Dallas Stars 2007-2008

  • 127 949
  • 471

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Miettinen rikkoi piste-ennätyksenstä (31), nyt lukemat ovat 56. 13 + 19 = 32. Maaliennätys on jo takana (11), syöttöennätyskin rikkoutunee (20). Lukemat eivät ole mitään tähtitiedettä, mutta silti ennätyksen rikkominen merkitsee aina jotain positiivista.
 

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Kyllä tässä hieman voi hymistä, kun tuore hankinta naputtaa heti viiden pisteen ehtoon, joten ei ihan huono alku. Katsotaan sitten, kun vastus vielä kovenee, miten kiekko osuu pussiin tämän ketjun/pelaajien toimesta. Hieno homma myös Antin piste-ennätyksen parannus ja lisää on tulossa mikäli lento jatkuu samana. Kaiken kruununa upea suoritus Hakki Jr:lta.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Kyllä tämän kaupan myötä Dallas nousee todellakin SC suosikkien joukkoon, vaikka tämä olikin vain yksi peli.

Niin kyllähän Dallas on ollut yksi suosikeista jo pitkän aikaa ennen tätä kauppaa.. ja varsinkin kun Detroit ja varsinkin Ottawa ovat tämänhetkisen kuntopuntarin mukaan kaikkea muuta kuin suosikkeja. Mielenkiintoinen playoff- kevät on tulossa, ja mestari"suosikkeja" ei voi laskea yhden käden sormilla.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Aika huikeaa jos Nikke jatkaa samaan tahtiin, tai edes 30+ maalia tällä kaudella, nyt klikkasi hyökkäävässä ketjussa ja pari kaappia.

5 kaappia jäljellä...taitaa iskeä ne parissa seuraavassa pelissä kun Brad "J.R. Ewing" Richards on saapunut öljykaupunkiin ottaakseen vallan. Go Nike!
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kyllä meitä nyt hemmotellaan.

Richards oli fenomenaalinen ja oli mukavaa nähdä Nikke ja Antti viilettämässä kaverin laidoilla. Hakki taisi kivuta jo 30 parhaan maalintekijän joukkoon koko liigassa ja se on aika helkkarin hyvin. Jos kentät pysyy samana niin tuskinpa se tähän vielä edes jää. 30 maalin ylitys pitäisi olla vähintäänkin mahdollinen ellei jopa todennäköinen.

Jos kolmoskentästä löytyy nimet Modano ja Lehtinen, niin kyllä joukkueessa materiaalia ainakin on. Kaikki näytti todella lupaavalta jo ennen Bradin saapumista, mutta nyt on jo lupa odottaa suuria. Toivon vain, ettei joukkue tuudittaudu siihen, että kaikki menee nyt kuin itsestään kun saatiin Richards joukkueeseen. Mielestäni Chicago-pelissäkin oli silloin tällöin merkkejä todella pehmeästä puolustuspään pelaamisesta. Innostuttiin ehkä liikaakin maalitehtailusta ja siksi omissakin soi liian monta kertaa.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
, Brad Richards 0+5, että sellainen hankinta.

Oliko miehen henkilökohtainen piste-ennätys yhdessä pelissä? Onko tietäjiä?

Kyllä täytyy myöntää että hyvältä teillä alkaa näyttää kevättä kohti mentäessä. Mutta kysymykseni kuuluukin että: Mites tämä tapaus Turco?

Viime keväänä mies oli maaginen torjuen 7 pelistä 3 nollaa mutta hävisi kuitenkin sarjan. Mies ei ole urallaan voittanut kun vain yhden playoff sarjan mikä on mielestäni todella heikko saavutus. Tämä tapahtui siis kaudella 02-03.

Toki nyt Dallas fanit voivat tulla heittämään että ei se Turcon vika ole jos ei kenttäpelaajat saa maaleja aikaiseksi ja että Turco kyllä teki parhaansa ja jne. muita kuluneita kliseitä.

Mielestäni ainoastaan tämä seikka on Dallasin este menestyä keväällä. Miten Turco pystyy käsittelemään oman playoff "demoninsa"? Saas nähdä mitä mieltä Dallas fanit ovat tälläisestä väitteestä!
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Kyllä Dallas Stars rupeaa nousemaan vähitellen jopa suurimmaksi mestarisuosikiksi. Richardsin debyytti oli huikea ja Dallasin materiaali on todella laajaa ja ratkaisijoita löytyy monesta ketjusta.

Oikeastaan ainoat kysymysmerkit itselleni ovat: pystyykö Ribeiro säilyttämään huikean vireensä myös pudotuspeleissä? Pystyykö Turco nousemaan voittavaksi maalivahdi myös pudotuspeleissä? Ja vaikka Starsin materiaali on erittäin laajaa ja tasaista, niin löytyykö sieltä sitä todellista timanttia ja ratkaisijaa?

Mike Ribeiron playoff-tilastot eivät ole kovinkaan mairittelevia edellisiltä kausilta ja parissa edellisissä pudotuspeleissä hän on jäänyt kokonaan maaleitta. Toki täytyy sanoa, että hän on tällä kaudella ottanut pelillisesti harppauksen eteenpäin, joten menneitä tilastoja ei kannata liikaa tuijotella.

Marty Turco pelasi viime vuonna hyvät pudotuspelit ja piti Dallasia sen verran pystyssä, mitä kykeni. Silti hänellä ei ole kokemusta pitkistä pudotuspelisarjoista ja finaalipeleistä, joten hänen tilanteensa on myös hieman avoin.

Ratkaisijoita Dallasin kokoonpanosta löytyy periaatteessa jokaisesta kentästä, mutta mikäli menestystä odotetaan, niin hyökkäysvastuu ei saa kasaantua liikaa Lehtisen ja Modanon harteille. Miettisen, Hagmanin ja Ribeiron on jatkettava samanlaisia esityksiä keväälläkin, mikäli Dallas aikoo haastaa muut kärkiseurat. Toki siellä on myös Richardsia, Morrow:ta ja Zubovia, jotka kykenevat jokainen henkilökohtaisella panoksellaan kääntämään jopa ottelusarjoja.

Saa nähdä, miten käy. Sen verran täytyy sanoa, että helpolla mikään jengi ei tule Dallasia vastaan pääsemään.
 

expertti69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Richards tuo runsaasti lisätaitoa jo Dallasin ennestään vahvaan hyökkäykseen. Starsilla on nyt kolme selvästi hyökkäävää sentteriä, Richards, Ribeiro ja Modano. Hyökkäyskalusto on nyt todella kattava, sopiva määrä taitoa ja työmoraalia. Monipuolisuus onkin ehkä Dallasin hyökkäyksen suurin vahvuus. Lisäksi puolustajat Sergei Zubov ja Matt Niskanen antavat tukensa hyökkäyspelille. Richards on loistavana pelinrakentajana erinomainen vahvistus myös Dallasin ylivoimapeliin. Lisäksi Richards tunnetaan erinomaisena pudotuspelipelaajana, joita Stars viime kausien perusteella kipeästi tarvitsee.
 

TobiasG

Jäsen
Suosikkijoukkue
MuLLets...
Olipas tilannerikas ottelu viime yönä. Aivan pakko oli valvoa ja pidentää yö-vuoro rupeaman jälkeistä unirytmiä vielä vuorokaudella. Eikä ollut virhe todellakaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli näkyvissä.

Itse ottelu tarjosi paljon maaleja. Brad Richards oli kyllä kentällä jatkuvasti tai ainakin näkyi siellä, ja pelasi muuten yv:llä viivamiehenä...aina. Tuntui, että kaikki olisivat halunneet pelata tämän miehen kanssa, mutta onneksi Brad sijoitettiin Mittens'n ja Nik Hagmanin keskelle. Hieno mies, kerta kaikkiaan. Mielenkiinnolla odotan tulevia kovia koitoksia ja kuinka tämä ketju klaaraa, vai pidetäänkö se tässä muodossa kasassa.

