Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Crowns – ruotsalainen KHL-unelma?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Tshekki77, 31.03.2016 klo 17.57.

  1. Tshekki77 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
    Ilmeisesti Crownsia halutaan pitää elossa ja nyt sitten ovat kai menossa pitkän kaavan mukaan. Eli virolainen Delfi sport sivuston mukaan Crowns on tosiaan alkanut baltialaisen kiekkoturnauksen sponsoriksi ja tarkoitus on seuraavat kolme vuotta olla toiminnassa mukana. Tänä vuonna kilpailu kattaa siis kolme turnausta, joista ensimmäinen pelataan Tallinnassa 25.8-27.8. Osallistujia on neljä, eli Viro, Liettua, jonkinlainen all-star joukkue Latviasta ja lisäksi ensimmäiseen turnaukseen osallistuu ruotsalainen Hammarby IF. Seuraavat tämän kauden turnaukset ovat sitten 10.11-12.11 Klaipedassa, Liettuassa ja kolmas turnaus 16.2.18-18.2.18 Latviassa.

    Jutussa Crownsin presidentti Nils Andersson kertoo KHL joukkueen olevan edelleen tavoitteena ja että joukkue pelaisi kotiottelunsa Tallinnassa. Hassua jutussa oli se, että kun tuon jutun käänsi google kääntäjällä Englanniksi, niin ainakin mulla jätti kokonaan tuon "pelataan kotiottelut Tallinnassa" lauseen pois, mutta Suomen kielelle kääntäessä sitten sekin ilmaantui. Ja mitä sitä Suomen kielellä pystyy yhtään Viron kieltä seuraamaan, niin taitaa siellä niin seisoa myös natiivilla kielellä.