Conan O'Brien

  • 455 266
  • 1 821

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Twite kirjoitti:
Tuo on kyllä ihan totta. Esitettävä pätkä tulee sisältämään tahallista väärinkäsittämistä jostakin täysin yhdentekevästä Suomessa nähdystä tai tapahtuneesta joka sinällään ei mitenkään liity erityisesti Suomeen. Ja jotkut vetävät herneen nenään siitä kuinka annetaan ihan väärä kuva meistä. Itseäni tulee huvittamaan paljon enemmän ohjelmassa esitettyyn reagointi Suomessa kuin se itse ohjelmassa esitetty pätkä. Näin siis ennustan.

Samoilla linjoilla, varmasti ainakin vanhempaa kansaa korpeaa julmetusti kun Conan tarkoituksella lypsää jotain stereotypiaa saadakseen hyvän shown aikaan.

"Conan häpäisi suomen!"
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
psychodad kirjoitti:
Samoilla linjoilla, varmasti ainakin vanhempaa kansaa korpeaa julmetusti kun Conan tarkoituksella lypsää jotain stereotypiaa saadakseen hyvän shown aikaan.

"Conan häpäisi suomen!"

No sitten laitetaan vain kahta kauheammin postia ja postikortteja Conanille Nykiin ihmeteltäväksi.

Tässä odottaa jo innolla tulevia otsikoita:
"Conan tanssi uhkean blondin kanssa koko illan ja yön ja kutsui vielä jatkoille"
(oikeasti Conan liukastui lakerikengissään, koska joku liian känninen oli läikyttänyt tuopistaan osan lattialle)

"Rakastan tätä maata"
(oikeasti Conan sanoo haastattelussa "I like this County"

"Conan tapasi Suomeessa kaksoisolentonsa"
(oikeasti Conan kuvasi possensa kanssa Seurasaaressa, jossa tunnetusti julkeat ja ärhäkät oravat kävivät mieheen kiinni ja oikein iso urosorkkis teki samalla lähempää tuttavuutta Conanin kanssa.

No hyvä homma, että mies lunasti lupauksensa. Sanojensa mittainen mies.

PS. Nyt odotellaan vain viestiä, että kiertue peruuntuu yllättävän sairastapauksen vuoksi.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
psychodad kirjoitti:
Totta, tosin en pitäisi tätä suomalaisten heikkoutena vaan amerikkalaisten kieroutena. Pidän enemmän suomalaisesta tyylistä sanoa asiat suoraan kuin jenkkien ulkokultaisesta tyylistä. Se oli hauskaa ensimmäiset 2 viikkoa jotka siellä vietin, sen jälkeen tyyli lähinnä ahdisti, kun ketään ei voinut ottaa tosissaan oikeastaan missään.

Kanadassa ollaankin sitten paljon enemmän suomalaisempia näissä asioissa. Vähemmän tyhjänpuhumista. Siellä jopa viihtyy.

Suomessa sanotaan asiat suoraan vasta, kun ollaan lopetettu sukkien tuijottelu ja nautittu pari väkevää. Palvelukulttuuriin saisi kanssa iskostaa vähän muuta kuin sitä Jukolan Jussin perinnettä. Muutenkin tuo rehellisyys-crap on varmaan aika yliarvostettua legendaa tässä maassa, suoraselkästä jengiä saa kumman usein etsiä suurennuslasin kanssa.

Itse Conanista taas sen verran, että muisteltiin yks päivä miten paljon show on tietyllä tapaa muuttunut 90-luvun puolestavälistä. Onko monia muita täällä, jotka ovat pre-sub aikakautta?

Itse aloin seuraamaan sitä heti kun taivaskanavat ekan kerran näyttivät Euroopassa, taisi olla '95. Harmittaa ihan pirusti ettei tullut friikkimäisesti nauhoitettua paria kasettia vuoden 95-98 jaksoja, niin voisi hieman vertailla. Muisti toimii kuitenkin ihan mukavasti ja itse muistan Andy Richterin tosi tärkeänä osana ohjelmaa. Nokkela, hauska kaveri, joka oli nopea ja kekseliäs. Ja mikä ehkä tärkeintä Conan venyi silloin parempaan, ja pysyi kurissa. On ihan selkeä ero Conanin alkuriehumisessa ja dominoinnissa nykyään. Juttelut Andyn kanssa shown alussa oli parasta antia. Myös 90-luvun lopulla oli muutamia inserttejä, jotka ovat huikeita klassikkoja. Showt olivat kerran viikon ajan Losista tehtyjä, ja insertti oli kun Conan kävi pyytämässä näyttelijättäriä ulos, joiden kanssa oli synkannut showssa. Conanin epätoivoiset deittiyritykset olivat loistavaa kamaa, ja Andylläkin oli oma osuutensa.

Andy oli myös joskus Celebrity Jeopardy-visailussa, ja siitä tehty insertti sai kyyneleet silmiin naurusta.

Toinen huikea muisto oli joka joulu tehty sketsi, missä Conan oli joulupukki ja Andy oli tonttu, ja lapset kävivät tekemässä toivomuksia. Yksi pikkuskidi toivoi, että näkisi kissan junan kyydissä ja sitten toive toteutettiin ja kissanpentu istui pienoisveturin kyydissä. Lapsi kuitenkin alkoi improvisoimaan ja sanoi että haluaa myös että kissa kuolee. Conan repesi pukin partansa alta aivan totaalisesti ja sanoi lapselle että pysy ensi kerralla käsikirjoituksessa.

Koristähti D.Mutombo pistettiin imemään heliumia ja imitoimaan suosikkinäyttelijäänsä. Ääni kuulosti lähinnä kuolonkorinalta, Conan repesi taas siihen tyyliin ettei tuolilla pysynyt. Country-konkari Kenny Rogersille pistettiin side silmille ja laitettiin maistamaan oman ravintolaketjun kanasafkaa ja kilpailijan safkaa ja vertaamaan niitä. Siinä tuli sitten jotain umpikaksimielistä läppää jostain Rogersin korkkaamisesta johon Kenny siteet silmillä kuivasti kuittasi "Minä itseasiassa odotin vieraaksi tulemista". Conanin naurulla ei ollut loppua.

Ehkä aika kultaa muistot, mutta mulle henk.koht 90-luvun loppu oli inspiroituneinta ja hauskinta aikaa shown parissa. Andyn lähtö harmitti, ja väitän että tietty spontaanisuuden puute on jo iskenyt.

Ai niin, Conan tulee Suomeen, ihan jees.


MACK
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Mack kirjoitti:
Onko monia muita täällä, jotka ovat pre-sub aikakautta?
o/
Itsellänikin kesti pitkään toipua siitä, että Andy Richter ei olekaan sidekickinä.
Ja muutenkin pitkälti samaa mieltä kanssasi, että vaikka Conanin showsta yhä kovasti diggaan nykyäänkin, niin kulta-ajat koettiin silloin.
 

Viljuri

Jäsen
Joo, itsekkin olen katsellut Conania ainakin vuodesta 1995. Kanava taisi olla NBC SuperChannel tai jokin NBC:n viritelmä kuitenkin, joka näkyi HTV:n verkossa.

Vai mikäköhän oli verkon nimi silloin, no kuitenkin, ensiksi tuli Lenon show, sitten Conan ja sitten vielä tämän nykyisen profiilinäyttelijän Greg Kinnearin vetämä Later. Aivan kuten jenkeissä (puhumattakaan siitä, että kerran viikossa taisi tulla baseballia).

Aluksi en niin Conania niin osannut arvostaa, mutta melko pian se taisi olla tuosta putkesta ainoa, joka piti joka ilta katsoa (nykyistä myöhemmästä lähetysajasta huolimatta). Andy Richter sidekickinä oli kyllä olennainen osa showta, mutta lienee ihan normaalia kehitystä, että Andy päätti kokeilla siipiään näyttelijäurallaan.

Itse asiassa mieleenpainuvin muisto (ei hauskin) koko kanavasta liittyy tähän Greg Kinnearin vetämään Later-ohjelmaan, jossa oli kerran vieraana itse Renny Harlin. Oli melko mielenkiintoista kuin herrat kävivät lyhyen keskustelun Suomen elokuvien tasosta, jolle selityksenä Renny esitti niiden taiteellisuuden. Paljon ollaan tuolta ajalta eteenpäin itse kukin tultu.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Viljuri kirjoitti:
Aluksi en niin Conania niin osannut arvostaa, mutta melko pian se taisi olla tuosta putkesta ainoa, joka piti joka ilta katsoa (nykyistä myöhemmästä lähetysajasta huolimatta). Andy Richter sidekickinä oli kyllä olennainen osa showta, mutta lienee ihan normaalia kehitystä, että Andy päätti kokeilla siipiään näyttelijäurallaan.
Mäkin löysin aikanaan Conanin juuri sellaisena Lenon kylkiäisenä, joka kuitenkin melko pian alkoi maistua Lenoa paremmin. Toisin kuin yllekirjoittaneet, minä en koskaan oikein perustanut Andystä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näistä late night-talkkareista pitää vielä sanoa, että itse arvostan näitä myös suunnattomasti komiikan saralla. Sitcomeja väännetään reilu 20 jaksoa yhtä esityskautta varten, tai jotain vastaavaa. Käsikirjoitustiimi on valtava jne. Maailman suurin mysteeri eli Saturday Night Live, en vain ikinä ole voinut tajuta miksi tämä paska on jokin instituutio Jenkeissä, henk.koht. se on mielestäni lähellä suurinta sontaa mitä olen komiikan puolella nähnyt. Myös SNL:ää tekee iso tiimi, ehkä kerran-pari kuukaudessa, ja kesät vedetään lonkkaa.

Sen sijaan talkshowt joutuu vetämään joka viikko kovaa settiä. Leno pitää vuodessa vain 4 vapaaviikkoa, Conan taitaa pitää 8-10 viikkoa. Kässäritiimit ovat isoja, mutta täysin samankokoisia, kuin noissa muissa ohjelmissa. Leno kaiken lisäksi tekee töitä aivan hullun lailla. Luin joskus miehen aikataulusta ja taisin tännekin jotain siitä raapustaa. Leno kuitenkin kirjoittaa monologinsa yhdessä headwriterin kanssa, ja välillä sitä väännetään niin, että yksi koko yö melkein menee koko viikon tsoukkien kirjoittamiseen. Muu tiimi saa sitten esittää omia vitsiehdotuksiaan, ja Leno välillä aina kuittaa lavan reunalle "sanoin, ettei se toimi". Kässäritiimit pääsevät sitten vahvuuksiinsa niissä monologin jälkeisissä sketsiosuuksissa. Lenossa muuten monologi on pituudeltaankin aivan omaa luokkaansa. Kestää noin 10 minsaa, muissa ohjelmissa kesto on 3-5 vitsiä.

Olisi hauska nähdä joku dokkari tämäntyyppisen ohjelman teosta. Palaveri-istunnot, harjoitukset jne. Voisikohan tuollaiseen isoon kässäriporukkaan vain soluttautua, ja yrittää teeskennellä aktiivista aivoriihissä sun muissa. Heh, kyllä varmaan pidetään tiukkaa kirjaa kuinka paljon kukin saa materiaalia aikaiseksi.


MACK
 

Cube

Jäsen
Mack kirjoitti:
Itse Conanista taas sen verran, että muisteltiin yks päivä miten paljon show on tietyllä tapaa muuttunut 90-luvun puolestavälistä. Onko monia muita täällä, jotka ovat pre-sub aikakautta?
Kyllä, kyllä. SuperChannelilta(?) se alkoi, toisaalta ensin tuli katseltua pidempään vain Lenoa, kunnes sitten lopulta Conankin tarttui mukaan rutiiniin. Tarkkaa vuotta kummankaan katselun aloittamiselle en muista, mutta varmaan johonkin 90-luvun puolivälin tienoille tuo sijoittuu. Ala-aseteella joka tapauksessa vielä olin, sen muistan selvästi.

Andy oli minunkin mielestäni erinomainen ja hänen lähtönsä aikoihin vähän jännitti, että mihinköhän suuntaan show lähtee. Yllätyin kuitenkin täysin, sillä ensimmäiset vuoden Andyn lähdön jälkeen olivat mielestäni niin timanttia, että olisin valmis nostamaan ne ajat ohjelman kaikkien aikojen parhaiksi. Sen jälkeen Conan on ehkä hiljalleen alkanut kiertämään samaa kehää ja ehkä voisi olla paikallaan tuoda ohjelmaan jälleen mukaan joku pienimuotoinen sidekick. Näin ei tietenkään tule tapahtumaan, mutta Late Nightin kehityksen kannalta ei kyseessä olisi välttämättä huonompi homma. Toisaalta onhan tuo laatu edelleenkin hyvin korkealla mielestäni.

Kaikkien aikojen suosikki-sidekick on kuitenkin luonnollisesti Tonight Show'n oma Kevin Eubanks.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
NBCSuperchannel ja myöhemmin NBCEurope oli kyllä hyvä kanava. Late night setin lisäksi sieltä tuli jotain ihan hyviä NBC uutisohjelmia ja urheilu. Itse tuli erityisesti ylipoisto jenkkifutista ja koripallon katsottua, todellakin harmi että kanava on lopetettu. Tai CNBC toki on saatavilla mutta aika erinlainen kanava kuitenkin.


Cube kirjoitti:
Sen jälkeen Conan on ehkä hiljalleen alkanut kiertämään samaa kehää ja ehkä voisi olla paikallaan tuoda ohjelmaan jälleen mukaan joku pienimuotoinen sidekick. Näin ei tietenkään tule tapahtumaan, mutta Late Nightin kehityksen kannalta ei kyseessä olisi välttämättä huonompi homma. Toisaalta onhan tuo laatu edelleenkin hyvin korkealla mielestäni.

Conanhan siirtyy Tonight showta muutaman vuoden päästä vetämään joten Late Nightin kehittäminen ei nyt ole välttämättä päälimmäisenä vaan ajatukset saattaa olla jo Tonigth shown vetämisessä vaikka siihen jonkun aikaa onkin. Mielenkiintoista sitten nähdä minkälaista showta Late Nightiin Conanin lähdettyä kehitetään, tuota toki ei välttämättä Suomessa tulla näkemään.
 

scholl

Jäsen
Twite kirjoitti:
Tuo on kyllä ihan totta. Esitettävä pätkä tulee sisältämään tahallista väärinkäsittämistä jostakin täysin yhdentekevästä Suomessa nähdystä tai tapahtuneesta joka sinällään ei mitenkään liity erityisesti Suomeen. Ja jotkut vetävät herneen nenään siitä kuinka annetaan ihan väärä kuva meistä. Itseäni tulee huvittamaan paljon enemmän ohjelmassa esitettyyn reagointi Suomessa kuin se itse ohjelmassa esitetty pätkä. Näin siis ennustan.

Toivon, että se Triumph-koira vetää samanlaista showta kuin ranskankielisessä Kanadassa eli heittää jotain sikaa englantia ymmärtämättömille suomalaisille kaduilla.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Itsellänikin seuraaminen alkoi NBC Europen aikana. Muistaakseni kesällä -94 tuli joskus vaihdettua kanavaa keskellä yötä jalkapallon MM-kisoista NBC:n komediaputkeen. Jay Lenoa tuli ensin seurattua aika paljon, Conanin löysin myöhemmin. NBC Europe taisi lopettaa 90-luvun lopussa/vuosituhannen vaihteessa. Siinä tuli hetken tauko ennen kuin Conan jälleen palasi Suomessa ruutuihin. Ainakin Andy Richterin jäähyväisjakso (jenkeissä toukokuussa 2000) näytettiin jo suomeksi tekstitettynä vai muistanko väärin.

Oli miten oli, Andy oli loistava tuki ohjelmalle. En tiedä olisiko koko show noussut maineeseen ilman Andya, sillä ensimmäiset pari vuotta eivät oikein menneet putkeen. Conanhan tuli NBC:lle paikkaamaan David Lettermanin aukkoa. Conan on joskus haastatteluissa ja ohjelmassaan muistellut ohjelman vähemmän mairittelevia alkuaikoja. Aivan ensimmäisiä jaksoja olisi kyllä hauska(?) nähdä uusintana.

Edit: Conanin ja Andyn tuijotuskilpailut olivat legendaarisia. Joskus muuten NBC:n talossa oli tulipalo, jonka vuoksi koko rakennus tyhjennettiin. Sehän ei ohjelmaa pidätellyt, vaan show kuvattiin ulkona keskellä katua live-yleisön edessä ja osin tielläkin, heh. Vieraalle haettiin muhkea sohva jostain huonekaluliikkeestä. Samuel L. Jackson oli ainakin vieraana.
 
Viimeksi muokattu:

Dipsz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muovikuoriin pakattu HK'n sininen
Vasta puolisen vuotta olen tsiigaillut, aiemmin ei vain jaksanut innostaa.

Loistava ohjelma ja yritän miehen löytää kaupungilta kun hän Suomeen tulee.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
scholl kirjoitti:
Toivon, että se Triumph-koira vetää samanlaista showta kuin ranskankielisessä Kanadassa eli heittää jotain sikaa englantia ymmärtämättömille suomalaisille kaduilla.

Haha, juuri näin. Toivottavasti raahaavat sen "Triumph the Insult Comic Dogin" tänne Suomeen mukanaan, tulisi varmasti helvatan hupaisa Suomi-spesiaali! =)
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Twite kirjoitti:
Tuo on kyllä ihan totta. Esitettävä pätkä tulee sisältämään tahallista väärinkäsittämistä jostakin täysin yhdentekevästä Suomessa nähdystä tai tapahtuneesta joka sinällään ei mitenkään liity erityisesti Suomeen. Ja jotkut vetävät herneen nenään siitä kuinka annetaan ihan väärä kuva meistä. Itseäni tulee huvittamaan paljon enemmän ohjelmassa esitettyyn reagointi Suomessa kuin se itse ohjelmassa esitetty pätkä. Näin siis ennustan.
Itse olen vähän samoilla linjoilla kyllä. Varsinkin tuo johonkin epäoleelliseen takertuminen tulee melkoisella todennäköisyydellä kuulumaan asiaan.
Toivottavasti ketään nyt ei tosiaankaan odota mitään matkailumainosta, ettei sitten Iltasanomat täyty...

steepler kirjoitti:
Tai CNBC toki on saatavilla mutta aika erinlainen kanava kuitenkin.
Tuolta tulee illan lähetys "uusintana" jotakuinkin Suomen vastaavan loputtua, jos sattui olemaan vaikka muualla sihen aikaan.
Ja en nyt muista tulisiko Leno vielä ennen Conania sieltä. Mitään muuta katsomisen arvoista tuolta ei tulekaan...
Niin, ja ohi aiheesta mutta Southpark alkaa myös sopivasti MusicTV:ltä Conanin loputtua...
 

Cube

Jäsen
pXi kirjoitti:
Edit: Conanin ja Andyn tuijotuskilpailut olivat legendaarisia. Joskus muuten NBC:n talossa oli tulipalo, jonka vuoksi koko rakennus tyhjennettiin. Sehän ei ohjelmaa pidätellyt, vaan show kuvattiin ulkona keskellä katua live-yleisön edessä ja osin tielläkin, heh. Vieraalle haettiin muhkea sohva jostain huonekaluliikkeestä. Samuel L. Jackson oli ainakin vieraana.
Tuo olisi ollut kyllä kiva nähdä! Harmi että jäi muinoin väliin. Nykyisessä Late Nightissa harmittaa nimenomaan tällaisten radikaalimpien tempausten puute. Taitaa tosiaan Conan itsekin olla viittä vaille valmis siirtymään Tonight Show'n puikkoihin, kuten Steepler tuossa yllä jo mietiskeli. Ennenkuin Conanista tuli kunnolla ns. "household name", oli ohjelman virkistävimpiä puolia juuri se, että siinä saatettiin oikeasti tehdä mitä tahansa. Nykyään alkaa homma olemaan jo vähän laskelmoidumpaa ja tarkempaa, mikä on harmi.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
stiflat kirjoitti:
Heh hee, ei tuota voi paremmin kuvata kyllä, varsinkin kun näin "esimakua" paikallisista ilmaisjakelulehdistä syksyllä.
Punaista sprayväriä hiuksissa, muka-töyhtötukkaa, ja joku osasi jopa Conanin hip-dancenkin. Eiiiiii....

Ei vittu kun hävettää. Eikö sitä Turkua nyt sais myytyä vaikka ruotsalaisille...
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
Kyllä sanattomaksi vetää toi video.
Turku minkä teit...
 

PtG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Edmonton, FC Pojat
Olen tyrmistynyt. Turkulaisten Conan-video on kyllä jotain niin uskomatonta, enkä tarkoita tätä positiiviselta kannalta. Toivottovasti joku nyt kertoo Conanille, että emme me kaikki ole samanlaisia kuin turkulaiset.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
No voi nyt helvetti. Kylläpä te olette huumorintajuttomia!
Minusta tämä oli mitä loistavinta camp-meininkiä. Pelkäsin ensin, että siellä on joku asiallinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja esittämässä virallisen kutsun tulla Turkuun, mutta tämähän on ihan silkkaa sekoilua ja hölmöilyä ja siten mitä parasta viihdemateriaalia.
Kannattaa ihan oikeasti varautua siihen, että Conan ei todellakaan tule näyttämään Suomesta mitään Nokian yritysvideota vaan kaivaa ihan taatusti tämän kaltaista pölhöilyä. Kadulta napataan Conanin haastatteluun takuuvarmasti mahdollisimman venäläisen näköiset tyypit jne.

Koettakaa nyt jo päästä alemmuuskompleksistanne ja ymmärtää, että se, että meille nauretaan on oikeasti hyvä juttu ja siitä juuri tulee hyvää ohjelmaa. Kuka haluaa jenkeissä katsoa asiallisen näköisiä suomalaisia, kun suuri osa ei edes tiedä missä pirussa tämmöinen Suomi oikein on.
 

Cube

Jäsen
Tuo on kyllä ihan hirveä tuo video. Vaikka alunperin pidinkin tätä ajatusta Conan-bileistä ihan hauskana, niin tässä on kyllä tykitetty niin matalalta, että oksat pois. Toivottavasti näin on tehty edes vitsillä: Olisi erityisen kamalaa, jos tuo kamala jumputus taustalla ja tämä juontaja selittämässä lentolipuista ilmeisesti kusemisensa ohessa ja nuuska huulessa(?) olisi jonkun todellinen visio tyylitajuisuudesta. Tai no, ehkä niin olisi jopa parempi. Tuollainen itsetarkoituksellinen juntteilu on niin vitun huonoa huumoria, että vähemmällä vaivalla olisi päästy, jos jokunen Uuno Turhapuro olisi lähetetty Conanille. Eiväthän nuo äijät edes näyttäneet Conanilta ollenkaan.

http://www.film-o-holic.com/palsta/filtteri/conan_obrien_turkuun.htm

Kyllä tänään hävettää olla turkulainen.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuosta Cuben linkistä poimittua
Lähinnä nyt siis sopii toivoa, ettei videokirjettä koskaan televisiossa esitetä. Sillä vaikka Turku olisi vihdoin aloitteellisuudessa päihittänyt Tampereen, on kaupungin vähäinenkin maine mennyttä. Sanonta "Turku on Suomen, tai jopa koko maailman, perse" tunnettaneen pian siis myös rapakon takana.

Amen! Tosin tuo video taisi jo ulos tulla jenkkilässä....
 

Cube

Jäsen
Bast kirjoitti:
Koettakaa nyt jo päästä alemmuuskompleksistanne ja ymmärtää, että se, että meille nauretaan on oikeasti hyvä juttu ja siitä juuri tulee hyvää ohjelmaa. Kuka haluaa jenkeissä katsoa asiallisen näköisiä suomalaisia, kun suuri osa ei edes tiedä missä pirussa tämmöinen Suomi oikein on.
Tavallaan totta tuokin, mutta mielestäni tässä tapauksessa tuo meininki menee jo sillä tavalla yli, että huumorista tulee anti-huumoria. Eikä missään camp-mielessä edes enää. Toki itselle nauraminen oli tämän videon ajatus alunperinkin ja hyvä asia, mutta tavallaan tässä toteutuu se kaava, että yrittämällä olla oikein hullunhauska tulee huumorista nopeasti väkinäistä ja väsynyttä. Toisaalta olisihan se kohtuutonta odottaakin, että tuo video itsessään olisi millään lailla suomalaiselle katsojalle hauska: sen onnistuminen riippuu lopulta täysin siitä, miten Conan sitä ohjelmassaan käsittelee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös