Dallas Stars (2.) – Seattle Kraken (WC1), Central 2. kierros

  • 25 575
  • 87

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Mihin Hintz on nyt hävinnyt sen ekan rundin jälkeen?
Olisiko se siellä samassa paikassa missä Krakenin vastustajien ykkössentterit tähän saakka pääasiassa olleet? (Hyvä huudella näin 10 playoff-pelin otannalla, eli huumoria huumoria, pienellä totuudensiemenellä)

Hintz pääsi pari kertaa tässä Game 3.:ssa laukomaan, mutta melko pimennossa on ollut. Enemmän tosin on pistänyt omaan silmään Robertsonin vaisuus toistaiseksi tässä ottelusarjassa. Tämähän on ollut vähän toisinto tuosta Avalanche-sarjasta, meni onneksi vastustajan valmennuksella liian pitkään tajuta pistää munat samaan koriin ja Kraken sai vietyä sarjan kun MacKinnon ja Rantanen saatiin puskemaan yksin organisoitua puolustusta vastaan sarjan alkuvaiheessa. Itse odottelen seuraavaan peliin Pavelskin siirtoa Hintzin ja Robertsonin ketjuun JA heidän heräämistään.

Pete DeBoer oli kommentoinut ottelun jälkeen, että Miro olisi ollut halukas palaamaan 3. erään, mutta eivät nähneet sitä enää kannattavaksi. Eli oletan, että mies on mukana seuraavassa pelissä akvaariolla tai ilman.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Enemmän tosin on pistänyt omaan silmään Robertsonin vaisuus toistaiseksi tässä ottelusarjassa.
Paging mr. Robertson. There's a playoffs going on out there.
Joo, nyt olisi Jason-pojan aika lopettaa se youtuben katsominen vaihtopenkillä ja alkaa pistää kiekkoja sisään. Todella vaisu esitys tähän saakka.

Kraken oli erinomainen ja Dallas oli paska. Siinä syväanalyysi. Mutta, mutta mitä helvettiä valmennus tekee 4-0 -tilanteessa, kun ottelua on vielä yli puolet jäljellä? Vaihtaako maalivahdin, joka ei saa sinä iltana kiinni rantapalloakaan? No ei vaihda. Pistääkö Pavelskin ykkösketjuun, jotta saisi kenties koomailevaa Roboa hereille? No ei pistä. Eikä tee muitakaan muutoksia. Jos oli Starsin pelaajat lamaantuneita Miron loukkaantumisen jälkeen, niin niin oli kyllä valmentajatkin.

Ei sillä, ei saanut Wedgewoodkaan kyllä mitään kiinni. Kamala ylipelaaminen siinä Krakenin alivoimamaalissa.
 

M10

Jäsen
Seattle on kova joukkue, hattu päästä. Mielestäni tuo Hintzin tehottomuus kertoo tästä kaiken oleellisen. Tulikuuma pelaaja, joka kuin lensi Wildia vastaan, on yht äkkiä melko näkymätön. Tästä kaikki kunnia Krakenille, joka on onnistunut siinä, mihin harva pystyy.

Jännä, kuinka tämä ottelusarja on noudattanut identtistä kaavaa kuin Wild-Stars -ottelusarjakin. Avausmatsissa jatkoajalla pataan, sitten statement voitto toisessa kotipelissä. Sitten oikein huolella turpaan ensimmäisessä vierasottelussa. Nelosottelussa Oettinger torjui yksin vierasvoiton Starsille ja Dallasiin lähdettiin 2-2 -tilanteessa.

Noin veikkaan käyvän nytkin. Oettingerin tilastot tappiopelien jälkeen ovat ällistyttävän kovat, mitkä tukee Starsin seuraavaa voittoa. Vastus toki on nyt kovempi, mitä Wild.

Heiskasen loukkaantuminen aiheutti samanlaisen lamaantumisen, mitä Pavelskin tälli pari viikkoa sitten. Jokainen pitkälle menevä jengi tarvitsee vähän "adversityä", joten sitä ainakin on nyt Dallasille tarjoiltu. Odotan, että nelospelissä Stars pelaa ottelusarjan parhaimman matsinsa ja laittaa sarjan tasoihin.

Kiviranta neloseen ja Pavelski ykköseen, kiitos. Olen varma, että nuo muutokset DeBoer tulee tekemään seuraavaan otteluun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
98/100:sta ottaisi varmasti mieluummin Oettingerin maaliaan vartioimaan, ja nuo kaksi jotka eivät ottaisi ovat Grubauer itse ja hänen äitimuorinsa, joista jälkimmäinenkin salaa ottaisi Oettingerin mutta ei henno sitä kertoa.
Ei ole tämäkään näkemys vanhentunut arvokkaasti. Sarja toki vielä pahasti kesken ja Otterilla aikaa parantaa, mutta olipahan hävyttömän heikko esitys viime yönä.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Seattle on kyllä melkoinen joukkue. Hämmästyttävät pudotuspelit tällä hetkellä meneillään, kiitos Seattlen ja Floridan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Seattle "ei mitään mahdollisuuksia Dallasia vastaan" Kraken voitti sitten vaatimattomasti 7-2.

Kyllä se vaan mahdollista on.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Seattle "ei mitään mahdollisuuksia Dallasia vastaan" Kraken voitti sitten vaatimattomasti 7-2.

Kyllä se vaan mahdollista on.
Kyllä se niin on, että tästä lähtien ottelusarjaketjujen avaajien kannattaa todeta avausviestissään, että tämä ottelusarja on huippu-urheilua ja että tämän tason huippu-urheilussa mikään ei ole varmaa. Ennen kaikkea kannattaa todeta, että annetaan pelien näyttää. Missään nimessä ei kannata tehdä veikkauksia - miksi veikata ennen ottelusarjaa, kun tuloksen näkee sitten jälkikäteen.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Nojoo, taululla aikamoinen selkäsauna.

Oettingerilta tarvitaan bounce back, eiköhän se sieltä tule. Rehti ohipeli.

Seattle ansaitsee sarjan johdon. Harmi että Heiskasen tälli sai joukkueen lopettamaan pelaamisen. Eipä sillä, eiköhän Miro ole kehissä häkki päässä nelosottelussa - se on aikalailla pakkovoitto.
 
Jos Stars ei tässä vaiheessa pysty sanomaan, pelaako Miro vai ei, vaan kommentoidaan, että "ollaan optimistia", ei kyl kauhean lupaavalta kuulosta sen suhteen, että Heiskanen oikeasti pelaisi ensi yönä.

Tai sitten mennään perinteisen playoff-kulttuurin mukaan eikä anneta vastustajalle mitään eväitä ennakkoon. Eiköhän tuo pelaa kun olisi ollut valmis tulemaan jo viime pelin 3. erään mukaan.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Pavelski ykköseen




Juurikin näin.

Kiviranta neloseen




2/2. Hieno kristallipallo sulla.

Tai sitten mennään perinteisen playoff-kulttuurin mukaan eikä anneta vastustajalle mitään eväitä ennakkoon. Eiköhän tuo pelaa kun olisi ollut valmis tulemaan jo viime pelin 3. erään mukaan.




Siltähän tuo näyttää.
 

Stigu

Jäsen
No nyt oli Dallasilta taas hyvä peli. Meinasin sanoa ehyt, mutta kyllä tuo viimeisen erän köysissä olo hieman pienensi arvosanaa.

Toivottavasti Dallas pelaa nyt loputkin pelit omalla tasollaan. Kraken vaikuttaa HMV-jengiltä, ja omiin silmiini on myös sellainen, mutta ei tuo jengi ainakaan työntekoa kaihda. Vielä kun maalissa on Grubauer, niin eivät kyllä helposti taivu.

Häkkipäältä tosiaan hyvä matsi, hienoa että pystyi pelaamaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

M10

Jäsen
Todella väkevä esitys Dallasilta ensimmäiset kaksi erää. Kolmannessa erässä hieman turhan paljon peruuttelua omaan makuun, mutta täytyy nostaa hattua myös Krakenille, joka on kyllä osoittautunut ihmeen hyväksi joukkueeksi nimettömästä rosterista huolimatta.

Pavelski piristi valtavasti ykkösketjua ja syy ei ollut mikään mentaalinen, vaan ihan pelillinen. Trio löysi toisensa keskialueella ja hyökkäyspäässä sillä tutulla lyhytsyöttöpelillä hienosti. Robertsonilla oli viimein pari avopaikkaa, mutta vielä ei mennyt. Tuntui luksukselta, että poika edes pääsi maalipaikoille, niin tahmeaa on ollut näissä pleijareissa tasakentällisin. Hintz pelasi tämän sarjan parhaan pelinsä ja riisti Oleksiakilta hienosti kiekon. Tykkäsin myös, kuinka kierroksilla Hine kävi noissa torikokouksissa. Ei käännä Nokian poika toista poskea.

Bennin johtama kolmosketju oli totutun hyvä. Väittäisin, että ovat olleen Starsin paras ketju näissä pudotuspeleissä. Silti spotlightin varasti tänään Max Domi, joka oli erittäin hyvä monella tapaa. Fyysinen, nopea, vahva kamppailuissa ja tehokas. Toivottavasti Nill löytää keinon tehdä jatkosopimuksen tämän kaverin kanssa.

Heiskanen oli taas kerran se tuki ja turva. 31 minuuttia naama puolikkaan jalkapallon näköiseksi turvonneena ja akvaario päässä. Ei olisi muuten runkosarjassa pelannut, se on pommin varma asia. Miro antoi pari syöttöä, mutta oikeasti se illan highlight oli 5-2 johtoasemassa tehty erinomainen ylivoimahyökkäyksen katko sillä tyypillisellä kiekollisen hyökkääjän yllättävällä pokecheck-paineella. Heiskanen on noissa aivan jäätävä. Kuningas.

Oettinger oli hyvä ja otti muutaman todella tärkeän torjunnan, kun Kraken oli aivan avopaikassa.

Marchment sai varmaan lievän aivotärähdyksen tuosta Wennberg-tilanteesta, missä ei toki mitään rikettä ollut, vaan huonoa tuuria. Sanotaanko näin, että ei kovin suuri menetys näillä esityksillä. Toivottavasti Dellandrea saadaan terveeksi ylihuomiseen peliin ja vaikka tuohon Domin ja Seguinin ketjuun.

Thomas Harley. Wow, mikä esiintulo näissä pleijareissa. Paljon puhuttu Hinestä, Mirosta, Johnstonista ja muista, mutta Harleyn hyvällä ja luotettavalla pelaamisella on ollut valtavan iso merkitys tuolle pakistolle, joka nyt ei kovin leveä ole.

Ylihuomenna jatketaan. Se on nyt paras kolmesta ja kotietu jälleen Starsilla. Veikkan, että menee game seiskaan.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kraken voi olla hmv, mutta juuri sellainen joukkue, jossa pelataan ilman kenenkään pitkää historiaa joukkueessa, ilman pitkäaikaisia hierarkioita yms, jotka vaikuttaa usein joukkuehenkeen. Suurin osa pelaajista ”ylijäämiä” tai ainakin ei-suojattuja pelaajia muista joukkueista, joten mikäs siinä on puhaltaa yhteen hiileen ja näyttää osaamista ilman isompia paineita.

Kyllä Kraken on osoittanut olevansa kilpailukykyinen joukkue. Jo alusta saakka vähän vähemmän muovinen kuin Vegas viiden(?) kauden jälkeen.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Thomas Harley. Wow, mikä esiintulo näissä pleijareissa. Paljon puhuttu Hinestä, Mirosta, Johnstonista ja muista, mutta Harleyn hyvällä ja luotettavalla pelaamisella on ollut valtavan iso merkitys tuolle pakistolle, joka nyt ei kovin leveä ole.

Kiekolla pelatessa ja jalalla omista lähdettäessä Miron jälkeen ylivoimaisesti Starsin paras puolustaja näissä tämän kevään kisoissa. Harley on todella taloudellinen luistelelija ja omaa hyvän liun isoksi mieheksi. Näillä esityksillä ei pitäisi tulla enään farmi reissuja.

Todella väkevä esitys Dallasilta ensimmäiset kaksi erää. Kolmannessa erässä hieman turhan paljon peruuttelua omaan makuun, mutta täytyy nostaa hattua myös Krakenille, joka on kyllä osoittautunut ihmeen hyväksi joukkueeksi nimettömästä rosterista huolimatta.

Omasta mielestäni tuo kolmas erä ei ollut vain hyväksyttävää. Noin paljoa ei vain nostaa jalkaa kaasulta. Nimittäin meinasi käydä heikosti.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miro Heiskaselle mukavat päälle 31 minuuttia peliaikaa, kiva että ne tollee poikaa vähän säästelivät sen loukkaantumisensa jälkeen.
 

PorinPoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joku häkkipäinen junnu kellotti vaatimattoman 31minuutin peliajan Game 4:n, jossa syntyi 0+2 kyytipojaksi. Aika kova on luotto. Ja miksei olisi…
Pavelskin maaliin vaihdettu syöttäjäksi Dadonov. Osuuko se matkalla dadonovin perseeseen vai mitenhän tosta maalista saa muuten Dadonoville syötön?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös