Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Crowns – ruotsalainen KHL-unelma?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Tshekki77, 31.03.2016.

  1. Tshekki77 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
    Ilmeisesti Crownsia halutaan pitää elossa ja nyt sitten ovat kai menossa pitkän kaavan mukaan. Eli virolainen Delfi sport sivuston mukaan Crowns on tosiaan alkanut baltialaisen kiekkoturnauksen sponsoriksi ja tarkoitus on seuraavat kolme vuotta olla toiminnassa mukana. Tänä vuonna kilpailu kattaa siis kolme turnausta, joista ensimmäinen pelataan Tallinnassa 25.8-27.8. Osallistujia on neljä, eli Viro, Liettua, jonkinlainen all-star joukkue Latviasta ja lisäksi ensimmäiseen turnaukseen osallistuu ruotsalainen Hammarby IF. Seuraavat tämän kauden turnaukset ovat sitten 10.11-12.11 Klaipedassa, Liettuassa ja kolmas turnaus 16.2.18-18.2.18 Latviassa.

    Jutussa Crownsin presidentti Nils Andersson kertoo KHL joukkueen olevan edelleen tavoitteena ja että joukkue pelaisi kotiottelunsa Tallinnassa. Hassua jutussa oli se, että kun tuon jutun käänsi google kääntäjällä Englanniksi, niin ainakin mulla jätti kokonaan tuon "pelataan kotiottelut Tallinnassa" lauseen pois, mutta Suomen kielelle kääntäessä sitten sekin ilmaantui. Ja mitä sitä Suomen kielellä pystyy yhtään Viron kieltä seuraamaan, niin taitaa siellä niin seisoa myös natiivilla kielellä.