Conan O'Brien

  • 455 216
  • 1 821

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Viestin lähetti Predator
Muuten kuka/mikä taho päättää että Suomessa näkyy nyt just vain Conanin show, eikä esim. leuakkaan Jay Lenon vastaava?

Pienenä pilkun viilauksena; kaapeliverkossa näkyvä CNBC näyttää viikonloppuisin Conanin lisäksi myös Lenon jaksoja ja digikanava YLE24 näyttää muistaakseni Lettermania.

Mutta eiköhän se ole ihan siitä kiinni mikä näkyy, että kuka haluaa mitäkin ostaa. Uskoisin yksi syy siihen miksi SubTV osti nimen omaan Conanin oikeuedet olevan siinä, että se oli halvempi kuin esim. Leno. Lenon showhan tulee Jenkeissä prime timessä ja Conan monissa osavaltioissa vasta yöllä. Tämä näkyy myös siinä, että Lenossa on joka ilta suuria tähtivieraita, kun taas Conaniin maailman luokan tähtiä eksyy vain ehkä kerran pari kuussa.

On toisaalta sääli, ettei mikään kotimainen kanava ole juuri Lenon oikeuksia hankkinut, sillä Lenon show on varsin usein jopa Conania hauskempi. Leno koomikkona ei välttämättä ole aivan Conanin veroinen (vaikka hyvä onkin), mutta ohjelmien lähetysajat näkyvät etenkin käsikirjoitustiimien tuotoksissa. Yksi Conanin parhaita vahvuuksia on se, että hän saa revittyä huumoria huonostakin sketsistä esim. toteamalla "Wow! That one got nothing!", kun yleisö palkitsee sketsin syvällä hiljaisuudella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Toinen hyvä puoli Conanin myöhäisessä lähetysajassa (siis jenkkilässä) on se, että sketsi ja jutut voivat olla roisimpia. Vitsien tarvi olla niin kliinisen puhtaita kuin Lenolla.

Aikoinani aloin seuraamaan kumpaakin showta, kun ne tulivat joka ilta/yö nbc:ltä (joka tuolloin näkyi Suomessa ainakin kaapeli talouksissa ilmaiseksi). Aluksi katsoin vain Lenon shown, mutta heti perään tullut Conanin show tuli katsottua silloin tällöin. Vähitellen katsoin aina molemmat showt ja loppujen lopuksi valvoin sitten myöhään nähdäkseni Conanin shown. Lenon show katsottiin sitten siinä ajankuluksi ennen varsinaista "showta".
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Predator
Pitääkö paikkansa että Ramones esiintyi Conanin showssa silloin vuonna yks ja kaks kun The Kaksi Torniakin oli vielä koristeltuna taustaverhoon? Vai oliko se Jay Lenon juttu?
Kyllähän Ramones kävi Conanin show`ssa mainostamassa viimeistä levyään. Olisiko ollut vuonna 1996? Soittivat ainakin kappaleen "I don`t wanna grow up".
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
A little heads-up..

Conanin showssa, joka esitettiin tiistaina Pohjois-Amerikassa, hän tuo pöytään Suomesta tulleita kortteja ja sitten ylistää Suomea, heh, omalla tavallaan Maamme-laulun soidessa Suomen lippu tuodaan Conanin pöydän taakse.

Ja mikä parasta, Conan ottaa käteensä Ruotsin lipun, jossa lukee "Sweden sucks".

En nähnyt tätä sketsiä kokonaan, mutta se tulee ilmeisesti Suomessa perjantaina. Kortit ovat siis menneet perille.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
heh, aivan loistavaa...käsi ylös ketkä muutkin kortteja lähettelivät.
Itse pistin 2 korttia menemään, toisen sellaisen täysin älyttömän piirretyn saunakortin ja toisen faijalle tulleen (ammattisyistä, toivottavasti) jonkun eturauhaslääkkeen mainoskortin.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Hehee... tuo perjantaina tuleva jakso on kyllä nähtävä. Ja muistutukseksi vielä, että jos se jostain syystä jää silloin näkemättä, niin sehän tulee maanantaina alkuillasta uusintana.

Meillä näkyy myös tuo CNBC-kanava ja sieltä tulee joskus katsottua lauantai- ja sunnuntai-iltoisin peräkkäin sekä Lenon että Conanin showt. Selkeästi jutuista näkyy suuri ero sikäläisessä lähetysajassa. Lenon jutut ovat kiltimpiä ja jossain määrin myös sen takia tylsempiä. On sitten vielä toinenkin juttu: Leno-show kuvataan Hollywoodissa eli on länsirannikon ihmisten tuotosta. Siellä jo suhtautuminen asioihinkin on hieman toisenlaista. Huumori on jo senkin johdosta hivenen toisenlaista. Conan taas vuorostaan on itärannikon porukoiden juttuja ja siellähän jutut taas ovat enemmän eurooppalaiseen makuun.

BTW... muistanko ihan pahasti väärin, kun muistelen NBC Europella joskus tuli Conan O'Brien Show aina heti seuraavan päivän iltana, kun se oli edeltävänä iltana tullut jenkeissä?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti redcat
BTW... muistanko ihan pahasti väärin, kun muistelen NBC Europella joskus tuli Conan O'Brien Show aina heti seuraavan päivän iltana, kun se oli edeltävänä iltana tullut jenkeissä?
Muistaakseni näin oli ja Leno tuli myös heti tuoreeltaan. Ja Later. Näin siis ennenvanhaan, kun katselin noita ohjelmia analogisatelliittivastaanottimellani... jolla nykyään ei taida näkyä yhtään kanavaa. Onneksi SubTv on todellinen kulttuurikanava ja tarjoaa kaapelista Conanin.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Uijui, pakko nähdä. Nyt korjaan sen virheen kun ei tullut nähtyä ekaa kortti-jaksoa
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Onko varmaa että tuo korttijakso nyt sitten perjantaina tulee?"

On. Conanin tulevat jaksot löytyvät lähes aina sfnet.viestinta.tv -ryhmästä, jonne ne postataan yleensä sunnuntaisin/maanantaisin. Sieltä myös löytyy tieto milloin näytetään uusintoja ja milloin ei.

Conan oli viime viikon lomalla, joten uusintoja ihan sen takia koko tämän viikon ajan pl. perjantai. Ensi viikon Maanantai, tiistai ja keskiviikko sitten taas näytetään uusia jaksoja ja torstaina taas tuttuun tapaan uusinta.

Aikaisempi korttijakso, tai siis sen korttiosuus löytyy netistä useanakin versiona, etsivä löytää...ko. nyyssiryhmässä on linkit keskustelusäikeen "Conan" alla.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
00:05 Late Night with Conan O'Brien
Amerikkalainen talk show. Isäntänä Conan O'Brien. House-bändinä Max Weinberg Seven. Haastateltavina koomikko Jay Mohr ja Richard Schiff West Wing -sarjasta. Musiikkivieraana Simple Kid. Tässä jaksossa Suomi tapetilla. Esitetty USA:ssa 8.6.04.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Ei helvetti :D . Olipahan Conanilla vaihteeksi pokassa pitämistä. Älkää nyt hyvät ihmiset vielä lopettako korttien lähettämistä!
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Ei helvetti :D . Olipahan Conanilla vaihteeksi pokassa pitämistä. Älkää nyt hyvät ihmiset vielä lopettako korttien lähettämistä!"

Eikun nyt korttien lähettely viimeistään lopetetaan, vitsi on käytetty ja se siitä. Tuleva korttien lähettely vain on säälittävää huomionkalastelua (pl. nuo Conan/Max-postimerkit, joitten tekeminen ilmeisesti kestää jonkun aikaa).

Mutta mites Leno....
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Aivan hillitön juttu kyllä. Putosin aivan totaalisesti koko sketsille, varsinkin se lopun "Sweden Sucks!" -kyltti oli loistava.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on niitä hetkiä, kun saa olla ylpeä suomalaisuudestaan... Jäämme mielenkiinnolla odottamaan svenskien vastaiskua, haaste on esitetty...

Tosin se alkuperäinen "Perkele from Finland" tipautti paremmin kuin tämä juttu.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Hyvä jakso oli kaikin puolin.
Selvästi huomasi taas että Conan on innoissaan tauon jälkeen.

"You make David Hasselhoff look cool!"
Aika hyvä...
Muutenkin Suomi-osio oli ihan hyvä.
Kohdeyleisö....heh.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Aivan mahtava jakso tuo. Hyvin on Conanin taustajoukot tehneet taustatyön, kun osasi mies heittää juuri oikeaan osuneet asiat. Kaiken kruunasi tuo "Sweden sucks"-teksti.

Netti on kyllä mainio paikka. Tälläinen löytyi ja sain talletettua sen koneelleni myöhempiäkin katselukertoja varten.

Koko juttuun liittyen olisi kyllä toivottavaa, että sketsiä ei enää venytettäisi, sillä se yleensä pilaa hyvän vitsin. Tosin... mielenkiinnolla odotan, että keksivätkö ruotsalaiset jotain vastavetoa. Voihan se toki olla niinkin, että ruotsalaiset katsovat ennemminkin Jay Lenon ohjelmaa. :-)
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Päivän Iltalehti tarjosi kunnon naurut. Tuotantotiimi oli kuulemma huomannut että "laittomia" klippejä oli levinnyt nettiin. Kotisivuilla luki: "Koska olette katsoneet klippejä laittomasti verkossa, niin tässä teille laillinen pätkä, päivitämme sitä silloin tällöin. Mitä? Luulitteko että emme tienneet?"
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Se vaan meni tuossa Iltalehden jutussa pieleen, että käskivät lähettämään lisää kortteja, vaikka koko Conan vs. Suomi-läppä on jo läpikoluttu.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Ei kukaan muuten sattuis tietää mistä löytyis kuva Masturboivasta karhusta? Mielellään kokoa 125 *125 pikseliä. Jonkinlainen GIF-animaatio kelpais myös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös