Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

 • Nimimerkki Esteri huilaa viikon turhailustaan monta viikkoa vanhassa otteluketjussa. 
 • Nimimerkki Velhelmiina huilaa viikon henkilökohtaisuudesta toista kirjoitttajaa kohtaan. Viesti löytyy Hokki-osiosta.
 • Nimimerkin Pordinard henkilökohtaisuudet Olympialaisten seurantaketjussa palkitaan viikon pelikiellolla.
 • Nimimerkin Oldtimer kirjoitusoikeudet on poistettu, koska potku-ukaasit eivät tuoneet tarvittavaa parannusta viestien tasoon. 

Crowns – ruotsalainen KHL-unelma?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Tshekki77, 31.03.2016 klo 17.57.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ilmeisesti Crownsia halutaan pitää elossa ja nyt sitten ovat kai menossa pitkän kaavan mukaan. Eli virolainen Delfi sport sivuston mukaan Crowns on tosiaan alkanut baltialaisen kiekkoturnauksen sponsoriksi ja tarkoitus on seuraavat kolme vuotta olla toiminnassa mukana. Tänä vuonna kilpailu kattaa siis kolme turnausta, joista ensimmäinen pelataan Tallinnassa 25.8-27.8. Osallistujia on neljä, eli Viro, Liettua, jonkinlainen all-star joukkue Latviasta ja lisäksi ensimmäiseen turnaukseen osallistuu ruotsalainen Hammarby IF. Seuraavat tämän kauden turnaukset ovat sitten 10.11-12.11 Klaipedassa, Liettuassa ja kolmas turnaus 16.2.18-18.2.18 Latviassa.

  Jutussa Crownsin presidentti Nils Andersson kertoo KHL joukkueen olevan edelleen tavoitteena ja että joukkue pelaisi kotiottelunsa Tallinnassa. Hassua jutussa oli se, että kun tuon jutun käänsi google kääntäjällä Englanniksi, niin ainakin mulla jätti kokonaan tuon "pelataan kotiottelut Tallinnassa" lauseen pois, mutta Suomen kielelle kääntäessä sitten sekin ilmaantui. Ja mitä sitä Suomen kielellä pystyy yhtään Viron kieltä seuraamaan, niin taitaa siellä niin seisoa myös natiivilla kielellä.