Loui Eriksson jatkaa maalien paukuttelua. Tälle pelimiehelle on tullut itseluottamusta ja vauhtia lisää, sen jälkeen kun sai siirron Morrow'n ja Ribeiron laidalle. Maalitili jo 12 osumaa. Morrow se vasta hieno mies onkin. Jos Brenden olisi lakeuksilta olisi eilen saanut Burish kuulla totuuden sanat Ribeiroon kohdistuneen taklauksen jälkeen; Jos vittuiloo nii kuoloo, ristus.

Mitä ihmettä on tapahtunut Joel Lundqvistille? Kaveri on kankea ja hidas kuin elefantti, eihän tuolla nopeudella enää ehdi edes taklauksiin mukaan.

Ai niin, Petri Kontiolakin pelasi intiaanipaidassa ja vaikutti melko pirteältä sen mitä kentällä oli.

Koska Zubov tulee takaisin? Philippe Boucher pelasi jo toisen ottelunsa loukkantumisen jälkeen ja aika ruosteinen vaikuttaisi olevan.
 

M10

Jäsen
päällimmäiset..

  • 0+5
  • ne lätyt
  • Starsin kolme tutkaparia (Ribeiro-Morrow, Richards-Hagman, Modano-Lehtinen)
  • Bodyguard Morrow ja shenanigans
Se joukkue, mikä voittaa Dallasin pudotuspeleissä, on kauden 2007-2008 Stanley Cup-mestari.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jäätävä oli tuo Richardsin avaus.

Pohjois-Amerikkalainen + suomalainen = maaleja. Mikäköhän tuossa yhtälössä oikein on? Dallasilla on hyviä kokemuksia siitä -> Modano-Lehtinen ja nyt tämän ottelun perusteella Richards-Hagman.

Kuten tuossa joku mainitsikin, niin Blackhawks ei ollut mikään "varsinainen" mittari, mutta kyllähän Dallasin peli oli silti vakuuttavaa. Richardsilta loistavia syöttöjä ja Hagman se vaan jatkaa loistokauttaan.

Turcon mokailut lähinnä huvittivat tuloksen ollessa noin selvä, mutta kovempia joukkueita vastaan tuollaisia ei saa tulla. Toisaalta, taisi Turcokin hakea vaan jotain tekemistä, kun ottelu oli niin hyvin hanskassa.
 

SpaidAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Dallas Stars
  • 0+5
  • ne lätyt
  • Starsin kolme tutkaparia (Ribeiro-Morrow, Richards-Hagman, Modano-Lehtinen)
  • Bodyguard Morrow ja shenanigans
Se joukkue, mikä voittaa Dallasin pudotuspeleissä, on kauden 2007-2008 Stanley Cup-mestari.

Näinhän se oli. Oli aivan huikea debyytti Richardsilta. Täytyy toivoa, että samanlainen vire jatkuu etenkin Play-offseissa. Richardin syötöt olivat huikeita. Kausi on alkua lukuunottamatta sujunut aivan loistavasti, ja varsinkin nyt on todella helppoa olla Stars fani=)

Stars on tällä hetkellä änärin kuumin joukkue. Vielä kun Zubov saadaan takaisin nii ai ai.. Ainoastaan pieni huolen aihe on Turco Playoffseissa... Toivottavasti onnistuu viime kauden tapaan.

ps. oon jurris
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Alkaa olemaan Stars-osastolla maha täynnä kun Euroopan kaksi fania ja GH:t siihen päälle viihtyvät enemmän kabinettiosastolla hivelemässä gamewormejaan kuin kirjoittelemassa nettiin. Koitetaan kuitenkin pitää ketju kasassa, ok? Minne minä muuten vittuilen?

No, tähän väliin positiivista: Perttu Lindgren näytti johtajan elkeitä Iowan matsissa viime yönä. Ensin kaksi syöttöpistettä maaleihin joilla Iowa tuli tasoihin kahden maalin takaa-ajosta ja sitten rankkarikisan ainoa maali.

Lindgrenin kauden saldo ei pisteiden puolesta mikään älytön ole mutta tulokaskaudeksi aika ok, vai mitä? Noin maalaisjärjellä kun ajattelee niin tärkeintä on tottua uuteen pelirytmiin, kovuuteen, tyyliin, ja sitten ensi kaudella lähteä parantelemaan saldoja. Iowan senttereistä toiseksi parhaat pisteet, koko joukkueesta kahdeksanneksi parhaat.
 

M10

Jäsen
Alkaa olemaan Stars-osastolla maha täynnä kun Euroopan kaksi fania ja GH:t siihen päälle viihtyvät enemmän kabinettiosastolla hivelemässä gamewormejaan kuin kirjoittelemassa nettiin. Koitetaan kuitenkin pitää ketju kasassa, ok? Minne minä muuten vittuilen?

Joo pitää vähän tsempata.

***

Avs peliä eka erä takana. Dallas oli hallitseva osapuoli, mikä ei kyllä yllätä. Starsilla on ollut vieraspelit läpi kauden hanskassa paremmin, kuin kotipelit, missä pitäisi hallita selvemmin. Tiukka puolustaminen ja fyysinen asemasota on Dallasille paras pelityyli.

Robidas`lta pari herkullista pommia Fopalle. Siitähän kotijoukkue provosoitui..
 

M10

Jäsen
Toka erä takana ja Stars sai ottelun sekoitettua taktisesti. Kaikki hyvin tähän mennessä. Turco ei ole joutunut pahasti hommiin vielä. Pari tärkeää seiviä kuitenkin.
 

M10

Jäsen
Morrow lyö päänsä täydessä vauhdissa vaihtoaitioiden välipalkkiin. Pitelee päätään ensin jäällä sitten pukukopin ja vaihtoaition välissä. Palaa kuitenkin kunnon kanukin lailla jäälle taistelemaan. Ilmeisesti ei mitään pahempaa käynyt. Näytti kuitenkin sen verran pahalta tilanteelta, että moni olisi päättänyt kautensa siihen.

Dallas passivoitti liikaa ja Colorado tuli tasoihin / meni ohi.

San Jose voittaa divisioonan. Dallas vs. Anaheim heti ekalla kierroksella ja ankat ruonkosarja-historiasta huolimatta jatkoon. Näin Dallas neljännen kerran putkeen ekalla rundilla lauluun.

Näin se menee. Voitte lainata tätä sitten aikanaan. Vittu.
 

Afinogenov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sabres
Colorado-Dallas

Pelissä nähtiin muutama ikävän näköinen tilanne ja taisi kolhujakin Dallasin pelaajille tulla, ainakin Niskanen, Modano ja Morrow joutuivat epäonnen uhreiksi mutta onneksi mitään vakavampaa ei tapahtunut. Foppa näytti olevan viime pelissä taklausten kohteena, mahtaakohan sama jatkua tänä yönä kun Dallas ottaa uusinta ottelun Coloradoa vastaan, tällä kertaa kotiareenallaan. Kaikin puolin nähtiin kyllä mielenkiintoinen ja hyvä tasoinen ottelu viime yönä. Toivottavasti sama tahti jatkuu !


San Jose voittaa divisioonan. Dallas vs. Anaheim heti ekalla kierroksella ja ankat ruonkosarja-historiasta huolimatta jatkoon. Näin Dallas neljännen kerran putkeen ekalla rundilla lauluun.
Ei kai nyt ala usko loppua ? Joukkuehan on ihan kohtuullisen hyvässä vedossa ja jokaiselle pelipaikalle löytyy hyviä miehiä. Maalivahti ja hyökkäyspeli on kunnossa ja pakkikalustokin sitä myöten kun Zubov palaa sairastuvalta, vai palaako ?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Kemia - jännä juttu

Jepjep, tappioputkessa ollaan ja sekä Sharks että Ducks väijyy selän takana. Silti en osaa tai halua olla vielä kovinkaan pessimistinen. En siltikään, vaikka pari viikkoa takaperin olin sitä mieltä, että "näillä mennään". Richards-kauppa oli erittäin hyvä siitäkin huolimatta, että ensimmäistä ottelua lukuunottamatta Brad ei ole vielä ihmeitä tehnyt. Ei kai nyt kukaan odottanutkaan, että kun siirrytään selvästi kolmen huippusentterin peliin (joo, lasken Modanon vieläkin huippusentteriksi), menetetään avainpelaaja jäähyntappo-osastolta ja loistava tsemppaava kakkosmaalivahti sekä hyvä laituri/sentteri, ei pientä taantumaa ja itsen etsimistä olisi luvassa. Silti kauppa oli ja on hyvä ja uskon Richardsin olevan erittäin tärkeä pelimies tänä keväänä ja seuraavat 3 vuotta Starsille.

Puolustuksen kokemattomuus alkaa kenties näkyä, ainakin se näkyy avauspelin heikkoutena, jos ei muuta. Niskanen on varmaankin jalkavammainen, mutta myös hänen itseluottamus kiekon kanssa on aivan jotain muuta kuin silloin, kun vierellä luisteli Zubov. Grossmann, Fistric ja Nordström eivät pysty kiekon kanssa ihmeisiin. Robidas on tällä hetkellä paras, Daley vieläkin liian virheherkkä, vaikka toki on parantanut.

Pacific on nyt todellakin kolmen joukkueen ulottuvilla, joista Sharks näyttää vahvimmalta, mutta ei peliä senkään suhteen ole menetetty. Ja mitä pudotuspeleihin tulee, niin kaikkihan siellä on voitettava. Ihan yhtä paljon se vituttaa tippua konferenssin finaalissa kuin ensimmäisellä kierroksella.

Hurjan näköinen oli Morrow'n tilanne. Onneksi ei käynyt pahemmin. Pää on joko umpiluuta tai sitten suojelusenkelit olivat paikalla. Ihmetyttää kyllä, että miksi tuossa kohtaa kenttää tai laitaa pitää moinen pylväs olla.

Toivottavasti Barch palaa pelaavaan kokoonpanoon ensi yönä. Winchesteristä ei näköjään ole edes sitä hyötyä, että kävisi niistämässä Ruslan Saleita, joka pisti Modukan ketoon korkealta. Lilesille pisteet siitä, että heti meni puolustamaan Foppaa, kun Robidas ajoi pystyyn.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hieman eri meininki ensimmäisessä erässä tänään. Barnes ja Robidas maalasivat. Sauer ajoi Richardsia, josta Daley haastoi heti tappeluun. Vähän myöhemmin Ott jysäytti pommin Leopoldiin, josta jälkimmäinen loukkaantui. Tästä suivautuneena Salei haastoi Ottin, joka antoi isän kädestä valkovenäläiselle. Laukaukset 12-0 Dallasille, kun erää 4 minuuttia jäljellä.

Ketjulotosta bongattu

Morrow - Modano - Richards
Hagman - Ribeiro - Miettinen
Eriksson - Ott - Lehtinen
Lundqvist - Barnes - Barch


Säälistä antoivat yhden laukauksen Avsille.

Ott "pelasi" samassa tilanteessa sitten sekä Leopoldin että Salein ulos. Saleilla silmävamma, Leopoldin vammasta ei tietoa.

***************
Toinen erä: Richards Morrow'n ja Modanon syötöstä 3-0. Domination! Foppa taisi ottaa siipeen viime matsissa, koska ei tänään pelaa.

Uusi ykkösketju näyttää todella hyvältä. Modano kiitää kuin ennen vanhaan. Tai no, ainakin kuin pari vuotta sitten. Sitä ne hyvät pelikaverit teettää.

**************
Tärkeä voitto Starsille ja Turcolle nollapeli. Dallas oli kyllä joka osa-alueella parempi kuin Colorado. Joukkue nappasi vielä toistaiseksi pisteen erolla Pacificin keulapaikan, mutta Sharks on pelannut tosiaan kolme matsia vähemmän. Jännäksi menee.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Ei kai nyt ala usko loppua ? Joukkuehan on ihan kohtuullisen hyvässä vedossa ja jokaiselle pelipaikalle löytyy hyviä miehiä.

Ei ala usko loppua. Kännissä sitä tulee vain kirjoiteltua kaikkea paskaa.

NIN kirjoitti:
Hurjan näköinen oli Morrow'n tilanne. Onneksi ei käynyt pahemmin. Pää on joko umpiluuta tai sitten suojelusenkelit olivat paikalla. Ihmetyttää kyllä, että miksi tuossa kohtaa kenttää tai laitaa pitää moinen pylväs olla.

Oli todella hurjan näköinen tilanne. En voi edelleenkään käsittää, miten Morrow`lta ei lähtenyt taju tuossa. Puhumattakaan sitten siitä, että mies viiletti jo hetken päästä kaukalossa. Morrow sanoi ottelun jälkeisessä haastattelussa, että ei ole koskaan saanut aivotärähdystä, joten ei ihme että ei tullut nytkään.

**

Viime yönä mielenkiintoiset ketjut. Hieman silti arvelluttaa aloittaa totaalista ketju-lottoa tässä vaiheessa kautta. No, jos se tarkoittaa voittoja, niin hyvä näin.

Seuraavaksi vastassa jämäjengit Detroit ja Anaheim. San Jose voisi joskus kyllä hävitä, perkele.

Steve Ottilta melko hyvä vaihto, kun kaksi Avs äijää klesaksi. Toinen olkapäällä, toinen nyrkeillä.
 

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Tämä taitaa mennä taisteluksi Anaheimin kanssa kotiedusta, kun dunkkuun tulee tasaisesti. Detroit antoi ensin siimaa ja otti lihotetun vonkaleen kotiin. Melkoisen huono kolmas erä kaiken kaikkiaan, kun kaveri tulee rinnalle ja ohi. Pelin nähneet voi analysoida.

Mikäli SJ ottaa seuraavista peleistä samalla tahdilla pisteitä, alkaa divisioonan kärkipaikka mennä menojaan. Aika leppoinen pelitahti kuitenkin loppukaudesta, joten pitäsi olla aikaa hioa veitset teräviksi pleijareita varten.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Onko muuten playoffsien lähestyminen vai mikä että Miettisen ja Hagmanin yhteenlasketut tehot viidessä viime pelissä yhteensä 10 gp, 1+0, -6?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän ne ole nuo Richards-treidin tuomat ongelmat vaikuttamassa vähän kaikkeen. Paketti on vielä jotenkin sekaisin. Vaikka avauspeli oli mahtava, niin siihen se loisto sitten loppuikin.

Moni ei arvaakaan, kuin tärkeä mies Jeff Halpern Starsille oli ja kokoonpanomuutokset vie aikansa hitsautua yhteen. Kiire voi tulla, sillä paketin pitää olla valmis heti ekalla kierroksella Ankkoja vastaan. Siinä vaiheessa ei ole opettelulle aikaa.

Tokihan tuo puolustuksen loukkaantumistilanne vaikuttaa kaikkeen myös ratkaisevasti. Zubovin paluuta odotetaan varmasti kuin kuuta nousevaa.
 
Onko muuten playoffsien lähestyminen vai mikä että Miettisen ja Hagmanin yhteenlasketut tehot viidessä viime pelissä yhteensä 10 gp, 1+0, -6?

Niin tai Erikssonin 0+1 tai Lehtisen 1+0 tai Lundqvistin 0+2 tai Modanon 0+2 tai Morrowin 1+1 tai Ottin 0+0 tai Ribeiron 1+1?

Richards taitaa olla hyökkääjistä ainoa, jolla on enemmän kuin kaksi pistettä viimeisistä viidestä pelistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös