Conan O'Brien

  • 455 150
  • 1 821

Sic

Jäsen
Eilen oli kyllä USA:ssa tullut huikea jakso, vieraana Jim Carrey ja Conan näytti videopätkän jossa hän hengailee Wing Pangin (työntekijä ohjelmassa) kanssa, tästä tuli kyllä heti itelleni suosikki, Wing vaikuttaa upealta persoonalta. Tuo jakso kannattaa kattoa, aika huikeaa kamaa.

Extrat wingin pätkästä löytyy etusivuilta http://www.tonightshowwithconanobrien.com/
 
Viimeksi muokattu:

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Muutenkin ollut aika huikeaa tykitystä viime aikoina. Paras/hauskin jakso mies muistiin oli tämä, missä Pender & bodari kaksoisolentonsa veti uikareilla, Andy Segwaypuhujapöntöllä pitkin studiota + Harland Williamsin debyytti tonight showssa. Mies raukka on edelleen sekaisin :D

Wing Pangin lisäksi uusi naama Deon Cole on erittäin mieluisa. Halloween pätkä kauhutalossa ym. oli huikea veto.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Lenonkin katsojaluvut ovat alkuinnostuksen jälkeen laskeneet ja hiljattain Paavo Pesusienikin korjasi suuremman potin 18-49-vuotiaiden keskuudessa. Toki Paavo on rautaa ja kyseessä oli juhlajakso, mutta silti.

Conan oli vaihteeksi itse vieraana joutuen Zach Galifianakiksen piinapenkkiin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Olen itsekseni ihmetellyt kyllä, että voiko tuo sama camp-huumori muka mennä läpi tuollaisenaan myös pää-talk show:ssa... mutta potkut, hmm, enpä tiedä. Tämä ns. "sisäpiirin lähde" on aina yhtä luotettava näissä.. Pisteet Conanille kuitenkin siitä, että on jatkanut omaa linjaansa, eikä pyrkinyt mielistelmään vanhoja Tonight-katsojia.
Olisi kyllä mielenkiitoista nähdä tuossa jutussa mainittu Jerry Seinfeldin talk show:kin.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kyllähän tuo vituttaisi, jos Conan heti pois potkittaisiin. Ainahan noilla uusilla hosteilla on vaikeaa alussa. Ymmärtääkseni Lenollakaan ei hienon alun jälkeen mitenkään jumalattoman hyvin mene uuden ohjelmansa kanssa.

Saa nähdä, mitä tapahtuu. Pätkiä olen katsonut Conanin ohjelmasta, mutta montaa kokonaista ohjelmaa en ole ehtinyt aikaisten herätysten takia katsomaan. Mutta pätkien perusteella vanhalla hyvällä linjalla on Conan jatkanut. Ehkä se sitten ei toimi suuren yleisön kanssa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Showhan on aivan samaa kuin se oli jo Late Nightin aikoihin, huumori on vähän rajumpaa kuin Lenolla ja ehkä hieman "vähemmän käsikirjoitettua" (mistään puhtaasta extemporesta ei tietenkään voi puhua).

Conan toimii paremmin Late Nightissa jossa voi heittää vapaammin läppää ja mennä enemmän alatyylin puolelle.

Tonight with Jay Leno oli kyllä ainakin itselle todella tylsää ja valmiiksi purtua eikä iskenyt koskaan.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovin aikaista ja spekulatiivista, mutta ehkä tuossa pientää perää on. Silti kyllä pitäisi enemmän aikaa antaa. Toisaalta onhan katsojakato aika paha ollut.

Jos tuossa lopulta noin käy, niin tavallaan tuo on NBC:lle niin oikein kuin olla ja voi. Pöntössä killuva kanava onnistuu säheltämään viimeisenkin toimivan hittituotteensa. Kyllä sekin vaatii uskomatonta taitoa.

Siis jos nyt puhtaasti unohdetaan se kenelle menee "aidot huumorit", kenelle "kuivat huumorit" jne.jne. ja ajatellaan tuota koko Tonight Shown juontajavaihdon lähtökohtaa; loistava toimiva show motivoituneen tuonarkomaani Lenon johdolla lähdetään lopettamaan, asia lyödään lukkoon viisi vuotta etukäteen ja nyt tuloksena noin 50% katsojakato. Leno uudella ohjelmapaikallaan myöskin ongelmissa. Eli totaalinen perseily. Kilpailevat talkkarit jyränneet puolessa vuodessa Tonight Shown ohi, kun tämä oli vajaa 15 vuotta hallinnut spottiaan.

Vaikka vänkääjiä asiaan kuin asiaan löytyy, niin mielestäni tämä tapaus on aika yksiselitteinen ja ainoa lopputulos on, että NBC teki järkyttävän mokan. Tosin monet sitä ihmettelivät jo vuosia etukäteen. Ei kyllä ihmetytä tippaakaan miksi kanava on pohjamudissa.

MACK
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Vaikka vänkääjiä asiaan kuin asiaan löytyy, niin mielestäni tämä tapaus on aika yksiselitteinen ja ainoa lopputulos on, että NBC teki järkyttävän mokan.
Ehdottomasti samaa mieltä.

Eniten ihmetyttää se, että ainakin omasta mielestä "vallan vaihdokselle" ei ollut mitään järkevää syytä tässä vaiheessa. Conanin show toimi loistavasti late nightissa.

Sopivasti "halpa" show sopi erittäin itsekriittiselle hahmolle loistavasti ja Leno puolestaan oli hyvin vakiintunut konservatiivisempaa huumoria kaivanneille.

Vaihdoksia tapahtuu, eikä minulla sinänsä ole mitään niitä vastaan mutta Conan O'Brian ja Jay Leno olivat mielestäni vakiinnuttaneet omat paikkansa niin vahvasti, ettei Johnny Carsonin seuraajaa olisi tarvinnut vaihtaa näin nopeasti. Carson veti Tonight Showta 30 vuotta. En näe mitään syytä, etteikö Leno olisi voinut tehdä samaa Conanin samalla jyrätessä Late Nightissa.

Conanilla on hetkensä edelleenkin ja monet samat maneerit ja gagit toimivat mutta Conanin huumori toimi kaikesta huolimatta paremmin pienessä studiossa kaiken "halvin show ikinä" -läpän jyllätessä ympärillä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainoa selitysmalli tietenkin on, että Conan alkoi olemaan levoton siellä vuoden 2004 kieppeillä, kun Late Nightin soppari NBC:n kanssa oli loppumassa ja ihan luonnollisesti alkoi katsastelemaan mahdollisuuksia siirtyä esim. toiselle kanavalle. Se ei sinänsä silti selitä NBC:n päätöstä vaihtaa Leno Conaniin. Lähtökohtaisesti tuossa oli lähinnä vain hävittävää. Jos Leno olisi ollut se toinen jalka haudassa nilkuttava 80-v kaakki, niin toki, mutta kun asia ei todellakaan ollut näin.

NBC halusi pitää Conanin, mutta hänen ja Jayn välillä ei ole mielestäni tarpeeksi suurta sukupolvien eroa iän puolesta, vaikka muuten sinänsä ovatkin eri sukupolvea, esim. komedian saralla. Sitten tämä kaikki huipentui siihen että NBC hätääntyi, kun Leno alkoi neuvottelemaan muiden kanavien kanssa, joka mahdollisesti olisi ollut Conania vastaan samaan kellon aikaan. Niinpä Lenokin piti vielä pitää.

MACK
 

scholl

Jäsen
Eihän Conania ja Jay Lenoa voi verrata. Ovat kuin yö ja päivä. NBC teki tosiaan mokan, kun päästi Lenon veke tuolta paikalta. Leno on tähti, hänellä on kymmeniä autoja ja moottoripyöriä, ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, mitä hän tekee tai sanoo. Conan on vain kuiva irlantilainen, joka toimii hyvin itärannikolla, mutta ei Hollywood-meiningissä. Siinä on järkyttävä ero.

Seinfeldin ohjelmaa on ollut sen verran ikävä, että olisihan se hauska, jos Jerry ottaisi tuon ohjelmapaikan, vaikka fakta on se, että se voi vain epäonnistua se hanke. Ei tule takuulla olemaan yhtä hyvä kuin Seinfeld-sarja oli.
 

Sic

Jäsen
Ite olen enemmän seuraillut näistä Talk-show ohjelmista nyt Jimmy Fallonin Late nightiä, joka on alkanut toimia viime aikoina paremmin, kun alkuhäsläyksestä on päästy yli. Muutamia aivan mainioita sketsejä on jo tullut, jotka sopii mainiosti Late Nightin tyyliin. Samoin diggaan pirusti The Rootsista, eli housebändistä.

Tässä esim Jimmyn taidonnäyte kuinka Neil Youngia imitoidaan http://www.latenightwithjimmyfallon...-fresh-prince-112309/1178883/?__cid=thefilter

Mutta takas Conaniin. Olishan tuo suuri harmi jos Conan tosta paikalta sysättäisiin pois, katsotaan jos asiassa on jotain perää. V. 2010 varmaan antaa lisää osviittaa. Omasta mielestäni tuo on toiminut ihan hyvin, sielläkin on nyt parempaan suuntaan menty alun jälkeen, mutta jos katsojaluvut laskee kuin lehmän häntä, niin toki jotain pitäs ehkä tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Meikäläisen katsomiskokemuksen on pilannut varsin totaalisesti se saatanan sidekick-Bob eikun Andy Richter. Ymmärtäisi välillä pitää turpansa rullalla. Hän muun muassa pilasi kaikki Tiger Woods -caddyvitsit "selostamalla" Conanin suorituksia. Hollywoodissa on sitä paitsi liikaa liian isoja tähtiä Conanille käsiteltäväksi. Mutta ehkä aika näyttää.
 

J.Petke

Jäsen
Hän muun muassa pilasi kaikki Tiger Woods -caddyvitsit "selostamalla" Conanin suorituksia.

Minun mieletsäni taas nuo kommentoinnit ovat ainoat hauskat osat koko sketsissä.

Conan on jatkanut omalla tyylillään joka eroaa Lenon tyylistä aivan täysin ja ne ketkä ovat katsoneet showta Lenon takia ovatkin nyt hylänneet koko shown. Voi kestää tovin, että show saa kasvatettua oman katsojakuntansa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Conan O'Brienilla ei mene hyvin. NBC-kanava siirtää miehen ohjelman alun puoleen yöhön. Vaihtoehto on se, että Jay Leno jatkaa omaa show´taan puoli tuntia eli O´Brianille ei riitä ohjelma-aikaa, kertoo TMZ-viihdesivusto.

Ilkeilevillä Suomi-vitseillään meilläkin huomiota herättänyt Conan O'Brien ei ole vielä päättänyt, miten hän suhtautuu NBC:n päätökseen. Mistään mukavasta tarjouksesta ei ole kysymys, vaan kyse on talkshowisännän kannalta tylystä ota tai jätä -tilanteesta. TMZ:n tietojen mukaan tilanne yllätti O'Brienin täysin.
No nyt on sitten virallisesti tulossa jotain muutosta tilanteeseen.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Katsoin vastikään NBC:n paikallista aamuohjelmaa Los Angelesista... (toki netin kautta, en ole jenkkilässä kuitenkaan tällä hetkellä)... ja toden totta, jotain on tapahtumassa.

Lähtökohtaisesti Jay Lenon ohjelmapaikka primetime-aikaan iltakymmeneltä ei olekaan ollut kyseisenlaiselle ohjelmalle sopiva. Ennen kello yhdentoista uutisia jenkit haluavat katsoa jotain muuta. Jayn ohjelma on vaikuttanut kuulemma siihen, että yhdentoista uutiset eivät saa enää niin suuria katsojalukuja kuin halutaan. Conan O'Brienin oma ohjelma-aika omalle show'lle Conanin omimmalla huumorillaan ei taida sittenkään olla sopivaa ilmeisen vanhakantaiselle katsojakunnalle.

Vasta 17 viikon jälkeen on muutoksia tapahtumassa (vaikka erityisesti Jaylle oli luvattu varmaksi 52 viikkoa) ja muutos olisi osin paluuta entiseen. Jay Lenolle tulisi puoleen tuntii lyhennetty ohjelma puoli kahdeltatoista. Conanin Tonight-show alkaisi siten vasta puoliltaöin ja luonnollisesti se myös siirtäisi Jimmy Fallonin ohjelman alkua samassa suhteessa. Saapa nähdä miten tuossa tulee lopulta käymään. Parin päivän sisään tullee varmempaa tietoa asiasta (lähde: NBCLA).

Lisämausteena sopassa on vielä se, että Fox olisi kiinnostunut nappaamaan Conanin omalle networkillensa. Erinäiset sopimuspykälät, joista toki voi rahalla selvitä, saattavat olla esteenä kuvioiden radikaaleille muutoksille. Toimisiko Conan O'Brien toisella kanavalla paremmin? Mitä tulee tapahtumaan Tonight-show'lle? Tällä rintamalla eletään sangen mielenkiintoisia aikoja.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Jay Leno on kyllä kerta kaikkiaan hieno mies. Oikein rehti kaveri. Aluksi perutaan eläkkeelle jäänti, uhkaillaan toiselle kanavalle siirtymisellä, jotta saadaan oma show. Kun oma show ei toimi sitten yhtään, aloitetaan julkinen itku vanhan työn takaisin saamisesta ja tokihan nyt Jay "umpitylsä" Leno tuon vielä saa. Kuinkakohan monta Jayn puukkoa löytyy Conanin selästä?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Floulta vähän liikaa kiihkoa.

Leno ei edelleenkään ole ollut oikeasti koskaan jäämässä eläkkeelle. Vuonna 2004 NBC vain ilmoitti hänelle että Conan tulee tilalle, koska Conania ei haluta menettää. Amerikkalaisen showbusineksen tavoin tuo asia piti sitten jotenkin ilmoittaa niin että kaikille jää kiva yhteisymmärryksessä tapahtuva fiilis. Kun Leno silloin 2004 ohjelmassaan kertoi että on aika väistyi niin jokainen huomasi, että joo joo, Jay "haluaa" lopettaa.

Sokealle ja kuurollekin oli selvää ettei alle 60-v työnarkomaani jää eläkkeelle. Vuonna 2009 tilanne oli se, että Lenon Tonight-Show oli illan katsotuin ohjelma. Ai Lenolle olisi ollut kysyntää muissa tv-yhtiöissä? Uutinen on liki shokeeraava. Tuskin kenenkään on tarvinnut kiristää ketään. Ilmeisesti jopa NBC:n taukit tajusivat miten kiusallista olisi ollut kun Leno valmiin yleisönsä kanssa+yhdistettynä Lettermanin ohjelmaan olisivat survoneet Conanin Tonight-Shown maanrakoon. Tämä on viihdemaailmaa ja businesmaailmaa, eikä mitään "veriveljet sodassa"-juttua. Conan ei muuten itse varmasti "kiristänyt" ketään vuonna 2004, kun halusi parempaan timeslottiin pyörittyään jo riittävän kauan Late Nightin myöhäisillassa.

Harva on myöskään yllättynyt siitä ettei tuollainen talkkari ihan täysin ehkä istu vielä noin aikaiseen kellonaikaan mihin tuota Lenon epäonnistunutta uutta ohjelmaa ängettiin ja vastaavasti kovin moni tuskin yllättyi, että Conanille tulee hankalaa vallata Tonight-Shown yleisö.

Kun tuo NBC:n tilanne nyt on noin huono, niin päivänselvä homma on että asian suhteen pitää jotain tapahtua. Tuolla monissä aiemmissa viesteissä on monta kertaa jauhettu miten idioottimaisen liikeen NBC itse teki tämän asian kanssa. Saavat syyttää vain ja ainoastaan itseään. Tekivät viisi vuotta sitten ainoasta johtavasta tuotteestaan rulettipelin ja uhkapeli ei aina kannata.

MACK
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Floulta vähän liikaa kiihkoa.

Leno ei edelleenkään ole ollut oikeasti koskaan jäämässä eläkkeelle. Vuonna 2004 NBC vain ilmoitti hänelle että Conan tulee tilalle, koska Conania ei haluta menettää. Amerikkalaisen showbusineksen tavoin tuo asia piti sitten jotenkin ilmoittaa niin että kaikille jää kiva yhteisymmärryksessä tapahtuva fiilis. Kun Leno silloin 2004 ohjelmassaan kertoi että on aika väistyi niin jokainen huomasi, että joo joo, Jay "haluaa" lopettaa.

Sokealle ja kuurollekin oli selvää ettei alle 60-v työnarkomaani jää eläkkeelle. Vuonna 2009 tilanne oli se, että Lenon Tonight-Show oli illan katsotuin ohjelma. Ai Lenolle olisi ollut kysyntää muissa tv-yhtiöissä? Uutinen on liki shokeeraava. Tuskin kenenkään on tarvinnut kiristää ketään. Ilmeisesti jopa NBC:n taukit tajusivat miten kiusallista olisi ollut kun Leno valmiin yleisönsä kanssa+yhdistettynä Lettermanin ohjelmaan olisivat survoneet Conanin Tonight-Shown maanrakoon. Tämä on viihdemaailmaa ja businesmaailmaa, eikä mitään "veriveljet sodassa"-juttua. Conan ei muuten itse varmasti "kiristänyt" ketään vuonna 2004, kun halusi parempaan timeslottiin pyörittyään jo riittävän kauan Late Nightin myöhäisillassa.

Harva on myöskään yllättynyt siitä ettei tuollainen talkkari ihan täysin ehkä istu vielä noin aikaiseen kellonaikaan mihin tuota Lenon epäonnistunutta uutta ohjelmaa ängettiin ja vastaavasti kovin moni tuskin yllättyi, että Conanille tulee hankalaa vallata Tonight-Shown yleisö.

Kun tuo NBC:n tilanne nyt on noin huono, niin päivänselvä homma on että asian suhteen pitää jotain tapahtua. Tuolla monissä aiemmissa viesteissä on monta kertaa jauhettu miten idioottimaisen liikeen NBC itse teki tämän asian kanssa. Saavat syyttää vain ja ainoastaan itseään. Tekivät viisi vuotta sitten ainoasta johtavasta tuotteestaan rulettipelin ja uhkapeli ei aina kannata.

MACK

Kiihkoa, kyllä.

Jay Leno olisi voinut suoraan sanoa jo heti alkuun, että en minä mihinkään ole lähtemässä vaan jatkan talkkarini pitämistä eri slotissa/kanavalla. Eikä puhua älytöntä paskaa, kuinka ei halua samanlaista hässäkkää kuin aikasemmassa vaihdoksessa. Mitä tämä nyt sitten on? :)

NBC tarjosi Lenolle aikaisempiakin slotteja, mutta eivät kelvanneet. Se nyt ei tosiaan ole mikään ihme, että sarjat jyräävät talkkarin kello kymmenen slotissa, siksi ihmetyttääkin, että miksi Leno on varta vasten halunnut tuon slotin itselleen?
Vai maksoiko NBC niin järkyttävän määrän summan rahaa, että ei kannattanut kuunnella FOXin tai ABC:n tarjouksia laisinkaan. Foxiltahan tuo late night talkkari taitaa puuttua kokonaan.

Toki vikaa on myös paljon NBC:ssä. Conanista ei haluttu luopua, ymmärrän hyvin kyllä miksi. "Sukupolven" vaihdos on tehtävä jossain vaiheessa. Conan on nyt 46, eikä tuosta enää nuorene päivääkään ja Leno oli kuitenkin ehtinyt olla sen 17 vuotta Tonight Show:n hostina. Mutta, jos NBC on näin äkkiä valmis painamaan paniikkinappulaa olisivat sitten päästäneet Conanin Foxille tai ABC:lle ja rakentaneet Fallonista rauhassa Lenon perijää.

Nyt tästä koko ruljanssista jää todella paska maku about jokaisen suuhun.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se mitä joku sanoo vuonna 2004 ja mitä tekee vuonna 2009 on aika eri asia. Välissä muuttuu niin moni asia. Siihen varmaan jokainen on sortunut.

Eihän kenenkään viihdeihmisen puheita pidä oikeasti rekisteröidä. Samalla tavalla Conanin imelät puheet miten iloinen hän on kun Leno on alkuillassa jne. ovat räikeää paskan puhumista.

Itse en ole kuullu, että NBC olisi tarjonnut mitään aikaisempia slotteja Lenolle. NBC teki tuosta nykyisestä slotista jonkun tutkimuksen jonka mukaan siinä ihmiset haluaisivat katsoa talkkaria. Hyvät ja luotettavat tulokset kieltämättä. Kyllähän NBC Lenolle isot hillot tarjosi. Senkin ymmärtää että Leno ja NBC periaatteessa yhdessä haluavat jatkaa, tutut kuviot jne. Ja edelleen, NBC olisi näyttänyt entistä typerämmältä jos Leno olisi naapurikanavalla samaan aikaan.

NBC on tasan ainoa kämmääjä koko sopassa. Kun lähdet fiksaamaan kunnossa olevaa tuotetta tuo on niin oikea kohtalo kuin voi olla. En ole vieläkään törmännyt kehenkään joka voisi selittää miksi tuo asia piti lyödä lukkoon vuonna 2004. Conanin ja Jayn sukupolviselitys on esim. liian kevyt, Leno voisi tehdä tuota aika helposti vielä jopa 15 vuotta. Mäkin ymmärrän lähtökohtaisesti sen, ettei Conania haluttu päästää pois, mutta tuossa otti ongelmissa oleva yhtiö ainoan hittituotteensa kohdalla kovan riskin ja nyt kaikki näkevät tuloksen. Oltiinko NBCllä niin tyhmiä että luultiin Conanin ollessa puikoissa homman jatkuvan automaattisesti niistä luvuista mihin se Lenon kanssa jäi? Toisaalta ei siellä ilmeisesti osattu odottaa näin kovaa pudotustakaan. Se voi selittää tuon paniikkinappulan käytön.

Edelleenkin pitää unohtaa kenellä on mukamas se "innovatiivinen ja aito improvisoitu huumori" ja kenellä "kuiva, aikansaelänyt huumori". Tulos on nyt tämä ja se puhuu puolestaan.

MACK
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Tässä sopassa vaikuttavin tekijä on NBC Universalista 51% osakkeista ostanut Comcast (jota Conani toki jossain välissä nuoleskeli huolella). Käytännössä siis Comcast sanelee mitä NBC:llä tapahtuu jos niin haluaa.

Todennäköisesti ko. yhtiön on nyt tuota mahdollisuutta hyödyntänyt, pelannut varman päälle, koska Conanin lukemat ovat (talkkarille luonnollisesti koska ohjelman yleisö ei hevillä vaihda suosikkiaan) vielä sitä mitä 17 viikkoa ohjelmapaikalla toimineelta uudelta haastajalta voisi odottaakin, ja valinnut vanhan Jayn varmalla yleisöllä.

Comcast ei Lenon ja Conanin kanssa ole sopinut mistään. Comcast ottaa mieluummin Lenon valmiit luvut ja tekee Conanin kanssa mitä tekee. En ihmettelisi vaikka päästäisivät käsistään.
 

Sic

Jäsen
Millonkohan tuo vaihto sitten meinataan tehdä? Luultavasti mahd. nopeaan niin saadaan katsojalukuja entiseen suuntaan. Kuten jo aikasemmin postasin, harmittaa pirusti Conanin puolesta. On suuri virhe pistää vaihtoa kehiin, se osoittaa, että tollaset Comcast-diilit voi kusta homman näissä tapauksissa hyvin. Kun Conanin sivuilla tätä koskevaa uutista lukee, ja sen kommentteja, niin kyllähän noi jokainen on käytännössä pettyneitä kommentteja, mutta kun pitää tuijottaa vain niitä katsojalukuja, niin ei sille mitään mahda. Katsojakunnan (vaikka se nyt onkin haluttua pienempi) tunteista ei välitetä yhtään. Onhan näin sattunut monen monta kertaa aiemminkin, tämä on armotonta menoa.

Toivottavasti Conanin shown asiat kääntyy lopulta parhain päin. Joku vois pistää adressia pystyyn asiasta, ja postia sen kera NBC:lle. Olen mukana.

"I guess NBC wants their 80+ year old crowd back. That's what they will get if they bring Jay back. Just when I was starting to like NBC again..."
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinkuin yleensä niin kukaan ei tietenkään pysty myöntämään että romahtaneissa katsojaluvuissa syy voi löytyä ihan ruudustakin.

Ei siltä pidä ummistaa silmiään, että onhan tuo Show ollut paikoin ihan pirun huono. Monologi ei ole juuri loistanut, mutta ylivoimaisena ongelmana ovat olleet nuo monologin jälkeiset desk-vitsit. Siellä kyntäminen on ollut uskomatonta. Varsin huvittavaa, että vaikka Late Nightia kopioitiin varsin orjallisesti, niin enemmän tai vähemmän parhaat desk-jutut jätettiin pois. Mikä siinä on ollut syynä, niin vaikea sanoa. Ollaanko tehty taas tutkimusta tutkimuksen perään mikä voisi toimia juuri tuossa kohtaa.

Kieltämättä julkkishaastattelutkin ovat olleet hyvin valjuja ja suurimmaksi osaksi tylsiä.

Tonight-Show alkaa klo 23.35 ja haastava ja vaikea mainoskatko on tuo noin klo 00.00-00.06 oleva pitkä katkos ja näin heikolla alkupäällä on varmasti tapettu katsojakunta viimeistään tuossa vaiheessa.

Se, että Leno saisi Lettermanille menetetyt katsojat takaisin, ei todellakaan ole kirkossa kuulutettua.

MACK
 

Sic

Jäsen
Niinkuin yleensä niin kukaan ei tietenkään pysty myöntämään että romahtaneissa katsojaluvuissa syy voi löytyä ihan ruudustakin.

Ei siltä pidä ummistaa silmiään, että onhan tuo Show ollut paikoin ihan pirun huono. Monologi ei ole juuri loistanut, mutta ylivoimaisena ongelmana ovat olleet nuo monologin jälkeiset desk-vitsit. Siellä kyntäminen on ollut uskomatonta. Varsin huvittavaa, että vaikka Late Nightia kopioitiin varsin orjallisesti, niin enemmän tai vähemmän parhaat desk-jutut jätettiin pois. Mikä siinä on ollut syynä, niin vaikea sanoa. Ollaanko tehty taas tutkimusta tutkimuksen perään mikä voisi toimia juuri tuossa kohtaa.

Kieltämättä julkkishaastattelutkin ovat olleet hyvin valjuja ja suurimmaksi osaksi tylsiä.

MACK

Mutta eiköhän Lenonkin aika ala olla ohi (taitaa olla aika yleinen mielipide), tuskin hänkään pystyy sen parempaa settiä enää tuomaan ruutuun mitä Conan, jos näitä vertaillaan, niin totta helvetissä Conanin showssa on enemmän potentiaalia. Ja jos Fallonin showkin tästä kärsii niin omalle kohdalle se on vielä pahempi pettynyt.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta eiköhän Lenonkin aika ala olla ohi (taitaa olla aika selvä yleinen mielipide), tuskin hänkään pystyy sen parempaa settiä enää tuomaan ruutuun mitä Conan, jos näitä vertaillaan, niin totta helvetissä Conanin showssa on enemmän potentiaalia. Ja jos Fallonin showkin tästä kärsii niin omalle kohdalle se on vielä pahempi pettymyt.

Niinku tuolla aiemmin on monta kertaa sanottu, ei kyse ole mistään settien arvostelusta vaan kylmistä faktoista. Lenon show jyräsi kuin juna, menestyi ja oli vakaa. Katso mikä tilanne nyt on? Mitä potentiaalia tuossa haetaan?

Coca-Colan idiootit vaihtoivat maailman legendaarisimman limpparin makua vuonna ´85. Pepsi pääsi seurauksena Jenkkilässä lähemmäs. Saavutettu hyöty kerrassaan huikea.

MACK
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös