aijemmin juuri ollenkaan, mutta ainakin tsn:n jutussa lukijoiden kommentit olivat suurimmaksi osaksi positiivisia. Hyvä joukkuepelaaja jne.. Aika näyttää kuinka hän onnistuu tähtipaitojen takalinjoilla.

Stars on hankkinut kyllä ihan kiitettävästi syvyyttä takalinjoille kesäkaudella, mutta edelleenkin kaipaisin Starsin pakistoon sitä yhtä kovemman luokan puolustajaa, top4 pakkia. Eihän se varmasti helppoa ole, mutta jotai täytys tehrä.. vai lähetääkö näillä pakeilla seuraavaan kauteen ja katellaan sitten kauden mittaa miten puolustushommat hoituvat? Todennäköisesti näin.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
TSN kertoi eilen, Fabian Brunnström jatkaa yksisuuntaisella, yhden vuoden sopimuksella. Caphit sopimuksessa on hyvinkin maltillinen, 675k.

Aika hyvä ja riskitön pahvi siinä mielessä, että jos hype-Fabian jatkaa viime kautisia esityksiään, on mies helppo laittaa kiertoon. Taitaa Fabianilla olla melko vaikeaa tuon paikan pelaamisessa, nyt kun Burish tuli vielä alemman kutosen vahvistukseksi ja takaa voi leirillä pyyhältää ohi myös ehkä Scott Glennie?
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
TSN kertoi eilen, Fabian Brunnström jatkaa yksisuuntaisella, yhden vuoden sopimuksella. Caphit sopimuksessa on hyvinkin maltillinen, 675k.

Aika hyvä ja riskitön pahvi siinä mielessä, että jos hype-Fabian jatkaa viime kautisia esityksiään, on mies helppo laittaa kiertoon. Taitaa Fabianilla olla melko vaikeaa tuon paikan pelaamisessa, nyt kun Burish tuli vielä alemman kutosen vahvistukseksi ja takaa voi leirillä pyyhältää ohi myös ehkä Scott Glennie?

Toinen kausi NHL:ssä ei ollut kovin onnistunut Fabianilla, joten ei ole ainakaan meikäläisellä sen kummempia odotuksia ensi kaudeksi. Ei ainakaa yhtää liikaa ole tuossa paperissa, joten siitä plussat Starsin johtoportaalle.

En usko, että Glennie vielä ensi kaudella ainakaan säännöllisesti pelaa ylhäällä. Toki aina saa yllättää ja tehdä, kuten Benn eli huikea tulokaskausi ylhäällä ja keväällä vielä dominoimaan AHL:llään. Luulen kuitenkin, että Glennie lähtee training campin jälkeen takaisin WHL:llään.

Aletaanpa sitten tässä vaiheessa kesää jo hieman miettimään ketjukokoonpanoja. Nyt jos kattelee tuota rosteria niin itse lähtisin tekemään ketjuista kutakuinkin tämän näköisiä:

Neal - Richards - Eriksson
Morrow - Ribeiro - Benn
Ott - Wandell - Brunnström/Segal
Petersen - Sutherby - Barch/Burish

Fistric - Robidas
Grossman - Daley
Lukowich - Niskanen
Skrastins

Lehtonen
Raycroft


Hyökkäyspäässä kaksi ensimmäistö kenttää on meikäläisen mielestä melko selkeät. Tietysti jos homma ei lähde toimimaan niin pakkaa täytyy sekoittaa. Segal pelasi muutaman hyvän pelin viime talvena Ribeiron rinnalla, mutta loppukaudesta alkoi hänenkin otteensa tasaantumaan, Joten mielestäni Benn menee heittämällä kakkoseen ohi Segalin. Brunnström voi onnistuessaan napata kolmosen laidasta itselleen paikan. Nelosessa taasen toisessa laidassa näkisin henk. koht. mielummin Barchin ennen Burishia. Petersen sitten nelosen toiseen laitaan.

Jos mietitään, että mitä laitureita meillä on niin Brunnströmin edessä on mielestäni ainakin Neal, Eriksson, Morrow, Benn, Ott. Eli ei todellakaan ole helppoa ottaa paikkaa kahdesta ensimmäisestä kentästä Fabianilla. Ilman loukkaantumisia lähes mahdotonta.

Pakisto onkin ollut sitten parina edellisenä kautena varsinainen murheenkryyni. Niskasesta toivottiin pari vuotta sitten uutta Zubovia, mutta tällä hetkellä ei kovin hohdokkaalta näytä Niskasen ura. Täytyy kuitenkin muistaa se fakta, että Niskanen on vasta 23-vuotias. Aikaa on vielä.

Viime kaudella mielestäni vain Fistric sekä Robidas onnistuivat Starsin alakerran miehistä. Toki Robidas'n tehot hyytyivät pahasti alkukauden jälkeen, mutta pelasi kuitenkin suhteellisen virheettömästi loppukaudellakin. Grossman ja Daley täyttivät myös ruutunsa kelvolliseti. Sen sijaan Skrastins, Niskanen ja Woywitka olivat kaikki pettymyksiä. Woywitkasta en juurikaan muuta odottanut, mutta Skrastinsin uskoin olevan vahvistus. Myös Niskyn läpimurtoa sai viime kaudella odotella turhaan. Kesällä hankitut Lukowich ja Blindenbacher eivät hurraahuutoja ainakaan vielä aiheuta.

Viime kaudella kahdessa viimeisessä runkosarjan matsissa esiintynyt nuori Philip Larsen esitti ihan mukavia otteita ja etenkin kaverin luistelu oli melko sulavan näköistä. Fysiikassa vielä parantamisen varaa. En kuitenkaan usko, että ihan vielä on valmis nousemaan pelaavaan kokoonpanoon Dallasissa.

Maalivahtipuolella täytyy vain toivoa, että Lehtonen pysyisi terveenä läpi kauden ja jatkaisi niitä otteita, joita nähtiin viime kaudella treidin jälkeen. Raycroftin nimi ei paljon luottoa ainakaan meikäläisessä herätä, joten melkoisessa lirissä ollaan jos Kari loukkaantuu pidemmäksi aikaa.

Jokseenkin sekavaa settiä, mutta ehkä tosta nyt jotain selvääkin ottaa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Mukava ylistys Steve Ottin agitaattorikyvyistä Sports Centeriltä. Ei aivan ykkönen, mutta mitaleilla kuitenkin. Top 10
 

Kike Ice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, Die Mannschaft
Brunnströmillä on tosiaan kova duuni edessään, jos haluaa joukkueen top-kutoseen. Viime kausi oli yhtä murhetta ja alhoa Fabianilta; ensiksi Benn vei paikan hyökkäyksessä, eikä tietä pois Crawfordin koirankopista löytynyt millään. Matseja kertyi 44 ja nekin alemmissa kentissä vähäisellä peliajalla. Tehot jäivät kahteen maaliin ja yhdeksään syöttöön. Tehty sopimus onkin viime kauden perusteella aivan passeli. Jos Brunnström ei saa lyötyä itseään läpi, miehestä voisi saada hyvän lisukkeen isompaan treidiin. Ehkä joku on valmis antamaan Brunnströmille uuden mahdollisuuden...

BigD:n ketjuista olen pitkälti samaa mieltä. Kaksi ensimmäistä kenttää ovat pitkälti selviöitä, ja kolmosesta sekä nelosesta löytyy mukavasti santapaperia. Toivottavasti Wandell jatkaa loukkaantumisensa jälkeen siitä, mihin jäi.

Pakisto aiheuttaa kyyneleitä. Fistric, Robidas ja Grossman selvisivät viime kaudesta suht puhtain paperein, ja toivon mukaan kehitys jatkuu pystysuuntaisena ensiksi ja viimeiseksi mainituilla. Robidas pelasi viime kaudella taitojensa ylärajoilla, ja vaikka hyvin pelasikin, oli havaittavissa, ettei Robi ole ihan ykköspakkitasoa. Top-4 kamaa kuitenkin heittämällä. Daley puolestaan junnaa paikoillaan ja Niskanen karahti pahaan sophmore slumpiin. Etenkin Niskaselle toivoisi tulevan kauden olevan aivan toisenlainen, varsinkin kun kyseessä on nuori jannu.

Itsekin uskon Glennien pelaavan ensi kauden junnuissa. Saanee varmasti campilla kunnon tsekkauksen, mutta ei liene vielä valmis NHL-tasolle. Sama juttu Larsenilla, hänen kohdallaan tietenkin vauhdin hakeminen AHL:stä.

Omistajan vaihtumista odotellessa...
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Päiviä! Yks Stars-fani ilmottautuu täältäkin päin!

Mutta mennäänpä suoraan asiaan. Eli onko tuosta ribeiron-treidistä kuulunut mitään, vai onko osoittautunut ankaksi? Olisi se kiva saada joku kova pakki, kyllähän vapaissakin on vielä hyviä. Mun mielestä Mitchell ei kuulostas yhtään hassummalta? Miten sitten tämä Dallasin myynti, onko edistynyt yhtään? Mietin myös Nealin sopparia, sillehän ei minun käsittääkseni ole sopimusta tehty, vai olenko väärässä? Niin, ja mistä näkis tarkan sopimustilanteen Dallasilla?
 

Kike Ice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, Die Mannschaft
Päiviä! Yks Stars-fani ilmottautuu täältäkin päin!

Mutta mennäänpä suoraan asiaan. Eli onko tuosta ribeiron-treidistä kuulunut mitään, vai onko osoittautunut ankaksi? Olisi se kiva saada joku kova pakki, kyllähän vapaissakin on vielä hyviä. Mun mielestä Mitchell ei kuulostas yhtään hassummalta? Miten sitten tämä Dallasin myynti, onko edistynyt yhtään? Mietin myös Nealin sopparia, sillehän ei minun käsittääkseni ole sopimusta tehty, vai olenko väärässä? Niin, ja mistä näkis tarkan sopimustilanteen Dallasilla?

Huhut treidistä ovat hiljentyneet aikalailla tuon draftin jälkeen, mutta ei se liene täysin kuopattukaan. Pakin hankkimisessa suurin ongelma on fyrkka, jota Hicksillä ei tällä hetkellä ole. Tämän takia joukkueella on sisäinen cap, joka on jossain 45 miljoonan dollarin kieppeillä. Treidin pitäisi siis olla aikalailla +/- 0 rahallisesti. Mitchell kärsi viime kaudella pahasta aivotärähdyksestä, jonka takia missasi 34 runkkarimatsia ja kaikki pleijariottelut. Kyseinen herrahan käväisi Starsissa vuoden 2006 keväällä, mutta häipyi tämän jälkeen Vancouveriin. Jos halvalla lähtisi, niin miksei, mutta saattaa olla sen verran high risk, että mieluummin kiitos ei.

Uusi omistajahan kääntänee tilanteen päälaelleen, ja joukkue pystyisi tuolloin toimimaan pelaajaliikenteen suhteen "normaalisti". Tässä linkki Andrew's Stars Pagen uutiseen, jonka laitoin ketjuun aiemmin. Uutisen kuvailema tilanne lienee viimeisin päivitys tuohon tilanteeseen. Ostajakandidaatit vaikuttavat varsin lupaavilta.

Nealille on tehty qualifying offer aikoja sitten (19.6.), mutta tuo antaa odottaa itseään. Mitä intterwebistä olen lueskellut, niin sopimuksen kesto vaikuttaisi olevan yhteisymmärryksen tiellä. Nealin agentti hakee monivuotista sopimusta, kun taas joukkue haluaisi parin-kolmen vuoden sopparin.
 

Anne73

Jäsen
Kiva artikkeli Lehtosesta Dallasin sivuilla. Näyttää siltä, että Kari aikoo vastata huutoon :)

“I probably started in past years started doing things (in early July) and this year, I started doing things almost right away,” said Lehtonen, who still has a house in Atlanta. “These guys in Dallas hooked me up with a strength coach in Atlanta and I started going there five times a week and doing very specific things for my back and for my hips and groins and just kind of getting those parts stronger. Now we’re starting to do more regular things, like cardio things and stuff like that. I’ve done a lot more and realize that it’s very important.”

Koko artikkeli: http://stars.nhl.com/club/news.htm?id=535060&navid=DL|DAL|home
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eli tuon perusteella Kari Lehtonen on vasta uransa tässä vaiheessa tajunnut lihasharjoittelun tärkeyden kunnossa pysymisen takeena. Uskoisin että monista loukkaantumisista kärppä saa syyttää vain itseään, kuten esim Mario Lemieux aikanaan.

Sinänsä vituttaa tuommoinen laiskuus, että puusilmäisesti luotetaan omiin lahjoihin ja luullaan ettei tarvitse tehdä sitä pohjatyötä. Osan tästä kaikesta voi myös pistää Trashersin nuoren organisaation piikkiin, pakottaminen totaaliseen ammattimaisuuteen puuttui.

Lihashuollon kunnolla hoitaminen pitäisi olla huippu-urheilijalle itsestäänselvyys, mutta helvetin hyvä, että Lehtonen ryhdistäytyi ja oppii sen nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tämän myötä Stars saattoi tehdä todellisen huippukaappauksen, sillä kunnossa pysyvä Lehtonen tulee dominoimaan maalivahtipuolta vielä jossain vaiheessa. Se talent ei sieltä ole mihinkään hävinnyt. 27-vuotias maalivahti on hyvin usein vasta uransa alussa.
 

ipaz

Jäsen
Eli tuon perusteella Kari Lehtonen on vasta uransa tässä vaiheessa tajunnut lihasharjoittelun tärkeyden kunnossa pysymisen takeena. Uskoisin että monista loukkaantumisista kärppä saa syyttää vain itseään, kuten esim Mario Lemieux aikanaan.

Eikös Lehtonen vielä Jokeri-aikanaan melkein kehunut että ei jaksa treenata kun muutenkin tuntuu pärjäävän. Ei ole ilmeisesti koskaan ollut mikään kuntoihme, vaan todellakin luottanut omiin lahjoihinsa. Sama on kaiketi sitten jatkunut Atlantassa kun on ollut koko ajan klesana. Toivataan että laittaa nyt kropan kuntoon ja lunastaa #2 varauksen odotukset vihdoin.
 

Schadowan

Jäsen
Eikös Lehtonen vielä Jokeri-aikanaan melkein kehunut että ei jaksa treenata kun muutenkin tuntuu pärjäävän. Ei ole ilmeisesti koskaan ollut mikään kuntoihme, vaan todellakin luottanut omiin lahjoihinsa. Sama on kaiketi sitten jatkunut Atlantassa kun on ollut koko ajan klesana. Toivataan että laittaa nyt kropan kuntoon ja lunastaa #2 varauksen odotukset vihdoin.

Erkka Westerlund taisi joskus mainita, että Kärppä on lahjakkain pelaaja, jota hän on koskaan valmentanut. Lahjakkuus voi tosiaan viedä pitkälle, kuten Karin tapauksessa NHL:ään, mutta kun ne mahdollisuudet olisivat olleet sinne aivan terävimmälle huipulle. Veskareiden "prime" on onneksi yleensä siellä 30v kieppeillä, joten turha Lehtosta on vielä sivuuttaa.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Milläköhän aikataululla toi Dallasin myynti on tapahtumassa, onko tietoa? Joutuuko vielä vuoden kituuttamaan Hicksin rahojen kanssa, vai onko myynti tapahtumassa minä hetkenä hyvänsä? Entä voiko joku isokiho ostaa Dallasin, ja siirtää sen johonkin muuhun kaupunkiin?
 

M10

Jäsen
Dallas ei ole todennäköisesti siirtymässä toiseen kaupunkiin. Erinäisten lähteiden mukaan joukkueen myynti tulee tapahtumaan vielä ennen kauden alkua. Vahvimpia ostajaehdokkaita taitaa olla jäljellä kolme.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Toivottavasti tulee myynti mahdollisemman aikaisi, että päästäisiin vielä niille pelaajakaupoille, eikä tarvitsisi aloittaa kautta Hicksin asettamalla 45 miljoonan palkkakatolla.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Viimeksi muokattu:

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Nyt kuuluisi, että Modano siirtyy Red Wingsiin, palkka taisi olla millin paremmalla puolella.
 

Phage

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars, Jurassic park
Nyt kuuluisi, että Modano siirtyy Red Wingsiin, palkka taisi olla millin paremmalla puolella.

Samaa on tullut monesta tuutista tänään eikä vähiten pottuilevien Red wings -fanien tahoilta. Sapettaa aina kun ikonia viedään muualle. Miestä on kuitenkin tullut seurattua North Stars -ajoista asti ja itselle on seuran kasvot. Miksi pitikin olla juuri Detroit, grrrr.
 

ipaz

Jäsen
Miksi pitikin olla juuri Detroit, grrrr.

Home coming King. Modano on kotoisin Livoniasta, 30 kilometrin päästä Joe Louis Arenasta, joten ei mikään että punanuttu kiinnostaa. Vaikka 16-vuotiaana WHL:ään junnukiekkoa läksikin pelaamaan, niin kai koti on aina koti. Tiedä sitten asuuko vanhemmat edelleen noilla huudeilla. #9 vaan taitaa olla hieman vaikea saada pukea päälle Red Wingissä...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Home coming King. Modano on kotoisin Livoniasta, 30 kilometrin päästä Joe Louis Arenasta, joten ei mikään että punanuttu kiinnostaa. Vaikka 16-vuotiaana WHL:ään junnukiekkoa läksikin pelaamaan, niin kai koti on aina koti. Tiedä sitten asuuko vanhemmat edelleen noilla huudeilla. #9 vaan taitaa olla hieman vaikea saada pukea päälle Red Wingissä...

Viimeisimpien huhujen mukaan pelinumero tulee olemaan #90.

Ja vanhemmat asuu edelleen Detroitissa.

Yksi lisäkuriositeetti on vielä se, että Red Wingsin omistaja, Little Caesar's Pizzaketjun luoja ja sillä 1.8 miljardin omaisuuden hankkinut Mike Ilitch loi myös aikanaan Little Caesars juniori/amatöörikiekko-ohjelman Detroitiin, jo ennen kuin edes osti Red Wingsin (v. 1982) ja Mike Modano on tässä ohjelmassa mukana olleista pelaajista, joista 27 on päässyt pelaamaan NHL:ssä, se kaikkien aikojen menestynein NHL-tähti.

http://littlecaesarshockey.com/page.php?page_id=7834

Tässä on varmasti vähän markkinoinnillistakin lisää saada oman kylän poika takaisin, sinne mistä kaikki alkoi, ja hankkimaan katsomoon ne täydestä tuvasta viime aikoina puuttuneet pari tuhatta silmäparia.
 

Kike Ice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, Die Mannschaft
Nyt kuuluisi, että Modano siirtyy Red Wingsiin, palkka taisi olla millin paremmalla puolella.

Nythän tuo taitaa olla jo "virallista" tietoa, esim. DMN:n Heikan mukaan. Virallinen tiedotustilaisuus taitaa olla perjantaina.

Vähänhän tuo kirpaisee, mutta ehkä ennemmin Detroit kuin San Jose, joka oli myös osoittanut kiinostuksensa Mo'ta kohtaan. Ympyrä sulkeutuu jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös